Uran i rad w mineralnych O-o

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
Bloodtooth

2008-06-13 10:38:18

po tylu latach w czarnobylu rosnie najpiekniejsza zielona trawa na swiecie, wiesz czemu ? bo nie ma tam czlowieka.

niestety nie umiem odpowiedziec na drugie pytanie, bo badaniom zostaly poddane tylko wody mineralne a zrodla juz nie co jest chyba dosc powaznym niedopatrzeniem ze strony piszacego artykul ;) najprawdopodobniej zrodlo posiada wieksze stezenie tych pierwiastkow i stad bierze sie tez wiecej tego pierwiastka w wodzie mineralnej.

ten artykul jest napisany "sensacyjnie" bo ludzie zawsze do promieniowania podchodza w ten sam sposob od awarii w czarnobylu.
nie znam sie na skladzie wody mineralnej, ale znajac zycie to daloby sie znalezc kilka innych skladnikow tej wody, ktore sa 10x bardziej szkodliwe w tych ilosciach w ktorych tam wystepuja od uranu i radu ;)

__

Użytkownik
varfare

2008-06-13 12:03:05

Prawda. Tylko nie wiem po co napisałeś wcześniej "Mimo to czytalem ten artykul i wybacz, ale ciezko mi uwierzyc w cos takiego, bo kazdy produkt jest badany zanim zostanie oddany do uzytku i niemozliwa rzecza przeciez jest zeby zostal oddany niespełniając określonych norm." jeśli teraz stwierdzasz, że można było doszukać się więcej takich myków. Ale dobra, już nie drążmy tego tematu.

Co do trawy... nie wiem, ale poszukam.

__

VIP
Mateck

2008-06-13 12:16:22

stary, skracaj linki : D

__

Użytkownik
iamtheone23

2008-06-13 13:25:22

sry

__
http://benzblog.pl/

Użytkownik
chopin

2008-06-14 16:53:32

To kiedy ludzie zaczną umierać od picia mineralnej?

__

Użytkownik
varfare

2008-06-14 19:08:41

Od samej mineralnej raczej nie zginą. Prędzej dostaną raka. Nie wiem czy wiesz ale od kiedy wprowadzono aspartam ilość zachorować na raka powyżej 60lat zwiększył się około 60%, taka mineralna tylko zwiększy procent.

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2609 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie