Lech Poznań vs. Austria Wiedeń

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
amenva

2008-10-04 14:14:27

bo drzecie sie, dajcie w pyte wykrzyknikow i zasmiecacie jakimis mega zbednymi/nic nie wnoszacymi do dyskusji postami. takie rzeczy to w barze a nie na forum normalnym. albo na onecie.

__

VIP
Van Helsing

2008-10-04 14:14:56

mało wiesz :P

niedługo zmiana nazwy i będą rozgrywane rewanże

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
amenva

2008-10-04 14:15:10

bo drzecie sie, dajcie w pyte wykrzyknikow i zasmiecacie jakimis mega zbednymi/nic nie wnoszacymi do dyskusji postami. takie rzeczy to w barze a nie na forum normalnym. albo na onecie.

__

VIP
Van Helsing

2008-10-04 14:15:37

lesze to niz ogladanie siatki czy kosza :D nie mowiac juz o recznej

__

Użytkownik
garo

2008-10-04 14:22:02

Siatkę ogląda się bardzo fajnie
Piłkę ręczna ogląda sie zajebiaszczo
Kosza się nie ogląda bo to nudy :D

__

Użytkownik
kermitzor

2008-10-04 14:35:15

za to Twoje posty do dyskuji wnosza bardzo wiele.

EOT

__

Użytkownik
reurion

2008-10-04 14:35:51

hmmm masz racje jesli widzisz ustwke na youtube typu pinczow vs armagedon lubelszczyzna fakt faktem nie czwiczą wszyscy ale czwiczyła wiekrzosc i nie powiesz mi ze nie

__

Użytkownik
reurion

2008-10-04 14:38:57

ani nie uważam ze życie mnie skarało ani się nie leje ale taka prawda są sektory i mecze na które się nie chodzi a są na które są nawet jak by ktoś bliski mi zostal okaleczony nie zmienil bym pogladów po co isc na młyn zeby siedzieć i patrzec? i jesc kiełbaske no to wiesz to takie gadanie w stylu oni się biją i są zli jeśli powiedzmy legia jedzie na wyjazd każdy z nich wie ze bedzie jazda tak samo jak przeciwna drużyna wiec de facto się zgadzaja z tym co moze się stac

__

VIP
Van Helsing

2008-10-04 14:52:55

wybacz, ale masz zjebane poglady.

mam nadzieje ze przyjdzie czas, ze wszyscy pseudo dostana taki wpiernicz od policji ze im sie odechce.

w skrocie, czekam na zmiany ustaw pozwalajace tepic tych psychopatow... chca sie bic, niech sie ustaiwaja gidze indziej a nie na stadionach, gdzie ludzie, sami, pary, z dziecmi chca obejrzec mecz w normalnych warunkach. bojka w imie klubu to niezla przykryka ale idiotyczna.

czekam na kamery na kazdy rzad na sektorze, tak jak w anglii zeby kazdy czul ze go migiem znajda.

jak myslisz dlaczego u nas sa TAAKIE statki w ogol boiska a w anglii siedza 2m od zawodnikow?

__

VIP
Van Helsing

2008-10-04 14:54:01

mam inne zdanie ; D

__

Użytkownik
qzk

2008-10-04 14:58:04

nie mowie ci ze masz jeść kieubaske, nie kibicować. Po prostu jak ktoś uznaje za słuszne naje**** komuś bo jest z innego miasta ; kibicuje innemu klubowi to ma nierówno pod sufitem ostro. Jak czytam twoje komentarze odnośnie tego tematu to nasuwa się jeden wniosek albo masz przedwczesny kryzys wieku średniego albo raz byleś na meczu i kozak żeby poszpanować przed kolegami ;x

__

Użytkownik
reurion

2008-10-04 15:02:39

hmmm byłem na nie jedym meczu kozakować nie chce kryzysu też nie posiadam raczej ja ich po prostu nie neguje

__

Użytkownik
reurion

2008-10-04 15:04:03

"jak myslisz dlaczego u nas sa TAAKIE statki w ogol boiska a w anglii siedza 2m od zawodnikow? "

pierdol*** nie wiedziałem

czekasz na kamery ? poczekasz

z ustawa o tepieniu ich ? też :)

__

Użytkownik
qzk

2008-10-04 15:07:44

Dokładnie, powinno być tak jak za granica jeden rozbój i zakaz wstępu na stadion proste i skuteczne.

__

VIP
Van Helsing

2008-10-04 15:49:32

wiem, ze poczekam, ale mam nadzieje ze sie doczekam. aczkolwiek nasze druzyny beda juz za jakis czas awansowac dalej, walczyc z zachodem - tam sobie nie pozwola, mysle ze uefa/fifa bez zadnych skrupulow bedzie odsuwac druzyny od rozgrywek, wtdy wlasciciele stadionow zaczna myslec i moze nawet rzady.

nie wiem co jest milego w biciu sie i robienie sobie krzywdy - zakaz zupelny wstepu na stadion przez jakis czas ale i druzynie "w imie ktorej sie walczy" druzyna dostaje kary finansowe, to nie zachod kazde uszkodzenie portfela boli, uszkodzony portfel przez kibicow = podnosimy ceny, ale zakaz wstepu na jakis czas = 0 dochodow z biletow, wiec powiedz mi gdzie maja mozg Ci ktorzy sie bija? zamiast zrobic to nawet glosno ale tak zeby nie bylo ze winna tez jest druzyna, ktora notabene chce zadowolic kibicow jak i odnosic sukcesy

ja wiem ze niektyrzy sie pobija i ida na piwo po tym, nie mam nic przeciwko, ale ewentualne szkody poniesie druzyna, ktora tak na prawde o niczym nie wie...

__

Użytkownik
Kombatant

2008-10-04 17:07:15

jesli pilka nozna Ciebie nie interesuje to nie musisz tutaj zagladac. To jest OT wiec wyobraz sobie ze mozna zalozyc temat o czym sie chce.
Nawet o wycinaniu lasow w amazoni lub imperialistycznych planach komunistycznej Rosji, plus to co napisales.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
Kombatant

2008-10-04 17:15:34

Na miejscu kibicow Lecha wolabym grupe smierci i gre z najlepszymi niz niby prostrza droge z niepozornymi przeciwnikami. Kazdy zespol w europejskich pucharach jest grozny, a Wisla potwierdzila regule.

Lubie trenera Franciszka Smude bardzo skormny trener z glowa na karku. Nie trzeba bylo kibica kolejarza dlugo czekac na sukcesy pod wodza tego szkoleniowca.
Pokazal juz nie raz ze zna sie na tym fachu. (Legia Widzew 2:3 i mistrzostwo Polski, Brendby2:3 Widzew i awans do Ligi Mistrzow!)

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
Blademaster

2008-10-04 19:43:52

pilka nozna sux

__

Użytkownik
Yakcyll

2008-10-04 20:19:01

Et tu, Blade, contra nos?

__

Użytkownik
megas

2008-10-04 20:28:05

bylem na tym meczu , siedzialem niedaleko lawki austryjackiej i slyszlem jak obrazali nas i nasezgo trenera. razem z kolegami napisalismy transparet o puszczaniu baka ale w przerwie grozono nam wienzieniem i sciagnelismy.

__

Użytkownik
Blademaster

2008-10-04 20:39:54

eee... yyy... uuu...

nie no, po prostu nie lubie pilki noznej!

:P

__

Użytkownik
Yakcyll

2008-10-04 20:58:59

:D

__

Użytkownik
mat_TMNF

2008-10-04 23:26:55

taaaa i obudziles sie jak zadzwonil budzik

__

VIP
Eragorn

2008-10-04 23:41:46

Poszedł wyłączyć czajnik ;D

__

Użytkownik
megas

2008-10-04 23:56:12

nie sadzcie po sobie kmioty , niektorzy zamieniaja marzenia w rzeczywistosc ,innym pozostaje drwina i ogladanie reklam ... :)

__

VIP
Eragorn

2008-10-05 00:44:27

A niektórzy przeczytali o czymś a nawet nie doczytali do końca bo wersja wydarzeń jest lekko inna?

__

VIP
Eragorn

2008-10-05 00:53:18

On sam do siebie go nie ma podając większy wiek w profilu niż ma a on udawał kozaka od dawien dawna więc Garo nie przejmuj się nim i myślę, że nieważnej jakiej drużyny kibic bądź po prostu miłośnik piłki nożnej obejrzy mecze Lecha w pucharze uefa :>

__

Użytkownik
reurion

2008-10-05 01:07:33

hmmm jak czytam to WOGULE to mi sie żyć odechciewa z miłą chęcią bym ci jeb.. w pysk jeśli chcesz możemy się umówić :>

__

Użytkownik
z1mny

2008-10-05 11:25:50

Przestańcie pierd** bo czasy w których bili się na stadionach dawno minęły, nie ma już takich akcji że na sektor np. Craxy w wbija Ci się Wisła podczas meczu i przejmują sektor. Kolega tu dobrze mówi, idziesz na młyn to idziesz kibicować, chcesz oglądać mecz z kiełbachą idziesz na inny sektor.

A jeśli chodzi o bójki, to jedyne jakie się zdarzają to według mnie prawie zawsze są prowokacją policji, bo jak wytłumaczyć to, że kibice podeszli po meczu do siatek żeby pożegnać się z zawodnikami i nagle wbiegają psy i nas pałują WTF?!

Wy obejrzeliście jeden mecz w telewizji i teraz tylko piszecie w internecie że jest niebezpiecznie i nikt nie chodzi. Ciekawe kiedy ostatnim razem stało się cokolwiek komuś z sektorów "piknikowych"?

__

Użytkownik
z1mny

2008-10-05 11:32:41

Lubie to twoje pierdole** Slitterin zawsze jak się wypowiadam, to musisz wtrącić swój komentarzyk, w którym udajesz jaki jesteś zajebisty i że w ogóle zniszczyłeś mnie tysiąc razy i że jesteś moim panem. Rada, zamknij ryj:*

A jeśli chodzi o wiek, zawsze miałem prawdziwy zmieniłem tylko na jeden dzień, bo miałem taki powód. Ja w przeciwieństwie do niektórych nie ukrywam się z wiekiem i zawsze go podaje cu

__

Użytkownik
w1n

2008-10-05 12:40:16

ja tam lubię oglądać snookera, przy którym większość zasypia ;d

__

VIP
marikkkk

2008-10-05 12:57:13

Tez lubie snookera;]

__

Użytkownik
garo

2008-10-05 13:02:31

Snooker jest świetny :) Podobnie Dart ^^

__

Użytkownik
garo

2008-10-05 13:07:32

On akurat gada trzeźwo i mądrze, a Ty tradycyjnie rzucasz gównem.

__

VIP
Van Helsing

2008-10-05 13:10:13

Trzeba byc slepym zeby tego nie widziec. Ja nie patrze na konkretne kluby tylko na ogol, fakt jest lepiej ale jeszcze cos jest i to jest smutne.

"Wy obejrzeliście jeden mecz w telewizji i teraz tylko piszecie w internecie że jest niebezpiecznie i nikt nie chodzi. Ciekawe kiedy ostatnim razem stało się cokolwiek komuś z sektorów "piknikowych"? "

może nic sie nikomu nie stalo ale przypomne kibicow lecha - przyjezdnych - jak rzucali tymi swiecidelkami w trybune gdzie siedza rodzice z dziecmi podczas meczu gdy przegrywali 4:2 z wisla. przez policje bali sie rzucac to rzucali w rodziny, gdzie tu mozg?

__

Użytkownik
megas

2008-10-05 18:58:14

"wersje wydarzen" to sobie zasysaj z mediow, ja nie polegam na jakis wersjach tylko na osobistych przezyciach

__

Użytkownik
kermitzor

2008-10-05 19:05:15

wszystkie wydarzenia przezyles osobiscie?

__

Użytkownik
megas

2008-10-05 19:21:02

te o ktorych dyskutuje publicznie tak
wiele razy bylem swiatkiem jakiegos zdarzenia a potem przeczytalem badz obejrzalem relacje ktore byly zmanipulowane przez media

__

Użytkownik
buzzek

2008-10-05 21:23:22

po raz kolejny udowodniłeś, że jesteś całkowitym zaściankowym betonem.

__

Użytkownik
z1mny

2008-10-05 22:49:00

Masz rację, bo akurat byłem na tym meczu, ale to już poznańskie zwyczaje. Na szczęście rzucali zimnymi ogniami a nie czymś innym. Nie no wiadomo że są jakieś precedensy, ale ogólnie uważam że jest całkiem inaczej

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1600 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie