Mucha Vs Mandaryna

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Shenlong

2008-10-25 21:10:06

Hhahhha kto oglądał Jak Oni Śpiewają to wie o c o kaman. Przebiła chyba Mandarynę i jej her ał goł egejn :D

__

VIP
marikkkk

2008-10-25 21:11:17

to jest pomarancz !

__

Użytkownik
Shenlong

2008-10-25 21:13:33

Google grafika zdominowane :X

__

Użytkownik
andrzejq

2008-10-25 21:15:02

A ona przypadkiem nie jest Mucha ?

Poza tym tak durne programy nie są ani ciekawe ani śmieszne...

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
MASTER-K

2008-10-25 21:33:35

rozebrała sie do naga ? czy co zrobiła bo nie czaje

__

Użytkownik
N00binator

2008-10-25 21:33:58

Macie czas na takie pierdoły? :D

__

Użytkownik
Shenlong

2008-10-25 21:38:06

Fałszowała tak jak mandaryna :D

__

Użytkownik
Shenlong

2008-10-25 21:38:16

True !

__

VIP
samolot

2008-10-25 21:46:19

wyjdźcie na dwór czasem :D

__

Użytkownik
MASTER-K

2008-10-25 21:47:07

a to w cale nie dziwne w końcu śpiewaczką operową to ona bank nie jest.A tak wogóle to nie będę sie wypowiadał na jej temat.Wysłuchałem ostatnio jej wywiad w Planecie.fm a to tylko utwierdziło mnie w moich przekonaniach :)

ps.Dodda może i gupia ale za to dupa nie to co mucha hehe .end

__

Użytkownik
Shenlong

2008-10-25 21:49:58

I potrafi śpiewać :D Teraz cichodajka jest kreowana na laskę :D hahah

__

Użytkownik
Shenlong

2008-10-25 21:50:06

F5 > F5

PS. 2x gips do kolana :/

__

Użytkownik
raFF

2008-10-25 22:02:17

gdyby kozka nie skakala... :P xD

__

Użytkownik
MASTER-K

2008-10-25 22:02:24

cihodajka to postać na osobny temat.Wystarczy przyjrzeć sie jak ona nie pasuje do IBISZA gdzie jej do jego klasy.Wątpię aby z aktoreczki zrobiła sie dobra prezenterka.Z reszta teraz jest tyle tych "gwiozd" że aż mi to bokiem wychodzi na każdym kroku "gwiozda"bo sie pojawiła gdzieś tam.Żałosne to sie już powoli robi no ale coż takie czasy .Dawniej na status gwiazdy zasługiwali nie liczni teraz to prawie każdy z (from)plebs jest gwiozdą :D Przykre aczkolwiek prawdziwe

ps.ale sie dziś rozpisuje.

__

Użytkownik
san

2008-10-25 22:11:35

moze jakis link :>?

__
Blue is the colour and football is the game ;]

Użytkownik
andrzejq

2008-10-25 22:22:29

Master-k to, że owe "gwiazdy" są na takie kreowane nie koniecznie musi zależeć od nich, prawda? Przyjdzie jakaś dziewczynka / chłopczyk zagra fajną rolę 10-planową w klanie i jak się spodoba to go wezmą gdzie indziej. Według mnie to same stacje kreują jak i wybierają swoich prezenterów co równo znaczy się z tym, że właśnie taka byle "gwiazda" nie może sobie przyjść i zrobić kariery durnowato się śmiejąc, i ubierając się na różowo...

Dodatkowym czynnikiem jest tutaj wybór publiczności. Myślisz, że Ty jako zwykły szary odbiorca, nie masz wpływu na to kogo będziesz widział w danym programie/teleturnieju, a nawet pogodzie? Oczywiście, że masz! Tutaj funkcjonuje to podobnie jak w polityce. Oni opierają swoją kadrę prezenterską na oglądalności. Prostym jest w takim bądź razie fakt, że skoro nie oglądasz Dody, a oglądasz Kreta w pogodzie to Kret będzie ja prezentował.

Dodatkowo te wszystkie afisze, afery i pierdoły wywoływane przez "gwiazdy" mają niby je wykreować. Gó*no prawda! To wszytko jest ustalane przez ich menadżerów, a to, że akurat w danym momencie masz w społeczeństwie dużo pokemonów, które uwielbiają skandale, skandaliki i ploteńki to inna sprawa...

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
MASTER-K

2008-10-25 23:02:28

Owszem nie musi aczkolwiek w znacznym procencie to zależy od nich.To że jakaś stacja ala pol-tvn-tvpee chce wypromować daną osobę to sprawa nie zależna od nas(tzn w małym stopniu).Nikt "gwiazdom" nie rozkazuje jak chcą to mogą występować w tandetnych programach ala "gwiazdy walą sie na sedesie".Niestety w dzisiejszych czasach jeśli chcesz byc kimś szybko (bez walki o własny image szacunek itp)to po prostu musisz zejść z własnych ustaleń na szeroko pojetą masową komercjalizacje.Co do oglądalności doszliśmy do takiego miejsca w którym przedstawiciele poszczególnych stacji nie wiedzą co mogli by ze swoim programami zrobić.Ile to już programów z słowem gwiazda?To nawet nie jest śmieszne.Widać chcą nas wykończyć a szary lud to kupuje.Dlaczego ?Rozglądnij sie ludzie są tacy jacy są duży odsetek to ludzie prości a nawiązując do tego czy to nie dziwne żę w USA staraja sie jak najbardziej zmniejszyć odestek ludzi wysokowykszatłconych w pl bedzie podobnie.Plebsem łatwiej sterować gdyby chociaż połowa ludzi miałą takie pojecie o życiu jak my to żylibyśmy w pokoju itp..Na prawde cieżko teraz o Aktorów(ludzi) z "Jajami" ,wiekszość weźmie wszystko byle tylko kase zarobic a (reszta)menadżerowie to tylko podsycają (w koncu za to kase zarabiają)A tak wogóle to błedne koło nie zamyka sie tylko w
tym dziale.Ogólnie rzecz biorąc zwykły śmiertelnik nie wie co sie w około niego dzieje (jak również ja)MOge jedynie dociekać i snuć domysły.

ps.
A Anna mucha jest żywym przykłądem na to co trzeba zrobić aby zdobyć swe 5 minut.(teraz to nawet nie jest 1minuta)Po przez upodlenie błazenadę i kłamstwa a co sie równa dla mnie = 0 a dla plebs =9+ zdobywa Sławe buah.

__

Użytkownik
andrzejq

2008-10-26 09:24:11

Master niby masz rację ale co do tego kreowania "gwiazd" nie do końca się z Tobą zgodzę. Jak nie będziemy oglądali prezenterów czy debi**ych programów to one zejdą z anteny czyż nie? W takim bądź razie masz większy wpływ na to kogo widzisz w telewizji niż Ci się wydaje. Co oczywiście nie oznacza, że cała reszta myśli podobnie...

__
Sygnatura SPAM !

Były Redaktor
so0fka

2008-10-26 10:56:45

BZDURA. ja telewizję oglądam okazyjnie, ale co ich to obchodzi, skoro 10 milionów plebsu się na to patrzy i cieszy? mnie pie*dolą takie gwiazdeczki, tak jak większość nas tutaj, większość moich znajomych i tak dalej, a i tak one nadal są. nie mamy na to żadnego wpływu - jesteśmy w mniejszości. jedyne co można zrobić, to to serdecznie olać, co ja z uśmiechem na ustach uskuteczniam :)

__

Użytkownik
TOMe

2008-10-26 11:07:30

nie chce nic mówić, ale temat ogólnie "babski" :) i jeszcze w sobote go rozpracowywać :D

__

Użytkownik
andrzejq

2008-10-26 12:11:32

Soofek nie czytasz tego co piszę. Nie napisałem, że my jako mniejszość mamy wpływ na to co leci w telewizji. Chodziło mi raczej o to, że gdybyśmy byli większość to tego gó*na w telewizji by nie było. Wystarczy spojrzeć ile, jak to ująłeś "plebsu", ogląda te przedurne programy żeby stwierdzić, że owszem MASY mają ogromny wpływ na to co leci w TV...

__
Sygnatura SPAM !

Użytkownik
diGi

2008-10-26 13:30:52

True :D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

950 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie