Użytkownik
|
Wlasciwie do konca nie wiem dlaczego zakladam ten temat. Kazdy kto chce wiedziec sam do tego kiedys dojdzie i wiem, ze zawsze znajdzie sie grupka osob ktora podwazy cokolwiek bym na napisal na ten temat. To jest normalne.
Bo czlowiek juz nie mysli sam za siebie, za czlowieka mysli telewizja/gazeta/internet.
Myslenie zbiorowe bardzo pomaga takim obalaczom teorii spiskowych. W kupie razniej prawda?? Jednostka boi wybic sie z czyms co odstaje od normy spoleczenstwa jakakolwiek ta norma by byla. Gdyby za 30 lat pedofilia byla by czyms akceptowanym przez spoleczenstwo (lata manipulacji, wmawiano by ludziom, ze pedolife wcale nie sa zli, ze to naturnalny instynkt itp i ludzie by w to UWIERZYLI, tak samo jak w obecnych czasach wierza, ze to szczepienia wydluzyly srednia dlugosc zycia czlowiekowi co jest absolutna bzdura) i jakas jednostka, nie daj boze, stanela, pomyslala i stwierdzila “przeciez to bzdura, ten swiat jest nienormalny, pedofilia nie jest czyms dobrym” to ta jednostka na pewno chcac wyglosic swoje racje na ten temat zostala by nazwana hmmm pedofobem ??
Juz naprawde nie wiem gdzie jest granica miedzy normalnoscia a wariactwem, codziennie ogladam wariatow, gdzie co jakis czas przeplata sie z nimi jakas w miara rozsadna osoba nie dajaca sie porwac razem z pradem tego wariatkowa.
Jesli chcecie poznac wariatkowo to jedzcie do Anglii albo USA bo tam ONI zdzialali najwiecej, bo to wlasnie tam to wszystko sie zaczelo.
Typowy konsumpcjonizm, pracujac na festiwalach znalazlem w sumie 10 telefonow (a byly i takie osoby ktore znajdowaly po 40) i 2 aparaty fotograficzne o portfelach, zlotych lancuszkach i innych nie wspominajac.
Taki anglik to przyjezdza na festiwal kupuje namiot za 300 funtow i go festiwalu go porzuca to samo ze spodniami, butami. A w takich spodniach czesto mozna znalezc 200 funtow lub telefon. Anglik umyslem nie znajduje sie na ziemi. On bladzi gdzies we mgle. Polak tak nie zrobi, bo polak biedny.
Tak naprawde Anglik tak samo biedny jak polak, bo anglik kupi jeno lepsza elektronike a na jedzeniu oszczedza tak samo jak polak.
Na mieszkanie tez bierze kredyt- zaciaga sie na cale zycie w tym niewolniczym systemie. Tak wlasnie o to IM chodzi, to samo bylo w polsce co i w Anglii. Gadalem z jedna Angielka to mowila mi ze slyszala o filmie Zeitgeist ale nigdy go nie ogladala. Mowila mi, ze ceny mieszkan sztucznie poszybowaly w gore z 30 tys funtow do 150 tys funtow. Teraz praktycznie nikogo juz nie stac na mieszkanie.
W tym temacie co jakis czas bede umieszczal materialy o tym jak ambicje grupy spiskowej zalozonej przez m.in Templariuszy ktorzy wprowadzili w zycie system monetarny ktory zadluzal po kolei kazde panstwo i zadluza po dzis dzien (USA jest juz tak zadluzone, ze nie ma tam tyle pieniedzy w obiegu by splacic ten dlug).
Zainteresowanych zapraszam
Zapraszam do dyskusji a nie glupkowatej wymiany zdan, bo poziom esports ,co pislo wczesniej juz wiele osob ktore siedza na tym serwisie i ktore omijaja z daleka, siaga dna.
Tak wiem, sam czesto pisalem komentarze ktore trudno sie czytalo, byly niechlujne itp.
W tym temacie o ile cholota nie zacznie pisac postow ktore nie sa potrzebne bede staral sie naprawde doglebnie wyjasniac rozne tematy oraz pytania z nimi zwiazane.
Nie nie jestem jakims **** ekspertem od wszystkiego.
Wielu ludzi ktorzy tu zagladaja nie wiem ale chyba maja jakis kompleks bo nie podoba im sie jak wypowiadam sie w wielu roznych dziedzinach. A co nie mozna?? Nie mozna miec wielu zainteresowan??
Pamietacie moj temat jak poszukiwalem kierowcy na wyjazd do Anglii??
Nie uwierzycie ale osoba ktora z nami pojechala (pozyczyl od wujka Rernault Espace III wiec byl komfort niesamowity) jest jedna z najbardziej szanowanych przeze mnie osob. Zna sie na wielu ale to naprawde wielu rzeczach i to duzo lepiej niz ja. Mialem naprawde opgromnego farta poznajac ta osobe. On powiedzial, ze nie nie lubi teorii spiskowych ale niemalze wszystko co o tym mowilem, potwierdzal, zreszta jak i wiele innych naprawde madrych osob.
Chcialbym teraz polecic Wam jeden ciekawy film o tym jak jeden gigantyczny koncern ma ambicje przejac caly swiatowy rynek zywnosci i, poki co, wychodzi mu to (niestety) znakomicie
[url=http://pl.youtube.com/watch?v=ePhDyDbbO-M]Świat Według Monsato 1/11[/url]
Kolega napisal do mnie na gg gdy bylem w Anglii
“a ja dzisiaj w agrobiznes ze od 1 wrzesnia 2008 wprowadzone zostaly nowe
wytyczne co do pestycydow - mianowicie wprowadzone i dozwolone na rynku
polskim beda te ktore wczesniej byly niedopuszczalne ze wzgl na swoja
toksycznosc”
aha polecam obejrzenie jeszcze raz [url=http://video.google.pl/videoplay?docid=-9094029058150126737&ei=cdTYSMX5N4um2gLL_vTAAg&q=esoteric+agenda&vt=lf]Esoteric Agenda[/url] tam jest mowa o kodeksie zywnosciowym zaproponowanym przez Swiatowa Organizacje Zdrowia (jak myslicie przez kogo i w jakim celu byla zalozona?)
Ratyfikowalo go 170 krajow i uznano tam niezbedne substancje odzywcze i witaminy za trucizny !!!
Dla interesantow polecam ciekawa ksiazke [url=http://www.polonica.net/Tajna_wladza_swiata.htm]Tajna wladza swiata[/url]
dostepna pod ww adresem za darmo w postaci html
EDIT: Temat został zamknięty. Bałagan w wątku, duża liczba postów i ogromny chaos. QWE rozpoczął nowy temat, nieco bardziej przejrzysty i tylko na temat teorii spiskowych i im podobnych [url=http://esports.pl/?id=post&post_id=1879640295]tutaj[/url]. / ymm
__
|
Użytkownik
|
W Anglii kazdy napoj, kazda guma do zucia jest oznaczona napisem Sugarfree (nawet czekolada Cadbury). Wmawiaja ludziom, ze to cukier jest wina ich otylosci (a ci nieszczesnicy w to wierza). Zamiennikiem cukru jest slodzik zazwyczaj aspartam.
Jak bardzo jest szkodliwy ??
[url=http://www.zigzag.pl/jmte/nutra_sweet.htm]Aspartam[/url]
[url=http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3075657.html]Aspartam. Szczury od tego zdechły, my to jemy i pijemy[/url]
[url=http://www.zigzag.pl/jmte/Dolegliwosci.htm]DOLEGLIWOŚCI POWODOWANE PRZEZ ASPARTAM [/url]
Otworzcie oczy i spojrzcie na (nasz) swiat jakbyscie nigdy wczesniej go nie widzieli.
Fakty sa niezaprzeczalne.
edit: Pamietacie w naszym kraju kampanie medialna pt "Zucie gumy bez cukru zapobiega prochnicy" ?? To samo bylo w Anglii tylko, ze tam wmawiali im glownie, ze przez cukier sie tyje.
__
|
Użytkownik
|
no czekalem na ten temat bo do tej pory to porozrzucane byly twoje wypowiedzi po roznych miejscach ^^
__ drugs..
rock'n'roll..
bad-ass vegas whores..
late-night booty calls..
shiny disco balls..
|
VIP
|
Ameryki nie odkrywasz, tak bylo od dawna i o tym kazdy wie.
Niestety teraz jest tak, ze aby dobrze zjesc musisz sobie to jedzenie wychodowac sam.
__
|
Użytkownik
|
Na mieszkanie tez bierze kredyt- zaciaga sie na cale zycie w tym niewolniczym systemie.
A jest jakaś inna możliwość?
PS. Trzeba mieć trochę dystansu do tego wszystkiego, bo jak go nie będziesz miał to popadniesz w jakąś manię i stres 'zje' Ci ostanie 20 lat życia.
__
|
Użytkownik
|
no no, całkiem ciekawe słowa wyżej napisane dodałbym jednak jedną rzecz otóż teorie spiskowe są oczywiście ciekawe nurtujące i dające sporo do myślenia, ale najlepsza w nich jest bezradność bo cóż z tego że gro ludzi (przykład WTC) aktualnie nawet w USA zmienia swój pogląd na to że to "terroryści" zaatakowali, zmieni zdanie na tematy które są trudne, jak i tak "TO" co stoi wyżej nas ma całkowity wpływ na wydarzenia światowe, nie wiem i nawet chyba nie chce wiedzieć kto stoi za wieloma rzeczami bo prawda o tym świecie jest tragiczna i może właśnie dlatego tak daleko gdzieś skrywana i niedostępna ogółowi.
Najwięcej przykładów filmów pochodzi oczywiście z USA bo dlaczego by nie skoro mają tak rozwinięte społeczeństwo że aż muszą nim manipulować i chować prawdę pod ziemie? Nawet nie zdajemy sobie sprawy ile ludzi manipuluje nami codziennie, w sklepie w pracy w szkole, nawet tutaj, wszystkie serwisy internetowe czy tak naprawdę piszą prawdę ? hm ? czy tak naprawdę chcą żebyście tam wchodzili i czytali zazwyczaj codziennie ich stronę główną ? chwila moment i informacja trafia wszędzie, chociażby przykład pomyłki google, kiedy to akcje któregoś z koncernów poszły ogromnie w dół, wystarczy pomyśleć jaką potęgę buduje google ciekawe co za nimi kryje się tak naprawdę, bo niedługo będą znajdować się w naszych portfelach, łóżkach, oknach itd.
a co do filmów to prosta sprawa w jakiejkolwiek wyszukiwarce lecicie sentencją
"New World Order" bądź "New age" i proszę bardzo oglądania na kilkanaście wieczorów pomijając że znajdziecie multum stron www o wszelakich problemach cywilizacyjnych
__
|
Użytkownik
|
o co ci chodzi z tymi anglikami, ktorzy porzucaja jakies rzeczy na jakichs festiwalach, i ktorzy bladza gdzies, ale sa oszczedni, bo tez maja kredyty? - brzmi to jak jakis belkot z ktorego nic nie wynika
albo jakis tajemniczy koles, ktory pozyczyl od wujka Rernault Espace III - kogo to obchodzi, ze pozyczyl Rernault Espace III ...od wujka...jaki to ma zwiazek z teoriami spiskowymi, i co mnie obchodzi jego opinia na temat twoich wierzen, skoro pojecia nie mam co to za koles...
...albo co wynika z tego ze sprzatajac jakies pole znalazles telefon? nie mowie ze nie wynika, ale nie wiem co, wiec moze bys wytlumaczyl
zastanow sie zanim cos napiszesz, bo nawaliles tekstu na 2 ekrany, a 90% to jakis belkot zwiazany z tematem jak piernik z wiatrakiem
__
|
VIP
|
wiedzialem, ze qwe wrocil. wystarczyla mi nazwa tematu ;d
__ gdzietenwosk.pl
|
VIP
|
no i renault espace iii wow ;d
teraz w kupie/sprzedam bede dopisywal, ze stary ma s'ke a ja 5tke ;asdf
__ gdzietenwosk.pl
|
Użytkownik
|
jak worce rano z pracy odpisze na ten temat ;D co o tym wszytskim myśle
__
|
Użytkownik
|
Kurde pisalem wczesniej, ze nawiaze troche do mojego topicu o moim wyjezdzie do anglii! )
Tak poza tym to mogles wcisnac edit a nie walic kolejnego posta.
__
|
Użytkownik
|
QWE - zgłoś się na moderatora prawda2.info
__
|
Użytkownik
|
Tu też jest problem. Bo obecnie bez stosowania oprysków ciężko coś zrobić.
__
|
VIP
|
juz kiedys pytalem, ale nie udziales mi odpowiedzi
mianowicie jfk, podziel sie z nami swoja wiedza, naprawde jestem ciekaw
__
|
Użytkownik
|
prawda2.info to strasznie naiwna strona dla amatorow teorii spiskowych
sorry ale jak oni uznaja film EndGame alexa jonesa za dobry i wiarygodny to ja dziekuje...
__
|
Użytkownik
|
Kiedys byla, teraz juz nie. Zobacz co sie na rynku mieszkan dzieje, zwlaszcza w USA.
__
|
Użytkownik
|
O tych portwelach i anglikach: chlopak pokazuje podobienstwo zycia w dwoch krajach przy tak skrajnie roznych zachowaniach (jak zostawienie sprzetu) jednoczesnie przez pryzmat ze Anglia jest uber uber - a wcale tak nie jest - bylem widzialem.
O co chodzi z "tajmniczym chlopakiem" od samochodu?
Po pierwsze wczesniej widzialem temat w jakim qwe szukal kogos do pomocy. Tak wiec chodzi qwe o przyklad prosto z zycia! Dlatego do niego nawiazal.
Po drugie - pokazal Ci na jego przykladzie - ze zwykly czlowiek odrzuca teorie spiskowe - a jednak gdy chlodno sie na to spojrzy - to przez rozsadek dochodzi sie do wnioskow - ze nawet jak nie wiekszosc - to czesc - duza czesc - jest prawda.
Po trzecie - osoby uzdolnione mentalnie - maja to do siebie - co jest potwierdzone naukowo - ze szybko schodza z tematu rozmowy lub na pytanie odpowiadaja czyms co im sie skojarzylo. Tak wiec latwo o "drzewo dyskusji" zamiast isc glownym torem to rozrasta sie ona w jakas "galaz" - dlatego powstal "taki belkot"- nie wierzysz ? nie musisz - poszukaj, popytaj, poczytaj ! Ja bez problemow odnalazlem puenty zawarte w tekscie.
Nastepna rzecz:
Te 90 % tekstu to PONOWNE zwrocenie uwagi na temat NWO oraz spiskow.
Na sam koniec dodam od siebie dla ludzi, ktorzy bojkotuja teorie spiskowe:
Siedza sobie trzy swinie w chlewie i jedna do drugiej:
- Ty! Oni nas choduja tylko po to zeby potem zabic i zjesc !
- Pff - odpowiada druga swinia do trzeciej - Kolejny fan teorii spiskowych.
POZDRO
__
|
Użytkownik
|
Wiem wiem , czasem dla rozrywki lubię poczytać ich wywody ^^
__
|
Użytkownik
|
NAJWIĘKSZA TEORIA SPISOWA NASZYCH CZASÓW - TPSA I NEOSTRADA
__
|
Użytkownik
|
Przez te teorie spiskowe mozna nabawic sie schizofrenii. Aczkolwiek jest to bardzo ciekawe.
__
|
Użytkownik
|
Wszyscy chcą naszego dobra, nie dajmy go sobie odebrać !
__
|
Użytkownik
|
http://www.niewyjasnione.pl/ powodzenia!
Jeśli nie dostaniesz bana za to, że nie zgadzasz się z prawdziwością kodu biblii (lub innym popularnym tematem takim jak kto jest twórcą piramidy cheopsa) to dam ci 5 plusów.
__
|
Użytkownik
|
UWAŻAJCIE, BO TAK NAPRAWDĘ TO TEN TOPIC JEST MANIPULACJĄ!!!!!!1!!!!11!!!1!!jeden!!!
A tak poważnie... szkoda życia, naprawdę można spożytkować lepiej swój wolny czas ;-).
__
|
VIP
|
gdzie byles w tym roku? tzn. na jakich imprezach/festiwalach dokladnie? jak znajdziesz chwile to napisz, jestem ciekaw.
__
|
Użytkownik
|
sory, ale mam male watpliwosci co do tego ze oni specjalnie zostawiali telefony...moze pogubili po pijaku, czy cos, ale watpie zeby zostawili nawet jak ich stac na nowy...
poza tym nie wiem skad u was taka pewnosc ze polacy nie gubia telefonow/portfeli - sprzataliscie kiedys po polskim festiwalu i nic nie znalezliscie? watpie
wiem o jego przygodach ze sprzataniem, ale to ze koles pozyczyl od wujka Rernault Espace III wiec byl komfort niesamowity i pojechal nim sprzatac jakos w moich oczach nie czyni z niego zadnego autorytetu i nie widze powodu zeby o takich nieistotnych szczegolach tutaj wspominac (rownie dobrze ja bym mogl napisac ze moj znajomy, ktorego nie znacie, a ktory ma rozmiar buta 39, przedzialek z lewej strony i niebieskie oczy, a ktory jest dla mnie najwiekszym autorytetem nie wierzy w teorie spiskowe...)
jestem milosnikiem 'teorii spiskowych' wiec to przeczytalem i sie okazalo ze to jakis belkot nie z tej ziemi i nie sadze zeby to kogokolwiek zachecilo do zapoznania sie z tematem, zwlaszcza w polaczeniu z taka objetoscia tesktu...po prostu jak pragne zdrowia piszcie krotko i na temat, bo wode lac to byle idiota potrafi
__
|
Użytkownik
|
A wiec pokrotcce
[url=http://www.rockness.co.uk/] Rockness Festival[/url] w Szkocji obok jeziora Loch ness, przepiekne krajobrazy, postaram sie wrzucic zdjecia bo naprawde krajobraz powalal na kolana.
[hide=Line up]
2MANYDJ'S
ALAN BRAXE
ANNIE MAC
BOYS NOIZE
CAGE THE ELEPHANT
CAGEDBABY
CALVIN HARRIS
CSS
DAS POP
DAVID .E .SUGAR
DAVID GUETTA
DIGITALISM
DJ YODA
DOES IT OFFEND YOU YEAH?
ECLECTIC METHOD
EDITORS
FATBOYSLIM
FELIX DA HOUSECAT
HADOUKEN!
HERCULES & LOVE AFFAIR
JYROJETS
LATE OF THE PIER
LAYO & BUSHWAKA
LEATHERHEAD
LIONHEART BROTHERS
MIDNIGHT JUGGERNAUTS
MYLO
PENDULUM dj set & MC VERSE
PETE & THE PIRATES
PETE TONG
PHAT PHIL COOPER
RAZORLIGHT
ROB da BANK
ROCHELLE
ROISIN MURPHY
SIMIAN MOBILE DISCO
SOULWAX
THE BLACK GHOSTS
THE BOOKHOUSE BOYS
THE COUNT AND SINDEN
THE CRYSTAL METHOD dj set
THE CUBAN BROTHERS
THE DYKEENIES
THE ORB
THE TWANG
THE VIEW
UNDERWORLD
YOUSEF[/hide]
Znakomity koncert dal Fatboy Slim
Nastepnie [url=http://www.downloadfestival.co.uk/lineup]Download Festival[/url]
W tym roku download byl bardzo slaby, ogolnie wywalili calosc poza tor wyscigowy, wiec nie dosc, ze nie byl widowiskowy to jeszcze na glowna scene trzeba bylo isc 20 min z buta. To wszystko dlatego, ze w tym roku slabe zespoly byly.
Po Downloadzie pojechalismy sie opierdzielac na Turwestone, gdzie robilismy poprawki poprawek. W pobliskim pubie gdzie sie zatrzymalismy pewien amerykanin powiedzial nam, ze gralo tam Prodigy... 3 tygodnie temu .
Nikt nas nie pilnowal wiec pracowalismy sobie 3 godzinki dziennie a ze pogoda byla ladna to rozegralismy kilka meczow w noge m.in Sieradz vs reszta swiata (mam fotki i filmiki powrzucam wszystko jak ogarne moj pokoj)
W ww. pubie poznalem kamerzyste filmu Hancock. Nie wierzylismy mu do konca to pokazal nam zdjecia z telefonu i pewna osoba w barze to potwierdzila. Podal nam nawet swoje imie i nazwisko zebysmy zobaczyli w napisach koncowych ale jakos wypadlo mi z glowy. Tak czy siak pub byl swietny.
Pozniej do [url=http://www.harewood.org/]Harewood House[/url], gdzie mialo byc o2 wireless (rok temu gral tam m.in daft pank) ale odwolali go i obsluzylismy tam tylko koncert Erica Claptona, ktory byl po prostu GENIALNY !!!
Nastepnie Londyn, Hyde Park o2 wireless festiwal.
Jedna z najfajniejszych atrakcji byla rampa na ktorej jezdzili najlepsi skaterzy juniorzy z europy a na rowerach mistrzowie swiata m.in Jimi JAKISTAM ;p
widzialem go kiedys w TV jak byl z nim wywiad chyba na TVN turbo
W zasadzie to o2 zrobilismy tylko jeden dzien, bo wczesniej byl jeszcze inny festiwal tam. Jutro znajde jego nazwe, obsada byla dosc mocna.
Ogolnie moi qmple robili tam od miesiaca w Londynie bo akurat tak sie zlozylo ze byla tam impreza za impreza, festiwal za festiwalem.
Najlepsze z tego co mi opowiadali byly urodziny Nelsona Mandeli, przyjechala cala smietanka Hollywood a oni robili akurat cateringi wiec mijali sie z Willami Smithami o krok. Jeden qmel wzial autograf i od razu go wywalili z cateringow
Jennifer Aniston cos tam zagadala podobno do jednego z moich qmpli jak wychodzila z kibla .
Nastepnie [url=http://www.hopfarmfestival.com/]Hop farm festiwal[/url]
1 raz robilismy ten event. Calkiem milo, dobrze wspominam wystep Might Bush zakonczony fajerwerkami.
No i pozniej najlepsza impreza z najlepszych
Lattitude Festiwal. Tego sie nie da opisac ani opowiedziec, wiec powrzucam jutro zdjecia. Ten festiwal to po prostu SEN na jawie. Cos NIE SA MO WI TE GO. Wiecej o nim jutro. (aha podczas tego festiwalu podnieslismy w sumie ok 70 telefonow )
Next [url=http://www.globalgathering.co.uk/]Global Gathering[/url]
tego festiwalu fanom techno i muzy elektronicznej nie trzeba chyba przedstawiac.
Jeden z najlepszych i najwiekszych festiwali tego typu w europie. Laski nieziemskie, muza tez no i pogoda piekna. Tiesto, Eric Prydz, Armin Van Buuren itd itp.
Mnostwo atrakcji choc podobno rok temu bylo duzo lepiej.
Nastepna impreza to Buldog Bash Festiwal
Pokrotce impreza gosci z Hell's Angels. Byly niezle jaja tam.
Z wiekszych atrakcji to Wrestling z gwiazdami WWF na czele, pokazy motocyklowe no i turniej dragsterow ze smietanka na sam koniec- dragsterem z silnikiem odrzutowym http://pl.youtube.com/results?search_query=jet+car+buldog+bash&search_type=
Z szefem tego calego przedsiewziecia jestesmy na TY
Powozil nas troche swoim motorem.
Aha dzien przed ta impreza byl event z superautami (ferrari, aston martin, lamborghini).
Mam jedno przezabawne zdjecie ale to jutro.
Pozniej [url=http://www.vfestival.com/]Virgin Festival[/url] w Hylands Parku niedaleko Chelmsford.
Co tu duzo mowic, IMO najlepszy LINE UP, najwiecej atrakcji, swietna pogoda.
Top3 najlepszych festiwali.
Pozniej Creamfields czyli praktycznie to samo co global gathering tylko mniejsze/brzydsze/gorsze.
Znowu fatboy slim (juz chyba 4x)
Jeszcze jeden festiwal i bede znal ich piosenki na pamiec lol.
Pozniej Isle of Wight - BEstival
cos jak LAttitude tylko pogoda nie dopisala
postaram sie powrzucac zdjecia
Ostatni dzien driftowalismy wozkami golfowymi (buggie).
Czulem sie prawie jak na rajdach
No nic pozostaje tylko odliczac czas do przyszlego sezonu.
To moje drugie wakacje zycia, poprzednie byly rok temu tez w tej pracy w Anglii.
Codziennie imprezy mielismy na naszym polu namiotowym.
Byli tam nawet ludzie ktorzy maczali rece w scenariuszu (nawet nie wiem czy go nie napisal) do jakiegos glosnego filmu ktory wchodzi na polskie ekrany. Musialbym sie skontaktowac z pewnym qmplem zeby napisac cos wiecej.
Naprawde tam byli rozni ludzie, wlasciciele wydawnictw, studenci, nauczyciele itp
od 15 do 50 lat
Totalny Chill Out, no i jeszcze Ci za to placa!
To dlatego kazdy kto tam byl mowil, ze spedzil przygode zycia! I ja rowniez tak mowie.
__
|
VIP
|
Malo eventow typu GG czy nawet Cream, co by mnie interesowalo, ale i tak niezle.
Czekam na fotki
__
|
Użytkownik
|
hehe bo tam festiwale mozesz sobie wybierac na jakie chcesz jechac )))
rownoczesnie np odbywaja sie 2-3 festiwale
za rok mam nadzieje pojechal na T in the Park, jedna z najwiekszych imprez w Europie i najwieksza zaraz po Glastonbury w Anglii.
Na Glastonbury nie pojechalem bo grupa postanowila gdzie indziej jechac
__
|
VIP
|
DD
__
|
Użytkownik
|
http://www.magia.gildia.pl/wywiady/kentroversy
moze tu znajdziesz odpowiedz na to
powiem Ci tak:
KAZDE wieksze wydarzenie w USA w ostatnim stuleciu bylo planowane. KAZDE
Zauwaz, ze niemalze kazda osoba ktora jest wysoko postawiona ponosila smierc
Martin L. King
JFK, jego rodzina, Marylin Monroe itp itd
Zauwaz, ze przed autem JFK nie bylo zadnej ochrony, wszyscy byli z tylu.
Na takim poziomie bezpieczenstwa nie popelnia sie takich bledow. Po prostu musialbym byc totalnym idiota by nie zauwazyc, ze cos bylo nie tak.
To tak jak z WTC. Wielu ludzi nadal wierzy. Wierzy telewizji. Nie maja wlasnego zdania.
Ja nie wierze, ze zabojstwo JFK bylo sprawa Illuminatow tylko dlatego, ze gdzies tak przeczytalem. Sam do tego doszedlem. Mysleniem.
__
|
Użytkownik
|
Hah ;'d dobre bylo
Wiesz ja tez sobie tak pobredzilem w odpowiedzi do Ciebie. Luzno spoko. Chlopak chociaz przypomnial temat - temu nie zaprzeczysz ;'d pochwalil sie ze poznajdywal kupe szmalu i zarzucil tekstem, ze mial ten transport o ktory wczesniej pytal.
qwe wrocil i przy okazji jest nakrecony bo ktos wysluchal w podrozy ;'dd
peace
__
|
Użytkownik
|
Ktos musi robic jakas rzecz, zeby ktos inny mogl robic cos innego.
How simple is that ?
__
|
Użytkownik
|
ja to rozumiem, ale mogl o tym opowiedziec w tamtym temacie, a nie sie tu lansowac podprogowo miedzy spiskami :F
__
|
Użytkownik
|
Fajnie to ubrales w slowa ;'x Mi to bardziej wyglada na chec gadki z ludzmi, a przy okazji proba zainteresowania jak i poruszania jakies kwestii. W tym przypadku teorii spiskowych oraz wyjazdu. Wydaje mi sie, ze tak jak on chcialby poruszac temat TS ja chcialbym poruszac temat, ze ludzie powinni przestac postrzegac zachowania innych ludzi jak blask - a jesli faktycznie on taki jest - a tu go nie widac - to poprostu go zignorowac. Masz racje, ze jest to belkot z jego strony, ale nie warto tego nazywac lansem. Dajmy przyklad innym.
Dyskusja glowna jak i nasza jest z pupy wzieta, ale moze ktos cos z tego dobrego wyciagnie. A jak!
pozdro ;'d
__
|
VIP
|
z calym szacunkiem, chciałem normlanie z Toba pogadac a ty dajesz mi link do wywiadu w którym czytam:
"Czy jesteś członkiem jakiegoś tajnego stowarzyszenia albo magicznego zakonu? Skąd pochodzi twoja wiedza na podobne tematy?
Należę do grupy mistycznych nauczycieli o nazwie Zakon Srebrnej Gwiazdy. Dzięki tym praktykom chronię się przed HIV i żółtaczką, którą zaraziłem się używając skażonych preparatów na krzepnięcie krwi. Również dzięki temu mój syn nie ma HIV."
ps. jesli uwazasz ze zakon srebrnej gwiazdy chroni przed hiv i żółtaczka to nie odpisuj, bo nie mamy o czym rozmawiac.
__
|
Użytkownik
|
Mogłeś jechać na Glasto i nie pojechałeś ?
Ze wszystkich teorii spiskowych o jakich kiedykolwiek słyszałem/czytałem tylko ta jest BEYOND MY UNDERSTANDING.
__
|
Użytkownik
|
__
|
Użytkownik
|
Nie to ja widze, ze chyba z Toba nie mam o czym gadac. Jestes kolejnym ignorantem. Nawet nie wiesz, ze wirus HIV nie zawsze powoduje AIDS a smiejesz sie z takich rzeczy.
Niech sobie nalezy i do tego zakonu. Przynaleznosc do roznych grup spolecznych o niczym nie swiadczy. Ty jestes polakiem i jakos sie z Ciebie nie smieje i slucham tego co masz do powiedzenia choc polacy to dosc prymitywni ludzie.
Z ignorantami nie ma co gadac bo oni do WSZYSTKIEGO sie doczepia.
Ty wlasnie doczepiles sie do jakiegos tam zakonu, swietny przyklad jak wielkim ognorantem jestes. Czytales ten wywiad dalej ??
Chyba nie.
__
|
Użytkownik
|
Na przyklad jak ???
Podaj mi przyklad jak ty (UWAGA UWAGA!!) pozytkujesz czas. Siedzac na esports i spamujac?? Rodzina jest pewnie z Ciebie dumna.
Stary nie wiesz o co biega w tym temacie, nie jestes w temacie- zamilcz.
Prosze
__
|
Użytkownik
|
Troche zaluje, ze nie pojechalem bo podobno porzucono 46 przyczep kempingowych. Jedna bym sobie pobral bo w polsce to to tanie nie jest a i komfort przebywania na eventach sie zwieksza (ile mozna spac pod tym namiotem??! ).
Za rok moze tam pojade.
__
|