Polska policja

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
daki

2008-11-04 07:00:56

jak czytam komentarze pseło gangsterow co na murzynskich filmach sie wychowali i tych co preza sie na widok policji jakby zjedli za duzo fasoli to smiac mi sie chce 1 lisc i zazwyczaj becza jak dzici!:)rzucaja sie tylko jak sa z kumplami i to do tego na słabsze wizualnie grupki.wiem cos o tym!99procent z tech psełdo zabijakow jak trafia na komisariat i go postarasz ze bedzie miał zawiasy,ze wszystko pojdzie na jego konto ze zapłaci spora sumke albo niedajboze ze pojdzie siedziec robi mine jak z baje o calineczce i wszystko ładnie spiewa :) a najlepsze ze po niektorych jak ma pozadnych rodzicow{mowa tu o nielatach} to jeszcze w ryj dostanie od nich i grzecznie zapierdala do domku ,a na 2 dzień nic nie wspomina swoim ziomkom o tym jaki twardziel byl tylko wszystko przekreca aby byc jeszcze bardziej grosny wsrob ziomkow :bo go policja zgraneła hahahhco za barany.

__

Użytkownik
reurion

2008-11-04 10:50:39

prawda prawda plusa masz zapomniałeś dodać ze pierwszy by lecial na komisarat jak by mial włam na kwadrat

__

Użytkownik
g3su

2008-11-04 11:42:34

dokladnie tak jest. nic dodac nic ujac. zebys widzial pseudokiboli arki jak przy swoich ziomach bluzgali na policje a na komisariacie te byki plakaly, ryczaly jak dzieci i blagali doslownie na kolanach o przebaczenie scierajac farby z ryja :) w gdyni byl taki gliniarz, zwierz 2 metry, jechal z takimi ostro co zgrywali harcerzy na komisariacie

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
mNkH

2008-11-04 14:24:30

gangsterka nolifow hahhaahahha

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-04 14:49:56

tbh to nie przeczytalem ani jednej 'historii', ktora opisywałaby jakakolwiek sytuację gdzie ktos dobrze pocisnął z kur.wami. przeczytalem za to sporo komentarzy łbów opisujących jak psy ich spisały, dali sie przyciąć z wódą na placyku, a nawet o tym jak lamusowi wyje.bali plecak w windzie i co bylo pozniej. :DDDD

ogolnie to porazka no ale typy mysla ze to zajebiste historie. niestety nie rozumieja ze zbita z nich straszliwa. :O)

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-04 15:30:42

pierd.olic takich łbów, jak typ dyga się na widok psów, a dopier.dala malolatow z ekipą bez powodu - to jest łbem. w kazdym badz razie to jedna sprawa. osobna kwestią jest to, kiedy ktoś rozj.ebie sie na psiarni. takich skur.wysynów trzeba tępić, bo to najgorsze scierwo.

jesli chodzi o te wały przed kolezkami, to tez nie wiem skad to wziales. łby moga sie chwalic przed innymi łbami. przeciez odrazu rozróżniasz kto jest dobrym chlopakiem, a kto janem (nawet jesli nie, to wszystko wychodzi w krotkim czasie).

__

Użytkownik
dnl666

2008-11-04 17:08:39

chlopie wez juz lepiej zamilcz bo te dragi Ci mozg zzarly najwyrazniej

__

Użytkownik
SKY`General

2008-11-04 17:32:07

Chyba nie zrozumiales topica - nie czytalem wiekszosci, ale mam wrazenie, ze tu ludzie wpisuja o jakie glupie pierdolki potrafia sie przyczepic niebiescy, a nie to, ze np. w 10 polecieli po osiedlu i spuscili lomot 2 patrolowcom - o takie "pociskanie" ci chodzi? To nie to forum, zreszta o takich rzeczach sie nie pisze.

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-04 20:58:35

typie, ty wedlug twojej historii spierd.alales przed chamami, a twoi kolezcy to takie łby, ze poprosili psy o pomoc. zamiast napie.rdalac sie z tamtymi, a w razie dostania po pysku - doje.bac ich pozniej ze swoja ekipa.

zadajesz sie z takimi łbami wiec sam nie jestes lepszy i jeszcze odpisujesz na moj komentarz? idz poskarż sie na psach lamusie.

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-04 21:08:56

chodzi o to, ze typy tutaj pisza te komenty z opowiesciami z dupy, ktore w wiekszości nie są ani ciekawe, ani zabawne. oczywiście jest kilka zabawnych bo typy pokazuja jakimi są łbami, kiedy pucuja sie z takimi komentarzami.

dla mnie ten topic jest zbedny bo o psach nie ma co pier.dolic. no ale skoro juz taki temat powstal to powinien poleciec whine na nich, a nie historyjki typu "pilismy z chlopakami i psy nas przyciely bo nie ogarnelismy". dla mnie to jest marne w ch.uj, dla ciebie nie?

__

Użytkownik
mNkH

2008-11-04 23:20:33

zajebiste akcje masz patrze

__

Użytkownik
Sprzatacz

2008-11-04 23:29:18

No tak, wiadomo hwdp elo elo, je*** spoleczniakow he gru to jest to.
Swietny jestes chlopaku, ale ciezko cos widze u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem.

__

Użytkownik
dnl666

2008-11-05 01:00:52

tak, zadaje sie z inteligentnymi ludzmi ktorzy na widok 15 dwumetrowych typow z mordami jak po teksanskiej masakrze, nafetowanymi i zapewne z nozami czy ch*j wie czym jeszcze pochowanym po kieszeniach, spiep**aja po prostu ratujac zycie. moze i nie sa ciotami ale maja tez troche wyobrazni i nie zgrywaja kozakow wtedy, kiedy nie ma sie najmniejszych szans. honor? wole nie miec tego twojego gownianego honoru niz go miec i lezec w szpitalu przez pol roku albo w ogole pod ziemia. i tak nawet nie bijac sie trafilem do szpitala, ciekaw jestem co by bylo jakbysmy sie im jednak w pieciu postawili. rozumiesz w ogole co sie do Ciebie pisze? ogarniasz to? wole miec inteligentnych kumpli, co takich idiotow, przez ktorych omal nie stracilem zycia, najchetniej wsadzili by za kraty niz takich, ktorzy w wieku 40 lat sprawiedliwosc beda mogli wymierzac conajwyzej pod budka z piwem. EOT

__

Użytkownik
Nera

2008-11-07 19:01:52

http://bash.org.pl/437128/
lmao ktos sie poczul do wrzucenia tej historii na basha

__

VIP
Eragorn

2008-11-07 19:26:44

Wcale nie widać Robola ...

robol: sluchaj stary jaka akcja wczoraj, pijemy sobie wodke z kumplami przy garazach, a tu nagle patrol niebieskich zza rogu wyskakuje i idzie w nasza strone, kumple tylko zaklneli "kurwa mac" i wyrzucili szybko kubeczki za siebie, ja mysle "kurwa, nie bede wodki marnowal, w dupie mam ten mandat" i pije dalej, niebiescy podchodza i ku mojemu zaskoczeniu rzucaja do kolegow "a dla panów mandacik za zaśmiecanie miejsca publicznego, wiecie kurwa ile taki plastikowy kubeczek rozklada się lat ???!!!", normalnie myslalem, ze padne ^^
cogu: bueheheh xD

__

VIP
virus~T

2008-11-07 22:25:34

Ja już bylem na bashu dwukrotnie :D najwyraźniej kolega też chciał zaistnieć i skrobnął moją historię :) cieszyć może tylko to, że jest 100% autentyczna :D

__

ex-Redaktor
exilek

2008-11-07 23:16:02

powinien poleciec whine na nich,

a to czemu? gdyby ich nie było, to byś nie miał nic i żył w kartonie, lub pewnie w ogóle się nie urodził, bo by twoja matka wcześniej zmarła. Policjant też człowiek, a jak wiadomo, każdy jest inny. Choć nie, na blokowiskach to same elo ziomki!

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-08 09:01:22

widzisz, nie mam zlego zdania o psach bo to jest 'modne' czy ch.uj wie jakie. opieram sie na wlasnym doswiadczeniu, bo dobrze pamietam jak wygladaly pewne sytuacje zwiazane z nimi. jesli chcesz to moge rozwinac ten temat.

zreszta zastrzezenia mam nie tylko do psów, ale ogolnie do polskiego prawa i systemu sądownictwa. osobiscie sie przekonalem ze to wszystko mocno kuleje.

prawda jest taka ze psy sa nadgorliwe, bezmyslne, na dodatek zachowuja sie jak swiete krowy ktorym wszystko wolno. nie mowie ze wszyscy, ale na takich trafialem. wlasnie dlatego mam takie a nie inne zdanie o nich.

zreszta przyznasz, ze psow nigdy nie ma, kiedy sa potrzebni, chyba ze trzeba spisac za browar. zamiast zajac sie czyms pozytecznym to jezdza po osiedlach i kminią, jak cie tylko przypi.erdolić z gibonem.

__

Były Redaktor
so0fka

2008-11-08 15:40:58

[url=http://bash.org.pl/437128/]zonk[/url] :D

edit: kurde, błąd - miała być odpowiedź na #19 :)

__

Użytkownik
boro71

2008-11-08 16:18:00

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Aasdf; ASDF:ASD ASD:fSDF;sdAFasd;fSDf;dSf;dSf;dsaf
;asdFAsd;fASDf;aSD
f;asd
f;SDF:ASDF;asdFasd;F
sdf;ASDF;SDf;sF;sad
f;asd
f;ASDF;ASDF;ASDF;SD
f;SDA
f;ASDf;SDf;DASf;SDA
f;S;fS:fASf;a
sdf;ASDf;ASD;fAS;fSAD
f;SDf;asd
fSD;fSDf;SDF;ASDF;ASDF;sd
f;ASDf;ASD;fASD;fASDF:fSD::fasdfdS:
:fs;fsd;FASD:;df;fasddfs;fasd;
asdf:SDF
:d
S:F:D
asdf;sd
f:SADF:
asd;DFs;fsdA:f:a
sdf;SDA::: !!

__
.

Użytkownik
Nighter

2008-11-09 13:35:31

wkurwiają mnie takie postacie jak Ty jak ja pierd.ole. Kozaki przez internet albo jak są z kolegami. Czy Ty w ogole masz kur.wa poejcie o czym piszesz? Napierd-alac sie z ekipą zespeedowanych drechow?
Najbardziej rozpierd.ala mnie podejscie ludzi twojego pokroju - wyskakujesz do ludzi od ktorych pewne jest ze dostaniesz wpierd.ol, bo masz honor, a potem kurw.a zbierasz ekipe 40ludzi bo tamci cie pobili za twoja wlasna kretyn.ska glupote.
Wez kur.wa moze wroc do szkoly i zastanow sie porzadnie nad swoim zyciem. Przez takich tępych chuj.i jak Ty, ktorzy napierd.alaja sie zeby sie napeird.alac, albo skaczą, dostaja wpierd.ol a potem wracaja z ekip.a i kozacza, masa ludzi ma zjeb.ane zycie i siedzi na wozkach albo nie kontaktuje.
Wiec weź sie kur.wa ogarnij frajerze, bo tacy jak Ty to nigdy sie nie przekonają dopoki nie dostana porzadnie wpierd.ol i nie zobaczą że nie mają do kogo sie z tym zwrocic. Skoro kozaczysz, to ponoś tego konsekwencje, a nie potem kurw.a zbierasz połowe miasta.

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2008-11-09 15:45:07

sklej juz tego ryja gangusie!

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-09 22:35:57

jego wina ze wybral chu.jowa miescowke na walenie gazu. na dodatek pewnie nie jego rejony, nie ogarnal to wje.bal sie na muke. jesli to byla jego okolica to jest łbem jak go na wlasnym osiedlu dopier.dalają.

gdybym chlał goude z ziomkami i jakas ekipa by wyleciala na nas to proste ze napier.dalalibysmy sie. jak typy biegają całą pakietą i przypier.dalaja sie do mniejszych grupek or so, to łby nie kozaki i mimo ze zazwyczaj jest ich wiecej, to mozna im doje.bac. (nie zawsze, ale jesli wyłapałbym wpie.rdol za nic od typów co tylko w trzech potrafia trepować jednego to napewno wziałbym chlopaków i zrobil to samo). nawet jesli bym spier.dalal to napewno nie zwracał sie do ku.rw o pomoc.

nie znasz mnie, a twierdzisz ze napie.rdalam sie dla zabawy/bez powodu or sth. a przeciez w tym wszystkim chodzi o to, zeby myslec co sie robi. jesli juz pije (rare) or so, to u siebie na osiedlu gdzie ogarniam wszystkich typow i ch.uj, jestem u siebie. kiedy sie ruszam gdzie indziej, to do dobrych chlopaczyn, ktorzy tez swoje rejony ogarniają. jak pale, to jade furą kawalek za miasto, zeby na peryferiach w spokoju sobie przysmażyć dżefa.

nie krece po rejonach na ktorych nie czuje sie pewnie. psy mnie nie doje.bia z browcem pod blokiem. jak jak chce sie napic to ide w piatek na balet, a nie do parku, gdzie jak to w parku, moze byc wesoło. wiadomo ze nie mozna wykluczyc randomowych sytuacji, ale orient za dwóch i trzezwe myslenie pozwalaja zaoszczedzic wiele problemów.

mimo to czasem wracalem z obitym pyskiem, byl i wpie.rdol za nic, ale nie lecialem na psy tylko sam to ogarnialem. byla masa sytuacji, kiedy ziomek mowil 'zapinam kieszonki bo bedzie dym', a jak typy podchodzily blizej to 'o siema wariat, co tam?'. wlasnie to sie ceni.

__

Użytkownik
nox.

2008-11-10 02:44:18

Polska policja?
Mialem okazje zobaczyc to troche od innej strony bo dobry znajomy jest policjantem.
Czesc z tych co patroluja ulice to amfetaminisci..
To ze pala ziolo to norma, wiele razy bywa ze gdy zawina delikwenta z paleniem to w przypadku malej ilosci poprostu mu to zabieraja i odchodza. W przypadku wiekszej ilosci cos sobie odsypia i pozniej raportuja ze znalezli odpowiednio mniej.. Generalnie to jak ktos wspomnial wczesniej tez ludzie, tyle ze z poczuciem bezkarnosci wiec ich wykroczenia sa czasem naprawde konkretne.

A zeby nie zanudzac historiami jak to mnie spisywali itp. opisze jedna nieco inna niz wszystkie.

Pojechalem z kumplami i z w/w znajomym na balet do centrum miasta. Siedzielismy sobie na starym rynku i saczymy piwko (zwykle sie tego nie robi bo patrol policji w takim miejscu to norma). Podchodzi jakis koles ze swoja dziewczyna i sie pyta grzecznie czy nie mozemy im zalatwic palenia bo oni nie stad itd... My na to wiadomo, nie! Ale on twardo nalega i prosi. I nawet wyskoczyl z tekstem: "przeciez widze ze jestescie spizgani" (faktycznie lekko bylismy). W koncy stal sie tak natretny ze kumpel sie zdenerwowal i pokazujac mu odznake, z tekstem do kolesia: "Masz pecha... albo i szczescie, zalezy jak na to patrzec". Mina tej parki... poprostu bezcenna! A My w smiech :)
Dlugo nie trzeba bylo czekac i podchodzi do nas patrol policji z tekstem: Co? Smakuje? My na to: Owszem, nie najgorsze. Ci juz zaczynaja nas informowac o spozywaniu alkoholu w mniejscu publicznym, a kolega wyciaga swoj "immunitet" i mowi ze my z tej samej firmy, tylko ze koledzy zostawili odznaki w domach... Generalnie cala gadke on prowadzil, a my tylko potakiwalismy. Ostatecznie zyczyli nam milego wieczoru i przyczepili sie do kolesi siedzacych na lawce obok.

__

Użytkownik
ScorPion`

2008-11-10 12:03:04

policja dobra sprawa, po studiach chce sie wybrac na jakie studium oficerskie czy cos i pozniej do SPATU, GSR,ZOA lub CBŚ, wczesna emerytura, znajomosci, status spoleczny, walka dla dobra jak i wyzwanie psychologiczne oraz fizyczne;D

__

Użytkownik
Kombatant

2008-11-10 14:52:05

Jak isc w tym kierunku to lepiej celowac w wyzsze stanowisko niz zaczynac od przyslowiowego kraweznika.

Co do emerytur dla policjantow.
Panstwo chce postawic ta sluzbe na nogi obdarowujac policjantow nie malymi przywilejami.
Moge zrozumiec ze ludzie, ktorzy pracuja ciezko fizycznie i psichicznie przechodza na wczesniejsza emeryture, lecz co policjant takiego ciezkiego robi.
Czy nie jest to dziwnie i nie lamie zasad morlanych wobec innych zawodow.
W wieku 35 lat policjant dostajac emeryture od panstwa, mozna dodatkowo prowadzic dzialalnosc gospodarcza lub pracowac na kolejny etet. Jak slysze tylko o wczesniejszych emeryturach to mnie skreca. Nasze panstwo jest dojone przez osoby zwiace sie strozami prawa!
Przygladajac sie naszym emeryta ktorzy nie maja pieniedzy na lekarstwa, co wiecej maja slaba opieke medyczna, laduje sie pieniadze na emerytury
dla ludzi w sile wieku!

"Emerytura — świadczenie pieniężne mające służyć jako zabezpieczenie bytu na starość dla osób, które ze względu na wiek nie posiadają już zdolności do pracy zarobkowej (jako pracownicy, przedsiębiorcy, rolnicy i in.) albo utraciły ją w znacznym stopniu"

Strzelamy sobie sami w kolano, nasza gospodarka tego nie wytrzyma, a marne swiadczenia socjalne przy rosnocej grupie emerytow beda jeszcze bardziej odlegle od oczekiwanych, ktore beda pozwalay na normalne funkcjonowanie w naszej RP.

Za pare lat wspomne tego posta, gdy zaleje nas fala emerytow, ale wtedy bedzie zbyt pozno zeby z tego wyjsc:)

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
unit10

2008-11-10 19:02:15

dlatego podoba mi sie policja w manchesterze, mieszkam 200 metrow od old trafford i widze jak sobie radza w kibicami i jestem pod ogromnym wrazeniem.

__

Użytkownik
Roti

2008-11-10 19:31:10

Moge zrozumiec ze ludzie, ktorzy pracuja ciezko fizycznie i psichicznie przechodza na wczesniejsza emeryture, lecz co policjant takiego ciezkiego robi.

Tak mogę się zgodzić, że są policjanci którzy mało robią lub cwaniaczki tego typu, że pracuje w jakiejś wsi na komendzie, łańcuch wokół szyi, siedzi ważniaczek za biurkiem i chwali się wszem i wobec kim on to nie jest, a tak naprawdę tatuś mu załatwił robotę, a jakby przyszło jechać do jakiegoś naprawdę poważnego zdarzenia typu napad czy zabójstwo to by miał mokro :S. Pamiętaj że są też inne wydziały, zabójstw, CBŚ czy oddziały AT typy SPAT, GSR itd. O ile w tym pierwszym przykładzie przejście na emeryturę w wieku 35 lat jest nieuzasadnione to w tych następnych po paru latach pracy człowiek może mieć tak nadszarpniętą psychikę, że może mieć tej roboty dość.

__

Użytkownik
ScorPion`

2008-11-10 21:03:52

po studiach lingwistycznych i studium oficerskim chyba sie od kraweznika nie zaczyna?;]

__

Użytkownik
Kombatant

2008-11-10 21:25:17

Po takiej dluzszej edukacji w tym kierunku i odrobinie szczescia lepsze sluzby stoja otworem.
Nie jestem w temacie czy policjanci maja jakies wyksztalcenie, bo na takich co maja nawet czasami pozorow nie stwarzaja.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
Kombatant

2008-11-10 21:32:24

Wydaje mi sie ze mowisz o jednostkach wyspecjalizowanych w zwalczaniu grup przestepczych, takich sluzb jest niewiele, a oni napewno maja fachowa pomoc od panstwa.
Policjanci nie zasluguja na wczesniejsza emeryture, tak samo jak muzycy grajacy na instrumetach detych :)

__

Użytkownik
reurion

2008-11-11 18:50:10

zależy jakie masz układy i plecy w policji ;d

__

Użytkownik
Linkin

2008-11-12 09:39:52

sam takim łbem jestes widac :

__

Użytkownik
devast

2008-11-12 09:57:58

Jebać policje tylko Bóg może nas sądzić

__

Użytkownik
reurion

2008-11-12 11:23:53

jak byś miał włam do domu albo ktos ci siostre/matke zgwałcił to byś pierwszy z płaczem leciał

__

Użytkownik
devast

2008-11-12 12:18:54

Pozdrawiam Ciebie za wyciąganie wniosków z postów naprawdę

__

Użytkownik
dnl666

2008-11-12 12:28:13

przy takich durniach innych wnioskow sie wyciagnac nie da

__

Użytkownik
devast

2008-11-12 17:36:06

Mało tu kumatych ludzi ;]]

__

Użytkownik
Nera

2008-11-12 19:16:21

no zwlaszcza ci co nie moga znalezc przycisku odpowiedz to niezle barany

__

Użytkownik
majan

2008-11-12 19:17:49

jeb*c wisle i policje
hej hej hej

__
Pozdrawiam!

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

670 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie