Tytuł filmu

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
san

2008-10-26 17:40:18

Witam, pilnie potrzebuję tytuł filmu, jest on dosyć stary, fabuła polegała na tym, że małe dzieci chyba same dziewczynki które byly blondynkami zostały nawiedzone przez coś i ogółem siały zagładę jakoś tak to leciało :S

jedyne co pamiętam to właśnie małe nawiedzone blondyneczki robiące rozpierduche :/

info o filmie którego tytuł mi potrzebny mam niewiele ale może skojarzy ktoś o który mi chodzi :/

beda + i z góry dzieki za pomoc

__
Blue is the colour and football is the game ;]

Użytkownik
tobster

2008-10-26 17:53:01

Podepnę się pod temat. Szukam filmów w klimatach Madmax/Wodny świat/Stalowy świt oraz SF o statkach kosmicznych [ mogą być parodie].

Szukam też tytułu filmu, który jakiś czas temu leciał na Polsacie lub TVN. Statek ląduje na jakiejś planecie, jakiś kolo, który jest łowcą głów udaje policjanta, jakieś stwory kopią tunele pod ziemią i wcinają jakiegoś typka. Poczwary podobne do tych z Starship Troopers. W filmie gra Vin Diesel.

__

Użytkownik
san

2008-10-26 17:56:00

wpisujesz w wyszukiwarke vin diesel i patrzysz w jakich filmach grał i gdzies tam znajdziesz szukany film ;p

ja do mojego nie pamietam nic poza tymi nawiedzonymi blondynami wiec trudno zebym jak kolwiek to znalazl :f licze na wasza pomoc ludziska ;d

__

VIP
ash

2008-10-26 18:07:02

czy chodzi o film z Christopherem Reeve - Village of the Damned (Wioska przeklętych)
http://www.imdb.com/title/tt0114852/
?

__

Użytkownik
san

2008-10-26 18:10:44

tak jest ;]

ash&FLECZ thx obaj pomogli panowie po [+] :*:*

__

VIP
ash

2008-10-26 18:14:06

Pitch Black
są tego dwie kontynuacje
bajka Dark Fury (kiepskie)
oraz mega komercyjna produkcja Chronicles of Riddick (także kiepskie, bez większego klimatu)

no i gra jako prequel Pitch Blacka, escape from butcher bay.

Podobno diesel będzie robił trzecią cześć (jako film).

Z pytań o filmy w wspomnianych klimatach nic mi nie przychodzi do głowy. Aczkolwiek jakoś niedawno była premiera filmu z dieslem właśnie, jakiś SF - Babylon AD

__

VIP
ash

2008-10-26 18:16:43

nigdy nawet tego nie oglądałem, ale te blond dzieci to aż nadto charakterystyczna cecha

__

Użytkownik
andrzejq

2008-10-26 18:17:02

Byłem na filmie Babylon A.D. i powiem szczerze, że nie zachwyca ani nie porywa jakoś specjalnie. Gdyby nie to, że uwielbiam Diesla to bym tego nikomu nie polecił :P

Propos Pitch Black i Kronik Riddicka to obie oglądałem po 100 razy i mógłbym to robić w dalszym ciągu. Dla mnie te filmy są genialne !

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
san

2008-10-26 18:19:10

no stary ja mam nauczycielkę od matmy która wygląda identycznie!! też takie kudły i ogółem nawiedzona :D chce wydrukować sobie taka dziewczynkę i na okładkę zeszytu od matmy wkleic :d ponury plan

__

VIP
ash

2008-10-26 19:58:04

ta slyszalem ze babylon miernie stoi. podobno byly jakies spiecia ze studiem ?! i dlatego tak sie nie udalo.

no a jesli chodzi o przygody riddicka to majstersztyk sam w sobie, PB to moja 2ga pozycja z ulubionych filmow :) kroniki mi nie przypadly do gustu bo widac ewidetnie przerost efektow, jedyne dobre sceny to te gdzie nie widac za duzo efektow.

gdzies mi sie obilo o uszy ze bedzie 3ecia czesc (bo podobno to miala byc trylogia), za ktora bierze sie sam diesel, mniejszy budzet niz kroniki, mniej efektow, cos bardziej w strone pitch blacka.

__

Użytkownik
andrzejq

2008-10-26 20:16:39

Pitch Black to jest w ogóle genialny film! Muszę gdzieś nabyć te filmy, nie wiesz gdzie można je kupić? Bo ja nie mogę znaleźć ;/

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
tobster

2008-10-26 20:49:12

[url=http://www.allegro.pl/item457393524_pitch_black_dvd.html]Klik[/url] :) szkoda, że filmy dvd nie są po 20PLN, wtedy nawet bym nie miał czelności spojrzeć na xvida/divxa :X

__

Użytkownik
andrzejq

2008-10-26 20:56:22

A poza Allegro masz może jakieś wtyki?

Jeśli, nie to i tak dzięki :)

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
Borewicz123

2008-10-26 21:18:18

Wielka saga ktorą polecam to serial Stargate sezonow jest kolo 10 a w kazdym kolo 20 odcinkow Ja jako ze nie cierpie SF a kocham sensacyjne/kryminalne zwrociłem na ta produkcje z jednego powodu Glownym bohaterem i rezyserem (chyba) jest Richard Dean Anderson kojarzony z MacGyver'em choć tu gra w całkowicie odmiennej roli

__

Użytkownik
Borewicz123

2008-10-26 21:23:36

Podłaczam sie w temat i oto moje pytanko:
Jakie znacie/polecacie filmy związane z samochodami ?
Moga być niekomercyjne
Daje [plusy] za porzadne odpowiedzi a nie za odp typu "fajne jest tokyo drift"

__

Użytkownik
andrzejq

2008-10-26 21:33:39

Według mnie jedne z najlepszych filmów o samochodach to:

60 Sekund
Szybcy i Wściekli
Za Szybcy za Wściekli
Taxi (wszystkie)
Wyścig śmierci (ostatnio w kinach, głównym punktem nie są samochody ale...)
Redline
Znikający punkt
Pojedynek na szosie
Mistrz kierownicy ucieka
Cannonball

Tyle znam...

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
qwe

2008-10-26 21:36:24

Wioska przekletych.
Nigdy nie ogladalem tego filmu ale tyle razy widzialem opis tego filmu wraz z charakterystycznym zdjeciem w progamie TV, ze rozpoznaje bez problemu :)

http://film.onet.pl/_i/film/w/wioska_przekletych/d.jpg

__

Użytkownik
reurion

2008-10-26 21:45:33

ten wyścig śmierci imo cienko

__

Użytkownik
reurion

2008-10-26 21:45:53

fajny film miał chyba 3 czesci albo 2 jak dobrze kojaze

__

Użytkownik
andrzejq

2008-10-26 21:56:28

Prawdę mówiąc z tej listy to jedyny film, którego nie oglądałem ale słyszałem dosyć przychylne wypowiedzi. Nie wiem czy na to iść :P

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
mefistox2

2008-10-26 22:00:28

tokyo drift jest fajne

__

Użytkownik
tobster

2008-10-26 22:07:40

Speed Racer - warto :>?

__

Użytkownik
reurion

2008-10-26 22:58:24

wiec tak efekty specjalnie bardzo dobre gra aktorska jak w tego typu produkacjach nie można zbyt duzo oczekiwać ogolnie 6/10 ponad przeciętny imo

na jakiej zasadzie oceniałes swoja liste jeśli go nie ogladałeś? xd

__

Użytkownik
andrzejq

2008-10-26 23:02:15

Przeczytaj ten komentarz wyżej =)

Wszystkie filmy poza tym jednym oglądałem, fakt jakiś czas temu ale oglądałem. Ten natomiast słyszałem z opowiadań paru kumpli, że jest całkiem dobry. Głównie na tym opieram SWOJĄ opinię =)

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
Rychoo

2008-10-26 23:15:48

G*wniane recenzje, słyszałem, że dnoooo

__

VIP
fragmat1c

2008-10-26 23:18:02

strata czasu na download nawet

__

Warning: getimagesize(http://film.onet.pl/_i/film/w/wioska_przekletych/d.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1145 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie