Użytkownik
|
otototo ;d
__
|
Użytkownik
|
o, jacek zyje
a ja bym powiedzial, ze qwe sie po prostu nudzi w domu/pracy/uczelni
ps. chociaz temat jako-tako sie rymuje, daje [+] !
__
|
Użytkownik
|
no to go dojechlaes z ta niewiedza :F
__
|
VIP
|
qwe ja się całkowicie z Tobą zgadzam to, że tego nie napisałem nie oznacza, że o tym nie wiem
Generalnie to co piszesz w innych postach, zgadzam się z tym w 100%. Ale po co mam dopisywać "tak tak, popieram" i nabijać posty. Tak, że na esp nie jesteś sam jeśli chodzi o teorie spiskowe.
__
|
Użytkownik
|
ale go pocisneles, teraz powinien chodzic 3dni jak struty :]
__
|
Użytkownik
|
ciekawy jestem co typ bierze.
__
|
Użytkownik
|
te rozmowy są za mądre na esports :u
__
|
VIP
|
Łihahahahaha
;D
qwe dalej kreci swoja bajke i dobrze ;asdf
lubie te wymiany zdan w komentarzach
__ gdzietenwosk.pl
|
VIP
|
Zmienic qwe'mu "użytkownik" na
"misjonarz', albo "kaznodzieja"
cwirek, prosze ;*
__ gdzietenwosk.pl
|
Użytkownik
|
Ta jasne, to co tu napisalem to bajka.
Idz lepiej poloz sie juz spac.
Cwirek prosze Cie, zbanuj go...
__
|
VIP
|
Dlatego nikt cie tu specjalnie nie szanuje, to plynie z twoich odpowiedzi
ta niechec
nie bede gorszy, nie kazdy chce myslec nad tymi dla mnie bzdurami, ja sobie zycie ukladam swietnie i niech jakis typek robi wieksze hajsy na gorze, ja mam kogo kochac i mam problemy, ktore chce rozwiazywac, a prosba do cwirka, zeby mnie zbanowal mnie rozsmiesza, rozsmiesza, rozsmiesza
__ gdzietenwosk.pl
|
Użytkownik
|
Cwirek prosze Cie, zbanuj go... bylo odpowiedzia na
" Zmienic qwe'mu "użytkownik" na
"misjonarz', albo "kaznodzieja"
cwirek, prosze ;*"
jakbys nie zauwazyl.
Dlatego nikt cie tu specjalnie nie szanuje,
spoko, mi ludzie mowia co innego i nie tylko na privie, wiec nie wiem po co te smuty tu piszesz?? Z tego co mi wiadomo szanuje mnie wiecej osob niz ciebie, grzbiecie.
Czlowieku jesli masz problemy tak jak dalej piszesz to idz i je rozwiaz. I nie zawracaj sobie glowy odpisywaniem na moje posty.
Tak a propo wiekszosc Twoich zyciowych problemow jest spowodowana wlasnie przez TYCH ludzi na gorze. Jak i wiekszosci ludzi na ziemi.
Polecam Ci, ostatnio byl tekst w angorze o tym jakimi podatkowymi niewolnikami jestesmy. To sie odnosi do prawie kazdego z nas. Nie zaprzeczysz temu. Ja czasami tylko rozwijam taki wlasnie temat.
Idz ukladaj sobie dalej zycie, dla Ciebie moze byc ono swietna, inny moze Twoim zyciem gardzic. Will Smith, gdyby nagle znalazl sie w Twojej skorze pewnie powiesilby sie. Malo prawdziwych imprez, malo "ciekawych" ludzi, malo kasy itp.
Co z tego wynika? Z tego wynika, ze zdania takie jak "sobie zycie ukladam swietnie " mozesz zachowac dla siebie. Ciesze sie, ze Ci sie dobrze uklada, zycze Ci naprawde z calego serca bys nigdy o nic sie nie martwil, ludzie byli dla Ciebie mili i vice versa.
Ja wiem swoje, mam prawo. Duzo czytam przez 21 lat poznawalem ten swiat na tyle by moc o nim cos napisac. Wiec jesli mam takie poglady o ktorych pisze to z du*y za przeproszeniem sobie ich nie wzialem. A inteligentny jestem. Z moich wypowiedzi na forach raczej to nie wynika, bo to tylko forum a nie spotkanie towarzyskie przy ognisku. Nie umiem pisac na forum, jesli chcesz wiedziec.
Szkoly koncze na 5, mature napisalem wzorowo, dostalem sie na bardzo dobre studia.
Zamierzam w sumie skonczyc 3 kierunki, m.in historie, tylko dlatego by miec duzo wieksza wiedze na jeden z moich tematow zainteresowania.
Jesli zdobylbym tytul doktora, profesora zwyczajnego, habilitacje oraz nobla i dalej pisal o spisku to bylbym dla Ciebie wiekszym autorytetem?
Jesli Twoja odpowiedz brzmi NIE, to bardzo sie ciesze, bo ja jestem zdania by najlepszym autorytetem dla czlowieka byl on sam.
Dlatego dla mnie nikt autorytetem nie jest i mam gdzies co o mnie ktos sadzi.
Ja kazdej osobie tez jestem w stanie wytknac bledy. Tylko, ze ja trzymam to dla siebie.
ps
zobaczymy jak za 5-10 lat bedzie Ci sie ukladac zycie bos za mlody by cokolwiek ustalac.
ps2 ignorantem i tak jestes, bo twierdzisz, ze gadam bzdury samemu tego nie rozumiejac, jesli nie rozumiesz to sie nie wypowiadaj, ja nie wypowiadam sie na tematy o samochodach bo sie na tym malo znam. I jesli ktos twierdzi, ze Fiat 125p to dobre auto to chocby bylo to najgorsze auto swiata to racji troche MA. Niemozliwe jest u czlowieka by swoje twierdzenie opieral o cos calkowicie zmyslonego, bo wszystko musi sie skads brac. To jest jedno z podstawowych praw psychologii czlowieka i nie wmowisz mi, ze jest inczej bo na tym sie NA PEWNO nie znasz, bo gdybys znal to bys nie pisal tego co piszesz.
pozdro
__
|
Użytkownik
|
www.dopalacze.com
__
|
VIP
|
Piszesz, że moje problemy są przez tych na górze blabla, oczywiście zgadzam się. Pozostaje zatem jedna kwestia - co ja mogę na to począć? Czy nie stwarzam ich sobie więcej zastanawiając się nad tym?
Czy ta cała Twoja wiedza i umiejętność wynajdowania ludzkich przekrętów pomogła Ci w życiu? Czy po prostu czujesz się lepszy i dalej wykonujesz rozkazy tych na górze.
Bo - chociaż niestety mnie to nie dotyczy - uważam, że najszczęśliwsi są ludzie głupi, lub co najmniej nieuświadomieni. Bo tak jest już złożony człowiek, że lubi proste rozwiązania do prostych problemów, a to z kolei robi jego życie prostym. Po co zastanawiać się skąd jest deszcz, skoro można pomyśleć jak się przed nim ochronić i go wykorzystać (jako człowiek yntelygentny mam nadzieję, że rozumiesz aluzję).
No offence, na prawdę - po prostu pytam.
__
|
Użytkownik
|
qwe zacytowales mnostwo swietnych rzeczy[+] w blachej sprawie nie koniecznie z nimi zwiazanej[-]. Nie bede pisal ani pozytywow ani negatywow na Twoj temat bo nie znam Cie, ale dam Ci dobra rade- przestan wszystkich przekonywac na sile bo skoro jestes takim zwolennikiem wolnosci i zniesienia wladzy nielicznych nad licznymi to musisz uszanowac prawo do decydowania co jest prawda, a co falszem, dla ludzi, ktorym przedstawiasz swoje tezy.
Szanuje Cie za to bo podales wiele fajnych materialow na temat teorii spiskowych, ale prosze Cie, pozwol przemielic je kazdemu po swojemu bo juz wielu bylo takich, ktorzy uwazali, ze jedyna sluszna prawda lezy po ich stronie i wsrod tych ludzi sa teoretyczni Ci, ktorzy-rownie teoretycznie- nami rzadza.
__
|
Użytkownik
|
" Po co zastanawiać się skąd jest deszcz, skoro można pomyśleć jak się przed nim ochronić "
dokladnie! masz doskonala racje!
Ja do tego caly czas zmierzalem i ludziom, ktorzy byli naprawde zainteresowani na gg odpisywalem. Mozna sie od tego uchronic, naprawde!
Wierz mi, ze na Twoim zyciu zalezy mi tak bardzo jak na moim.
Nie jestem wyznawca zadnej wiary, sekty itp itd
Taki jestem. Mi nie zalezy, zeby kogokolwiek tu przekonywac.
Jesli ktos naprawde chce cos wiedziec to tej wiedzy szuka. I jesli ktos chce cos wiecej wiedziec na tematy o ktorych pisze, pyta sie "co tak naprawde tutaj sie dzieje?" to ja mu odpowiadam.
Szkoda tylko, ze wiekszosc osob, ktore mimo iz jest zaciekawiona tym co pisze tak naprawde nie wie do konca o co mi w tym wszystkim chodzi.
Nie ma czegos takiego jak teorie spiskowe, tak samo jak nie ma czegos takiego jak czas. Pojecie czasu zalezy od interpretacji.
Albo cos jest albo tego nie ma. Ktos cos podweszyl, inny nazwal go spiskowcem.
Czy to normalne?
Czyli nie mozna miec juz alternatywnych wizji na to wszystko co sie dzieje na swiecie??? Prosze Cie zwroc na to uwage. Niemal kazdy z tutaj obecnych ma spojny poglad na ten swiat. Jesli jakas osoba ma odmienna wizje, to probuja go wysmiac.
Dlaczego?
Powiedz mi dlaczego nie moge twierdzic, ze J.W. Bush klamie mowiac, iz 9/11 to wina terrorystow? Dlaczego zaraz xx osob zacznie sie ze mnie smiac, ze szukam dziury w calym?
Jak mozna tak sterroryzowac kulture. Nasz swiat jest przesiakniety terroryzmem, strachem, rezygnacja, zmeczeniem.
Czy to jest ludzkie??
[hide=dzisiejszy swiat]
[/hide]
Co za chorzy ludzie dopuszczaja do tego by terroryzm przesiakal nasza kulture?
Kto dopuszcza takie filmy jak Piła, Hostel, Teksanska masakra... itp do kin?? Czlowiek zabija czlowieka?? Torturuje, zabija, wyrywa flaki, pije jego krew?
Co za chorzy ludzie za tym stoja? Przeciez to ma odbicie na czlowieczenstwo. To jest normalne? Czy dziecko powinno ogladac takie filmy? Czy dorosly powinien ogladac takie filmy?? NIE, bo obydwoje sa ludzmi, a to co dzieje sie dookola jest nieludzkie.
Czlowiek nie jest z natury nastawiony na zabijanie sie. Jestesmy do tego zmuszani, tak sprytnie, ze nasza autodestrukcja staje sie czyms normalnym. Ktos oderwal nas od naszej prawdziwej natury, pragnie bysmy nie pomagali sobie na wzajem, bysmy na wszystko patrzeli przez pryzmat pieniedzy. Zadna inna istota na ziemi nie robi takich idiotycznych rzeczy jakie my robimy. Pakuja nam do glowy, ze jestesmy najbardziej rozwinieta forma zycia na ziemi a tak naprawde siegamy juz dna. Jeszcze troche i na czlonkow wlasnej rodziny bedziemy patrzec z pogarda, klocic sie z nimi o pieniadze, podkradac i zabijac. Juz sie to dzieje. Teraz tylko czekac az to stanie sie "norma".
Wiekszosc rzeczy o ktorych pisalem jest prosta i rownie latwo dostrzegalna jak wlasnie terroryzowanie naszej codziennosci. Inni temu zaprzecza, a ja ich zdanie uszanuje, bo wiem, ze nie kazdy ma do czynienia z tym calym bajzlem na codzien.
Co jest bardziej normalne?? To co dzialo sie przez 500 000lat (99,9999% trwania ludzkosci) czy to co dzieje sie przez ostatnie 100 lat?
Jak mozna patrzec w przyszlosc nie spogladajac na przeszlosc?
Ludzie zbyt ignorancko i obojetnie odnosza sie do przeszlosci. Zauwaz jak wysoka jest ignorancja panuje wsrod obecnego spoleczenstwa.
Jeszcze 100 lat temu kazdy by Cie wysluchal, nawet jesli twierdzil bys, ze kiedys w przyszlosci ludzie beda nosic Chipy w rekach i nawzajem sie mordowac.
Kiedys bylem taki, ze wysluchiwalem kazdego do konca. Obojetnie o czym ktos gadal i kim ten ktos byl. Jak ktoras osoba zaczynala mowic do tlumu sluchaczy to zazwyczah po chwili wszyscy zajeli sie rozmowa miedzy soba nie zwazajac, ze ten ktos kto do nich mowil spostrzeze, ze nikt go juz nie slucha i zrobi mu sie glupio/przykro bo chcial im cos powiedziec. Ale ja zawsze sluchalem ta osobe do konca, i jak juz przestawala mowic bo myslala, ze kazdy ma jego wypowiedz gdzies to wtedy ja mowilem do niej "a co bylo dalej??" bo WIEM, ze MA cos do powiedzenia. I mogla to byc nawet brzydka i srednio inteligentna osoba ale ja i TAK ja wyslucham bo nie jestem plytki jak inni ktorzy wola miec megazaje*** ladne kolezanki i zaje*** kolegow z bicepsem 50cm i BMW m3 ktorzy kreca sie tylko w swoim kregu bo sa cool a inni nie.
Nie ma ludzi fajnych i niefajnych. Znam pare osob 195, biceps, fajna bryka, duzo kasy, fajna laska, ktorzy codziennie podkreslaja jak bardzo wszyscy ich lubia, a prawda jest niestety inna bo nie slysza o co mowia za jego plecami.
Dlaczego ten megaza*** gosc prawie nigdy nie wyslucha tego okularnika z kata?
Bo chyba nawet nie stara sie go zrozumiec. Bo jesli starasz sie kogos zrozumiec to go zrozumiesz, kimkolwiek by on byl.
Nie wiem co wyszlo mi z tego co napisalem na gorze. Nie czytam, nie poprawiam.
Pewnie jakas kolejna glupia paplanina slow, a moze nie? A moze cos glupiego a jednak czytajacy wysili sie, przylozy i postara zrozumiec moje intencje?
Zawsze preferowalem rozmowe w prawdziwym zyciu niz na forum.
Bo to co piszesz na forum, jakkolwiek bys sie nie postaral moze zostac zle zinterpretowane przez odbiorce.
Na koniec odpowiem Ci na pytanie:
"Czy ta cała Twoja wiedza i umiejętność wynajdowania ludzkich przekrętów pomogła Ci w życiu?"
Pomogla mi zrozumiec, ze jakkolwiek dobrze bym nie gral w ta gre (zycie) to zrobie blad. Jakkolwiek nie bede probowal poprawic technike by tego bledu nie popelnic ponownie to popelnie inny blad. I wtedy rozumiem, ze to nie wina mojej techniki, slabego ogrania ani nic z podobnych rzeczy. To po prostu fakt, ze nie znalem zasad tej gry.
__
|
Użytkownik
|
Temat byl zalozony w innej sprawie.
Aby cos komus udowodnic i miec dowod na przyszlosc.
A tak w ogole zapraszam do postu 53 i mojej odpowiedzi na niego.
pozdrawiam
__
|
Użytkownik
|
Można zdziałać bardzo wiele - ale nie warto dzielić się pomysłami na ten temat z innymi ludźmi bo "co mogę zrobić" wie każdy po analizie tematu teorii spiskowych gdy przechodzi się do etapu wniosków - na tacy panaceum Ci nie podam - a jeśli faktycznie będziesz chciał coś zrobić to znajdziesz sposób - często nawet nie idiotyczny. Śmiechem dla mnie jest, że ludzie którzy wzgardzają tym tematem tak bardzo nie potrafią często nawet się do niego zabrać - bo robią to tzw. "od dupy strony". Co to oznacza? Piszę niezrozumiale? Oczywiście, że nie - jeśli przeczytasz to wystarczającą ilość razy może pojmiesz co na starcie JUŻ mógłbyś zmienić. Prawdopodobnie zignorujesz mnie, temat i wszystko co z tym związane. Szanuje to. Moge "zarzucić" dwie wskazówki:
a] ignorancja oraz bierność (równierz umysłowa) to katalizator całej "sytuacji"
b] znajomość "teorii" (samych wzorców - często pozbawionych kontesktu) to nie jest rodzaj choroby psychicznej - jak to niektórzy tutaj interpretują - to jest naturalna ostrożność - i nie powoduje, że na codzień martwisz się "ojejej jestem zombieeeee i mnie kontrolująąąąąąąą bo koleś z youuutubbeeee powedział" - NIE ! - to jest forma świadomości istnienia pewnego - niekoniecznie prawidłowo opisanego - zjawiska - bardziej rzeczywistego niż bóg - jak narazie - i niekoniecznie dobrego dla nas - jak bóg - narazie.
Narazie !
Można zrobić tak zaj******e wiele ! Peaceee !
__
|
Użytkownik
|
1] Amen.
2] Szacunek.
3] I teraz pojadą po Tobie.
Zło. Poprostu Zło ziomal.
__
|
VIP
|
Zrozumiałem (pewnie na swój sposób) wszystko co napisałeś i nie sposób się z tym nie zgodzić. Co więcej rzeczywiście dałeś mi do myślenia o tym, że ludzie z natury nie są źli.
Generalnie, ja też zaliczam się (jako 99% flegmatyk) do słuchaczy i też zawsze wszystkich wysłuchuje. Na dodatek zawsze zadawałem się z ludźmi ogólnie nielubianymi, sam NIESTETY (tak, niestety) będąc lubianym.
I również niesamowicie wkurw*a mnie fakt, że każdy inny pogląd na daną rzecz jest od razu zły. A kontynuując moje żale, również fakt, iż przez to jaki jest ten świat ja też taki muszę być i tylko sam nocami w pokoju i tylko w swojej głowie mogę się przyznawać kim na prawdę jestem. Miarą sukcesu i inteligencji w dzisiejszych czasach jest umiejętność kłamania i rozmawiania z ludźmi w odpowiedni sposób. Od tego zależy czy masz znajomych, posada w pracy a więc i jakość życia. Nikt szczery do bólu i prosty nie osiągnie sukcesu, bo ludzie chcą znać prawdę ale nie chcą jej usłyszeć.
I generalnie nie lubię ludzkości za to jaka jest a tym bardziej za to jaka będzie i cieszę się, że zostało mi maksymalnie jeszcze te 60 lat życia.
Problem tylko w tym wszystkim o czym mówisz, dla mnie jest nie taki, że Ci nie wierzę (jestem pewny, że 99% tego co mówisz tak na prawdę kryje znacznie gorsze tajemnice), ale to, że nie widzę w tym szansy na poprawę swojego życia. Po prostu wg. ta wiedza stwarza tylko problemy. Inna sprawa, że i tak chętnie takie rzeczy czytam...
__
|
VIP
|
qwe, wypierdalaj do ludzi na dwór, tam sobie pogadaj bo robisz problemy z niczego, tak sie przejmujesz że niedługo umrzesz z nerwów...
__ Miejsce na Twoją reklamę!
|
Użytkownik
|
[hide=Jak coś nie pasuje to:][/hide]
__
|
VIP
|
Nie pasuje bo ja tu mam na uwadze serwis a nie użytkowników co mają coś nie tak na mózgu.
Ten serwis ewidentnie schodzi na psy, qwe z co raz większą częstotliwością zakłada idiotyczne tematy, moderatorzy przestają zwracać na to uwagę co się dzieje, cwirek nic nie robi żeby zaprzestać temu.
Lucas robił naj jak tylko było można są użytkownicy którzy szukają zaczepki -> ban i nie ma problemu i na serwisie zrobiło się przez pewien czas spokojnie jak wszyscy mieli banie, teraz co? trolli nie przybywa, qwe skutecznie robi za całą armie...
To co się teraz dzieje jeszcze 1,5 roku temu było nie do pomyślenia :(
|
Użytkownik
|
Stary, ogarnij się. Napisz coś konstruktywnego, wiesz że qwe nie przestanie, a tym bardziej nie przestanie po takim poście. Co miał przez to zrozumieć, że ma nie zakładać super długich tematów na forum w odniesieniu do konkretnej osoby, który w rezultacie informuje 90% czytających ten temat co nieco o standardzie złota? Mnie wali czy napisał to w odniesieniu do posta z przed roku bo ktoś się z nim spierał o standardzie, mógł to nawet napisać bo zupa była za słona lub brat powiedział mu "cześć" o 5 sek za późno. Ja i parędziesiąt innych osób pewnie dowiedziało się czegoś o obecnym standardzie i o standardzie złota.
__
|
Użytkownik
|
Qwe zakłada ciekawe tematy. Sam napisałeś, że nikogoz redakcji nie obchodzi co on tutaj pisze i w jakiej ilości więc najwyższy czas poszukać innego serwisu o esporcie...
I jeśli dla Ciebie trolling to zakładanie nietypowych i interesujących tematów to nie mam już nic więcej do powiedzenia.
__
|
VIP
|
Nie są dla mnie interesujące, tylko na siłę szukające spisków, które być może i są - nic mnie to nie obchodzi. To forum nie jest od takich tematów. Sorry.
Właśnie serwis o esporcie z tematami że ktoś się wypowiada inaczej niż qwe myśli - ludzie to właśnie jest manipulacja.
Moderatorów to nic nie obchodzi dla mnie równa się to z wyrzuceniem z takiej pracy bo to należy do ich obowiązków - dbanie o wizerunek serwisu, który spada na łeb na szyję.
|
VIP
|
Są od tego studia, inne serwisy to co mówi qwe nie wszystko jest prawdą, Wy w to wierzycie, gl w życiu.
|
Użytkownik
|
Proste że nie wszystko jest prawdą
Po to jest sekcja offtopic, po za tym jak na forum się nic nie dzieje to co za problem że będzie taki temat? No i możesz się zgłosić na moderatora.
__
|
Użytkownik
|
Eric mam cie za powaznego goscia, ktory potrafi rozwaznie i obiektywnie patrzec na rozne sprawy. nie rozumiem wiec dlaczego piszesz do innego uzytkownika "wypierd*laj" tylko dlatego, ze zaklada temat, ktory tobie nie odpowiada.
poza tym jakie tematy sa tu dozwolone? nazwa dzialu "off topic" raczej jasno wskazuje na to, ze nie musi tu znalezc sie cos zwiazanego z esportem. chyba ze mamy rozne definicje tego co oznacza offtopic. ale nie sadze. niech wiec albo usuna caly dzial z esp.pl albo niech bedzie dowolnosc w zakladaniu tematow. w innym przypadku pachnie troche nietolerancja ;ss
__ luuuzzzz bluuuzzz
|
Użytkownik
|
Jak czytam te wasze gorzkie żale i ciągłe narzekania to tylko jedno przychodzi mi do głowy: strasznie smutni z was ludzie. Naprawdę współczuję takiego podejścia do życia...
I sam nie wiem co jest gorsze :-). Taki smutny człowiek jak qwe, który zadręcza się milionem spraw, czy idiota pokroju erica, który wykorzystuje każdą okazję, aby wytknąć coś ćwirkowi i liznąć rowek lucasowi.
__
|
Użytkownik
|
jest jeszcze trzecia opcja. mozna byc takim cool zajebistym kolesiem jak Tymek ;d beztroskim, bezgranicznie szczesliwym, nie przejmujacym sie niczym ;d bo swiat jest kolorowy, pelny milosci i szacunku. po prostu idylla. oj Tymek, nie tobie rozsadzac kto jest gorszy, zajmuj sie soba
__ luuuzzzz bluuuzzz
|
ex-Redaktor
|
ale w czym ty masz problem? Większość, nawet jak nie popiera tego co qwe pisze, to z ciekawością to czyta Tematy qwe to jedne z najciekawszych jakie się na esports pojawiły, no i forum się rozwija dzięki nim
__
|
Użytkownik
|
daj plusa!
__
|
ex-Redaktor
|
masz paskudo
__
|
Użytkownik
|
Z tego co wiem o sobie to jeszczem bardzo szczesliwy.
Ale z innego powodu niz Ci sie wydaje.
No chyba, ze Ty wiesz lepiej ode mnie. No coz jesli potrafisz czytac w ludzkich usmyslach to jestes kims naprawde niesamowitym. Myslales nad zatrudnieniem sie jako szpieg dla rzadu??
Tymek powiem Ci szczerze, ludzie pisza gorzkie zale ale Ty nie jestes wyjatkiem.
Naprawde spojrz na siebie oczami innych, bo idealny tez nie jestes.
__
|
Użytkownik
|
nie chce mi sie szczerze mowiac czytac tego wszystkiego, ale kot to zarozumialy burak dlatego daje Ci plusa
__
|
VIP
|
haha, i kto to mowi
__
|
Użytkownik
|
powiem tak - pierdolisz jak potluczony.
http://www.youtube.com/watch?v=naD-9fcr9Ac
__
|
Użytkownik
|
powiem tak - pi***lisz jak potłuczony.
http://www.youtube.com/watch?v=naD-9fcr9Ac
__
|
VIP
|
Jedni pierd*lą babilon, inni go rozkminią
Nie wiem co jest dla Ciebie wymierna szacunku na esp.pl ale wiesz co, troche mnie pierd*li uznanie wsrod uzytkownikow esp.pl, wchodze tu, zeby czasami posmiac sie z takich tematow, a na ogol uwielbiam smieszne tematy z linkami do najlepszych smiesznych filmikow, uzytkownicy esp calkiem sprawnie je wylapuja i tutaj umieszczaja ;p
Przypominasz mi Lulka z przedwiosnia ;D
A porownanie w Willem smithem naprawde jest z dupy wziete ;D po ch*j ja w ogole trace czas na wymiane zdan z pixelami, ide skrecic josza, ale wiesz, system mnie wkrecil, narkotyzuje sie, zeby nie widziec obludnych klamstw or smth ;p
__ gdzietenwosk.pl
|