Polska policja

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
reurion

2008-10-31 14:24:58

Jak w temacie co myślicie o ich zachowaniu proszę nie pisać Chwdp ani podobnych coraz bardziej wg. robią się idiotyczni i po prostu chyba idioztym to w ich strukturach normalka

nawiązując do tematu siedze z 3 kolegami przed blokiem godzina około 18 zaznacze ze nikt nie był pijany nie pił alkoholu ani nikt nie robil dymów ani nawet groźnie nie wyglądaliśmy ( jeden z kumpli coś tam grzebał w silniku swojego samochodu chyba dolewał płyn do spryskiwaczy a my rozmawialismy w odleglosci od niego okolo 2 metrow) przyjechał patrol funkcjonariusze w/w służby wysiedli i od razu przyszli do nas spytali się co robimy( tak planujemy napad na bank) zostaliśmy wylegitymowani spisani oraz co ciekawe dostaliśmy mandat za zaśmiecania (kiepy z fajek akurat nie nasze) na pytanie mojego kumpla czemu jestesmy spisywani dowiedzieliśmy się ze to rutynowa kontrola czy nie nalezymy do (teraz uwaga) przestępczej grupy zorganizowanej i czy nie jestesmy scigani listem gończym (bardzo milo) po czym gdy kumpel powiedział ze nie przyjmie mandatu (trochu wyzszy ton) dostal kolejny za zakłócanie porzadku (WTF!@!@) także go nie wział (sprawa w sądzie grodzkim) telefony zostaly profesionalnie sprawdzone czy nie są kradzione (nr imei) i najśmieszniejsza sytuacja z calego zajscia mój telefon( asus p750) ma windowsa 6 mobile okolo 15 min głowili się jak sprawdzić tam imei (wreszcie wyjeli klapke i baterie)oraz coś rozmawiali między soba (kompetencje na poziomie) na koniec sprawdzili nam kieszenie czy nie mamy narkotyków( zazwyczaj nosze po 3 kg ale wtedy akurat nie) na koniec Pan reprezentujacy prawo w polsce wyciagnal z kieszeni nokie 6680 i zapytal się czy nie chce się zamienić ( standardowa procedura wymiany sprzętu ? ) na koniec dowiedziałem się ze nie można tak siedziec na ławce ( to po co one są)

opiszcie swoje historie :)

__

VIP
j3sh

2008-10-31 14:47:09

hahah niezla akcja xD

__

Użytkownik
dnl666

2008-10-31 14:55:59

LOL

ja mialem jakis rok temu taka oto akcje:
siedzielismy sobie z kumplami na lawce, fakt faktem popijalismy i to dosc sporo. w pewnym momencie w parku pojawilo sie 15 kolegow w ubraniach z paskami, ktorzy postanowili spuscic nam konkretny wpie**ol, skonczylo sie tak, ze ja trafilem do szpitala ze wstrzasem mozgu, kumpel zlamany nos, inni rowniez jakies defekty. ale przejdzmy do sedna: w momencie gdy moi kumple uciekali by nie zostac zabitym natkneli sie na patrol policji, szybko powiadomili ich co sie wyrabia i 5 minut pozniej wszyscy kumple + 3 dresow jechalismy na komisariat. goscie byli zakuci w kajdanki, wszystko pieknie gdyby nie to, ze od sprawy minal rok, zostalem przesluchany 5 razy, w tym raz pan policjant zwracal sie do mnie w sposob, jak gdybym to ja pobil tych typow (wszyscy byli dwa razy wieksi ode mnie i wygladali, jakby dopiero co zamordowali cala swoja rodzine), sprawa nie ruszyla sie nawet o metr (ah te sady 24-godzinne). a teraz najlepsze: goscie zapewne dalej rozbijaja sie po miescie bijac kogo popadnie, natomiast my dostalismy mandaty 100 zl za picie w miejscu publicznym. GG

__

Użytkownik
crused

2008-10-31 14:57:43

standard, co do sprawdzania kieszeni, nie mieli do tego prawa bez nakazu, wiec mogliscie sobie "wydluzyc" rozrywke :D

__

Użytkownik
reurion

2008-10-31 14:58:48

tak ale każdy obywatel jest do dyspozycji przez 48 godzin wiec ja podziekuje za dolek :)

__

Użytkownik
crused

2008-10-31 15:03:34

Zawsze to jakies przezycie :P mozna ciekawych ludzi poznac, np. kolesia ktory ukradl drukarke ze szpitala. Widze, ze tez krakow takze doskonale sie pewnie rozumiemy, Panowie z policji sa bardzo dociekliwi w krakowie :D kazdemu turyscie nie polecam siadania na lawce kolo ktorej w promieniu 5m stoja jakiekolwiek puszki po piwie, bo moze sie to tez skonczyc nieciekawie.

__

Użytkownik
reurion

2008-10-31 15:06:38

raz byłem za to ze wracałem po pijaku z imprezy po dziekuje już zaje.... zielony kolor scian i super jedznie sniadanie serek topiony no name + 3 kanpaki na obiad (nie zjadl bym tego nigdy) zupa niezidentyfikowana + SUROWA KIEŁBASA !!!!! w srodku a na kolacja serek + kanapki jedynie co to herbata dobra albo mi się wydawalo bo kaca miałem xD

__

Użytkownik
Blademaster

2008-10-31 15:07:05

ja zostalem spisany za to, ze stalem TRZEZWY wieczorem na przystanku (wracalem z silowni), na ktorym nie bylo szyb ._.

__

Użytkownik
g3su

2008-10-31 15:07:55

wiesz pretensji miec nie mozna bo to ich praca. maja prawo podejsc i sprawdzic kim jestescie. to ich czesc pracy. jestescie czysci to co to przeszkadza zeby posprawdzali. a gdybyscie serio kradli jakis samochod? przeciez policjant to nie jasnowidz, ze potrafi stwierdzic czy jestes ok czy nie.

co do sprawdzania wam kieszeni czy nie macie narkotykow itd. poprosili was zebyscie pokazali zawartosc kieszeni sami i zgodziliscie sie czy po prostu was przeszukali? jesli was przeszukali wbrew waszej woli bez nakazu to mozesz to zglosic na policje, a tamci za takie cos odpowiedza. groza im wtedy nawet 2 lata ;) bez nakazu moga cie przeszukac tylko jak maja 100% pewnosc ze masz prochy czy nielegalna bron przy sobie. inaczej naruszaja prawo.

no i na koniec. siedzieliscie normalnie na lawce? jak oni podeszli odzywaliscie sie do nich kulturalnie czy zgrywaliscie cwaniakow, takich twardzieli, ktorych nikt nie moze ruszyc i pokazywaliscie jak macie na nich wyje**ne? bo to duza roznica ;)

a mandat za zasmiecanie to faktycznie glupota. na takie cos nie poradzisz niestety

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
reurion

2008-10-31 15:08:03

no sluchaj ja się nie dziwie widzą pakero łysego 2x2 na przystanku nie ma szyb to ciekawe co ty bys pomyslal na ich miejscu xd

__

Użytkownik
reurion

2008-10-31 15:09:21

słuchaj wracałem od rodziny byłem w garniaku każdy był spokojny i nawet nie podnoslismy glosu tylko raz kumpel a co do kieszeni poprosili :)

__

Użytkownik
SKY`General

2008-10-31 15:12:54

Czy ja wiem? Jak kuzyn wyjezdzal do USA, to zesmy poimprezowali i sobie Heinekeny jeszcze z kefirka jechalismy pod Teatrem Slowackiego - dwoch "niebieskich" nas zaszlo i butelki byly obok nas - cos mowili o mandacie - nie wiem czy przed zajebiaszczym tekstem czy po przyjechal Transporter VV z jeszcze min. 4, ale tekst kuzyna byl miazga: "te trzy piwa sa moje, ja je otworzylem, prosze wypisac mandat, ale ja go nie przyjmuje" ^^

Dodatkowo mielismy na statywie aparat ustawiony(!), bo kuzyn przy wczesniejszym wyjezdzie sobie kupil i zesmy go testowali - tak popatrzyli na to i sie pytaja jeszcze przed legitymowaniem "skad jestesmy?" - "Krakow" - padla odp. - kolesi wcielo.

Zdjecia sobie porobilismy na tle nyski itp. - skonczylo sie tak, ze posprawdzali dowody, oddali i odjechali, a my dalej z tymi pifkami siedzielismy;)))

Raz tez szedlem sobie przez Rynek z pifkiem i pod sukiennicami mnie jeden zaczepil, ze "za to sie nalezy mandacik, nawet 100 zl" - "Ok" - odpowiadam - "schowam" i schowalem puszke pod kurtke, odszedlismy z kumplem do polowy i wyciagnalem i dalej:P

Tak wiec w Krakowie dobrze sie pije:)

__

Użytkownik
Blademaster

2008-10-31 15:20:47

nie no, tak szeroki JESZCZE nie jestem ;d
niestety, ale nie urosne wiecej niz 1,80
no i nigdy nie gole glowy na lyso

JEDNYM SLOWEM SPALILES ROWNO :D

__

Użytkownik
g3su

2008-10-31 15:34:06

no wlasnie. wiec tylko was sprawdzili. ch*jowo ze dali te mandaty ale tak nie mozna miec do nich pretensji

no ale i tak dobrze ze nie bali sie podejsc do was ;d bo z odwaga niektorych gliniarzy tez roznie jest ;d pare miesiecy temu pilnowalem takiego sporego placu - boisko, plac zabaw i skatepark. 50 m od tego placu jest miejsce gdzie od lat zbiera sie "smietanka" z mojej dzielnicy ;d stalo tam cos kolo 20 lebkow, pili alkohol i smiecili ;d na plac zajechal patrol policji. z piskiem opon zahamowali. wysiedli z wozu i podeszli do dwoch 11-letnich dziewczynek siedzacych grzecznie na lawce. spisali je, wsiedli do wozu i odjechali. jeszcze ladnie mi pomachali na dowidzenia hehe;d w ogole nie podeszli do tych ziomow ;d bylo juz pozno i ciemno ale nie da sie niezauwazyc takiej bandy kolesi ktorzy tam stoja, chleja i cpaja. jeszcze nigdy nie widzialem zeby jakis policjant podszedl do tych gosci i spisal ich ;d bardzo daaawno temu zrobili tylko taka akcje ze zajechali, wyskoczyli i przetrzepali kolesi palami ;d ale to stare dzieje ;d

__
luuuzzzz bluuuzzz

VIP
samolot

2008-10-31 15:48:47

btw, czy to jest coś strasznego, że policjanci kogoś spisali ?

__

Użytkownik
g3su

2008-10-31 15:55:16

dokladnie. ja nie widze w tym nic zlego. problem chyba w tym ze ludzie zle to odbieraja. od razu czuja sie tak jakby gliniarz oskarżal ich o jakies przestepstwo. jesli nie masz nic na sumieniu to nie masz sie czego obawiac. krotko. nie ma co panikowac i sie oburzac

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
Frej

2008-10-31 16:01:12

powiedz tym co siedza za niewinnosc ;>

__

VIP
virus~T

2008-10-31 16:10:32

To ja historii z policją to mam co niemiara :) i o dziwo zawsze się miło kończyły.

1. Wracamy z kumplem z imprezki oczywiście oboje mocno naje***, nagle widzę 100m przed sobą patrol, obrót na pięcie i w drugą mańkę. Słyszę za plecami STOP STOP STOP, no to się zatrzymałem, rozglądam się gdzie mój kumpel, kurde nie ma go. Myślę sam spierd*** a ja dostanę mandat. Podchodzą do mnie i rzucają taki tekst: "Od pana poprosimy dokumenty, a kolega zejdzie z drzewa" :D Oczywiście skończyło się na pouczeniu.

2. Impreza na mieszkaniu 22 urodziny kumpla, 100osob na metr kwadratowy. Ktoś rzucił tekst, zamieniamy się ubraniami z dziewczynami. Wszyscy dobrze porobieni klimat podłapali. Ja miałem na sobie już kabaretki, szpilki, bluzeczkę bez stanika i pełny makijaż. Dzwonek do drzwi, biegnę w tym wszystkim razem z moim współlokatorem, on w mini ja bez, tez miał full makeup :) Otwieramy z myślą, że to wódkę przynieśli a to policja. Wyśmiali nas tylko poprosili o ściszenie i sobie poszli :D

3. Prowadzę z imprezy koleżankę, właściwie prawie niosę, bo ledwie już chodziła. I zza bloku spotyka nas patrol, godzina gdzieś tak koło 3 w nocy. Myślę sobie przejdziemy koło nich może się nie doczepią. Oczywiście nie fart panowie zagadali, pytają dokąd prowadzę koleżankę. Ja że niosę do domq, bo się troszkę zatruła. Ona wtedy trochę oprzytomniała i mówi do nich "A tak, zatrułam się... skórka z pomidorka :)". Policjanci popatrzeli po sobie ale zachowali powagę i biorą mój dowód. No i idzie zgłoszenie przez krótkofalówkę, a policjant jakiś taki lewy miał problemy z wymyślaniem imion na literki to mu podpowiadałem. H jak Henryk, a on powtarza za mna :) i tak całe nazwisko aż dochodzimy do litery 'Y' i on tak się zatrzymuje patrzy na mnie i mówi, "ku**a, przecież mu nie powiem Yetti". Życzyli miłej nocy i poszli.

__

VIP
virus~T

2008-10-31 16:16:20

4. Stoimy sobie z kumplami i koleżankami w takim kółeczku jakby i prowadzimy rozmowę. Na środku ktoś z nas postawił piwo w puszcze. I w sumie tak już stało dłuższy czas podchodzi policja. Pytają się "a czyje to piwo". Taka ładna koleżanka, naprawdę ładna, co wszystko potrafi na urodę załatwić, po prostu każdy mandat, mówi do tych polucjantów - "A to moje" i pokazuje tam wszystko co ma najlepsze, my oczywiście z chłopakami breja, bo wiemy, że ona każdy mandat tak załatwi :) A to numer telefonu da a to coś. No to policjanci mówią do niej, no to zapraszamy Panią na bok. Wzięli ją, za chwilkę ona wraca tak podkurwiona i mówi "Je**ne pedały" i pokazuje nam 100zl mandatu :D

__

VIP
virus~T

2008-10-31 16:21:10

5. Pijemy wódkę pod garażami. Ja i 4 kolegów. Nagle patrzę idzie policja :) Wszyscy nagle kubeczki wyrzucili za siebie tylko ja nie, bo jeszcze w nim wódkę miałem i mówię, do chłopaków, a ja to pier*** i tak dostaniemy mandat, nie będę pół kubka wódki wylewał. I stoję z tym kubkiem, policja podchodzi. Prosi od wszystkich dokumenty i mówi, Pan, Pan, Pan i Pan - mandat. A ja takie oczy czemu mnie nie wskazał. Kumpel oburzony pyta - "ZA CO?!". Policjant - "Za zaśmiecanie proszę Pana, wie pan ile taki kubeczek plastikowy się rozkłada?". I dostali po 20zl mandatu :D:D:D a ja NIE!

__

Użytkownik
g3su

2008-10-31 16:21:43

takie przypadki to wina policji czy sadow? chcesz mi powiedziec ze policjant zwinie kogos tak po prostu z ulicy za nic i wsadzi do paki? :) niewinni. daj spokoj. znam takich niewinnych u mnie. 18-22 i wiecej latkowie, handluja narkotykami, kradna, napadaja, naleza do gangow. to sa moi sasiedzi i chlopaki z okolicy. a zapytaj ich matki o swoich synow. kazda jedna ci powie "moj synek jest kochany, grzeczny, nic przeciez nie zrobil, jest NIEWINNY". zwykle pierdol*nie. nie maja pojecia co te ich "grzeczne dzieci" robia, nawet nie zdaja sobie sprawy jakich bandytow wychowaly.

a poza tym wg tego co piszesz to moze zniesmy w ogole policje? na cholere oni wtedy. jesli cos sie stanie to kazdy narzeka gdzie oni byli. ale jesli juz gliniarz podchodzi i spisuje to wielkie ku*wa haloooo jakim prawem w ogole smie podejsc, poprosic o dowod... bo przeciez nie zlapal mnie jak kogos bilem, obrabialem sklep czy wlamywalem sie do samochodu. no ja pier*ole

kolejna sprawa. ilu takich zaczepionych przez policje kolesi gdzies w parku, na lawkach, miescie rozmawia kulturalnie i z szacunkiem, bez glupich smiechow, podtekstow i pokazywania ze gliniarz to dla mnie smiec? potem pierd*ola ze policja to ch*je bo dali mandat. czasem wystarczy z nimi normalnie pogadac i zachowywac sie normalnie. siedzialem kiedys w gdyni o 2 w nocy przed dworcem. podeszlo do mnie dwoch policjantow. porozmawialem z nimi uprzejmie, pozartowalismy nawet i nic mi nie zrobili. zyczyli milej nocy i poszli. nawet mnie nie spisali. do ludzi po prostu trzeba z szacunkiem. a gowniarze, szczegolnie jak sa w grupie, lubia pokazywac ze policjant to zwykly pies i potem sie glupio dziwia

__
luuuzzzz bluuuzzz

VIP
virus~T

2008-10-31 16:27:30

6. Stoimy z kumplem w bramie, jaramy szlugi i czekamy na autobus. Idzie policja drugą stroną ulicy, a nie byliśmy pewni czy tam można palić czy nie bo niby przystanek i schowaliśmy fajki za siebie. Oni się wycfaniakowali i próbowali nas obejść od tyłu, ale się w porę zorientowałem. I szybko z Szymonem wyrzuciliśmy faje. Podchodzą do nas a tu podjeżdża kumpla autobus który nota bene spieszy się na pociąg do Wrocławia. I taki tekst "PANOWIE! To mój autobus do Wrocławia dziś jadę pociąg mam za 20min", oni do niego "No to wsiadaj", Szymon złapał torbę i wskoczył do bus'a, a oni do mnie "A to Ciebie spiszemy za kolegę", ja mówię spoko nie pierwszy nie ostatni raz. Okazało się, że jeden też w Krakowie studiował i zamiast mnie spisywać powymienialiśmy opinie na temat krakowskich klubów. Nawet mnie nie spisali :D

__

Użytkownik
napzord

2008-10-31 16:32:04

tak to juz jest z policja ze maja tam jakies pkt za mandaty za zlapanie zlodzieja i za cos tam jeszcze. Maja dzienna norme zorbic to o byle rzecz sie czepiaja.

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
Bezołowiowy

2008-10-31 16:34:17

pała to pała.

__

Użytkownik
PiWo5z

2008-10-31 16:36:40

reru, zawsze mowi ze nie mozna sie "grupowac" a jak spisuja to w celu sprawdzenia czy nie jestes zaginiony lub poszukiwany :)

__

Użytkownik
saBek

2008-10-31 16:45:19

Tak to jest jak jest się pizdą i nie umie o siebie zadbać.

__

ex-Redaktor
exilek

2008-10-31 16:46:49

młody gniewny!

__

Użytkownik
PiWo5z

2008-10-31 16:48:47

starego dziada sie boja :D
tylko mlodych lebkow spisuja i daja mandaty :D

__

Użytkownik
Svepik

2008-10-31 16:52:19

spisany heheh
Maja prawą Cie wylegitymowac, nie mysl sobie ze trawiasz do jakis kartotek czy cos takiego

__

Użytkownik
Kombatant

2008-10-31 17:06:54

Ja mialem takich przezyc od groma.

W ostatnie wakacje bedac w Polsce zawsze duzo dzialo sie.

Fajnie wspominam jedna sytuacje. Siedzimy sobie z kumplami na lawce przy dosyc duzym skrzyzowaniu.
Oczywiscie zeby umilic sobie czas piwkujemy dosyc konkretnie, zbytnio nie afiszujac sie.
Jakis czas pozniej slyszymy okolo krzyki dziewczyn i bluzgi jakis typow. Po parunastu senkundach darcia sie i zostawilismy piwka na naszej lawce i wychodzimy na rog skrzyzowania.
Po prostej na jednej z ulic widzimy 5-6 dziewczyn i z okolo 10 gosci co ladnie wala sie po glowach.
Na nudny wakacyjny wieczor widok calkiem ciekawy.
Po chwili slyszymy sygnal radiowozow, a cale towarzystwo rozproszylo sie na wszystkie strony, uciekajac za pobliskie ogrodzenia szkoly podstawowej i okoliczne bloki.
Z lekko podchmielonym humorem smiejemy sie ze nigdy nie ma tych co zawsze:)
Nagle zatrzymuje sie przy nas policyjna kalabryna z ktorej wysiada dwoch policjantow typu 20cm w bicepsie i karza nam sie legitymowac.
Po 2-3 minutach podjerzdzaja na sygnale tajniki i szybko wysiadajac z samochodu krzycza "bierzcie tego lysego w czarnych dresach".
Kumpla juz chca pakowac do kalambryny ale klucimy sie ze to nie my(alkohol zrobil swoje)!
Po paru dlugich minutach zlapali dwoch co sie bili, ktorzy potwierdzili ze nasz kumpel jest przypadkowa osoba :)

Drugie.

Pilismy wiski :)
Zmieniajac miejsce naszego melanzu z lawek oddalonych daleko od monopoli na miejsce blizsze i lepiej oswietlone, znow za bardzo sie nie afiszowalismy.
Po lekkim zakropieniu i swierzym transporcie browarow lekko zaczynaja sie pojawiac pierwsze oznaki zaprawienia.
Nagle widzimy wjezdzajaca kalabryne zadnej reakcji z naszej strony. Wychodzi policjant daleki znajomy mojego kumpla. "Spokojnie panowie, wplynela do nas skarga ze jest tutaj za glosno", nastepnie"Wiecie ze nie chce was spisac, idzcie pic gdzies zdala od zabudowan", "jeszcze raz wplynie skarga i posypia sie mandaty". Gadka szmatka, piwkujemy dalej przy policjantach, lozne gadki itp
Dalej ruszamy w strone naszego osiedla i zatrzymujemy sie przy przystanku. Nagle jeden z kumpli zaczyna zrywac plakaty z slupa ogloszeniowego.
Podchodze do kumpla i mowie zeby podsadzil mnie to wejde na slup ogloszeniowy.
Nagle czuje reke na plecach, jakis typ rzuca sie na mojego ziomka z lapami i uderzajac go glowa w twarz i zadajac dwa ciosy w brzuch. W tym samym momecie nie wiadomo skad wjezdza policyjna kalabryna. Kumpel laduje na masce samochodu.
Ja zatrzymalem sie a chudy policjan nawet nie byl wstanie mnie ruszyc z miejsca.
Niestety tym razem nie obywa sie bez mandatow.
Natomiast chudy tajniak dostaje od nas rady jak sie dopakowac:)

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
MASTER-K

2008-10-31 17:10:55

hehe że tak powiem "na koniec" ze trzy razy z wami kończyli z tego wynika :P.

__

Użytkownik
rox.

2008-10-31 17:24:08

ja juz chyba 6x bylem spisany i mam z tego lache :D

__
:S

Użytkownik
Kombatant

2008-10-31 17:31:10

Ojciec mojego kumpla zawsze powtarza, ze:
"Policjanci sa najlepsi w sciganiu glowniarzy pod blokiem. Bo bandytow sie boja."

JP :)

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
g3su

2008-10-31 17:34:20

sporo w tym prawdy ;d

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
sCorsy

2008-10-31 18:21:53

To ja może z innej beczki. Wiecie że Policyjne polonezy ciągną nie całe 110 km/h , bynajmniej ten który jeździ u mnie w mieście , ponieważ kumpel mechanik dostał go do naprawy czegoś tam w silniku no i musieliśmy przetestować :D wrażenia bezcenne :D stówką przez wioski na sygnale , na łeb czapka zostawiona przez szanownych funkcjonariuszy na tylnim siedzeniu :D i jazda straszyć ludzi że gdzieś nie daleko w stodołę jest plantacja marihuany :D co najlepsze ludzie nawet nam pomagali mówiąc kto to może być jak się pytaliśmy czy coś na ten temat nie wiedzą :D:D

__

VIP
j3sh

2008-10-31 18:48:28

hahaha

__

Użytkownik
bialas888

2008-10-31 18:52:32

hehhe :D
bawiliście się w por. Borewicza? "ładny masz tornister, kochanie " :P :P

powiem tak. ja mam szacunek tylko do AT, czy wydzialow zabojstw, bo to ONI odwalaja cala robote, a nie takie białe kaski co chodza po parku i kozakuja bo moga kazdego spisac za byle gowno

__
© All rights reserved.

Użytkownik
reurion

2008-10-31 19:52:08

białe kaski to OPP czyli prewencja która obstawia imprezy masowe :P oni nawet nie maja pozwolenia na palke typu tonfa dlatego maja szturmowe 120:) nie wspominajac o mandatach tam sie odrabia wojsko

__

Użytkownik
andrzejq

2008-10-31 20:20:38

Wiecie dlaczego Policjanci zawsze chodzą trójkami ?

Jeden umie pisać, drugi umie czytać, a trzeci pilnuje naukowców...

Propos akcji z Policją to ostatnio u mnie pod szkołą (tam mają zmiany) stanęło dwóch takich łebków. Typy wyglądały jak totalne, bezmózgie ogry i w dodatku puszczały wsiową muzę na cały regulator z komórki... ku*wa co się dzieje z Policją !?

Kiedyś straż miejska spisała mnie i moich dwóch kumpli jak wracaliśmy przez park. Generalnie to kumpel poszedł się odlać, a te czuby w tym momencie podbijają i z tekstami, że idziemy na komisariat piwko, wódka, narkotyki tere fere. 30 min się tłumaczyliśmy, że kolega załatwiał sprawy fizjologiczne...

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
KaMeJ

2008-10-31 20:23:23

Ludzie to sie nazywa PREWENCJA , a pozniej ludzie mowia gdzie byla policja dlaczego nie legitymuje blokersow tylko sie boja do nich podejsc .

#34 taki kraj u nas jezdza polonezami w niemczech porsche , volkswageny , bmw itd. Wkrotce chyba 1800 KEE C`EED bedzie w polsce

#22 za mandaty nie maja zadnej dodatkowej kasy

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1801 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie