Wojna?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
mental

2008-08-18 07:33:51

Popieram, [+]

Tez od dawna sadze ze "supertolerancyjnym" Niemcom ta "tolerancyjnosc" bokiem wyjdzie. Np. Francja juz ma problemy.

Przy naszym arsenale jestesmy skazani na partyzantke, ale wole "szczekanie" niz tlamszenie przez komuchow.

To tyle, poza tym big [+]

__

VIP
Shiro_4

2008-08-18 11:06:33

Jakis chlopak, ktory ma troche "zamglony" obraz sytuacji ze wzgledu na swoj wiek pisze, ze mu pachnie wojna, a wy juz 120 komentow nastukaliscie :P.

Co do bycia twardym wobec ruskich i zwolennikow ich niedraznienia, to zauwazcie, ze jedyny kierunek sojuszu to tylko i wylacznie usa. Europa nie jest jednoscia i jak do tej pory wskazuje nasza historia wszystkie pakty wojskowe w ramach wspolnoty europejskiej to fikcja. Ja nie mam watpliwosci, ze gdyby wybuchl hipotetyczny konflikt to zostawili by nas na pozarcie mowiac, ze nie trzeba bylo draznic ruskich. Jak dostaniemy patrioty i tarcze to ruskie zabytkowe bombowce i rakiety jadrowe nie beda nam straszne :P. A sprzet zanim dojedzie to sie rozleci.

__

ex-Redaktor
exilek

2008-08-18 12:10:43

wojny z Rosją nie będzie, bo oni nic nie zyskają, a jak by wybuchła to tylko USA pomoże, bo Niemcy pewnie nie chętni będą złodziejom pomagać ;/

__

Użytkownik
^xF.Lag

2008-08-18 22:29:48

hm...nie kumam o co abla, nie pierwszy taki konflikt w okolicy i nie ostatni tam gdzie ropa, ropociągi:))) i gazociągi zawsze będą "konflikty". Słyszeliście że w Afryce panuje głód???? albo że topnieją lodowce?????. Proponuje założyć właśnie takie tematy i po 200 komentsów.....btw. mam kategorie D więc na wojnę dostanę co najwyżej kosę kekeke

__

Użytkownik
boro71

2008-08-18 22:59:38

ja tam myśle ze w 3ws liczyć się będą h4x0ry

__
.

Użytkownik
bts[b]

2008-08-19 12:49:24

JESZCZE RAZ NAPISZE JEŁOPIE: NIE MAM 16 BARANIE! Ciezko przeczytac caly tekst? Co za typ...

__

Użytkownik
Boogie Man

2008-08-19 17:07:49

Raczej okolice Radzikowa...

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

274 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie