Studia, studium, inforamtyka...

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
cr4zy

2008-10-21 13:25:29

Witam

Piszę w imieniu mojego kolegi, który nie dawno wrócił z pracy z zagranicy. Wklejam tu jego wypowiedź.

"Witajcie drodzy użytkownicy e-sport. Zaraz po maturze wyjechałem na rok do pracy za granicę, teraz po powrocie chciałem kontynuować edukację. Niestety nie mogę zdecydować się na jakiś konkretny kierunek. Dlatego chciałem się poradzić tych bardziej obeznanych. Wiadomo że każdy chciałby robić to co lubi. Ja zawsze lubiłem kombinować na komputerze, jakieś proste grafiki, stronki w HTML, ale nigdy tego bardziej nie rozwinąłem bo zabierałem się też za inne różne zajęcia. Dlatego teraz zastanawiam się nad jakimś studium, najlepiej 2-letnim coś w stronę informatyki, może zarządzanie siecią, lub jakaś grafika komputerowa. Chciałem poznać opinie ludzi którzy może studiują te kierunki. Jak jest? trudno? łatwo? Czy można się z tego utrzymać? Jak ciężko później znaleźć prace? Niestety nie jestem super uczniem, nauka przychodzi mi dość ciężko chociaż nie jestem leniem, dlatego szukam kierunku w miarę łatwego do skończenia i żeby można było później znaleźć jakaś pracę, nie mówię tu zaraz o jakiś kokosach ;) Za każdą konkretną odpowiedź z góry dzięki. Czekam na potwierdzenie rejestracji swojego konta, więc jakby co będę odpisywał z 'salvatore7' "

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4721 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie