Robią z nami co chcą

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
ezekiel

2008-11-03 09:07:54

obejzalem, ide poczytac jakies artykuly z wyborczej.

__

Użytkownik
bdnn

2008-11-03 11:39:43

zaloz se bloga, daj po linku swoim wyznawcom, a nie rekrutacje do swojej sekty tu przeprowadzasz

__

Użytkownik
qwe

2008-11-03 12:51:57

Hah, zadnego bloga nie zakladam a tym bardziej zadnej sekty.

Sekta predzej jest WoW, q3, UT.

Nie pasuje to nie czytaj
zal.ru

__

VIP
SweepeR

2008-11-03 14:26:25

wszyscy zginiemy

__

Użytkownik
obur

2008-11-03 15:54:06

Ciekawy art. Od jakiegoś czasu śledzę poczynania qwe na łamach esp :) - osobiście bardzo lubie tego typu dysputy i chłonę każdą usłyszaną informację do pozniejszej analizy podczas snu ;). Jedno jest pewne, że masonskie pomioty z górnych sfer starają się odciąć (każdą) społeczność od wartościowych informacji... wpajając jednocześnie swoją (ogłupiającą) wersję... Co do GMO ,to z jednej strony faktycznie aby móc ostatecznie stwierdzić czy tego typu modfikacje mają lub nie mają negatywnego wplywu na "otoczenie", nalezaloby prowadzić znacznie dlozsze testy... bo np. za 50 lat okaże się, że tak zmodyfikowany produkt po kilku naturalnych mutacjach zacznie tworzyc jakies toxyny etc. Oczywiście nie mam na ten temat dostatecznej wiedzy, dlatego w tym wypadku raczej wolę posluchać (poczytać) niż się wypowiadać - choć zawsze genetyka mnie bardzo fascynowała (jak z resztą wiele rzeczy na tym świecie). W każdym bądź razie , im więcej takich tematów tym lepiej.

Serdecznie pozdrawiam

__

Użytkownik
obur

2008-11-03 16:03:21

A jeszcze nawiązując do któregoś tam postu - nieprawdą jest, że to co jemy nie ma (genetycznego) wpływu na nas... Podam prosty przykład: Obiekt "Z" zjada obiekt "R", naturalną ewolucją obiekt "R" w ramach manifestacji na zjadanie go tworzy system obronny w postaci toxyn, naturalną koleją rzeczy jest, że obiekt "Z" po jakimś czasie dostosuję się do tego tworząc substancję niwelującą działanie toxyn... end so on end so on (butterfly effect hehe)

__

VIP
maXym

2008-11-03 17:21:00

nie o to mi chodzilo, mnie to tam wali co sobie piszecie :D

przypomnialo mi sie tylko "zaraz wylacze Ci ten telewizor" ;D

__

Użytkownik
b3n a.k.a. 4

2008-11-03 21:30:32

wiem, też to pamiętam jak dziś

__

Użytkownik
napzord

2008-11-03 21:36:24

ja robie w MCDonald (sprzatam w weekendy) i ostatnio tak mopem sobie podloge jechalem i patrze slodzik na ladzie lezy (o aspartamie wiedzialem wczesniej nie od ciebie sie dowiedzialem qwe :]) slodzik patrze z ciekawosci na spis skladnikow a tam aspartam m.in. pisze. A wiec moral z tego taki nie jedz w mcgównaldzie niczego!!(zreszta juz wszyscy o tym wiecie)

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
nOx

2008-11-03 21:44:38

ŚWIAT JEST ZŁY

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-03 21:55:53

Jaaaaa !

To było mocne !

Rządzisz stary ! Oczywiście kolejny [+]

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
napzord

2008-11-03 21:58:11

jak tak czlowiek to wszystko czyta to az mi sie smutno robi ze tak sie dzieje na swiecie. Czym predzej trzeba znalezc nowa Ziemie i wypier***ac stad.

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
nOx

2008-11-03 23:19:36

Prostota wypowiedzi :P

[+] za to ze podzielasz moje prostackie zdanie :D

__

Użytkownik
gÓpek

2008-11-04 21:15:00

To wez sprawdz czy czasem adresu www nie pomyliles w swojej wyszukiwarce. Czemu akurat postanowiles nawracac akurat grono graczy, zważywszy ze sam nim nie jestes?

__

Użytkownik
qwe

2008-11-04 22:37:47

Moze dlatego, ze kazdy czlowiek gada o takim czyms na forach typu prawda2.pl??
Po co uswiadamiac ludzi, gdzies gdzie kazdy juz o tym wie??
Pomysl. Jaki jest sens uswiadamiania ludzi o religii ktorzy sa chrzescijanami??

Nie porownuje sie tutaj do zadnego nauczyciela religii ani nikogo takiego.
Ani zadnego nauczyciela. Daje ludziom myslec i tyle.
Wiele osob zainteresowalo sie tym co pisze. Nie mieliby takiej szansy gdybym pisal gdzie indziej.

__

Użytkownik
szefo

2008-11-05 02:13:31

Tak tylko twoje opinie qwe są zaledwie swobodnym odzwierciedleniemtwych luznych myśli, mimo to jestes bardzo zły i rozdrażniony jeśli ktoś nie uzna ich jako prawdy objawionej. Odrzucasz sprzeciw kogokolwiek, a także szczerą dyskusję na dany temat. Postrzegasz to jako dysonans poznawczy, a jedynym lekarstwem na to jest niezmordowana propaganda twojej ideologii. Good luck on your way down :)

__

Użytkownik
qwe

2008-11-05 02:35:57

Nie jest tak.
Bo prawda jest tylko jedna. Ja jej nie podalem, nikt tutaj jej nie podal.
Cel tych wszystkich moich wypowiedzi wkrotce ujrzysz.
Nie denerwuje sie i nie burze. Forum to tylko puste slowa. Kazdego szanuje za to co pisze, i choc nie zawsze to okazuje to tak jest. No chyba, ze nie umie sluchac.
Ale dobro polega na wybaczaniu innym osobom. I ja wybaczam bledy i moje bledy niech tez zostana wybaczone.

__

VIP
fronki

2008-11-05 08:43:58

true :) f1

do qwe: polecam obejrzec michnika w rozmowie z listem z tego tygodnia (nie o gmo, ale min. o wyborczej)

choc przekonacyh nikt pewnie nie przekona :)

__

Użytkownik
Garrow

2008-11-05 20:45:50

So do I. (:

__

Użytkownik
Sgt.Oskar

2008-11-05 21:43:57

Prawd jest tyle ile jest ludzi...

__

Użytkownik
qwe

2008-11-05 21:58:11

Dla mnie prawda jest Biblia, Jezus i Bóg.

__

Były Redaktor
so0fka

2008-11-05 22:01:21

Nie dyskutuj ze znawcą jak się nie znasz!

A przecież wiadomo, że się znasz gorzej - to przecież QWE.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-05 22:26:22

Przeciez ON ze mna wlasnie dyskutuje!
I wspaniale sie zrozumielismy!

Ty oczywiscie musiales wtracic swoje 3 grosze chociaz nie masz pojecia o czym rozmowa.

Dzieciarnia na esp. trzeba powoli stad uciekac.

__

Były Redaktor
so0fka

2008-11-05 22:29:49

Czas najwyższy, radziłbym szybko.

Śmieję się z ciebie, bo jak wytykam ci, że masz się za znawcę każdego tematu jakiego byśmy tutaj nie poruszyli, aż po najbardziej skrajne, to się wypierasz, jak zwykle zresztą. Tymczasem znów utwierdzasz mnie w tym przekonaniu :D

Btw, piszesz, że dostałeś mnóstwo opinii pozytywnej na temat swoich poglądów niekoniecznie na forum - również na prv od osób, które nie mają konta na serwisie etc. Prawdopodobnie gdyby ludziom chciało się marnować czas na jakiegoś oszołoma, który przedstawia swoje debilne teorie na forum esportowym, to negatywnych opinii byłoby o wieeele więcej ;).

__

Użytkownik
qwe

2008-11-05 23:23:35

Wypieram?? z so0 juz sobie wyjasnilismy ;))
To czego nie widac na esports nie znaczy, ze nie istnieje :O

Btw, piszesz, że dostałeś mnóstwo opinii pozytywnej na temat swoich poglądów niekoniecznie na forum - również na prv od osób, które nie mają konta na serwisie etc.
Tak, wspomnialem o tym, choc nie chcialem tego pisac.

Prawdopodobnie gdyby ludziom chciało się marnować czas na jakiegoś oszołoma, który przedstawia swoje debilne teorie na forum esportowym, to negatywnych opinii byłoby o wieeele więcej ;).
Hmm pozytywnych mysle, ze tez bylo by wiecej, latwo sie domyslic.

Debilna teoria brzmi "Soofka mysli". Idz "oszolomie" pograj sobie w CoD'a, odezwij sie za pare lat jak zaczniesz sensownie pisac ^^

Edit: szkoda, ze mimo mojego ostatnio duzego spokoju musze pisac przeklenstwa na taa osobe jak ty, redaktor? moderator? Idz na www.zal.by i tam niszcz serwis swoim poziomem.

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-06 09:23:23

; ) daj spokój !

__
Sygnatura SPAM !

VIP / Fotograf
PawelS

2008-11-06 10:14:20

http://www.paski.org/paski/ogorek.gif

__
Senior Pablo Escobar

Użytkownik
t2

2008-11-06 13:21:20

Przypomniałeś mi coś: dobrze pamiętam, że napisałeś kiedyś, że są dowody na istnienie boga? Możesz je przytoczyć? Niekoniecznie tu, możesz pisać na priv. Już kiedyś chyba o to pytałem, ale zdaje się, że gdzieś wyjechałeś i moje pytanie popadło w nicość.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-06 13:53:44

Heh, to jest bardzo ale to bardzo skomplikowana sprawa.
Wszystko jest zupelnie inaczej niz wydawalo mi sie przed wyjazdem do Anglii.
Dr Horowitz i wielu innych rzeczywiscie udowodnili, wszechswiat napelniony jest pewna inteligentna energia. Jednak okazalo sie, ze autorzy sa ludzmi od illuminatow.
David Icke, Horowitz i inni to tzw. falszywi prorocy, sprytnie odciagajacy ludzi od wiary w Jezusa. To samo robi film zeitgeist. Mieszanie prawdy z klamstwem to ich silna bron, przed ktora nieliczni sie moga tylko uchronic.

Secret Societes dawno przesiakneli kazda instytucje na swiecie, kontroluja doslownie wszystko. Zdalem sobie z tego sprawe dopiero niedawno.
Zadna prawdziwa rebelia nie bedzie mozliwa. Wszystko co bedzie sie dzialo, bedzie po ich calkowita kontrola.

Jesli znasz angielski (do filmow) to polecam obejrzenie tego http://pl.youtube.com/watch?v=YbHsPR2zhFM

Mimo, ze jest tak pare bledow to jednak film doskonale ilustruje jak mocno zlo opanowalo nasz swiat. Filmy, gry przyzwyczajaja nas, ze dobro zwycieza (niemal kazdy film, zauwazyles) co ma sie nijak do rzeczywistosci. Gdyby czlowiek odrzucil calkowicie te stereotypowe myslenie to dostrzeglby, ze zlo definitywnie zwycieza.

Wszystko odciaga nas od Biblii i wiary. Ostatnio zaczalem czytac Biblie, prawdziwa, nie jakas interpretacje, skrot, czy biblie ilustrowana, ktore nijak sie maja do oryginalu.

Polecam jeszcze filmik, ktory dostalem od jednego z czytalnikow esp
http://pl.youtube.com/watch?v=5XUadtW_jZM
oni sie juz nawet nie kryja z tym co chca zrobic.

edit oczywiscie nie mysl, ze nawrocilem sie po obejrzeniu jednego filmu (a "mysli" tak pewnie wielu), to byl dlugi proces, trwajacy lata, wewnetrzna walka, jednak jeszcze wiele przede mna

__

Użytkownik
hornet

2008-11-06 13:55:14

wow, QWE, mylisz brak rzetelności dziennikarzy i ich brak wykształcenia, obeznania, zrozumienia tematu, brak obiektywności i generalnie - GŁUPOTĘ z wielkim spiskiem skierowanym w naszą stronę.

to nie jest żadna nowość, że dziennikarzyny w mediach są zbyt mało wykształceni i mają zbyt duże ego, by pretendować do miana osób opiniotwórczych, którymi niestety są, ale Twoja próba wyszukania we wszystkim spisku, który jest wymierzony w nas, szarych ludzi, zakrawa o paranoję. moim zdaniem zaczynasz trochę przesadzać. bez wątpienia jesteś obeznany w wielu tematach, ale powiedz mi, postrzegasz się jako osobę obiektywną? myślisz, że trudno Tobą manipulować?

__

Użytkownik
t2

2008-11-06 15:35:23

Ja wiem, że to jest bardzo skomplikowana sprawa. Filmy: pierwszy (obejrzałem parę początkowych fragmentów) nie ma chyba nic wspólnego z pytaniem, drugi już na pewno. To co napisałeś wyżej da się streścić w paru słowach: dowodów nie ma. Nie wiem co mają do tego tematu rebelie i odciąganie od wiary. I nie -- nikt nie udowodnił, że mamy inteligentną energię.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-06 15:55:08

Nie, nie myle.
Czlowieku ja glupi nie jestem. Przeczytalem wiecej ksiazek niz niejeden z Was.
Sam prowadzilem swoje mini dochodzenie. Spotykalem sie z ludzmi.

Moj obecny plan to jechac osobiscie do kogos, o kim ostatnio bylo (niestety) bardzo glosno. Sam zbieram materialy.
IQ ponizej 100 rowniez nie mam.

Jak mozecie pisac takie zarzuty na moj temat. Cokolwiek tu nie pokaze, to zawsze sie znajdzie persona, ktora twiedzi iz, ja
-nie wiem
-cos pomylilem
itp

Zrozum, ze moja wiedza nie opiera sie na 3 ksiazkach i paru gazetach i czyms, gdzies tam uslyszanym, tak jak wiekszosci uzytkownikow esports.
Wiem doskonale jak wyglada selekcja na dziennikarzy, co im wolno a co nie gdy juz nimi zostana. Znam te mechanizmy.

Piszesz, ze probuje we wszystkim spisku sie doszukac?
Pytanie, czy ja w opinieach dziennikarzy itd staram sie doszukac spisku?
Napisalem tak gdzies?? No sorry ale to WY ( z Toba wlacznie) zarzucacie mi, ze probuje doszukac sie wszedzie spisku, mimo, ze czesto chodzi mi o cos zupelnie innego.
Fajnie macie. Patrzec na wszystko stereotypami.
Jakikolwiek temat zaloze, czy to o psychodelikach, czy NWO, zawsze ktos zarzuca mi, ze we wszystkim widze spisek.
Czlowieku wierz mi, ze zdaje sobie sprawe jakie wplywy maja masoni i inne secret societes na nasz swiat. Wiem o tym doskonale, poniewaz ostatni rok w duzej czesci poswiecilem na badania i obserwacje tych spraw.
Wiem doskonale, ze kampania dezinformacji jest ogromna, czesto rzeczy o ktorych pisalem mialy drugie a nawet trzecie dno, ktore niedawno zauwazylem.

Co moze mi powiedziec na te tematy osoba, ktora pol zycia spedzila na grze komputerowej i probuje tutaj swiecic madroscia (nie mowie o Tobie).
Wiele z tych osob nawet nie wie, ze video z samolotow uderzajacych w WTC byly falszywe. Wierza w tylko to czego dotkna, zobacza, ale jednoczesnie wierza, ze atak na WTC byl wewnetrzna robota. Niewiele osob zadalo sobie trud by sprawdzic czy nagrania samolotow sa prawdziwe. Obejrzeli pare filmow spiskowych i mysla, ze juz wiedza. I kto tu jest naiwny??
Nie bede tu nikomu tego udowadnial, sami sobie zamowcie filmy wydane przez rzad USA lub obejrzyjcie nagrane na wideo (najlepiej swoje, by nie bylo watpliwosci) materialy w dniu ataku.

myślisz, że trudno Tobą manipulować?
KAZDA osoba da sie manipulowac. Nawet osoba zajmujaca sie TS jest przewaznie dalej calkowicie przez nich manipulowana. Im bardziej odrzucam nowoczesny swiat, swiat wariactwa, tym trudniej mna manipulowac. Jesli zaglebiam sie tylko w Biblii to tym bardziej.

Ja naprawde mam glowe na karku i potrafie samodzielnie myslec i analizowac.
A staram sie to robic dobrze i dobrze zapoznawac sie z wieloma faktami i obejrzec go od KAZDEJ strony, nie tak jak wiekszosc z Was, od jednej.

ja ide dalej rąbać drewno i sprzatac na dworze
pozdrawiam

__

Użytkownik
qwe

2008-11-06 16:08:50

Filmy: pierwszy (obejrzałem parę początkowych fragmentów) nie ma chyba nic wspólnego z pytaniem, drugi już na pewno.

Pierwszy trwa ok 80 minut i ma wiele wspolnego z tym co mowilem, jest tam czesciowa odpowiedz, dlatego fragmentow nie ma co ogladac. Albo ogladasz, albo nie.

To co napisałeś wyżej da się streścić w paru słowach: dowodów nie ma.
Nie, nie da sie tego strescic w paru slowach. Mialem napisac duzo wiecej.
Dowody sa. Poczytaj Horowitza, to jeden z najbardziej uznanych badaczy na swiecie.
Problem jest taki, ze Horowitz okazal sie byc czlowiekiem powiazanym z illuminati, tak samo jak Ron Paul.
Mozna to zrozumiec wtedy, gdy uswiadomimy sobie, ze jednym z celow tej elity jest odciagniecie czlowieka od wiary. I to sie dzieje caly czas, nietrudno to zauwazyc. Rozejrzyj sie wokolo.

Nie wiem co mają do tego tematu rebelie i odciąganie od wiary.
Wiele, ale nie mam teraz czasu zeby o tym pisac, sorry.

I nie -- nikt nie udowodnił, że mamy inteligentną energię.
Jak to nie. Udowodniono to jakis rok temu. Kiedys dochodzil doszedl do tego (ale nie udowdnil) Radziecki uczony Sarpov (fizyk).
Wyniki mozna obejrzec w ksiazce " Messages from Water", oraz w w czasopismach naukowych z USA (nie wiem jak sprawa ma sie w polsce).
Nikt nie udowodnil, ze tak nie jest. Malo tego. Nikt nie udowodnil skad bierze sie masa i grawitacja.

__

Użytkownik
obur

2008-11-06 16:40:50

"zapoznawac sie z wieloma faktami i obejrzec go od KAZDEJ strony" - niestety wiekszosc ludzi widzi tylko swoj punkt widzenia :)

__

Użytkownik
t2

2008-11-06 16:46:57

Widzisz, ja Cię pytam czy bóg istnieje a Ty mi piszesz o elitach odciągających ludzi od wiary. Dajesz mi link do filmu, który trwa 80 minut, a nie piszesz dlaczego warto go obejrzeć. Piszesz o Horowitzu jako uznanym autorytecie: Wikipedia o nim milczy, Google też. Messages from Water napisał niesławny Masaru Emoto, o którym możesz poczytać [url=http://mlodyfizyk.blox.pl/2007/02/Dziekuje-ty-glupku.html]na blogu Młodego Fizyka[/url] (a o "inteligentnej" wodzie w Polsce: [url=http://mlodyfizyk.blox.pl/2008/09/Inteligentna-woda-na-Politechnice-Poznanskiej.html]tu[/url] i [url=http://mlodyfizyk.blox.pl/2008/09/Inteligentna-woda-dla-polskich-dzieci.html]tu[/url]).

Nikt nie udowodnil, ze tak nie jest.

Ale to nie działa w tą stronę, więc nie strzelaj takimi głupotami.

Malo tego. Nikt nie udowodnil skad bierze sie masa i grawitacja.

Za masę odpowiedzialny jest prawdopodobnie bozon Higgsa, którego szukamy przy pomocy [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielki_Zderzacz_Hadron%C3%B3w]LHC[/url]. Grawitacja -- czytałem o tym, ale nie pamiętam na tyle dokładnie, żeby uchodzić za autorytet. Tylko jakie to ma znaczenie? To, że nie potrafimy czegoś (jeszcze) wyjaśnić wcale nie prowadzi do istnienia boga czy inteligentnej energii.

__

VIP
marikkkk

2008-11-06 17:17:45

Juz chyba 4 post gdzie piszesz "idz sobie pograc w CoD'a" :Q

__

Użytkownik
ezekiel

2008-11-06 17:25:25

hehe, jeden z komentarzy pod newsem o yntalygentnej wodzie niesamowicie mnie rozsmieszyl:

"Też mi nowość. Od dawna wiadomo (dowiodły tego badania), że kamienie są bardzo inteligentne. Znacznie bardziej od pana Emoto."

__

Użytkownik
qwe

2008-11-06 17:29:15

Kurcze ja czesto staram sie stawiac w stytuacji innych osob.
Staram sie zrozumiec co mysli dana osoba. Wiem, ze kazdy ma inne zycie, inne zainteresowania i informacje na dany temat.
Jesli ludzie zaczna sie naprawde interesowac waznymi sprawami, to gwarantuje Ci, ze wszyscy na tym esports znajdziemy wspolny jezyk.
Ja nie mam nikomu nic za zle. Krytykuja mnie? Bardzo dobrze, przyjaciel nie zawsze powie Ci prawde. Pomniki buduje sie nie krytykujacym, tylko krytykowanym. (WŻTP)

__

Użytkownik
qwe

2008-11-06 17:44:53

(edytowalem posta)

Widzisz, ja Cię pytam czy bóg istnieje a Ty mi piszesz o elitach odciągających ludzi od wiary.
No wlasnie, ja Ci probuje napisac, ze NIE DA sie o tym w prosty sposob napisac czy powiedziec.

Co z tego, ze powiem tak, Bog istnieje albo nie, nie istnieje??
Nie boj sie, wiem co robie pokazujac Ci ten film. Stary czy ty uwazasz mnie za wariata??
Gwarantuje Ci, ze doskonale wiem, co robie, inaczej bym tego nie robil.
Ty trzeba wiedzy a przede wszystkim checi by poznac odpowiedz. Ja Ci moge tylko dac wskazowke. To czy bedziesz chcial poznac cala odpowiedz zadecydujesz sam. Ja juz zrobilem to dawno i naprawde nie zaluje.

Nie odpowiem Ci na to pytanie. "szukajcie a znajdziecie" to madre slowa i tylko osoba, ktora szuka moze cos wartosciowego znalezc.

Piszesz o Horowitzu jako uznanym autorytecie: Wikipedia o nim milczy, Google też.
...

[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Leonard_Horowitz]Wikipedia[/url]
[url=http://www.tetrahedron.org/]Strona wydawnictwa jego ksiazek[/url]
http://www.all-natural.com/horo-3.html - jego najslynniejsza ksiazka

Co do wiary. Bodajze obecny papiez wprowadzil zmiany do prawa watykanskiego zezwalajace m.in masonerii na zasiadanie w stolicy apostolskiej.
Jan Pawel II niejednokrotnie nawolywal bysmy nie szli do Jezusa tylko do niego, co jest sprzeczne z tym co mowi Biblia. Sprawdza sie to wszystko co mowi Biblia.
Szkoda, ze tak malo osob ja czyta i interpretuje (zazwyczaj polegaja na interpretacji zmasonizowanego kosciola, ksiedza, katechetki itp).
Wierze, ze Bog istnieje. Wierze w prawde Biblijna i Jezusa Chrystusa.
Jeszcze nie tak dawno bylem mocnym ateista (tzn wierzylem, ze jest cos co nas stworzylo, ale jest zupelnie czyms innym niz pisze Biblia, czy mowia naukowcy).

Cala moja biblioteczka legla w gruzach. Szukalem prawdy wszedzie a ona byla tak blisko.

__

Użytkownik
qwe

2008-11-06 17:49:14

Chcialbym zobaczyc wyniki tych badan, to raz.
Po drugie z woda eksperyment moze przeprowadzic kazdy, w domowych warunkach.

I trzecia rzecz: "Znacznie bardziej od pana Emoto."
Dlaczego ta osoba twierdzi, ze kamien jest inteligentniejszy od pana Emoto??
Opiera swoje myslenia na wynikach badan, a jednak zadnego badania nad tym, ze kamien jest madrzejszy od doktora Emoto nie przeprowadzono.
Ponadto jesli kamien jest madrzejszy od dr Emoto to tym bardziej jest inteligentny od autora tego cytatu. Szkoda z glupcami w ogole gadac.

__

Warning: getimagesize(http://www.paski.org/paski/ogorek.gif) [function.getimagesize]: failed to open stream: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1320 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie