Teorie Spiskowe update 25.09.2008

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
qwe

2008-09-24 13:01:58

Temat na poczatku mial sie nazywac "Teorie Spiskowe i troche o mnie".
Nawiazalem w nim do mojego wczesniejszego tematu o wyjezdzie do Anglii.
Dla Ciebie nie musi byc ten koles autorytetem.

Biada tym co wzieli autorytet za prawde a nie prawde za autorytet.

Dla mnie wiekszym autorytetem jest moj znajomy ze Slupska bez szkoly wyzszej niz 99,9% magistrow/doktorow itp itd. bo on przynajmniej ma swoje zdanie i to jest JEGO WLASNE zdanie. Ludzie po szkolach wyzszych maja zazwyczaj juz tak wyprane mozgi, ze nie mysla wlasnym tokiem, mysla tak jak pisalo w ksiazce, ktora zabila ich wlasna inicjatywe.

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 13:03:42

Nie nie nakrecilem sie- wiele osob mowilo dokladnie to samo co ja.
Nie wiem za kogo Ty mnie uwazasz, za lajdaka??
Peace

__

VIP
fronki

2008-09-24 13:15:25

"Nawet nie wiesz, ze wirus HIV nie zawsze powoduje AIDS a smiejesz sie z takich rzeczy." - skad taki wniosek? czekam na konkretną odpowiedź - cytat najlepiej

wywiad przeczytalem tyle ile mogłem min. dowiedziałem sie z niego skąd wziąłeś historię o jaszczurach, która się podzieliłeś się z nami przed wakacjami.

ale wracając do meritum, błędy w Twoim poście

1. Polacy nie sa grupa społeczną, a to zasugerowałeś
2. "Polacy to prymitywni ludzie" - pozwól okazać nam jakieś badania na ten temat
3. nie doczepiłem się do zakonu tylko do wiarygodności człowieka, tak samo jak nie pasuje mi jak dendrolog, który tłumaczy ewolucje/kreacjonizm

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 13:33:00

"wywiad przeczytalem tyle ile mogłem min. dowiedziałem sie z niego skąd wziąłeś historię o jaszczurach, która się podzieliłeś się z nami przed wakacjami. "

wiec skad wzialem to historie o jaszczurach??
Mozesz byc pewny, ze slyszalem o Annuaki duzo wczesniej niz ten wywiad ukazal sie w internecie.
Czy Ty naprawde myslisz, ze przeczytam jakis wywiad i wierze, ze np ludzi w starozytnosci nawiedzaly obce rasy ?? Fajnie, ale mylisz sie i to bardzo.
Z ta obca rasa to naprawde chyba najwiarygodniejsza sprawa jaka moze byc przed nami ukrywana. Predzej uwieze, ze Bin Laden rozwalil WTC niz w to ze obcy nigdy nie nawiedzali ziemi. Kazda religia swiata, KAZDA jest przesiaknieta smokami, jaszczurami i itp. Kazda starozytna cywilizacja o nich wspominala.

Ciekawe jest to, ze kazdy czlowiek ma zakodowany w glowie ich wyglad. Mozesz ich zobaczyc podczas medytacji, mocnych psychodelikach (np indianskiej ayahuasce), gdy umysl obudzi sie ze snu a cialo nie (sam mialem tak raz w wieku ok 10 lat). Co najlepsze podali ayahuasce eskimoson ktorzy nigdy nie widzieli jaszczuropodobnych stworzen a pozniej poprosili ich o narysowanie tego co zobaczyli. I narysowali rysunki podobne do tych ktore znajduja sie na egipskich malowidlach. Naprawde dzieje sie wiele ciekawych rzeczy o ktorych nie masz pojecia bo jestes uwieziony w tej betonowej dzunglii i nie masz nawet chwili na zadume.

Ma mam pelno wolnego czasu i sam do wszystkiego dochodze. Zreszta zauwazylem, ze kazdy kto dysponuje wolnym czasem tez do tego dochodzi. Dlatego nasze zycie wypelnione jest szkola,praca, telewizja, mass mediami i innym cholerstwem ktory trzyma ludzkie mozgi w rozerwaniu.

"2 Polacy nie sa grupa społeczną, a to zasugerowałeś"

Kazde spoleczenstwo mozna podzielic na grupy. Przeciez jestesmy europejczykami jak wciskaja nam z kazdej strony, wiec polak wg. Wspolnoty Europejskiej jest grupa spoleczna, moze jeszcze nie teraz ale za parenascie lat na pewno.

__

Użytkownik
enj0y

2008-09-24 13:44:26

wybacz, nie ogarnąłem koncepcji twojego tematu - ale teraz kiedy to sie stalo wcale nie uwazam ze jest ona dobra - po prostu gdybym byl sceptykiem a ty chcialbys mnie zachecic tym dlugim wywodem, przeplatanym wspomnieniami z wakacji to by ci sie raczej nie udalo, bo w ogole bym tego nie przeczytal :|

__

VIP
ash

2008-09-24 13:50:03

Witam
ciekawy temat. Mam pytanie do autora, do qwe , bo widzę jesteś w temacie teorii spiskowych, jeśli można to tak określić. Tak czy inaczej masz swój pogląd, o wielu rzeczach masz pojęcie. Więc może będziesz odpowiednią osobą do mojego pytania.

Piszesz o wielkiej manipulacji, o tym jak tv, prasa, internet robi ludziom wodę z mózgu, że wszystko jest zaplanowane by ktoś kierował człowiekiem. I ogólnie tego typu stuff. Mniej więcej rozumiem koncept tego i Twoje rozumowanie, uwierz mi na słowo naprawdę rozumiem. Pomijam tutaj moje prywatne odczucia w stosunku do wszelkich teorii, czy się z nimi zgadzam czy nie.
Tak czy inaczej rozumiem o co Tobie chodzi, innych podobnych ludzi, jak i o co "chodzi" w teoriach.

Teraz moje pytanie. Skąd TY bierzesz wszystkie swoje "dane" ? Masz odpowiedź na setki różnych wytworzonych teorii. Drugie pytanie, czy kiedykolwiek byłeś "na miejscu" , badałeś dany przypadek ? Piszesz o WTC, o JFK, o milionach innych teorii z rejonu USA. Jaki masz dostęp do jakichkolwiek "danych" ? Czy SAM badałeś jakąkolwiek teorie ?!?!?

Po prostu mnie to zastanawia.
Czy nie jest po prostu tak że obejrzałeś kilka filmów (nie hollywoodzkich - dokumentalnych itp. jak ten o WTC), przeczytałeś masę stron internetowych i dyskutowałeś w gronie sobie podobnych osób.

Może się mylę, ale czy nie jest tak że te swoje własne poglądy o których tak dumnie mówisz, nie opierasz czasem o te wszelkie "niezależne" produkcje filmowe, czy strony internetowe, czy coś jeszcze innego. A w tym samym momencie twierdzisz że te źródła przekazu manipulują nami.
Czy kiedykolwiek robiłeś własny dokument o jakimś przypadku ? Czy po prostu o nim przeczytałeś, pogadałeś z kilkoma podobnymi do siebie ludźmi i wysnułeś teorie. I myślisz że to Twoje zdanie ?!

Teraz taki przykład, nie związany z teoriami, ale może się doszukasz aluzji do opierania się na czymś/kimś innym. To tak jakbym ja zaczął opisywać Wielki Kanion i mówić że to najpiękniejsze miejsce na ziemi. Choć nigdy go nie widziałem na żywo, ani żadnego innego podobnego miejsca.
To tak jakbym zaczął twierdzić że kręgi w zbożu są robione przez UFO, choć nigdy na żywo nie widziałem kręgu.

Chcesz teorii, oto teoria dla Ciebie. A może wszystkie te teorie o których Ty mówisz są wymyślane przez sam rząd USA ? Może to nawet oni robią teorie, żeby karmić społeczeństwo podobne do Ciebie. Żebyście mieli zajęcie. Może te wszystke filmy ktoś sam na zlecenie reżyseruje. Może te teksty sam ktoś układa, dobierając każde ze słów. Nawet dalej, żeby odwrócić uwagę od czegoś innego (uwaga tu się zaczyna już moja ironia :) ).

Wybacz, ale większość z takich nazywanych siebie ludźmi którzy otworzyli oczy, najbardziej łykają wszelkie bzdury. Mówisz o niezależności, że jesteś tym który potrafi dostrzec prawdę. Ale tacy jak Ty łykają praktycznie wszystko co wpadnie na jakieś forum teorie-spiskowe.pl, czy jakieś pierwsze lepsze filmy niezależne.
Daj mi kamerę i kilka tys. zrobię Ci taki mega dokument o jakimkolwiek zjawisku. Przedstawię Ci tam nawet fakty i pokaże że całą ludzkością kieruje metalowy robocik.

Osobiście uważam że to właśnie Ci wszyscy fani teorii mają najbardziej zamknięte oczy, czy tam klapki na oczach. Łykacie podrzucane bzdury jak lecą. Już tak głęboko siedzicie w tym bagnie że nie jesteście nawet w stanie odróżnić czy jakaś teoria spiskowa może mieć podwaliny prawdy czy nie.

Bez urazy.
Tak dla jasności, ten post nie ma dotyczyć mojego poglądu na pewne sprawy i różnego rodzaju teorie . Po prostu śmieszą mnie Ci fanatycy.
Oczywiście że społeczeństwo jest konsumentami, kierowanymi przez plastiki. Co z tego. Ja chce żyć tym wszystkim, a nie naprawiać.

P.S. Na sam koniec mała śmieszna anegdotka. Ostatnio właśnie widziałem jakiś mega dokument o teorii związanej z UFO. A znawcą, kimś takim jak Ty qwe, gościem z klapkami na oczach, był typ który zakończył swój wywód podsumowaniem: "Ja wiem że kosmici istnieją, porwali mnie gdy miałem 3,5 roku" :) W takim wieku to dzieci nie odróżniają długopisu od ołówka.
I właśnie tacy ludzie później łykają wszystko co im wciska Internet i tv, a sami twierdząc że media manipulują.

Tak czy inaczej to tyle. Wiem że ludzi z klapkami nigdy się nie przekona. Możesz mówić że Ty jako nieliczny masz oczy otwarte na prawdę, ale taki dodatek, tak samo twierdzą różowe pokemony, czy beztalencia które można zobaczyć w idolu i innych programach, twierdzących że są wielkimi talentami muzyki.

__

Użytkownik
nOx

2008-09-24 13:59:57

Paraliz senny w swoim zyciu mialem kilka razy a zadnego jaszczura, czy innego krokodyla jeszcze nie widzialem.

__

VIP
fronki

2008-09-24 14:02:39

zatem jeszcze raz:

"Nawet nie wiesz, ze wirus HIV nie zawsze powoduje AIDS a smiejesz sie z takich rzeczy." - skad taki wniosek? czekam na konkretną odpowiedź - cytat najlepiej

odpowiadajac na pytanie - wiec skad wzialem to historie o jaszczurach?? wyglada na to ze David Icke jest autorem tej, nie wiem jak to określić śmiałej teorii.

naprawdę nie rozmawiajmy na ten temat, ty wierzysz w wielkie jaszczury, a ja nie.

co do wolnego czasu, faktycznie nie narzekam na jego dostatek. ale nic sie nie martw kilka książek przeczytałem (min. dzieci z bulerbyn czy w pustyni i w puszczy)

chciałbym wrócic do mojego wątku tego tematu -> JFK, rozumiem ze wg. Ciebie to byli iluminaci, jakie mogli mieć motywy? co do ochrony z przodu, to sprawdze to. Z tym że jeśli wierzysz ze zrobił to Oswald to on strzelal z tyłu...

Pytanie dodatkowe jest takie czy to Ci sami iluminaci z którymi walczyła Angelina Joli w Tomb Raiderze?

__

Użytkownik
nOx

2008-09-24 14:04:57

brawo
[+]

__

Użytkownik
nOx

2008-09-24 14:08:02

A czytales o psie ktory jezdzil koleja? ;P

__

VIP
fronki

2008-09-24 14:16:12

akurat nie, albo nie pamiętam.

__

Użytkownik
prntscrn

2008-09-24 14:26:44

[+]

__

Użytkownik
ezekiel

2008-09-24 14:28:01

no fakt, skonczylem studia, mam wyprany mozg i jestem juz ukierunkowany, a zaden z moich profesorow/doktorow nie mial swojego zdania i kazdy tylko powielal jakies schemat.

otworzyles mi oczy, dziekuje!

tylko prosze, nie pisz, ze jestem ignorantem, przeczytalem kazdy Twoj post tutaj, poprostu uwazam(po sposobie w jaki odpowiadasz na posty), ze jestes typem czlowieka, ktory jak juz lyknie jakas historia to nie da sie go naprostowac... no offence oczywiscie...

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 14:44:36

"Teraz moje pytanie. Skąd TY bierzesz wszystkie swoje "dane" ? Masz odpowiedź na setki różnych wytworzonych teorii. Drugie pytanie, czy kiedykolwiek byłeś "na miejscu" , badałeś dany przypadek ? Piszesz o WTC, o JFK, o milionach innych teorii z rejonu USA. Jaki masz dostęp do jakichkolwiek "danych" ? Czy SAM badałeś jakąkolwiek teorie ?!?!?"

Tak, pisalem o tym wielokrotnie wczeniej. Nawiazalem kontakt z paroma rodzinami ktorych czlonkowie zgineli w ataku na WTC. Dopytywalem ich jak traktuje ich rzad, gdy ci chca poznac prawde itp.
Wykonywalem telefony w sprawie fluoryzacji wody do pobliskich stacji sanitarno epidemiologicznych. Ich streszczenie bylo we wczesniejszych moich tematach.
Sledze na biezaca co dzieje sie na swiecie oraz porownuje to co pisza ludzie ktorzy tam miejszkaja a tym co pisza u nas w prasie.
Bylem w swiatynii Masonerii w Londynie, dowiedzialem sie tam paru ciekawych rzeczy o Illuminatach.
Posiadam spisany sklad wybranej zywnosci i napojow (jakies 30 sztuk) z Anglii oraz przypisanymi do nich krotkimi historyjkami typu "dlaczego wprowadzono aspartam zamiast cukru".
Mam zapisy rozmow na dyktafonie ktorzy byli niedaleko zamachow w londynie w 2005 roku.
Przeanalizowalem juz pare filmow rodzinnych-mlodziezowych (np Cars, Bee Movie) pod wzgledem podtekstow politycznych i nie tylko w nich zawartych (Bee Movie poraza ich iloscia)

Ponadto wraz z paroma osobami mamy w planach zrobienie takiego polskiego Zeitgeistu (o polsce) , mamy materialy, trzeba teraz tylko namowic pare waznych osob (nie moge zdradzac nazwisk) by pomogly nam swoja wiedza.

Jakbys czytal to bys wiedzial. Tobie nawet nie chcialo sie przeczytac poprzednich moich tematow.

"A znawcą, kimś takim jak Ty qwe, gościem z klapkami na oczach,"
heheh, to JA twierdze, ze TY masz klapki na oczach bo jestem w stanie podwazyc KAYDY Twoj argument, ze spisek nie istnieje.
Za duzo o tym wiem, za duzo czytalem, za duzo rozmawialem. I to nie tylko w gronie spiskowcow. Myslisz, ze jestem na tyle glupi by dowiadywac sie o manipulacjach od ludzi ktorzy sa fanami tego typu teorii?? Nonsens. Jesli Ty masz zamiar tak robic to powodzenia.

EDIT widze, ze nie rozumiesz o co mi chodzi.
Pomysl logicznie. Zeby pisac o tym spisku NIE ZAWSZE trzeba byc na miejscu.
Po cholere mam jezdzic do siedziby np MONSATO by widziec co oni robia?
Wystarczy, ze zaobserwuje to co moge zaobserwowac w najblizszej okolicy.

Wierzysz, ze ksiezyc istnieje?? BYLES TAM?? Sam zaprzeczasz swoimi wypowiedziami sens logicznego myslenia. Pomysl

Edit 2

"
Tak czy inaczej to tyle. Wiem że ludzi z klapkami nigdy się nie przekona. Możesz mówić że Ty jako nieliczny masz oczy otwarte na prawdę, ale taki dodatek, tak samo twierdzą różowe pokemony, czy beztalencia które można zobaczyć w idolu i innych programach, twierdzących że są wielkimi talentami muzyki."

Tak wlasnie to moge Ci powiedziec. LUDZI Z KLAPKAMI NIGDY SIE NIE PRZEKONA.
Tu WYSTARCZY POPATRZEC NA TO CO SIE DZIEJE W OKOLO NAS. Nie potrzeba jakiegos geniusza by zauwazyc ze jestesmy manipulowani, POMYSL TROCHE.

NIGDY, NIGDZIE nie twierdzilem, ze jestem TYM NIELICZNYM ktory ma otwarte oczy, NIGDY. Ja tylko pisze to co mysle, nie podoba sie? Nie czytaj.
Sam wlasnie na sobie dales przyklad jak potafisz manipulowac.
Porownanie pokemonow i idola bylo bardzo kiepskie. Widocznie nie chcialo Ci sie bardziej wysilic.
Moge sie zalozyc, ze nie sprawdziles co mialem wczesniej do powiedzenia.
Zobaczyles 2 moje posty, pomyslales "o to ten od spiskow" i napisales takiego durnego posta.
Ja to co Ty wiesz o swiecie widzialem przez 20 lat mojego zycia. Nie wiedzialem o zadnych teoriach spiskowych ale od dawna podejrzewalem, ze cos jest nie tak.
Ty nawet nie chcesz przeczytac tego co ja mam do powiedzenia, nie chcesz otworzyc oczu i zobaczyc swiata takim, jaki jest naprawde.
I ja mam z toba dyskutowac?? To jak gadanie do drzewa. Wszystko i tak sie od ciebie odbije.
Wiele osob wyksztalconych/madrych/inteligentnych widzi, ze swiat jest manipulowany.
Ponadto zarzuciles mi, ze lykam wszystko co przeczytam, obejrze.
Pisalem niejednokrotnie, ze tak nie jest (widocznie nie chcialo ci sie moich wczesniejszych postow przeczytac, bo po co), podawalem przyklady kontrolowanej opozycji itp itd a ty dalej swoje, ehh.

Pytanie do ciebie( i oczekuje odpowiedzi):
Jesli straciles tyle czasu by napisac tego posta, dlaczego nie przeczytasz co maja do powiedzenia inni w sprawie tego spisku? Tak wiele osob to widzi, inni sa naiwni i polykaja wszystko, drudzy mniej naiwni i selekcjonuja wiedze opierajac sie o swoj rozum (np ja). Przeciez kodeks zywnosciowy WHO wchodzi w 2009 roku. Mozesz sam to sprawdzic. Sam sprawdz co bedziemy MUSIELI jesc a co nie. To takie proste, pare klikniec myszka.

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 14:48:53

nie chodzi mi o paraliz senny...

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-09-24 14:53:06

:D

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 15:03:32

"naprawdę nie rozmawiajmy na ten temat, ty wierzysz w wielkie jaszczury, a ja nie. "

Wierze w obcych, jaszczur moze byc symbolem, nieprawdaz??

" Z tym że jeśli wierzysz ze zrobił to Oswald to on strzelal z tyłu..."

dostal z 2 roznych stron
Wykazala to sekcja zwlok na ktora tak naciskala jego zona. Pojmujesz to? Kennedy dostal kulke a ONI nie chcieli by zrobiono sekcji zwlok! Oswald to koziol ofiarny tak samo jak zamachowcy ataku na WTC, piloci ktorzy nadal zyja...

Motyw zabicia Kennedyego, huh. Kennedy grozil interesom elity, dobrze wiedzial o takich secret societes jak skull and bones itp i znal ich zamiary bo sam zostal doprowadzony do wladzy przez nich. Z tego co pamietam co chcial by CIA, najwiekszy diler narkotykow, nie bylo tak potezne i niezalezne oraz by to oni zajeli sie walka z narkotykami. Nie znam tak naprawde motywow tej zbrodni. Kennedy zostal ukarany za to, ze byl nieposluszny.

Diana i JP2 tez przeszkadzali ICH interesom. Latwo zauwazyc.

"Pytanie dodatkowe jest takie czy to Ci sami iluminaci z którymi walczyła Angelina Joli w Tomb Raiderze?"

Nie wiem, nie ogladalem tego szmaciarskiego filmu.
Hollywood jest pewnego rodzaju maskownica prawdy, latwo to zauwazyc.
Jesli np istnieja illuminaci ktorzy powstali z rozbitych zakonow templariuszy i wprowadzili ten niewolniczy system monetarny to jesli bedzie taki temat podjety wlasnie w takim filmie jak Tomb Raider to istnieje wysokie prawdopodobienstwo, ze mowiac o illuminatach osobie ktora obejrzala ten film zostaniesz wysmiany tekstami "za duzo sie filmow naogladales"
To samo zadanie ma archiwum X i np Loose Change (oraz Alex Jones). To normalne, przeciez spisek nie moze ujrzec swiatla dziennego prawda?? Ci ludzie nie sa glupi.

__

VIP
marikkkk

2008-09-24 15:13:13

:P

__

Użytkownik
xzan

2008-09-24 15:16:25

[url=http://pl.youtube.com/watch?v=MELaLQLLMYg]polecam wszystkim fanom qwe :-D[/url]

__

Użytkownik
diGi

2008-09-24 15:16:55

A prawda i tak zawsze leży po środku...

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 15:20:11

nie, nie jestem takim typem czlowieka
I nie napisalem, ze WSZYSCY doktorzy/studenci.
Przesadzilem z tym 99.9%
powiedzmy 90%

ok wiec prosze przekonaj mnie, ze np Unia Europejska nie bedzie miala charakteru superpanstwa

Po cholere mlodziec angazoac w polityke i wpajac im jaka EU jest piekna i wspaniala??
Niech sami ocenia. Nawet za Hitlera tak nie bylo.

__

Użytkownik
N4kai

2008-09-24 15:21:46

Mocne.

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 15:22:19

hah spox :D
O sobie tu juz wiecej nie bede pisal, wystarczylo mi, ze odkopales temat przed moim wyjazdem do Anglii ;)

Zapraszam w przyszlosci :)

__

Użytkownik
N4kai

2008-09-24 15:22:37

Jedyna słuszna teoria na ten temat :).

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 15:24:37

Jasne, tyle razy pisalem i musialem napisac jeszcze raz.
Przeczytaj sobie odpowiedz. Gosc napisal stek klamstw o mnie.
Spoko ja tez zaraz sobie jakies historyjki powymyslam i powypisuje na tego asha, klamac kazdy umie

__

VIP
maXym

2008-09-24 15:32:01

nie bede sie mieszal w cala ta rozmowe o teoriach. od razu tez zaznaczam, ze nie twierdze ze piszesz bzdury, nie masz o tym pojecia, nie zajmuje w tej sprawie zadnej strony.

odnosze sie tylko do Twojego stylu pisania. 80% tego co piszesz jest zupelnie niepotrzebne.

piszesz chaotycznie i byle jak - dzialasz pod wplywem naglego impulsu, spowodowanego odpowiedzia w Twoim temacie, masz 100 mysli na minute. wiec nie dziw się, że wiekszosc reaguje na Twoje odpowiedzi tak jak reaguje.

zreszta sam to potwierdzasz: "Tak wiem, sam czesto pisalem komentarze ktore trudno sie czytalo, byly niechlujne itp." W ogole nie zmieniles stylu wypowiedzi.

piszesz tekst, kazda wypowiedz to 100%. osoba, ktora interesuja teorie spiskowe i ogolnie to o czym piszesz, wylowi z Twojego tekstu tylko 20% ktore jest na temat. ktos kto pierwszy raz o tym czyta, traci zainteresowanie bo on o tym nie ma pojecia i dla niego jest to zwykly belkot, posrod masy niepotrzebnych zdan przewinie mu sie temat NWO, jaszczurow, czy HIV-a i jak to zlepi w calosc to wychodzi jedno wielkie nic. on wylapuje tylko 80% tych niepotrzebnych informacji.

ja tego nie wymyslam, zerknij do komentarza #44.

zmien styl przekazu to na pewno wiekszosc Cie zrozumie, a juz na pewno zechce z Toba wejsc w normalny dialog, a nie tylko bedzie sie z Ciebie wysmiewac, czy atakowac.

__

VIP
marikkkk

2008-09-24 15:35:42

Jakbym mieszkal w USA to bym wytoczyl xxx procesow za to ze podaja mi trucizne :D ciekawe ile bym zarobil ^^

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 15:36:43

hahahaha dobre, dobre
Heh tylko, ze ja zachecam Was do wlasnych studiow w tej sprawie i do rozejrzenia sie wokolo siebie.

Sam mozesz obejrzec przyklad z Ronem Paulem.

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 15:42:48

ok to byl ostatni raz :P
Sprzatam pokoj i co jakis czas zerlam na GG i esports
Jest jeden problem. Tu zawadzaja 2 strony.
I ja i ci ktorzy mnie "atakuja".

Jesli ktos pisze takie bzdury jak kolega u gory co pisalem juz WIELOKROTNIE to co mam zrobic? Ignorancja ludzka jak widac nie zna granic, mialo byc ladnie pieknie a tu prosze.
Zamknij ten temat bo bajzel sie tu zrobil.
Ogarne wszystko i zaloze nowy temat w ktorym naprawde bede trzymal sie tego co powiedzialem, ok?
Bede pisal tylko to co mam napisac, zadnych moich prywatnych historyjek itp itd.
Rzeczywiscie to bylo niepotrzebne. Internet nie jest dla mnie dobra forma wymiany zdan.

__

Użytkownik
reurion

2008-09-24 15:49:28

powiem ci ze z tymi telefonami i nagraniami oraz lista to przegiołeś uwazam to za niezbyt normlane
btw ogladając 4 oddcinki tego monnsato czy jak to tak nie uważam ze nic mnie w tym filmie nie poruszylo a dalsza ogladanie jest strata czasu

__

VIP
maXym

2008-09-24 16:00:49

Najpierw to napraw sobie skrzynke imsg, bo nie da sie do Ciebie napisac wiadomosci.

Poslij maila na [email protected] lub [email protected] i popros o zresetowanie skrzynki imsg na esports.pl, bo masz problem z "Odebranych wiadomości: (65534/65533)". Pamietaj podac swoje ID, albo przynajmniej link do profilu na esp.

__

Użytkownik
N4kai

2008-09-24 16:10:56

Nie będę się z Tobą kłócił ani zabierał głosu na merytoryczne tematy tej dyskusji.

Przyznaje tylko, że wg mnie 1:0 dla Asha.
Jego post jest składny, przejrzysty dobrze się go czyta i w mojej opinii przedstawia spójny pogląd. Z kolei Twoja odpowiedź zdaje się mi kapkę napastliwa i niechlujna.

Z ciekawością będę obserwował rozwój tematu ;).

__

Użytkownik
Sgt.Oskar

2008-09-24 16:10:59

To co powiesz qwe na temat tegorocznej akcji szczepień przeciwko gruźlicy?
Ta choroba jest stara jak ludzkość, a dopiero teraz ogłaszane jest wszem i wobec, ze trzeba się zaszczepić na to? :)

__

Użytkownik
nOx

2008-09-24 17:08:08

"gdy umysl obudzi sie ze snu a cialo nie (sam mialem tak raz w wieku ok 10 lat)." - To jest paraliz senny.

Pewno chodzilo Ci o OOBE, a z paralizu sennego do OOBE jeszcze kilka malych kroczkow.

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 17:10:36

wiem co to OOBE i mialem to raz
ale nie chodzi mi ani o jedno ani o drugie

yaray napisye ci tzlko qwa klawiature naprawie

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 17:21:43

Ogolnie spadek zachorowan na gruzlice spowodowany jest polepszajacymi sie warunkami mieszkalnymi czlowieka.
W Walii i Anglii smiertelnosc wywolywana przez gruzlice spadla od roku 1860 do 1900 niemal dwokrotnie a do 1940 niemal czterokrotnie (funkcja odwrotna). Szczepienia rozpoczeto tam w latach 50 czyli gdy gruzlica byla juz niemal nieszkodliwa. To samo w USA.

Co najlepsze w przypadku ospy, gdy zaczeto prowadzic pierwsze szczepienia smiertelnosc na ta chorobe znaczaco wzrosla.
Ja mialem w zyciu tylko 1 szczepienie, nie pamietam na co.
Od 10 lat nie zachorowalem, nawet nie mialem kaszlu.
Jestem jedyna osoba z ekipy polakow ktora podczas 2 sezonow pracy na festiwalach ani razu nie zachorowala.
Znam osobiscie jeszcze 3 przypadki osob ktore nie byly szczepione (wiem ze to jest KARANE!) i nigdy nie mialy problemow ze zdrowiem.

Jest taka fajna ksiazka "szczepienia- niebezpieczne, ukrywane fakty"
Jesli bylbys nia zainteresowany to moglbym tanio zalatwic Ci jeden egzemplarz, oczywiscie zadnej prowizji nie pobieram :)

Ogolnie nie podoba mi sie ten pomysl przymusowym szczepieniem. W koncu zyjemy w panswie wolnym czy rezymowym ??

edit
niepokoi mnie takze fakt rosnacej liczby alergii u ludzi,
w anglii jest to niemalze plaga i koncerny farmaceutyczne zbijaja fortune na roznych preparatach antyalergicznych ktore rozkladaja watrobe, a wiec de facto bardziej szkoda niz pomagaja.

"sami wywolujemy choroby i sami zmierzamy w kierunku masowych zachorowan na raka oraz do uszkodzen mozgu poprzez uzywanie szczepionek"

prof. Leon Grigorski

__

Użytkownik
qwe

2008-09-24 17:29:01

ktos napisal

"ostatnio w pociagu mialem rozmowe z kolesiem dosc wyksztalconym i starczym nt nwo itd i patrzac ze strony tych owiec co wierza w te bzdury co im onz wciska to sie nie dziwie ze w to wierza bo jest 2 strona medalu czyli dobre argumenty za nwo typu wygodniej bezpieczniej, jak sie raz na to nabierzesz to terapii potrzebujesz zeby z tego wyjsc"

duzo w tym racji jest

EDIT

http://wiadomosci.onet.pl/1830548,12,item.html
Juz zaczynaja nas psychologicznie nastawiac do tego co ma nadejsc.
Zaznaczam, ze o rzadzie swiatowym niektorzy ludzie badajacy ten spisek wiedzieli od wielu lat.

EDIT
Chcialbym jeszcze cos dodac
To co teraz napisze nie bierzcie za zadna prawde, miejscie tylko to gdzies w swojej pamieci.
Za pare lat europe nawiedzi ogromna pandemia ktora doslownie zdziesiatkuje ludnosc, ktora jak naiwne owieczki beda prosil swojego pasterza- rzad, by cos z tym zrobil.
I zrobi, w wyniku pogblebiajacego sie jeszcze kryzysu wodnego (ktory jest sztucznie wywolywany) i pod pretekstem ochronyprzyrody ludnosc USA bedzie przesiedlana.

Nie chce by ktos zadawal pytania na ww. zdania.
Powiem tylko tyle ze nigdzie tego nie przeczytalem ani nie obejrzalem ani nie uslyszalem. Sam do tego doszedlem patrzac na to co teraz sie dzieje na swiecie.

__

Użytkownik
v3rb

2008-09-24 17:56:18

przecież to nic nowego że cała farmaceutyka jest straszna, wystarczy spojrzeć na stosy tabletek, recepturek, czy innych syropków na to na tamto na siamto w domowych apteczkach, sam osobiście już dawno nie chorowałem nawet nie pamiętam kiedy to było może za czasu przedszkolnego przeszedłem jakąś różyczkę którą pamiętam ale... dlaczego lekarze dzisiaj nie przepisują czegoś lżejszego ? od razu lecą antybiotykiem bez pytania bez ogródek

zresztą mam styczność z ludźmi którzy zajmują się suplementacją naturalną organizmu i niektórzy z nich mają ciekawą teorie dotyczącą leków wszelakiego typu które u osób zażywających je wywołują nie rzadko długotrwałe powikłania bądź jakieś małe schorzenia by oczywiście kupić kolejny lek z półki i takim błędnym kołem napędzać koniunkturę oczywiście są udokumentowane przypadki takich zachowań leków ale niewiele o tym ludzi mówi bo po co ? w szarości codzienności nikt się nie wychyla pomijając fakt że koncerny farmaceutyczne mają nieprzeliczalne sumy pieniędzy :)

__

VIP
fronki

2008-09-24 18:00:09

to ze europe nawiedzi pandemia nie jest wielka tajemnica (btw. nie trzeba byc specjalnym myslicielem zeby o tym wiedziec, tak sie po prostu dzieje od lat) ale jaki to ma zwiazek z przesiedlana ludnosca usa?

jeszcze chciałbym poznac Twoja ocenę kryzysu subprime

__

VIP
V!ct!M

2008-09-24 18:03:27

antybiotyki to wina tylko i wylacznie ograniczonych/leniwych lekarzy

masz racje, z tego co mi mowia niektore znajome osoby, to wyglada to tak, ze idziesz z byle czym i od reki dostajesz antybiotyk, a niektorzy lekarze nie robia nawet morfologii zeby sprawdzic, czy to infekcja wirusowa czy bakteryjna (roftl), bo nie zawsze jest to oczywiste

ja od lat chodze to tego samego lekarza, kiedys czesto chorowalem, teraz juz nie, ale antybiotyki dostawalem baardzo rzadko, i to juz jak cos powazniejszego bylo albo jak np. mialem jakis wyjazd i chcialem szybko wyzdrowiec

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1190 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie