Lech Poznań vs. Austria Wiedeń

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Player.999

2008-10-03 10:15:21

To lepiej ogranicz sie tylko do kibicowania polakom w gry komputerowe...

__

Użytkownik
reurion

2008-10-03 11:43:31

niestety nie ogranicze się kończe tą rozmowe bo ona nie ma sensu

__

Użytkownik
v3rb

2008-10-03 11:53:26

jak znajdziecie przypadkiem jakiś torrenciak, wklejcie jako iż nie byłem w stanie zobaczyć meczu :(

__

Użytkownik
GogettO

2008-10-03 12:42:11

Mecz meczem, ale nigdy nie zrozumiem tej patologii na trybunach, wykrzykującej te śmieszne, wulgarne hasełka :)

__

Użytkownik
N00binator

2008-10-03 15:08:32

Tak samo jak oni nie zrozumieja Ciebie.

__

Użytkownik
kermitzor

2008-10-03 15:24:01

boli warszawiaka?

__

Były Redaktor
raul

2008-10-03 15:43:00

na PT jest

__

VIP
Van Helsing

2008-10-03 15:50:20

Zeszły rok 4:2 dziękuję :D

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
Van Helsing

2008-10-03 15:50:47

nie wiem czy mu to coś daje :D

__

Użytkownik
garo

2008-10-03 16:05:25

I Ty przeciwko mnie?

:DD

__

Użytkownik
v3rb

2008-10-03 16:47:14

no właśnie nie bardzo coś daje :DDDDD

__

Użytkownik
garo

2008-10-03 16:52:52

OK, wyjdę. Np. Na Bułgarską...

__

Użytkownik
diGi

2008-10-03 17:38:16

Spina poznaniaka?

__

Użytkownik
kermitzor

2008-10-03 17:40:48

mnie ma spinac? nie badz smieszny, ja sie raduje a tu mi kolega powyzej wyjezdza z takim tekstem. Rozumiem troche bol jest ze to lech zachodzi tak daleko a nie legia.

__

Użytkownik
diGi

2008-10-03 17:48:22

A skąd wiesz, że on w ogóle jest kibicem?

Zresztą cały czas chodzi mi tylko o jedno... O normalność... Jestem kibicem, kibicuję, chodzę na mecze swojej drużyny. Ale jak inna polska drużyna osiągnie sukces w europejskich pucharach to mam dla niej szacunek (co innego podczas meczu ligowego, to już jest inny aspekt).
Dlatego też założyłem ten temat i nie potrafię zrozumieć takich osobników jak np. Garo, dla których liczy się jedynie jakaś kompleksowa zawiść...

__

VIP
Van Helsing

2008-10-03 18:16:11

Nie, tak się tylko śmieję : D bo akurat byłem na tym meczu, polska piłka w mojej opinii prezentuje to co prezentuje i wole oglądać ligi angielską i hiszpańską niż pl. Wiadomo kibicuję też Wiśle ale nie w takim stopniu co np Manchesterowi (Manchesterowi kibicuję od 94 czy 95 gdzie byłem gówniarzem a nie słyszałem nawet o Wiśle), dlatego też nie jestem za Lechem, ale będę trzymał kciuki żeby sobie radził w tym pucharze. Jestem też pod wrażeniem Lecha i tego jak gra ostatnio, oby co raz więcej zespołów zaczynało coś prezentować sobą w PL. Kto wie, może się zaczyna nowa era w polskiej piłce powoli? Mam nadzieję, że nasi będą mogli powalczyć w elitarnych rozgrywkach ligi mistrzów a nasza liga będzie się liczyć w świecie.

Ale się rozpisałem :D ogólnie mówiąc to czekam aż Ekstraklasa będzie grać na światowym poziomie ;D

__

Użytkownik
z1mny

2008-10-03 18:27:53

Policz ile razy WOGULE udało się Wam z nami wygrać, a potem porównaj ten wynik z ilością wyników typu 4-0, 3-0, 4-2, 4-1, 3-1 dla Wisły w meczu z Lechem,pffu to znaczy Amicą.

Co tam słychać we Wronkach?

p.s. żeby nie było, to się nie napinam tylko moja wypowiedź ma charakter żartobliwy, bo akurat w pucharach kibicuje Lechowi, bo grają też na naszą korzyść pozdro:)

"Sprzedali się, sprzedali się, sprzedali się za lodówkę!" :*:*

__

Użytkownik
z1mny

2008-10-03 18:33:06

mogłbyś napisać jaśniej, bo nie za bardzo wiem co napisałeś?

__

Użytkownik
Tymek

2008-10-03 20:33:50

Świetny mecz, wierzę, że przy odrobinie szczęścia w losowaniu Lech ma szansę namieszać przynajmniej w takim stopniu jak Wisła kilka lat temu ;-).

Zabrze pozdrawia Lecha ;DD

__

Użytkownik
garo

2008-10-03 22:15:32

Duże więzienie, małe domki - każdy Poznaniak pier*oli Wronki!

Trochę mi Cię żal. Z jednej strony wyśmiewasz Lecha za fuzję z Amicą po której została tylko licencja, z drugiej kibicujesz mu bo ciułają na Was punkciki, pieski...

Na szczęście pojawia się wiele głosów kibiców innych klubów którzy _szczerze_ gratulują. Wspólna radość z prawdziwymi kibicami z całej Polski bierze górę nad takimi prześmiewcami jak Ty :)

__

Użytkownik
z1mny

2008-10-03 22:21:45

Nie, cieszę się gdy każda drużyna Polska zdobywa punkty, bo dzięki temu, może kiedyś, coś ugramy w europie.

W przeciwności do innych ludzi, potrafię rozgraniczyć pewne obszary i dlatego Amicę piłkarsko cenię, podoba mi się gra i jako drużynę piłkarską lubię, a na ten wasz klubik sr** i za nim łagodnie mówiąc "nie przepadam" :)

p.s. Nie nazywaj mnie pieskiem, pozdrawiam i gratuluję :*

__

Użytkownik
garo

2008-10-03 22:28:31

Nie zrozumiałeś mnie kolego :) Gdyby temat brzmiał Lech vs. Legia to z pewnością wypowiedzi byłyby inne, wiadomo jak jest ;] Jednak widzę, że na forum pojawili się "kibice" których aż nadto boli że to nie ich drużyna jest na miejscu Kolejorza. Cieszmy się, bawmy - OK! Są tu osoby które szczerze się cieszą i gratulują, choć kibicują Wiśle czy Legii. Takich ludzi szanuję i kufel piwka przybiję. Ale jak gość mi tutaj pozdrawia Wronki to już lekka przesada...

__

Użytkownik
garo

2008-10-03 22:31:26

Nie karzę Ci go kochać. Sugeruję nabycie odrobiny szacunku.

__

VIP
Mateck

2008-10-03 23:00:06

przez ludzi o takich poglądach jak Twoje polska liga piłki nożnej traci w moich oczach, i to naprawdę sporo. na pewno nie tylko ja mam takie zdanie. być może akurat Ty nie atakujesz kibiców przeciwnych klubów, ale jesteś za tym, by tak ich traktowano tylko dlatego, że są za inną drużyną. TO TYLKO SPORT. tacy ludzie to powinni się w origami bawić, a nie na mecze chodzić.

wkur*ia mnie, gdy słyszę, że ktoś się bije za klub. dla mnie to kompletny idiota. później ma się same nieprzyjemności - płaci się wysokie kary pieniężne i ma się zakaz wstępu na mecze, które są rozgrywane na klubowym stadionie. dlaczego w innych innych (nie mówię, że wszystkich) krajach nie ma takich problemów. polski futbol to w niektórych przypadkach istny kabaret.

__

VIP
Mateck

2008-10-03 23:03:27

to jest kibicowanie? imo kibic to osoba, która dopinguje swoją drużynę, a nie wyzywa przeciwną.

__

Użytkownik
garo

2008-10-03 23:08:54

Kibicowanie to jedna sprawa, mecze z odwiecznymi rywalami to druga sprawa :)

__

Użytkownik
reurion

2008-10-04 00:12:38

posłuchaj mnie co cie interesuje kto się za co bije niektórzy uważaja esport za forme rozrywki a inni ze komuś przy... w imie klubu to też rodzaj sportu ale niektórzy tego nie zrozumieją zobacz na to z innej strony takiego kibola jak to ludzie ich nazywaja koles siedzi i gra na kompie i zarabia kase ale bez sens ja pi... dno kompletne wyj.. mu jedna sztuke i sie złamie ja komuś wole wpie... i też mieć kase nie chodzi mi o burdy na stadionach itp itd ale np co ci przeszkadza ze gdzies jest ustawka w lesie i ona cie zupełnie nie dotyczy ? tak samo czy on zapłaci wysoką kare czy nie czy dostanie zakaz stadionowy czy nie ( zakazy h.. daja) słuchaj to nie chodzi o piłke hoolsi mogą nie tylko bić się za klub myslisz ze klub to jest wszystko ? oni również moga zostać wynajeci za tesco i bić się z realem im chodzi o sama walke a żeby nie była bez sensu to trzeba coś dodać tym czymś jest jakiś klub . i nie mów że to są idoci ponieważ z doświadczenia wiem ze czesto są to ludzie z dobrych domów ze studiami a ze zeszli trochu z kierunku tych studiów to ok popatrz też na to ze samo społeczeństwo pcha ten proceder do przodu ostatnio widziałem w kołobrzegu gale walk ulicznych hmmm ciekawe od kiedy coś takiego jest wogole co na drugim rogu plakaty karte streetfighting( to nie styl walki) krav mage( co ciekawa jest zabroniona wojsowka) i inne tego typu pierdoly kolejny przykład na dwrocu powiedzmy w katowicach w kiosku ruchu!!!! można kupić maczete następny? od 1 grudnia u.r zdjęto granice między polska i resztą państw nie pomysleli o tym ze w czechach oraz w austrii bez zezwolenia można kupić bron azowa 8mm/9mm oraz wiatrówki powyżej 17J co ciekawe owe pistolety gazowe @ google w pokoju każdego 13 latka można przerobić na ostre naboje wiec coś tu nie , potem się dziwi ze malolaty się strzelaja przed ostatnie 5 lat kult siły przybrał tak na wierze ze już maloalaty w blokach innego wyjścia nie widzą jesli nie chca być frajerami siłka + sztuki walki i tyle a ja ci mowie ze to dopiero początek tego GÓWNA bo z roku na rok bedzie gożej ale co zrobić jak policjant boi sie uderzyć wiec nie neguj tych ludzi tylko ELYTE która tam w sejmie obraduje

__

Użytkownik
amenva

2008-10-04 00:46:17

teraz dopiero dowaliles :DDDD
nie jestem kibicem pilkarskim i nie obchodza mnie zatargi miedzy klubami/kibicami
sposob w jaki napisales komenta swiadczy o twoim prostactwie i braku wychowania. to jest strona poswiecona esportowi a wy robicie sobie z tego hyde park jakis

__

VIP
Mateck

2008-10-04 01:08:00

ja nie powiedziałem, że mi przeszkadzają ustawki organizowane gdzieś na uboczu (np. w lesie). jeśli chcą się lać -- niech idą. ale nie powinni tego robić podczas meczów. normalny człowiek, który raz na jakiś czas chciałby pójść na mecz, z reguły tego nie robi, bo często zdarza się tak, że się po prostu boi się o swoje zdrowie. sorry, ale dla mnie ktoś, kto idzie się bić w taki sposób jak kibole, bo sprawia mu to radość, gdy widzi drugiego człowieka zalanego krwią, to dla mnie on może być nawet profesorem, i tak będę go postrzegał jako człowieka, który ma nie po kolei w głowie. jeśli chce komuś przyje*ać to niech się zapisze na jakieś sztuki walki czy coś w tym rodzaju -- tam może odreagować, a nie na stadionach, gdzie przerywają grę itd. To już dla mnie przeradza się w patologię. Polska liga jest daleko, daleko za większością zagranicznych. a szkoda.

__

Użytkownik
reurion

2008-10-04 01:21:08

ale oni w 95% cziwiczą sztuki walki ale im to nie wystarcza od tego powstało wale tudo czyli np jeden trenuje powiedzmy sztuke walki x a inny y i jak się maja zmieżyć nie ma legalnego sposobu co do ich bicia się na stadionach powiem ci tak sa sektory i sektory zależy na który chcesz isc

__

Użytkownik
kermitzor

2008-10-04 11:16:32

masz racje Twoj tekst: "idzcie se kurw4 do baru" byl na bardzo wysokim poziomie i abolutnie o Twoim prostactwie nie swiadczy.

__

Użytkownik
Kombatant

2008-10-04 11:53:42

Temat jak najbardziej na swoim miejscu, jest OT jest ok :)

ps. Niecodziennie zdarza sie zeby klub z Polski wyeliminowal druzyne z zachodu w eurpejskich pucharach.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Użytkownik
qzk

2008-10-04 13:17:26

Prawda jest taka ze albo życie cie skarało albo jesteś w tej "grupie" bo jak slysze tekst w stylu "jak nie chcesz się bić to idź na inny sektor" to mi się zygać chce... Może zrozumiesz to jak ktoś tobie bliski w takiej bójce zostanie okaleczony albo zginie, oby nie doszło do tego ze w taki sposób.

__

Użytkownik
qzk

2008-10-04 13:19:03

gramy w siate ? ; p

__

Użytkownik
sch

2008-10-04 13:28:45

hahaha

95% z nich cwiczy sporty walki? nawet 30% nie cwiczy ADSDd ... masz wyobraznie

__
Jakby ktos szukal - kilka Allsopow Raindropow do opchniecia

Użytkownik
garo

2008-10-04 13:36:39

We wtorek losowanie grup.

IMO grupa marzeń :)
1. [flag=pl] Lech Poznań
2. [flag=es] FC Sevilla
3. [flag=be] Club Brugge
4. [flag=it] Sampdoria Genua
5. [flag=sr] Partizan Belgrad

IMO grupa śmierci :(
1. [flag=pl] Lech Poznań
2. [flag=it] AC Milan
3. [flag=nl] Ajax Amsterdam
4. [flag=en] Manchester City
5. [flag=de] Hertha Berlin

__

VIP
samolot

2008-10-04 13:49:01

ale zespoly sa chyba rozstawione, nie?

__

Użytkownik
garo

2008-10-04 13:51:05

[url=http://sport.wp.pl/kat,1754,title,Znamy-juz-potencjalnych-rywali-Lecha-Poznan,wid,10426114,wiadomosc.html]Klik![/url]

__

VIP
samolot

2008-10-04 13:58:53

lol, nie wiedzialem ze nie ma rewanzow

__

Użytkownik
amenva

2008-10-04 14:13:15

ta, to moze pozakladamy tematy o powywracanych autokarach, trzesieniach ziemi w chinach albo czupakabrze z brazylii

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1600 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie