Esport jednoczy rozdzielone rodziny

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
EssePL

2008-07-23 02:10:52

http://www.sk-gaming.com/content/17891-XeqtR_finds_his_biological_family
potęga esportu!

__

VIP
V!ct!M

2008-07-23 02:23:14

Young Bum
LOL

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-07-23 07:26:11

To i tak lepiej, niż nazywać się Young Girl. :]

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-07-23 07:28:27

Cholera, miłe. To się nadaje do "Rozmów w toku". :D

__

Użytkownik
polk

2008-07-23 08:33:01

nie reklamuj innego serwisu bo Cie admin zbanuje za wklejanie linków !!! :D
przecież jak można reklamować inne serwisy na TYM ;]

__

Użytkownik
amenva

2008-07-23 08:57:52

wtf

__

Użytkownik
Zippi9

2008-07-23 09:16:39

ta, a chwila po tym sami siebie zbanują za "reklamę" innych serwisów. To że zamykają tematy o jakiś tam turniejach skoro jest wyraźnie widać "zgłoś turniej" to bardzo dobrze

__

Redaktor Naczelny
rml

2008-07-23 09:16:59

OH NOES

juz poszedł pozew, myslales ze zawodolimy sie samym banem ?

__

VIP
cwir3k`

2008-07-23 10:55:59

Daj spokój, naprawdę myślisz, że aż tak okropni jesteśmy? :)

__

Użytkownik
polk

2008-07-23 11:42:45

sęk w tym, że w regulaminie serwisu (bardziej faq) nigdzie nie jest napisane (przy temacie omawiającym korzystanie z serwisu, forum), że nie można pisać o turniejach (swoich, innych) bo spotka się taka osoba zakładająca z nieprzyjemnościami, w postaci kasowania tematów.
a problem w tym, że w tym wypadku, kasujecie bezpodstawnie.

__

VIP
cwir3k`

2008-07-23 12:13:15

podaj mi przyklady. ja nikomu nie polecilem kasowac tematow o turniejach. forum jest dla was, czytelnikow.

__

Użytkownik
Zippi9

2008-07-23 12:16:08

Dopisz to do regulaminu, skoro redaktorzy podlegający bezpośrednio Tobie kasują takie tematy(słusznie).
EDIT: Albo zakaż im kasować takich tematów/postów nikt do nikogo nie będzie miał pretensji Wasz serwis Wasze prawa...

__

VIP
cwir3k`

2008-07-23 12:21:11

Nasz serwis, nasze prawa, ale jesteśmy otwarci cały czas na Wasze propozycje:) Po to otworzyliśmy menu turnieje.

Nie mamy w zwyczaju kasować tematow, co najwyżej je zamykamy lub chowamy do drafta (wersji roboczej), ale to drugie tylko w drastycznych przypadkach.

__

Użytkownik
Zippi9

2008-07-23 12:25:12

Chodziło mi o zamykanie tematów mój błąd :)

__

Użytkownik
polk

2008-07-23 12:37:02

chodzi mi o ta sytuacje [url=http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879617747]kasowanie tematow[/url].
nie wiem jak to się potoczylo, bo wiekszosc osob nie zdazyla przeczytać tego tematu, jednak wnosząc po argumentach autora, pewnie tak sie stalo - co potwierdza screenami z google.

tak czy owak, kasowanie tematu nie jest wpisane w regulamin (faq) wiec nie powinno to miec miejsca. regulamin nic nie wskazuje na jakiekolwiek kasowanie, blokowanie, zamykanie tematow z powodow innych, niz przeklenstwa, wyzwiska etc.
a przeciez tam tego nie bylo w tym temacie, wiec powinniscie autorowi temat uzlozyc oficjalne wyjasnienie, a nie pisac w komentach ze: "nie rozumiem problemu, na górze strony jest napisane esports.pl a nie callofduty.pl" ... "A co my ku*wa jesteśmy? Banner reklamowy w centrum Warszawy?! "

no jeśli to sa wyjaśnienia godne serwisu, to gratulacje takiej ekipy i podejscia.
uzytkownik czyta rejestrujac konto egulamin>akceptuje>zaklada konto> zaklada temat nieświadomy tego ze moze popełnic coś "zlego" > temat kasowany > ogolne nieporozumienie itp.

powinno to jednak zupelnie inaczej wyglądac.

__

Użytkownik
xenq

2008-07-23 13:56:17

Wymiatacie z każdego tematu zrobicie inny temat... =]]]]]] jak nie besztacie kogos to bany :P =]

__

Użytkownik
Yakcyll

2008-07-23 14:53:06

Wku... Denerwujesz mnie.

Naprzód,

4.2. Dlaczego administrator kasuje moje komentarze bez powiadomienia mnie?!

Podstawowym prawem administratora serwisu jest edycja komentarzy, postów na forum, oraz profili użytkowników. Administrator może bez ostrzeżenia zamknąć dany profil czy też usunąć komentarz/post.

Po wtóre, takich sytuacji jest bez liku i ćwirek, według mnie, powinien dodać do faqa wpis o niemilewidzeniu linków do innych serwisów zajmujących się szerzej esportem.

Po trzecie i ostatnie, niech człowiek nauczy się czytać, zauważy linka 'Zgłoś turniej!'. Fakt, że eSp zajmuje się nie w całości CoDem, tylko wszystkim naraz, nie znaczy, że jest cholerną obwodnicą.

Przestańcie się żreć o byle co. Zasady są zasadami, netykieta jest netykietą, tego wszystkiego trzeba przestrzegać, a szczęśliwi posiadacze neostrady rosnącej na drzewie albo to zaczną respektować, albo wara!

Aha, i p.s. gratuluję ćwirkowi anielskiej cierpliwości, nie tylko w tej, ale wszystkich innych razem wziętych sprawach.

__

Użytkownik
M4rko

2008-07-24 01:57:13

:DDD

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

164 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie