VIP
|
Stary, ludzie sa slepi :p !
__
|
VIP
|
Jak kiedyś będę miał wolną chwilę, zrobię filmik o tym że nasz prezydent jest przybyszem z kosmosu, podstawię pod to parę faktów które niby się z tym kojarzą tak żeby wszystko wyglądało prawdopodonie, wrzucę na youtube i zacznę monitorować osatnie posty qwe w których będzie on twierdził że jego zdaniem Kaczyński jest z marsa.
Nie chcę tu nikogo atakować, dać tylko do myślenia
__ www.hstv.pl
|
Użytkownik
|
A dlaczego nie miałby być? Dla mnie argument 'wielkie marnotrawienie miejsca' jest objawem zupełnego ignoranctwa.
A wierzyć możesz w co chcesz, nie mnie Ciebie sądzić, ale kurczę, o ile Twoje poprzednie 'teorie spiskowe' wydawały się być wiarygodne i trudne do podważenia, to heca o zielonych ludkach złamała moją stoicką postawę.
__
|
VIP
|
szkoda ze przegapiłeś wątek o wielkich jaszczurach, jak poprosisz qwe to moze do niego wroci : )
warto
__
|
VIP
|
zly przyklad, bo z Kaczyńskim faktycznie jest coś nie tak i nie wykluczyłbym tutaj pozaziemskiego pochodzenia
__
|
Użytkownik
|
hmm ja się spotkałem oststanio z tymi chipami na wiekszą odległość
__
|
Użytkownik
|
Pisalem juz wczesniej, ze z ta silownia to byla lekka prowokacja.
Nie uwazam, ze chodzenie na silownie to strata czasu. Jednak siedzenia tam 4h juz tak.
Co do zielonych ludzikow. Moze i szarych, moze niebieskich.
Juz samym faktem napisania "zielone ludziki" przyznajesz sie, ze poczas kreowania swojej opinii o UFO jestes podatny na propagandowa papke puszczana w mediach/internecie.
Ale prosze odpowiedz mi ja jedno pytanie.
DLACZEGO mielibysmy byc sami w kosmosie?? Dlaczego ziemia nie moglaby byc odwiedzana przez inne istoty? Poczytaj troche o cywilizacji np Egipcjan lub Sumerow.
Jak mogli rysowac symbole statkow kosmicznych i OBCYCH!!
Skad tyle zapiskow, malowidel, tablic kamiennych, rzezb itp itd
z takimi istotami?? Skad w kazdej religii na ziemi wzial sie wąż, jaszczurka (nawet w religii rzymsko katolickiej)
Troche wiedzy, czlowieku. Najpierw o tym poczytaj a dopiero pozniej sie wypowiadaj.
Dla wielu osob "false flag attack" na WTC tez jest bajka i nie sa w stanie w to uwierzyc, bo nic nie wiedza na ten temat, a jesli juz to tylko to co media im podsuna.
I pozniej ludzie pisza bzdety takie jak "zielone ludziki".
Jak to powiedzial Einstein, wiara w to, ze jestesmy jedyna lub co najmniej najbatdziej rozwinieta cywilizacja we wszechswiecie jest SZALENIE naiwna.
__
|
VIP
|
Ja dorzucę tutaj swoje 3gr jeśli chodzi o kosmitów
Skierowano teleskop Hubble'a w tzw 'martwe pole kosmosu', czyli w czarną przestrzeń, oto co ukazało się astronomom http://www.sciencemusings.com/blog/uploaded_images/HUDF-777866.jpg
__
|
Użytkownik
|
Tak tylko, ze ja posiadam inteligencje i wiedze.
Obrazasz mnie, bo chyba myslisz, ze ja kazdy filmik ktory zobacze to od razu w niego wierze.
BULLSHIT
Sam daj sobie do myslenia. Mam rozum i chyba jesli w cos wierze TO MUSZE miec jakis powod. Jetes cholernie nietolerancyjny bo wiedzac, iz na swiecie jest WIELE osob, ktore wierza doslownie we wszystko podciagasz pod ta grupe takze i mnie.
Myslisz, ze jestes takim idiota, ze uwierze w jakis zalosny film, material, ze np Kaczynski jest z Marsa??
Czlowieku NIE MASZ DOWODOW, jakie fakty podstawisz???
Pytam sie jakie FAKTY PODSTAWISZ??
PODSTAW CHOCIAZ 1, SLOWNIE JEDEN FAKT, ZE Kaczynski jest z marsa.
Nie masz takiego materialu i NIGDY NIE BEDZIESZ MIEC, wiec przestan tu pierniczyc, ze kazdy moze zrobic taki wiarygodny film.
Jesli nawet go stworzysz i puscisz na net NIKT, nawet moj pies w niego nie uwierzy bo nie bedzie mial on absolutnie zadnego powiazania z zadnym faktem nt Kaczynskiego ktory istnieje oficjalnie i nieoficjalnie.
Piszesz, ze chcesz dac do myslenia a wlasnie sam nie myslisz piszac cos tak naiwnego.
Dam Ci 10 000zl jesli stworzysz wiarygodny film o tym, ze Kaczynski jest kosmita.
Myslisz, ze ludzia sie nudzi i np. jezdza do Egiptu, czasami na pare miesiecy by ogladac symbole o Annuaki, interpretowac symbole i szukac powiazan miedzy nimi?
Ile Ty masz lat?? 15?? Myslisz, ze setki tysiace osob nie maja co robic po 40 i wymyslaja teorie spiskowe (od razu zaznaczam, ze jest mnostwo naiwnych TS, nie majacych zadnego podparcia w rzeczywistosci)?
WTC to tez teoria spiskowa?? Rodziny ofiar ataku na WTC tez wymyslaja teorie spiskowe?? I wszystkie one lacza sie w spojna calosc???
To albo TYLKO geniusze pisza teorie spiskowe i jest ich co najmniej 50 000 i nie biora za to pieniedzy, albo po prostu rzeczywiscie cos jest nie tak i to wszystko zlewa sie w spojna calosc, cale te opowiadania, zapiski ludzi sprzed 10, 100 i tysiaca lat. Wszystko zlewa sie w spojna calosc.
Ty nawet nie zaznajomiles sie z tematem, nie masz zielonego pojecia o czym my tu rozmawiamy a sie odzywasz i piszesz jakies naiwne bzdury.
Bylo o chipie RFID ponad pol roku temu?? Bylo.
Bylo o kryzysie na swiatowej gieldzie?? Bylo.
I co teraz sie dzieje?? Materialy masz na gorze. I napisze o tym wiecej, bo doskonale wiem do czego ten kryzys bankowy mial doprowadzic i narazie wszystko sie sprawdza.
Wiec przestan pisac takie bzdety jak napisales w tym poscie i zacznij MYSLEC :|||
__
|
VIP
|
Ja dorzucę tutaj swoje 3gr jeśli chodzi o kosmitów
Skierowano teleskop Hubble'a w tzw 'martwe pole kosmosu', czyli w czarną przestrzeń, oto co ukazało się astronomom http://www.sciencemusings.com/blog/uploaded_images/HUDF-777866.jpg To co tu widać to nie gwiazdy to galaktyki których w kosmosie są miliardy. A galaktyki składają się z miliardów gwiazd.
Na pytanie czy w kosmosie istnieje życie? Odpowiem TAK, a my jesteśmy tego najlepszym przykładem.
__
|
Użytkownik
|
Fronki naprawde chyba chcesz sie zatrudnic jako blazen cyrkowy ://
Jakie wielkie jaszczury?? Kto o tym w ogole pisal.
Bo jakbys sledzil te tematy to wiedzial bys, ze TO NIE JA pisalem o jaszczurach, wiec zamknij dziob ok??
Smiejesz sie z rzeczy, ktorych nie rozumiesz. LOL
__
|
Użytkownik
|
Wielu ludzi nadal twierdzi, ze jestesmy zaawansowana cywilizacja bo np jezdzimy nowoczesnymi samochodami... opartymi na technologii liczacej ponad 100 lat ;asd
__
|
Użytkownik
|
Dlaczego nie ma miejsca na dyskusje? Bo jest ona bezcelowa. Jesteśmy okradani no i co? Co zamierzasz z tym zrobić? Uwolnisz ludzi od podatków? Nie postawisz domu, bo musisz wziąć na niego kredyt?
Wolę sobie życie tak ułożyć, żeby w przyszłości nie rozpatrywać tego w kategoriach 'no ku**a, przecież oni nas okradają, jakby mi nie zabierali połowy wypłaty to by była gitarka, a teraz jest mi ciężko'.
Po prostu już teraz wiem, że ten stan rzeczy nie ulegnie zmianie. Bo niby jak można to zrobić? Ta machina jest nie do zatrzymania. trzeba zdać sobie z tego sprawę i być na to przygotowanym.
A co ty robisz? Zasypujesz fora w internecie setkami postów. Coś się zmieniło od czasu napisania pierwszego? Świata nie zmienisz...
__
|
Użytkownik
|
To nie jest tak, że są ślepi, a przynajmniej nie wszyscy. Wielu ludzi zdaje sobie sprawę z tego wszystkiego, ale również jest świadoma tego, że jako zwykły człowiek nie ma na to żadnego wpływu i lepiej zatroszczyć się o samego siebie, niż siedzieć, narzekać i liczyć na to, że świat nagle się zmieni.
__
|
VIP
|
nie ok
uważaj bo wygrzebie temat z czerwca gdzie straszyłeś nas tymi jaszczurami i bedzie
pzdr
__
|
Użytkownik
|
Myślę, że nie powinieneś traktować przykładu z Kaczyńskim zbyt poważnie. Chodziło mu raczej o to, że jest wiele absurdalnych faktów, które jednak da się (nie w pełni oczywiście) udowodnić, bo zawsze można znaleźć jakieś argumenty.
I na tym opierają się filmy o ts. Nie podają żadnych kontrargumentów, czyli nie można ich nazwać w pełni opiniotwórczymi, są za to zwykłą manipulacją, bo podawanie tylko części faktów to manipulacja :-).
__
|
VIP
|
"I napisze o tym wiecej, bo doskonale wiem do czego ten kryzys bankowy mial doprowadzic i narazie wszystko sie sprawdza."
powiedz nam , plis
aaa czekaj czy przypadkiem nie do objęcia kontroli nad światem?
mozesz byc dumny, sam do tego doszedlem - tak jak napisales, wystarczy chwile pomyslec
__
|
VIP
|
Co sie smiejecie zobaczymy co zrobicie jak Jaszczur Reptilian bedzie sypial z wasza zona!!
Qwe nie wiem czy kojarzysz, w internecie sa dostepne wywiady z czlowiekiem, ktory nazywal siebie 9-tka czy 10-tka, pracowal on w grupie nad wehikulem czasu oraz innymi rewolucyjnymi projektami. Byla zawarta tam seria kilka wywiadow z tym naukowcem przeprowadzonym przez dziennikarke w Californi, przed ostatnim wywiadem naukowiec znikl bez sladu. Wypowiadal sie tam takze nad istnieniem obcych ras. Jak dobrze pamietam mowil, ze ludzkosc pochodzi od najstarszej rasy zamieszkujacej uklad centralny. Wypowiadal sie takze na temat roku 2012 i projektu cheops, wiele ciekawych rzeczy, lecz na zlosc nie moge tego znalezc.
__
|
Użytkownik
|
LOOOOOOOOOOL !!!!
Nie bralem przykladu z Kaczynskim zbyt powaznie :O Pisalem mu, ze takich materialow nie da sie stworzyc ot tak sobie :OO
Czlowieku Ty mnie naprawde przerazasz.
Chodziło mu raczej o to, że jest wiele absurdalnych faktów, które jednak da się (nie w pełni oczywiście) udowodnić, bo zawsze można znaleźć jakieś argumenty.
HAHAHAh, NA PRZYKLAD JAKIE???
Wlasnie o tym mowie, ze NIGDY NIE slyszalem o jakiejklolwiek absurdalnej historii popartej faktami!!!
Znajdz mi taka ABSURDALNA HISTORIE poparta FAKTAMI i dokumentami???
I udowodnij, dlaczego jest ona absurdalna tzn podaj kontrargumenty!!
Czlowieku Ty sie pograzasz z kazdym kolejnym postem.
Kolejne nieuzasadnione i niczym nie podparte zarzuty.
Nie odpowiedziales na ZADNE zasadnicze pytanie ktore Ci zadalem. Pieprzysz tylko glupoty ktore sie kupy nie trzymaja a jesli prosze Cie o jakies fakty, dowody, ze tak nie jest to Ty chowasz glowe w pisaek i milczysz.
Nie jest tak?? PRzeczytales KAZDY Twoj post i zawsze robisz to samo.
I na tym opierają się filmy o ts. Nie podają żadnych kontrargumentów
JAsne KUR*A, jasne. Juz teraz to pier***sz smuty, bo chyba Ty ogladasz tylko te z telewizji- najbardziej naiwne.
Prosze rozwin mi ta mysl, ze filmy nie podaja kontrargumentow??
Wiesz co Ty w ogole piszesz?? JAKICH kontrargumentow??
To WLASNIE niektore filmy o TS (jezeli juz mowimy o filmach, jednak to najgorsze zrodlo wiedzy) podaja ARGUMENTY za tym, ze jestesmy oszukiwani.
Jesli Tobie chodzi o to, ze filmy o TS nie pokazuja dwoch stron medalu to chyba oczywiste. Po jakiego ch**a pokazywac 2x to samo co bylo w telewizji?? Kazdy prawde z telewizji juz zna, wiec nie trzeba nuzyc widza drugi raz tym samym materialem, pomysl nad tym, jejku. Jaki Ty ciezko myslacy jestes.
I wiesz co jest najlepsze??
Wg. Twojego toku myslenia WSZYSTKIE programy i kanaly polityczne, wieksc sprawozdan reporterow i wypowiedzi politykow SA manipulujace bo pokazyja TYLKO jedna strone medalu. Wiec SAM sie pograzasz, bo twierdzisz, ze filmy o TS manipuluja a w rzeczywistosci w swiecie realnym tez nas manipuluja!!
Rusz troche glowa i pomysl jakie jest ZADANIE filmow o TS.
Zadanie jest takie by pokazac ta druga strone medalu, tego czego nie mowia nam w TV! A, ze istnieja filmy TS ktore sa manipulujace jak np Zeitgeist to nie znaczy, ze filmow NIEMANIPULUJACYCH nie ma i o tym caly czas mowie!!
Bo Ty w tej swojej glowie uksztaltowales jakas marna namiastke tematow o TS na podstawie jednego filmu. Po prostu ZAL :///
Chcesz material, ktory nie jest manipulujacy w zadnym stopniu??
http://pl.youtube.com/watch?v=onAFVGNgByg
jest 6 czesci, dziekuje kolejny punkt dla mnie.
__
|
Użytkownik
|
To nie jest tak, że są ślepi, a przynajmniej nie wszyscy.
A skad Ty to niby wiesz :OOOOO
Z tego co wiem to 99% ludzi nie ma pojecia, ze cos dzieje sie za ich plecami.
99% ludzi nie ma pojecia jak dziala obecny system bankowy w tym rowniez TY!
Wielu ludzi zdaje sobie sprawę z tego wszystkiego,
Hahahaha, to wyjdz na ulice i zapytaj losowo 100 osob czy zdaja sobie z tego sprawe.
Pograzasz sie coraz bardziej! MALO a nawet BARDZO malo osob zdaje sobie sprawe z NIEWIELU rzeczy.
ale również jest świadoma tego, że jako zwykły człowiek nie ma na to żadnego wpływu i lepiej zatroszczyć się o samego siebie, niż siedzieć, narzekać i liczyć na to, że świat nagle się zmieni.
Jaaaasne, my siedzimy i narzekamy, nic wiecej. A opozycje to kto buduje?? Myslisz, ze skad te petycje o referenda, strajki przed sejmem itp ???
Ufoludki?? To my a przynajmniej czesc z nas cos robi w tym kierunku a nie siedzi z zalozonymi rekami na dupie i na wszystko narzeka.
Bo to WY narzekacie, ze sa wysokie podatki, ze mamy dziurawe drogi i NIC z tym nie robicie. Wmowili Ci, ze jednostka nie moze nic zdzialac a Ty wlasnie temu ulegasz.
Mowisz, ze nie jestes manipulowany a to jest tylko jeden z wielu przykladow jak manipulowany JESTES!!!
Wiec Ty sie ku**a wez do roboty i chociaz posprzataj gowno na ktorym siedzisz!
Narzekasz na giertycha a chu**a w kierunku jego obalenia zrobiles, taka jest prawda.
Wiec stol dziob i nie wypowiadaj sie w taki sposob, bo takie osoby jak TY najmniej robia dla dobra ogolu.
__
|
Użytkownik
|
Spoko jak myslisz, ze my dzialamy tylko na forach to sie grubo mylisz.
Ja nie pozwole, zeby ktokolwiek mnie okradal. Dom sobie postawie i zarobie na niego ale czesci zarobionych pieniedzy nie oddam panstwu. Wiem jak to robic i robie tak od dawna.
Ciebie jak widac mozna okradac i spuszczac wpier**l a Ty sie do tego wszystkiego bedziesz dostosowywal.
Prawda jest taka, ze jestesmy w tym go**e przez takich ludzi jak Ty, narzekajacych, ze nic nie da sie zmienic. W przeszlosci tez nic nie dalo sie zmienic?? W wenezueli tez nie dalo sie nic zmienic?? Po z jakiej ku**a okazji byly te rewolucje???
Czy Ty w ogole czytasz to co dzieje sie na swiecie czy wysnuwasz te swoje denne teorie w swoim zamknietym umysle??
Tak samo wmawiaja ludziom w Korei Polnocnej, ze tez nic nie moga zrobic a prawda jest taka, ze jakby kazdy kiwnal palcem to te rezymy dawno by upadly.
Chciales przyklad to go dostales. A ty caly czas umykasz od dyskusji i sypieszz tymi zdaniami ktore nie maja zadnego podparcia i zaraz potym uciekasz i nie odpsujesz na zadane Ci pytania.
Nie odpowiedziales w dole na postach na pare moich pytan. Min dlaczego cpanie jest wazniejsze od bronienie sie przed kradzieza ze strony rzadu.
Czekam w dalszym ciagu na odpowiedz panie "bezstronny".
__
|
Użytkownik
|
Tak, oczywiscie. Nie wiem co chcesz takimi durnymi postami udowodnic.
Oszmieszyc mnie???
Zachowujesz sie jak jakis duren i sam dobrze o tym wiesz.
aaa czekaj czy przypadkiem nie do objęcia kontroli nad światem?
mozesz byc dumny, sam do tego doszedlem - tak jak napisales, wystarczy chwile pomyslec
To zle doszedles omnibusie bo jakos kontroli nad swiatem im ten kryzys nie dal.
Wystarczy chwile pomyslec i popatrzec na to co sie dzieje by to stwierdzic.
Wiec dumny z Ciebie nie jestes. Wrecz przeciwnie, jestem w szoku jak takie "osobniki" jak Ty jeszcze przetrwaly w tym swiecie. Przeciez nie myslisz, co sam przed chwila udowodniles.
__
|
Użytkownik
|
Nie nie slyszalem takiego czegos i nie chce slyszec bo to zbyt naiwne.
Wypowiedz 1-5 osob to zdecydowanie za malo by w ogole takim czym sie interesowac.
Nie ma zadnych zdjec, nie wiadomo kto to w ogole sponsorowal. A jesli rzeczywiscie taka historia byla i ten facet znikl to co z tego??? Nic to nikomu nie mowi.
Gdzie sa zeznania jego zony, znajomych, rodziny? Czy oni wiedzieli, gdzie pracuje ow naukowiec?
Nad jakimi rewolucyjnymi projektami pracowal?? Jak mogl pracowac nad kilkoma projektami jesli sama praca nad wechikulem czasu byla by wystarczajaco emocjonujaca i czasochlonna by zajmowac sie tylko tym.
Projekt Cheops?? Nie interesuje sie tym, poniewaz jest to malo wiarygodne (choc jakas prawda tak na pewno jest zawarta), za duzo blednych informacji na ten temat jest dostepnych, wiec oddzielanie prawdy od falszu to zmudna i czasochlonna praca wymagajaca ogromnej wiedzy i dla nieufnych ew duzych srodkow finansowych.
Wiem, ze to jest prowokacja, ale nie moge zrozumiec po co to piszesz?
Jesli twierdzisz, ze marnuje czas piszac posty na takie tematy, to czemu sam piszesz takie rzeczy?? Nielogiczne.
Tak jak juz pisalem, stworzyliscie sobie, gdzies w glowie obraz osoby, ktora wierzy w zjawiska "paranormalne" i teraz ten schemat dopasowywujecie do kazdej osoby ktora o tym pisze. To jest cholernie nietolerancyjne.
I moze zminilbys o mnie zdanie, gdybys wiedzial jak rozlegla wiedze posiadam na rozne tematy, jak dobrze uczylem sie w szkole i ile konkursow wygrywalem no i jak selektywnie i rygorystycznie wybieram materialy, ktorym moge poswiecic troche czasu na glebsza analize.
Wy myslicie caly czas, mimo, ze niejednokrotnie sie "tlumaczylem", ze lykam wszystko co mi pod nos podstawia. Mowie to po raz kolejny. Nie jest tak.
Chcesz ode mnie czegos wiecej?? Zrobilem Ci cos zlego? Obwiniasz mnie o cos??
Chcesz podyskutowac??
Jesli zadalbys najpierw pytanie typu
"qwe, a czy przypadkiem, nie jest tak, ze Ty wierzysz w te teorie bez glebszej analizy, ze wiezysz nawet w teorie ktore ktos mogl sobie wymyslic? przepraszam ale nie czytalem Twoich wczesniejszych postow"
to bym Ci odpowiedzial a Ty robisz jakies podchody.
No wlasnie, PO CO te cale podchody??? Takie zachowanie swiadczy o "dojrzalosci" danej osoby.
__
|
VIP
|
a ja Ci zaproponuje cos innego!
[url=http://img.nokaut.pl/p/ed/b2/edb21de0d1598911e05b20e098f9f757500x500.jpg]UFO[/url]
A po co te podchody? Bo trudno ''WIEZYC'' w to co piszesz!
__
|
Użytkownik
|
"Min dlaczego cpanie jest wazniejsze od bronienie sie przed kradzieza ze strony rzadu."
Lol. Dlaczego sprowadzasz moje wypowiedzi do takich banałów? Nigdzie tak nie napisałem. Zwróciłem tylko uwagę na fakt, że podejście przedstawione w filmiku do, którego podałeś link jest ciekawe i warte dyskusji.
OK, a teraz pokaż nam jak się bornić przed kradzieżą ze strony rządu panie William Wallace, skoro wiesz jak to robić i robisz to od dawna :-).
__
|
VIP
|
:|
__
|
Użytkownik
|
Po 1wsze z ortografia jestem na Ty i mam 3 miejsce w powiatowym konkursie zadas ortografii i poprawnej pisowni.
Piszac na necie stawiam na szybkosc, niestety.
Po drugie ja Ci polece cos innego
[url=http://www.diuna.eu/images/czytanie%20ze%20zrozumieniem%20matura%20rm2.jpg]zacznij myslec[/url].
Dlaczego Ci to poleciłem??
A po co te podchody? Bo trudno ''WIEZYC'' w to co piszesz!
Ano dlatego, ze to o czym pisalem pol roku temu (i nie tylko ja) zaczyna sie sprawdzac, dowody masz na poczatku tematu oraz w postach ponizej.
Wiec widac, ze zabierasz glos a go**o wiesz o czym pisalem.
Pisalem o kryzysie bankowym, ktory doprowadzi do zmiany zasad funcjonowania rynku w sposob dla nas niekorzystny. Pisalem. Pisalem o niewidzialnych rekach, ktore rozbieraja polske od srodka?? Pisalem.
Wiec otworz te zaropiale oczy i spojrz co teraz sie dzieje na swiecie. I dalej pisz "trudno uwierzyc". Mnie trudno uwierzyc w Twoje myslenie patrzac na tego ostatniego posta.
U zdania zaczyna sie od wielkiej litery "omnibusie" jesli juz chcesz mi jakakolwiek ksiazke polecac.
__
|
Użytkownik
|
Dlaczego sprowadzasz moje wypowiedzi do takich banałów?
A Ty moich nie sprowadzasz panie Swietoszku.
Nigdzie tak nie napisałem.
Z wszystkich tematów, które poruszyłeś warty uwagi wydaje mi się tylko jeden. Psychodeliki, może to rzeczywiście nie jest tylko chwilowy haj i nic więcej.
Masz jakiekolwiek pojecie o psychodelikach?? Psychodeliki to nie jest "haj".
"Haja" to mozesz miec po marihuanie ale nie po np DOx.
a teraz pokaż nam jak się bornić przed kradzieżą ze strony rządu
A co ja jestem Twoj pies na zawolanie?? Idz i plac na ZUS, podatek dochodowy i inne pierdoly. Chyba, ze Cie ruszy sumienie bo w telewizji mowia iz osoby unikajace takich oplat "okradaja panstwo". Jakies to panstwo biedne i poszkodowane :((
Juz nawet Kaczynski musial klamac by dostac 300zl :(( No i m.in polowa PiSu tez.
Pracuj, oddawaj kase na ZUS, twoj pracowawca zamiast Tobie tez na ZUS odda, pozniej podatek dochodowy itp.
Idz i plac to. Na pewno beda lepsze drogi! Narazie wszystko co ostatnio powstalo zawdzieczamy zebractwu od Wspolnoty Europejskiej a prezesi bankow doprowadzaja je do ruiny i biora 10mln zl odprawy. Takich pieniedzy nigdy nawet nie powachasz.
__
|
VIP
|
Błagam Cię, zrób to! D
__ www.hstv.pl
|
Użytkownik
|
Wygrzebuj co chcesz.
Ja pisalem o mozliwosci istnienia takiej rasy oraz to, ze ma to odbicie w wielu kulturach na swiecie. A jak jest to sam widzisz. Rob co chcesz. Odrzebuj nawet tematy sprzed 5 lat, tylko po co?? Nikogo jaszczurami NIE STRASZYLEM!
o_O
__
|
Użytkownik
|
OOO patrz, bedziesz mial zabawe :o
Poklaszcz jeszcze troszke raczkami to moze dostaniesz.
Albo sam sobie odgrzeb ten temat, no chyba, ze nie potrafisz :(
Ile Ty masz lat piszac w ten sposob??
__
|
VIP
|
od razu mowie ze powycinałem wypowiedzi qwe tak żeby bylo smieszniej, nie zmienilem nic jesli chodzi o treść
vicek: "czyli te opowiesci o jaszczurach majacych zjadac ziemian sa prawdziwe?!
nie no ten przypadek jest akurat ciekawy"
qwe: "jest wysoce prawdopodobne, ze istnieje rasa reptilian
najciekawsze jest to, ze po wypiciu ayahuaski (najmocniejszy srodek psychodeliczny jaki istnieje, przyrzadzany przez indian) zawsze pojawiaja sie jaszczuropodobne stworzenia
nawet podawano to eskimosom ktorzy NIGDY nie widzieli gadow itp
i z ich opowiadan wynikalo, ze widzieli rowniez te stworzenia"
vicek: "jutro sobie przeczytam no ale nie wiem, keidys czytalem to bylo cos o jaszczurach, ze uprowadzaja ludzi czy nawet zyja obecnie na ziemi (i maja ogony ) i ludzie sa dla nich pokarmem "
qwe: "duzo jest klamstw o reptilianach
jednak prawdopodobnie istnieja
Egipcjanie poswiecali im mnostwo czasu "
nor: "Czy ty na prawde myslisz, ze istnieja jaszczuro-ludzie, ktorzy mieszkaja pod ziemia i porywaja ludzi? A moze ty jeszcze wierzysz, ze ziemia jest plaska i lezy na siedmiu krokodylach? "
całość do (nie)ogarnięcia tutaj
http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879601952
__
|
Użytkownik
|
HAHAHAH
Wlasnie tym postem sie pograzyles, ahahahahaha
qwe: "jest wysoce prawdopodobne, ze istnieje rasa reptilian
qwe: "duzo jest klamstw o reptilianach
jednak prawdopodobnie istnieja
Egipcjanie poswiecali im mnostwo czasu "
piles kiedys ayahuaske?? Wiesz co to w ogole jest???
HAHAHAHAAH sam sobie strzeliles w nogi !!!!!!!
Rozumiesz roznice miedzy isnieja a jest wysoce prawdopodobne, ze istnieja???????????????????????????????????????????
Sam sobie zaprzeczasz, a ponadto z tych wypowiedzi ktore przytoczyles w kontekscie naszej rozmowy wychodzi na moja korzysc
Poczytaj sobie o cywilizacji sumerow i egipcjan. Wszysto przeciez co tu napisalem ma potwierdzenie w rzeczywistosci!
hahahaha nawet screenshota zrobie na pamiatke
__
|
VIP
|
qwe, my sie nie rozumiemy
musze to powiedziec jasno, może bedzie nam łatwiej - JA Z TOBA NIE WALCZE. nie rozpatruje tego w kontekscie wygranej czy przegranej i nie podchodze do tego emocjonalnie, wiec mozesz sobie darowac np: "aahahahha" czy "looser".
keep ur head up!
__
|
Użytkownik
|
Ja tego tez tak nie rozpratruje...
Chcesz cos ewidentnie udowodnic, dlatego m.in podales te cytaty (niestety mocno chybione) i odgrzebales temat sprzed pol roku (nie wnikam ile czasu na to poswieciles).
Zobacz na Twoje zachowanie i dopiero pozniej oceniaj innych.
__
|
VIP
|
nic nie chciałem udowodnic, znam sie troche z KonradeM i chciałem mu zapewnić 10 minut dobrej zabawy, niestety nie było tu niczego głębszego - wiec nie masz co sie doszukiwac jakis teorii.... sorry jesli Cie rozczarowałem
czasem zycie jest tak proste, jak tylko może byc
__
|
Użytkownik
|
Spoko, sadzac po Twoim wieku myslalem, ze masz troche wiecej oleju w glowie.
I za kogo Ty sie uwazasz?? Za wiejskiego blazna, ze zapewniasz innym krotkotrwala rozrywke?? :/
__
|
Użytkownik
|
Spoko, sadzac po Twoim wieku myslalem, ze masz troche wiecej oleju w glowie.
I za kogo Ty sie uwazasz?? Za wiejskiego blazna, ze zapewniasz innym krotkotrwala rozrywke?? :/
Co z naszym wyscigiem w Star Wars Racer, bo jak widze to kazdy byl chetny i nagle wszyscy za przeproszeniem pospierda**li ))
Trza jakies zawody integracyjne urzadzic
__
|
VIP
|
Gwarantuję Ci że na ile znam Fronkiego to oleju w głowie ma on o niebo więcej niż średnia użytkowników na łamach tego serwisu.
Zresztą, taki zarzut brzmi dziwnie z ust gościa który się produkuje o tym że jakieś jaszczury chcą podbić świat, zeżreć ludzi czy cholera wie co z nimi zrobić, bo szczerze mówiąc tyle tego natrzaskałeś że godzinę bym spędził na czytaniu tego.
__ www.hstv.pl
|
Użytkownik
|
jakieś jaszczury chcą podbić świat, zeżreć ludzi czy cholera wie co z nimi zrobić
Fajnie, ze takie cos w ogole napisalem :oooo
Gwarantuję Ci że na ile znam Fronkiego to oleju w głowie ma on o niebo więcej niż średnia użytkowników na łamach tego serwisu.
Wiesz, miec wiecej oleju w glowie niz srednia uzytkownikow na lamach esports to zaden wyczyn i o niczym to tak naprawde nie swiadczy
__
|