Polska policja

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
marikkkk

2008-11-01 15:12:47

Ha Ha

__

Użytkownik
kaensainen

2008-11-01 15:14:13

Jak to jest, że policja zawsze interesuje się tylko tymi grzecznymi ? Zawsze grzeczni mają problemy :/ a to Ci los bycia dobrym i grzecznym.

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-01 15:22:44

dokladnie, łby nic nie ogarniają i jeszcze proszą kur.wy o pomoc, trzeba miec dobrze naje.bane we łbie. poza tym w takich sytuacjach wychodzi brak znajomosci z dobrymi typami, wybieranie chu.jowych miejscowek na chlanie (park? prosze cie) itp itd.

[+] bo widze ze tez pociskasz z plebsem jak sie patrzy :G

__

Użytkownik
Estaloth

2008-11-01 15:37:02

czleniu nie znasz dnia ani godziny.

__

ex-Redaktor
exilek

2008-11-01 15:37:33

xD nie no super!
ktoś kto prosi policję o pomoc do debil. lepiej dać sobie ryj obić... Tacy chojracy jak ty szybko kończą...

__

Użytkownik
Blademaster

2008-11-01 17:36:47

hehe

ale w czym rzecz? bo w sumie nie rozumiem po troche twojego komentarza, sry

__

Użytkownik
Blademaster

2008-11-01 17:37:50

lololol, esti - ciebie sie tutaj nie spodziewalem :O

__

Użytkownik
reurion

2008-11-01 17:46:59

nie zapomnij ze ta siatka jest orginalna

__

Użytkownik
Gofin

2008-11-01 17:52:23

utop się

__

Użytkownik
qwe

2008-11-01 18:07:47

...
Nazywaj sobie to jak chcesz, przy pisaniu pomaga mi pare osob z esports.pl bedzie to pisane rowniez na podstawie ich doswiadczenia.
Fajnie bylo by gdybys tego nie czytal.

__

VIP
postal1

2008-11-01 18:19:09

mieszkamy w policyjnym panstwie i tyle. pies moze ci zrobic praktycznie wszystko a potem sie wykpic tym ze mial powody bo byles agresywny albo podejrzanie sie zachowywales.

tylko raz mialem okazje pogadac z kraweznikami, ktorzy powiedzieli jak to jest na prawde w warszawie. wiekszosc z tych mlodych lebkow ktorzy chodza po parkach i podworkach to mlodzi ludzie, tzw naplywowcy ktorzy u siebie na wsi nie mieli przyszlosci, na studia sie nie chcialo isc, wojsko sie nie podoba wiec na psa. mowili o tym ze testy psychologiczne to ciezka sprawa bo nie da sie ich "obejsc" czyli teoretycznie zawsze sprawdza czy sie nadajesz na psa czy nie. i wiekszosc z nich dostaje polecenia z gory zeby wlasnie tak sie zachowywac: spisywac malolatow, przeszukiwac. glownie w dzien, zeby ludzie widzieli ze oni COS robia. aha, jesli chodzi o spisywania to oni maja jakas tam norme ktora musza dziennie wyrobic bo bez tego nie ma premii. normalnym ponoc jest na koniec dnia zeby wziac od kolegi z innego patrolu kajecik i przepisac kilka nazwisk dla rownego rachunku. ja tam do nich nic nie mam, nie udalo sie w zyciu to wybrali taka droge. za psie pieniadze to i psia praca.

spisali mnie w zyciu hmm.. z 200-300 razy? nawet tego nie licze, kiedys na rekordy dzienne walilismy z chlopakami, moj to 5 w jednym dniu ale to juz bylo troche na sile (jak szli z daleka to specjalnie smiechy na caly glos i wzrok w ich strone).

ze smiesznych sytuacji to wlasnie wtedy kiedy rozmawialismy z tymi dwoma w porzadku chlopakami, siedzielismy z browarami na placyku za krzakami (taka standardowa miejscowka meneli) a po drugiej stronie krzakow bardziej odslonieta lawka i tam kumpla ojciec z kumplem na cwiarteczke wyszli wieczorem. podchodza psy, my browary pochowane. oni do nas ze spoko, ze tylko pogadac przyszli bo im sie nudzi (byla cisza przedwyborcza i lazilo ich od diabla wtedy) i sciagneli te odblaskowe kamizelki i mowia zeby pic normalnie tylko puszki w razie co do smiecia jakby dzielnicowy nagle sie pojawil na horyzoncie. tlumacza nam wlasnie co i jak, my im prosto z mostu ze tutaj to praktycznie kazdy kto mial z nimi do czynienia to bedzie ich uwazac za scierwo bo mecza ludzi glupotami. i wlasnie w tym momencie podchodzi z drugiej strony krzakow ojciec kumpla (widzial ich jak podchodza i schowal z kumplem cwiarteczke ale juz nie zauwazyl ze sciagneli te kamizelki) i na caly glos do nas: "czemu nie powiedzieliscie ze te skur####syny juz poszly? ja tu mam cwiartke do skonczenia z przyjacielem". mina psow bezcenna. mina ojca kumpla tez jak zobaczyl kto stoi w cieniu. ale skonczylo sie na tym ze nawet nie zareagowali bo im dopiero co powiedzielismy jak to wyglada :-)

Inna akcja to jak znajomy podchodzi w parku do kumpli na lawke gdzie siedzieli w 5ciu i juz wczesniej podeszli do nich babka i facet (po tajniaku) a kolezka siadajac na lawke do chlopakow na glos "ktory taka fajna dupe przyprowadzil?" :D

__

Użytkownik
dnl666

2008-11-01 18:29:03

nie wiem skąd bierzesz te wszystkie swoje konkluzje, ani jedna z nich nie jest prawdą.
pić umiem, praktykuje od 6 lat. jeżeli siedzenie na ławce i gadanie jest dla Ciebie wiochą, ok. licealistą nie jestem, nie siedzieliśmy również na żadnym osiedlu. a jak już wcześniej napisałem, moi koledzy NATKNĘLI SIĘ na patrol (mam to napisać jeszcze raz? może przeliterować?)
zresztą pisać się odechciewa jak czytam komentarze takich debili.

najchętniej bym przeprowadził na takich eksterminacje(po komentarzach widać, że nie różnisz się zbyt wiele od gości, których opisałem)
był nawet taki jeden w Rosji, który łaził po mieście i roz**dalał różnego rodzaju mętów, dresów itp.Sam później tłumacząc motyw powiedział, że "oczyszczał miasto ze ścierwa". czasami żałuję, że go złapali

__

Użytkownik
reurion

2008-11-01 18:37:08

sory ale musze odpisać niestety prawda taka jest ze nigdy nie poszlem na policje na nikogo hmm ale jak mówisz ze lepiej isc "do dobrych typów" no ok a nie lepiej samemu załatwić jak się jest kozak ?

__

VIP
virus~T

2008-11-01 19:32:51

Jak Cię nie lubię tak z tym komentarzem zgodzić się muszę, masz racje.

BO PIĆ TO TRZEBA UMIEĆ!

__

Użytkownik
Qub!c

2008-11-01 20:41:59

Raport

W tym tygodniu przeprowadzono badanie na reprezentatywnej grupie 100 policjantów z użyciem kostki rubika.

wynik : 5% badanych wykazało się inteligencją , reszta siłą...

__

VIP
blacktyger

2008-11-01 22:09:23

Nie było*. W Tychach jak wracam do domu od kumpla (droga około ~15min) po 23 to spotykam średnio 3-5 patroli. Nie wiem co się dzieje, ale jest ich razem z ochroną i strażą miejską więcej niż obywateli :ASD.

__

Użytkownik
napzord

2008-11-01 22:18:27

ooo blokersik sie odezwal...lepiej idz z kumplami na SWOIM I TYLKO SWOIM osiedlu, na swojej polamanej pewnie laweczce pod ktora lezy wpizdu petow itd itdp popic...po to so policjanci zebt takie pizdy jak ty gnoic... k****a zostane policjantem chyba i takich cwaniakow bede tepil.

A ty co potrafisz o siebie zadbac? Czy kumple o ciebie dbaja? Twardziel za 3.99 stfu...gardze takimi ludzmi.

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
Estaloth

2008-11-01 22:39:33

zobacz kiedy ja sie zarejestrowalem a kiedy ty XD

__

VIP
marikkkk

2008-11-01 22:48:57

90% z 5% mialo farta :D

__

Użytkownik
brixzzu

2008-11-01 23:28:11

pomyślcie w ten sposób , jest sobie dureń bez szkoły , pracuje na lewo bez papierów , przychodzi list od WKU i teraz..co tu zrobic zeby nie isc do woja , do szkoly nie pojdzie bo po co , pójdzie do policji zeby odroczyc sobie służbę wosjkową , przy okazji spałować dzieci na osiedlu za pisanie kredą po chodnikach.

__

ex-Redaktor
exilek

2008-11-01 23:31:34

bo w dużych miastach to standard. Zauważyłem to jak zacząłem studiować w Olsztynie. Czasem się zastanawiam, jak to możliwe, że tym wszystkim ludziom jeszcze praw jazdy nie pozabierali. Połowa to pewnie kupiła prawko ;/

__

Użytkownik
SKY`General

2008-11-02 00:12:15

O LOL 1,5h kontroli? To moze jednak kupie sobie gasnice do auta - juz od roku kupuje, choc nigdy kontroli nie mialem... a butami spisali mnie TYLKO raz i - UWAGA - na takim fifowskim lanie to bylo (Simplus w Czestochowie haha).

Musieli sie wtedy zdziwic jak spisywali, a tam z 10 os. i praktycznie kazdy z innego miasta:)

__

Użytkownik
Raptil

2008-11-02 09:41:16

Sam byłem w szoku...i skończyło się na maksymalnym wymiarze kary (niby według taryfikatora) 200zł/4pkt

edit:

Mniej więcej tak wyglądał dialog.

PP-Pan Policjant
Ja

PP-Wie Pan za co został pan zatrzymany ?
Ja- Tak
PP- Proszę spojrzeć (pokazuje suszare) a wie Pan ile tutaj można jechać ?
Ja- 50kmh
PP- Proszę dokumenty
Chwila sprawdza teraz dosłownie 30 minut...moje dane.
PP-Proszę do radiowozu.
Ja- ok
Już w radiowozie...
PP- To co robimy ?
Ja- Jak to co ? Mandacik?
PP-Aha...
Potem 45 minut gadki o pierdołach...
PP-to wypisujemy ?
Ja-tak
Wypisał mandat
PP- To przyjmuje Pan?
Ja-tak
PP- to poprosze jeszcze raz dokumenty, pokazac apteczke gasnice i bieznik oraz światla..

Reszte sobie dopiszcie...
Przy okazji 2 policjant gawedzil sobie z innym zatrzymanym...bylo im bardzo wesoło...jeleń nie włączyl świateł

__

Użytkownik
szefo

2008-11-02 11:44:00

po naszej stronie globu na takie historjki jest jedna odpowiedz: you're full of it ;))

__

Użytkownik
szefo

2008-11-02 11:49:21

to nie rozumiem czemu nie posmarowales tylko traciles czas i pieniadze?

__

Użytkownik
tobster

2008-11-02 11:58:32

Bo posmarowanie było droższe niż mandacik bez szukania dziury w całym. Tera w łapę nie daje się już 20PLN :x

__

Użytkownik
tobster

2008-11-02 11:59:44

Taki dureń nie zda testów sprawnościowych :] bo albo obetrze sobie nogi od dresów, albo wyrżnie fikoła przez krok spodni na poziomie kostek :/

__

Użytkownik
brixzzu

2008-11-02 12:10:47

To opisze swoją jedyną historię z policją.
Miałem 7 , może 8 lat , początek podstawówki , starzy kupili mi plecak adidasa "wtedy to był szpan" , wracałem ze szkoły jakoś w maju bo ciepło było pamietam , szedłem pod falowcem

[hide="falowiec"]http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/9900146.jpg[/hide]

I z klatki "G" zaczeło iść za mną 2 typów których teraz nazwałbym ziomkami , pili piwo , jarali normalka , weszli za mną do windy w mojej klatce i dawaj plecak...byłem w kumplem który jak usłyszał "dawaj plecak" wybiegł z windy z taką prędkośćią ze żeby ją obliczyc musiałbym uruchomić windowsowy kalkulator w trybie "Zaawansowany" , powiedziałem ze nie dam plecaka , a on jakąs tam formułke sypnął że niechciej żeby on ci zajebał bo coś tam . to wcisnałem guzik na 1 pietro i dałem im plecak , byli wkurwieni ze musza ze mna jeszcze jechac 1 pietro , z poczatku sie smialem , ale potem pobiegłem na 7 pietro zawołałem starego i pojechalismy na psy.

Tam pan policjant sporządzał protokół

#1. Co było w plecaku?
-Ksiazki piórnik , bluza
#2.Jak wyglądał piórnik
-...... Niebieski , i miś grający w piłkę.
#3. Jakie ksiązki...
- elementarze i cwiczenia do języka polskiego.

i takie pojebane pytania .. nie bylo pytania jaki plecak , jaki kolor...NIE BYŁO!!

Nastepnie wsiedliśmy w suke i jezdzilimy po okolicy szukajac typów którzy oczyiwiscie z moim plecakiem siedzieli w domciu albo w piwnicy ;DDD

w histori niebyło by nic smiesznego , ale , wieczorem dostałem telefon ze moje ksiazki moje zeszyty , bluza leżą w piaskownicy 2 ulice dalej , baba miala numer z dzienniczka ucznia " kiedys cos takiego było". ksiazki odzyskałem a plecak ? czytajcie dalej...

o plecaku juz dawno zapomnialem dostałem nowy i jak na złosc równiez adidasa .

w dniu gdy poszedlem na rozpoczecie roku szkolnego 4 klasy czyli 2 lata pozniej dostalem list o umożonej sprawie.

najssss?

Jak pisałem w nagłowku "jedyną" jedyną w tym rodzaju miałem wiecej sprzeczek z policją ale takie tam , wiece jakas zadyma przez klubem i pytania kto co po co itd .. a tam drobnice

__

Użytkownik
Blademaster

2008-11-02 12:26:25

dobra, mi chodzi o sam fakt, ze napisales komentarz, a nie o date rejestracji ;d

__

Użytkownik
Raptil

2008-11-02 13:36:15

Jasne, że był dał w łapie...tylko jeszcze nie przyjmują kart debetowych.

__

Użytkownik
reurion

2008-11-02 15:02:16

czlowieku

po 1. nie chwale się tel tylko szkoda ze karteczke z nr imei moge przykleić sobie z nokii np 3310 i też bedzie
po 2. bylem ubrany po pracy (potem pojechalem do rodziny)czyli w garnitur i zapewniam cie ze nie siedziałem na oparciu
po 3. może to ze ty z kolegami używasz w co 2-gim słowie k... ja pie... niestety ja nie (oraz nikt nie przeklinal)
po 4. podczas rozmowy na temat restrukturyzacji zakładu PKP Cargo nie trzeba używać przekleństw
po 5. zostalem spisany umie odrożnić
po 6. idz dalej na tą ławke z kolegami na poziomie swoim

__

Użytkownik
bialas888

2008-11-02 16:06:25

ja byłem na przesłuchaniu na komisariacie a tam plakat z napisem

"nie liczy sie prawda, liczy sie wykrywalnosc"

n/c

__
© All rights reserved.

Użytkownik
Grala

2008-11-03 04:15:08

z tobą w krakowie piłem w krzakach haha chyba albo mi sie sniło pozdro

__

Użytkownik
Grala

2008-11-03 04:17:29

osrajcie sie koorwa ze was spisali 'gangsterzy' haha chuja wiecie a pierdolicie CIOTY

__

Użytkownik
SKY`General

2008-11-03 13:42:52

haah pamietam, na rondzie mogilskim, ale to stare dzieje - przekopali cale i teraz jest full opcja rodem z usa:)

A w krzakach, bo przeciez moze nie rzut beretem, ale kamieniem, sąd i prokuratura ma obok swoja siedzibe;)

__

VIP
Grmx

2008-11-03 14:16:51

Buhauhahuahauhaa
najglupszy topic w dziejach esports.pl
CO ZA HISTORIE :DDDDDDDDDDDDDDDD
hahhahahahahaha... wszyscy kozacy w chu*...

__

Użytkownik
mNkH

2008-11-03 16:24:37

ty z domu nie wychodzisz ped**e wiec morde trzym frajerze komputerowy

__

Użytkownik
reurion

2008-11-03 16:28:36

no masz racje u was na wsi(koniec polski) każdy tak płacze jak ty ze wszedzie jest lepiej niz u was

__

Użytkownik
diGi

2008-11-03 17:18:30

WSZYSTKO FEJK AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH buyayahahaha ljkasdljasdaslkdjklasf

__

VIP
reaktiv

2008-11-03 18:42:24

Liz mi buty pucybucie, no juz, do roboty padawanie.

__

Warning: getimagesize(http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/9900146.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

72 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie