Polska policja

Dostosuj

Autor Wiadomość
Były Redaktor
so0fka

2008-10-31 20:28:38

ja tam ostatnio widziałem ten nowy model radiowozu z napędem hybrydowym na ulicach Łodzi, więc nie ma na co narzekać ;)

__

VIP
reaktiv

2008-10-31 20:36:25

To ladnie u was w miescie, ze policja jeszcze polonezami smiga ;d

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2008-10-31 21:35:43

nie no zarcik :) ogolnie to nic do nich nie mam, choc czasem, wlasciwie dosyc czesto zbyt duzo serca wkladaja w swoja prace. szczegolnie jezeli chodzi o spisywanie mlodziezy, ktora sobie grzecznie stoi pod blokiem :P

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2008-10-31 21:38:39

jezeli chodzi o radiowozy, to u nas w miescie ze starych zostal tylko Transit i chyba jedna Astra, tak to wszystko nowe, Kia Cee'd i te sery ;]

__

Użytkownik
reurion

2008-10-31 22:04:48

w krakowie straz miesjka ma te nissany z napedem hybrydowym patroluja tym rynek :d

__

Użytkownik
xar!on

2008-10-31 22:09:31

ale jednak policja jest głupia :D dzisiaj siedze na przystanku i widze lodówe jak jedzie :D nagle migacz w lewo a debil skrecil w prawo :DSa a taki spokojny obywatel jak ja prawka nie moze miec =[[

__

Użytkownik
reurion

2008-10-31 22:09:57

mi nie chodzi o spisywanie lecz o samo ich zachowanie oraz mandat nikt z nas wtedy nei palil ani nic dostalismy mandaty za zasmiecanie wiec o co chodzi?

__

Użytkownik
Roti

2008-10-31 22:11:27

no i prawidłowo :), wiem co to znaczy robota w wydziale zabójstw lub AT

__

Użytkownik
reurion

2008-10-31 22:32:55

nigdy nie bedziesz :P niestety :P
a jak ubierasz szpilki to masz 2m ;P
nosisz dredy?:P

__

Użytkownik
Rychoo

2008-10-31 22:45:42

AAA blokers ! ;a

__

Użytkownik
reurion

2008-10-31 22:46:47

ty stary blokersie sie nie odzywaj :P

__

Użytkownik
bialas888

2008-10-31 22:49:13

wiecie czego policjant nie umiera bezposrednio po strzale w glowe?

- bo kula szuka mozgu :D

__
© All rights reserved.

Użytkownik
dnl666

2008-11-01 01:18:54

rozwiń swą niezwykle inteligentną myśl, co miałem zrobić?
rozwalić po pijaku bandę dresów na fecie czy może wpaść z karabinem na komisariat i zażądać ukończenia sprawy?

__

Użytkownik
reurion

2008-11-01 01:35:00

Nick: sab
Imię i Nazwisko: Rihanna
Miasto: Masasiustsets
Województwo: podlaskie

miło :D zobacz na opis jego raczej nie masz co kontynowac dyskusji

__

Użytkownik
qwe

2008-11-01 01:43:30

Bo tak w tym panstwie ma byc!
To dzieje sie celowo. Ci ktorzy siedza na gorze doskonale o tym wiedza.
Napisze o tym pozniej.

__

VIP
KonradM

2008-11-01 08:36:16

Oho, widzę jakaś ostra teoria spiskowa się zapowiada :o

__
www.hstv.pl

Użytkownik
Bezołowiowy

2008-11-01 09:47:38

MORRDAAA!

__

Użytkownik
andrzejq

2008-11-01 09:47:59

;asd

: DDD

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
andrzejq

2008-11-01 09:48:30

Pod pachami hahaha :D

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
andrzejq

2008-11-01 09:50:34

Dlaczego?

__
Sygnatura SPAM !

VIP
blacktyger

2008-11-01 10:17:21

Ja ostatnio wieczorem w parku siedzę z dziewczyną na ławce (~19:00), ze 100m od kościoła (nawet chyba była jakaś msza w toku), szedł patrol i... spisał nas ; ). Akurat to mnie nie ruszyło, gdyby nie fakt, że 30m dalej siedziało ~20 typa chlejąc drąc się etc, a na dodatek pan Policjant miał poważne obiekcje co do tego, że moja dziewczyna się nie odzywa (piła? ćpała?). Żenuła.

Ofc nie muszę dodawać, że do tych typów nawet nie podeszli, przechodząc 2m od nich.

__

Użytkownik
Borewicz123

2008-11-01 10:46:02

Bawilem sie i to nie raz :P

__

Użytkownik
Borewicz123

2008-11-01 10:53:08

A ja tam zawsze marze o zostaniu policjantem (Bede scigac bandziorow)
Ale prawda jest taka ze Policjantem mozna nazwac goscia w policji dopiero od stopnia Młodszy Aspirant. Wtedy on zaczyna zarabiac dobre pieniadze i wie na czym polega jego praca i nie spisuje za byle slonecznik.
Rowniez wyksztalcenie typowego dzielnicowego to najczesciej srednie, zawodowe bo ci ktorzy maja wyzsze ida odrazu pare szczebelkow wyzej
Interesujac sie troszke policja, sam zamierzam wyksztalcic sie na polibudzie i do policji. Ale z tym wyksztalceniem ktore chce zdobyc to tylko na samochod ale nie byle jaki a te z wyzeszej polki do :P

Aha chyba ze mi dadza 125p i sluchawke od starego telefonu to nie pogradze hahah

__

Użytkownik
kaensainen

2008-11-01 11:24:20

1. Napisałeś taki temat, aby się pochwalić telefonem i, że nosisz 3g w kielni ?
2. Czemu nie napisałeś o tym jak bluzgaliście, siedziałeś na oparciu a nogi miałeś na ławce w miejscu gdzie się trzyma 4 litery ? Czemu o tym nie wspomniałeś ? Takie opowiastki to standard :X

Od kiedy to policja musi być specem od obsługi telefonów ? Nie mają co robić tylko czytać instrukcję obsługi nowych telefonów :X

Ja jakoś sporo przesiaduję na ławce, w parku pod blokiem etc. czasu i nigdy nie miałem problemów z smerfami.

Nie zostaliście spisani - ODRÓŻNIJ SPISANIE OD KONTROLI. To, że prosi o imię, nazwisko i adres nie oznacza, że jesteś spisany tylko skontrolowany.

Dobrze, że się kręcą i sprawdzają od tego są, poxniej będziesz płakał, że nic nie robią i babcie są okradane.

Każdy zawsze płacze jaka to policja jest zła, koloryzuje historyjki i jest pokrzywdzony. Są wyjątki, ale nie w 99% przypadków :X

Tak samo kibole, robią burde i jeszcze pretensja, że policja im przeszkadza :X

__

Użytkownik
kaensainen

2008-11-01 11:28:58

Stary mieszkam w WWA i dojazd do pracy komunikacją miejską zajmuje mi 1h [ autoban + tramwaj ] obserwuję ruch uliczny to mi się scyzoryk otwiera. Nie masz pojęcia jak tragicznie prowadzą samochody :/ co chwile zmieniają pas bez kierunku, wyprzedzają pod prąd, przejazd na żołtym i czerwonym to norma, zatrzymanie się w połowie pasów dla pieszych to samo, zajeżdzanie drogi rozpędzonemu autobusowi [ linia przyspieszona ] I HAMOWANIE MAJĄC ZA PLECAMI AUTOBAN to standard. Blondynki malujące się na każdych światłach standard, blondynka na rondzie = masakra, raz widziałem jak jechała w lewą stronę, a nie w prawą :X i ty się smiejesz, że kolo wrzucił nie ten kierunek :?

__

Użytkownik
kaensainen

2008-11-01 11:30:03

U Ciebie też nie znajdzie :/

__

Użytkownik
kaensainen

2008-11-01 11:30:42

Jak by im kupili Skody czy FFocusy to byś płakał, że darmo wydają kasę z twoich podatków :X

__

Użytkownik
Zippi9

2008-11-01 11:51:28

1.Tydzień temu sobota, jedno z warszawskich osiedli pijemy spore ilości wódki w 4 przy piaskownicy. Patrol straży miejskiej się zbliża, my oczywiście nie uciekamy wolimy dostać te 100zł mandatu (zresztą słusznie). Akurat było już polane wszyscy chlup i wódki już nie było. Oni nam mówią żebyśmy sobie stąd poszli bo ktoś zadzwonił do nich, aby doprowadzili nas do porządku kazali posprzątać ina tym się skończyło.(tu akurat + dla nich bo burd, nie robiliśmy głośno też nie byliśmy)

2. Wracam po 3 piwach z pubu do domu około 24 patrze patrol prewencji no dobra przechodzę obok nich oni za plecami proszą abym się zatrzymał. Spisują mnie sprawdzają plecak kieszenie itd.Trwało to jakieś 40 minut idę w następną ulicę i tu drugi patrol myślę sobie ze znów k*rwa będą chcieć mnie spisać. Ja im tłumaczę że 2 minuty temu zostałem spisany przez inny patrol oni na to że ich to nie obchodzi. Znów się zeszło z 40 minut +mandat za zakłócanie porządku bo trochę się wkurzyłem i podniosłem lekko głos. Na sam koniec proszę o ich numery służbowe to oni mówią że nie są to publiczne dane czy cuś. To ja mówię że dzwonię na policję żeby przyjechali tutaj wyżsi stopniem (tamci co widać było po mundurach i nie znajomości podstawowych praw dopiero zaczynali). Oni dobra dobra obejdzie się bez tego poprosili o mandat porwali go i sobie poszli.

Podsumowując w 1 przypadku byli to doświadczeni funkcjonariusze zmechanizowani i nic nam nie zrobili. A ci młodzi co załapali się na stałą robotę (nie wiem jak testy przeszli) robią z siebie bogów przy nie znajomości prawa. Takich historii było wiele ale za dużo by tu opowiadać. Więc jak chcesz się kłócić z funkcjonariuszem to zobacz na ramię jego munduru ile ma tych swoich odznaczeń czy jak to się tam nazywa. Jak ma 1-2 to proszę bardzo im więcej tym większe prawdopodobieństwo że za kłótnię wezmą ciebie na dołek.

__

Użytkownik
g3su

2008-11-01 11:52:07

no ja rozumiem i mowie dlatego ze kijowo trafiliscie. troche pecha. ja ich nie bronie. to oczywiste ze w policji tez znajda sie jakies przypaly. jak wszedzie. ale dlatego jestem przeciwny jakiemus uogolnianiu na wszystkich policjantow tak jak niektorzy to robia

a tak zreszta co sie reru dziwisz ;D nie jestes karzelek, gliniarze zobaczyli czterech typow po 190 pare cm to sie poczuli ;d teraz pewnie na komisariacie opowiadaja jaka brawurowa akcje przeprowadzili hehe ;d

__
luuuzzzz bluuuzzz

VIP
reaktiv

2008-11-01 11:55:59

A to niby czemu? U mnie w miescie poldkami nie jezdza, placze z tego powodu? No chyba nie.

__

Użytkownik
reurion

2008-11-01 12:25:49

tak brawurowa akcja policji przy wspraciu grupy operacyjnej cbś oraz abw zakonczyła się sukcesem rozbito zorganizowana grupe przestepcza ktora w momecia zatrzymania dolewala plyn do spryskiwaczy do swojego wozu bojego typu SKOT po przeszukaniu znaleziony 4 kg koksu 2 granatniki rpg 2 sztuki min przeciw piechotnych oraz kiladziesat sztuk broni automatycznej i pol automatycznej w tym pk -74 oraz karabin m21 a wszytko to w bagazniku jednego SKOTA! co ciekawe po przeszukaniu mieszkan odnaleziony 4 kg plastiku oraz synetxu z zeznan calej 4 chcieli po prostu miec udanego sylwestra

__

Użytkownik
sch

2008-11-01 13:05:07

hahahahaha

ja pamietam jak dwa lata temu wracam z kumplem z dyski juz kolo 3 w nocy ciemno nic nie widac , no i w centrum jestesmy i kumpel sobie zygnal na srodku chodnika tak patrzymy a tam psyyyy :DDD byli troche daleko to odsunelismy sie od tego ci podchodza do nas z tekstem " no i czemu krzyczycie w srodku nocy " :DDD , spisali nas. Szczegolem jest ze w sumie w ta noc jeszcze 3 raz bylem spisany bo sobie do domu wracalem :p

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

VIP
marikkkk

2008-11-01 13:24:38

Widzisz, to jednak mieli powod.

__

VIP
marikkkk

2008-11-01 13:48:53

A u mnie na osiedlu policji nie widzialem od wiekow :D w centrum katowic tak samo o 24-3 nie ma zadnej. Nie wiem czy mam farta i jakos omijam ich czy maja wolne ;P

__

Użytkownik
Raptil

2008-11-01 14:07:19

Na śląsku nie ma takich problemów.

Wiadomo, jak jakieś gówniarze chleją przy piaskownicy (kto pije przy piaskownicy?) to musi ich to zainteresować, tak samo z wracaniem o 3 w nocy.

Wkurza mnie tylko drogówka...która ewidetnie szuka łapówek (kontrole po 1,5h, szykanie dziury w całym ostatnio nawet doszło do tego ze bierznik mi sprawdzali) w każdej możliwej sytuacji.

__

Użytkownik
sCorsy

2008-11-01 14:08:35

możliwe że z Twojego okna ich nie widać jak pocinasz w cod'a albo za mało się wychylasz za biurka :D :D

__

Użytkownik
un|T|ra

2008-11-01 14:18:55

Skoro reru. to taki "bandyta" bo nie wymienił się telefonem to mam do sprzedania:
SIATKĘ (reklamówkę) Z ORYGINALNYMI, NIEPOWTARZALNYMI ODCISKAMI PALCÓW RERU. ! ! ! ! ! Jedyna taka okazja, nawet w MANGO nie mają lepszej !

:ASD xD

__

Użytkownik
saBek

2008-11-01 14:51:14

Zwykle nie wdaję się w dyskusję z pizdami, jak również staram się aby moje błyskotliwe komentarze ograniczały się do jednego zdania - zazwyczaj prowokacyjnego z dużą liczbą przymiotników, ALE jako, że dziś święto uzasadnię Ci mój wcześniejszy komentarz.

Po pierwsze pić trzeba umieć. Nie umiesz pić to odstaw alkohol. Jak robiliście wiochę to sami prosiliście się o wpierdol. A nawet jeżeli owej wiochy nie odstawialiście (w co śmiem wątpić) to i tak kwalifikujecie się na wpierdol, ponieważ nie ma nic bardziej wkurwiającego niż banda licealistów (gimnazjalistów) pijąca na twoim osiedlu.

Po drugie żeby szukać w takich sytuacjach pomocy wśród policji trzeba być pierdolonym społeczniakiem i kwalifikujecie się na ponowy wpierdol.

Pozdrawiam

__

Użytkownik
g3su

2008-11-01 14:54:17

hehehe zajebiste :DDDD

a na abw uwazaj oni sa wszedzie ;d

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
xar!on

2008-11-01 15:03:53

tak bo ja nie zdalem tylko dlatego ze nie zatrzymalem sie przed strzalka i tak nic nie jechalo :A a oni ze sa w policji to moga robic wszystko :D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

670 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie