Turniej Far Cry !

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Shenlong

2008-06-27 22:03:02

http://ufp.gry.onet.pl/
Ktoś będzie ? Jak wygląda turniej w Far Cry ? 1on1 ?

__

Użytkownik
freak

2008-06-27 22:45:56

Coś w sam raz dla Pajdy. Zazdroszczę mieszkającym w stolicy ",

__

Użytkownik
Roti

2008-06-27 22:59:08

no i pokaz Far Cry 2 przy okazji ;P

__

VIP
Pajda

2008-06-28 00:18:28

Dziękujemy. Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.

__

Użytkownik
cow.sndstrm

2008-06-28 01:13:01

w far cry sie gra dm, chyba ze jedna mapka jest malutka to 1on1 mozna :P

__

Użytkownik
EssePL

2008-06-28 02:48:45

mnie przeraziła ilość danych osobywych, które trzeba było podać żeby się zgłosić...

uwaga pierwsza osoba która do mnie napisze priva otrzyma zaproszenie na zamknięty pokaz o 18 ;D
o ile ofc jest z Warszawy i będzie między 14-17 w złotych ;P

edit: naprawdę nikt nie chce? ;D
to kto pierwszy da odpowiedź do mojego posta lub napisze imsg ;D
edit2: oddane ;p

__

VIP
Pajda

2008-06-28 18:44:01

Turniej sie nie odbyl, osoba odpowiedzialna za koordynacje i organizacje musiala byc niesamowicie niekompetentna, bo nikomu nie udalo sie sprawic aby gra odpalona na kompach NTT z Vista widziala server. Obslugi technicznej sprzetu i sieci w ogole nie bylo, przez pare godzin pojedynczy przybyli na turniej gracze, probowali cos zrobic, ale nic z tego nie wyszlo. Wszystko inne tez lezalo, a w zasadzie po prostu nie istnialo. Widzialem, wiele nieudanych imprez, ale ta przebila wszystko. Moje pytanie, kto to organizowal i kto za ponosi odpowiedzialnosc za impreze?
Za pare dni moze krotka relacja o ile cenzura pusci :P

__

Użytkownik
tobster

2008-06-28 19:49:15

NTT System dostarczyło tylko sprzęt. Zupełnie inna firma zajmowała się organizacją tego.

__

Użytkownik
Zippi9

2008-06-28 19:59:01

Byłeś na tym pokazie Far Cry 2?

__

VIP
fronki

2008-06-28 21:10:46

hahahahha :ASSSDD

pajda ja wiem co to za cioty^^

ps. nie poznales starych znajomych?

__

VIP
Pajda

2008-06-29 11:01:19

A czy ja gdzies napisalem, ze NTT mialo organizowac?

__

Użytkownik
tobster

2008-06-29 11:05:21

O co kaman :P w mojej wypowiedzi nie było żadnego ataku :] Pewnie G3 maczało palce w organizacji :D

__

VIP
Pajda

2008-06-29 11:10:18

Nie mialem juz sily, po 3 godzinach tam spedzonych na walce z vista, dopiero przyszedl gosc, ktory zaczal rozkladac sprzet do prezentacji, a o turnieju juz nie bylo mowy. Siedziec tam dluzej przy tej calej nieudolnosci organizatorow, zeby tylko zobaczyc jak wyglada kontynuacja nudnej gry, po prostu nie mialem ochoty, wiec po kolejnej godzince stwierdzilem, ze czas wracac. I tak bylem jednym z wytrzymalszych.

__

VIP
Pajda

2008-06-29 11:16:42

Akurat chlopaki z valkirii mowili, ze oni mieli tylko opiekowac sie turniejem, ponoc miala byc jeszcze druga ekipa techniczna, a oni nie znaja sie na sieciach (w co jestem w stanie uwierzyc:P). W pomieszczeniu obok jeszcze byli jacys ludzie nie wiem skad (no i hstv, ciekawe co nakrecili), ale nikomu sie nie chcialo wyjsc do ludzi i czegos powiedziec. W pewnym momencie zadzwonilem nawet do Cenegi zapytac czy maja cos wspolnego z tym :P

__

VIP
Pajda

2008-06-29 11:21:01

Akurat chlopaki z valkirii mowili, ze oni mieli tylko opiekowac sie turniejem, ponoc miala byc jeszcze druga ekipa techniczna, a oni nie znaja sie na sieciach (w co jestem w stanie uwierzyc:P). W pomieszczeniu obok jeszcze byli jacys ludzie nie wiem skad (no i hstv, ciekawe co nakrecili), ale nikomu sie nie chcialo wyjsc do ludzi i czegos powiedziec. W pewnym momencie zadzwonilem nawet do Cenegi zapytac czy maja cos wspolnego z tym :P

__

VIP
Pajda

2008-06-29 11:22:48

W kazdym razie duzo osob dalo ciala :P Chociaz wszystko i tak spada na jakas osobe, ktora musiala byc odpowiedzialna za koordynacje calosci. Inna sprawa, ze ta vista byla naprawde straszna, gdyby nie ona to bysmy jakos turniej ruszyli.

__

Użytkownik
buzzek

2008-06-29 13:06:44

też byłem, tragedia jakich mało :P

Jakiś koleś z synem przyszedł - taka była reakcja po dwóch godzinach czekania na cokolwiek:
"Synek, k**wa, rozwaliłeś mi cały weekend, mogliśmy być na mazurach, ale nie... ty z tym swoim piepszonym far cry'em. I jeszcze te beznadziejne myszki, na tym gównie nie da się grać!" - wyłączył Far Cry'a i zaczął grać w pasjansa :P

__

Użytkownik
Roti

2008-06-29 17:11:31

Z tego co mi wiadomo to nie tylko turniej stał na takim poziomie, ale sam pokaz Far Cry2 też pozostawiał wiele do życzenia :/

__

VIP
Pajda

2008-06-30 11:55:19

Grac sie na nich nawet dalo, trzeba tylko bylo wylaczyc wygladzanie krawedzi, ktore powodowalo strasznego laga na nich i wlaczyc mouse smoothing :P Ale nie dziwie sie reakcji, sam mialem bardzo podobna.

__

VIP
V!ct!M

2008-06-30 12:10:08

pajda mial przed soba wizje zdobycia kolejnego mistrzowskiego tytulu, zaslepilo to wszystko inne >:D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

72 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie