Polska policja

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
devast

2008-11-12 20:22:10

haha następny ja tu nie odpowiadam do 1 ^^ n/c

__

Użytkownik
mental

2008-11-16 21:53:36

Żałosne jest dostosowywanie się do tych dziwacznych "osiedlowych" zwyczajów. Policję mamy przeciętną ale normalny człowiek zgłosi się do nich, i jak by każdy tak robił + surowe i szybko egzekwowane kary dla skretyniałych kiboli i drechów to w końcu może byłby spokój w mieście i nie byłoby takich debilnych rzeczy jak "nie twój rejon" (sic!). A co mają powiedzieć przyjezdni jak wszędzie jest "nie ich rejon"? Żal mi słuchać takich kretynów jak ty, lepiej sobie idź urządzać te "honorowe" napier*dalanki z kumplami. Ciekawe co robisz na esp, tutaj raczej nie ma takich jak ty, poza tym jednym kolegą.

I tak tak, wiem, że pewnie byś mi do*jebał, ale mam to w dupie bo twój zlasowany mózg tylko na tyle ci pozwala (poza super-elo-wyczesana karko-gwarą).

Dnl swoją drogą też jesteś bystrzak z tym piciem w parku, gratuluję pomysłowości. Ale zachowaliście się najnormalniej w świecie w tej sytuacji.

Błagam o bana dla sab'a i Estaloth'a toż to lipa na cały internet z takimi userami!

__

Użytkownik
malczik

2008-11-16 23:08:05

Hmm, trochę mi to przypomina małego chłopczyka, który kolegom chwali się jaki on to nie jest kozak, a w domu dostaje pasem po dupie.

@ dnl
Cztery słowa: To Jest Polska stary

@ Estaloth
Tyś jest kuź.wa dobry łeb ;o Jak słucham Twoich "rozmyślań" nt. policji, to mi się aż słabo robi. CH.W.D.P/ jeb** policje i te sprawy sa imo po prostu smieszne. Rozumiem, zdarzaja sie skorumpowane pały, ale pls - w każdym stadzie jest jakaś czarna owca. Nie musi od razu to być wina Całej Policji, tylko pojedynczych jednostek.
Btw. Ćpaj dalej to skończysz pod mostem albo i pierdzielniesz w kalendarz, a po co Ci to ;/?

@ reru.
Bywają właśnie takie tempe ch.ujki, które czekają tylko, żeby jakiegoś haka na Cb złapać. Nic z tym nie zrobisz, ale zauważ, że policja codzień ratuje komuś życie.

I takie stwierdzenie do wszystkich na koniec, piszecie wszyscy (właściwie większość) => Jest policja, jest chuj.owo. Zastanawiam się tylko co byście zrobili bez niej.

Pozdrawiam, cześć !

__

Użytkownik
malczik

2008-11-16 23:08:53

Hmm, trochę mi to przypomina małego chłopczyka, który kolegom chwali się jaki on to nie jest kozak, a w domu dostaje pasem po dupie.

@ dnl
Cztery słowa: To Jest Polska stary

@ Estaloth
Tyś jest kuź.wa dobry łeb ;o Jak słucham Twoich "rozmyślań" nt. policji, to mi się aż słabo robi. CH.W.D.P/ jeb** policje i te sprawy sa imo po prostu smieszne. Rozumiem, zdarzaja sie skorumpowane pały, ale pls - w każdym stadzie jest jakaś czarna owca. Nie musi od razu to być wina Całej Policji, tylko pojedynczych jednostek.
Btw. Ćpaj dalej to skończysz pod mostem albo i pierdzielniesz w kalendarz, a po co Ci to ;/?

@ reru.
Bywają właśnie takie tempe ch.ujki, które czekają tylko, żeby jakiegoś haka na Cb złapać. Nic z tym nie zrobisz, ale zauważ, że policja codzień ratuje komuś życie.

I takie stwierdzenie do wszystkich na koniec, piszecie wszyscy (właściwie większość) => Jest policja, jest chuj.owo. Zastanawiam się tylko co byście zrobili bez niej.

Pozdrawiam, cześć !

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-16 23:27:46

umre od jarania bufy, dobry łeb z ciebie XD

__

Użytkownik
Forem

2008-11-16 23:44:47

Może i nie umrzesz, ale mogliby Cię zamknąć za posiadanie i oszczędzić ludziom czytania Twoich żałosnych wywodów pisanych osiedlowym slangiem. :DDd Chociaż z drugiej strony, to właśnie Twoje posty są najśmieszniejsze w tym temacie.. i do tego ten avatar. :ASDf

Łapaj [+] bo dopiero dziś znalazłem chwilę na przeczytanie całego tego tematu i rozbawiłeś mnie do łez.

__

VIP
maXym

2008-11-16 23:52:36

niezly leb z Ciebie typie

zaraz lece opalic lufe z typami, pozniej mamy troche fukania z takimi lebami z osiedla

tymczasem zapinam kieszonki bo bedzie dym, tzym sie cieplo

p.s napisz gdzie sa dobre miejscowki na walenie gazu, po z łbami sie ostatnio glowimy

__

Użytkownik
qwe

2008-11-16 23:55:47

W normalnym spoleczenstwie nie ma wlamow i gwaltow, totez policja nie jest potrzebna.
2) po gwalcie procedura jest tak dluga i skomplikowana, ze dziecko musi przechodzic przez to wszystko jeszcze raz.

Powinno byc tak jak Korwin Mikke mowi- rodzina sama powinna wymierzyc sprawiedliwosc. Rodzina wie najlepiej co zaszlo itp. w takie rzeczy nie powinno sie mieszac osob 3cich.
Niestety swiat jest juz tak porabany, ze niedlugo klotnie z sasiadem beda konczyly sie skargami na policje :(

__

Użytkownik
qwe

2008-11-16 23:58:48

__

Użytkownik
qwe

2008-11-17 00:00:50

haha, niezle sie usmialem :D

__

Użytkownik
qwe

2008-11-17 00:05:56

Tu przyznam Ci zdecydowana racje.
Choc z policja zatargow nie mialem to wiem co sie dzieje naokolo mnie.

Ale mysle, ze to wlasnie wina tych panow co stoja nad policjantami.
To oni taka kupe stworzyli. Gdyby tak nie bylo to nie bylo by takich wlasnie policjantow i ich zachowan w KAZDEJ czesci kraju nieprawdaz??
Wnioski nasuwaja sie same.

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-17 00:06:52

poza tym fukaniem to widze ze wiesz o co chodzi ;DD

__

VIP
maXym

2008-11-17 00:11:40

czemu poza fukaniem?

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-17 00:20:34

proch to gówno i kazdy kto lubi to wpier.dalac jest dla mnie głupkiem. sam kiedys lubilem duzo i dobrze i to było chu.jowe no ale musialem sie samemu przekonac. troche nie trafiles z tym, ale ogolnie widze ze ladnie mnie podsumowales, dobra zbite z tego mialem jak to czytalem. ;d

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-17 00:41:45

rownie dobrze moglbym poprowadzic dyskusje na poziomie, przytaczajac chociazby tak oklepane sytuacje jak ta: http://prawda2.info/viewtopic.php?t=108 . wydzwiek bylby tak samo negatywny, ale wszystko na poziomie.

wiedzialem jednak ze kilka nieco 'agresywniejszych' postów spotka sie z wiekszym odzewem. łebki sobie pomyslaly ze jestem jakims dresikiem or so ktory pier.doli policje, a nie potrafi podac 2 sensownych argumentow dlaczego. nie potrafia jednak dojsc do tego ze ich prowokuje, a przeciez pisze to z przymruzeniem oka.

mam tu konto od 4 lat, napisalem raptem 25 komentarzy i wszystkie dosc niedawno. nie czekalem tyle czasu zeby sie ujawnic w topiku o kur.wach i zrobic z siebie idiote. patrzac jednak na odpowiedzi pod moimi komentarzami, sporo osob tak pomyslalo. elegancko, przynajmniej maly flejmik sie kreci, chociaz slabo wam to idzie. :/

__

Użytkownik
Forem

2008-11-17 00:48:32

Jakbyś w ten sposób wypowiadał się od początku to nie wzięliby Cię za ograniczonego osiedlowego ziomka.

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-17 01:04:28

wiesz ja po czesci to rozumiem. jest duzo skur.wysynstwa na ulicach, pies robi za marne grosze i nie oszukujmy sie, chu.jowa ta robota. jednak to jest ta roznica miedzy psem, ktory dobrze wykonuje swoja prace, a miedzy psem ktory naduzywa swojej wladzy bo ma swiadomosc tego ze czy zrobi cos po dobroci czy nie to i tak za to nie beknie.

prawda jednak lezy po srodku, psy sobie za duzo pozwalaja, ale tez nie twierdze ze zawsze sie przypier.dalaja bezpodstawnie. część z nich odwala dobrą robote i do nich nic nie mam. jade tylko z takimi burakami, ktorzy sa typowymi skur.wysynami i uwazaja ze skoro robia za psie pieniadze to im wszystko wolno. (tak jak ktos napisal, uczyć sie nie chcialo, do wojska tez isc nie, wybór wydawał sie prosty, ale sami sie z czasem przekonali, ze zle wybrali).

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-17 01:13:55

wtedy nic by nie odpisali. szczerze ci powiem, nie widze tu osoby z ktora moglbym poprowadzic dyskusje, a powiem ci ze nie mialbym nic przeciwko. jednak moja negatywna opinia o psach opiera sie na czyms wiecej niz na opisaniu jak dostalem mandat za picie etc.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1043 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie