Bilet na Games Convention 2008

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Yakcyll

2008-08-06 10:22:12

Dałem wpis w Kupię / Sprzedam w HW / SW, ale mam wrażenie, że nie wiele osób tam zagląda, więc napiszę oddzielnie.

Zakładając, że nikt mnie wierutnie nie wkręca, wygrałem bilet na zbliżający się Games Convention 2008 w Lipsku. Impreza potrwa od 20 do 24 sierpnia. Ja najprawdopodobniej nie będę mógł pojechać (staż, starzy i tym podobne), więc gdyby ktoś był zainteresowany, to walić na iMSG, po otrzymaniu biletu i szczegółów nawiążę kontakt w celu dalszych negocjacji. :)

__

Redaktor Naczelny
rml

2008-08-06 11:41:25

konik :D

__

Użytkownik
Yakcyll

2008-08-06 11:48:44

Cicho tam! Jakoś trzeba dorabiać! :D

__

Użytkownik
neoxs

2008-08-06 12:24:43

Ja dostałem zaproszenie ale niestety z niego nie skorzystam :( (inne plany) buuu....

__

Użytkownik
Kris^u

2008-08-06 16:11:01

gdyby ktoś był zainteresowany wyjazdem:

[url=http://www.skizo.org/forum/index.php?showtopic=15904&pid=192517&st=0&#entry192517]forum skizo.org[/url]

[hide=cytat]Witam wszystkich. Organizuje wyjazd na targi Games Convention 2008. Jedziemy busem 26 osobowym w piątek 22.08.08. Kombinuje jak mogę żeby było jak najtaniej. Prawdopodobna cena całej wycieczki to 170 zł + bilet na GC. Może być taniej (najlepszy scenariusz to 135 zł a najgorszy to 200 zł - w zależności ile zbierzemy osócool.gif. Wejściówki na GC załatwiacie sobie indywidualnie. Można kupić w Empiku, można zamówić przez Internet (http://www.bilety.home.pl/sklep/) lub można kupić sobie już w Lipsku. Cena biletu - 30 zł ulgowy (Niemcy respektują nasze legitymacje) 42 zł normalny. Nie będziemy nocować w Lipsku. Jedziemy w piątek wieczorem, rano jesteśmy na targach, łazimy cały dzień i wracamy. Wyjeżdżamy z mojego miasta tj. Rawy Mazowieckiej. Będziemy na bank przejeżdżali przez Łódź, Wrocław, Zgorzelec. Jeżeli ktoś chciałby jechać z Warszawy to do Rawy jest pełno PKS'ów i Expresów (z Wawy do Rawy jest około 60 km). Zapraszam wszystkich. Zbierajcie kumpli i wysyłajcie do mnie zgłoszenie na adres: [email protected]

Wstępnie czekam do niedzieli 10.08 do wieczora i zobaczymy ile osób się uzbiera. W poniedziałek podam szczegóły.

Info:

Cel: Targi Games Convention 2008
Cena : 170 zł + bilet
Data: 22.08 godzina 20:00 (Rawa) 21:20 (Łódź)
Czas jazdy: około 10 godz.

Wymagania:

Dowód tożsamości ze zdjęciem

Na wszystkie pytania chętnie odpowiem mejlem: [email protected]

Pozdrawiam.
[/hide]

gdyby nie fakt, że cała kasa idzie na wyjazd nad morze to chętnie bym sie wybrał :|

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

164 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie