Esoteric Agenda, lepsze niz ZEITGEIST

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
qwe

2008-06-03 16:32:21

wiem, ze ciezko
kazdy ma dzialac jako jednostka, nie jako orgazinacja
wtedy to daje jakies efekty, ja reprezentuje siebie
a nie grupe jakichs spiskowcow

trudno dotrzec do mas bo masy ogladaja TV

jedynie dobrze zorganizowana i doinformowana spolecznosc moze to powstrzymac

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 16:33:15

wiem i przepraszam Cie bardzo za to :)

__

VIP
reaktiv

2008-06-03 16:36:39

Tak, kazdy ma prawo, ale z zachowanie odpowiednich zasad i na temat, a nie wywalaniem odrazu z "o japierd*le, kolejny chlam". Nie interesuje cie, to nie wlaz w ten temat. Ale nie, lepiej je*nac komentarz ktory wnosi w temat tyle ciekawych i przydatynych informacji...

Ale w koncu to w ludzkiej naturze, wpierd**ac sie tam gdzie nie potrzeba.

__

Użytkownik
Shenlong

2008-06-03 16:48:03

QWE - [color=red]taki mądrala[/color], ale zapraszamy do podstawówki. Nauczysz się pisania zdań i stosowania interpunkcji.

__

Użytkownik
Shenlong

2008-06-03 16:49:27

Idź się leczyć skoro w komentarzach zostawiasz kwiatki w postaci bluzgów.

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 16:56:31

jakby tam mialo byc to 90% uzytkownikow tego forum musialo by isc sie leczyc
ponadto za nie ixowanie bluzgow jest NUKE
takie sa zasady tego forum jakbys nie wiedzial

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 17:02:44

co ma jedno do drugiego??
ty masz jakis kompleks?? zaczynasz juz czepiac sie takich rzeczy??

Dla Twojej wiedzy:

szkola podstawowa V klasa - miejsce w szkole w szkolnym konkursie zasad pisowni i interpunkcji

gimnazjum- 2 klasa, zakwalifikowanie sie do 2 etapu powiatowego konkursu zasad pisowni i interpunkcji

w liceum nic takiego nie bylo

z kazdego dyktanda itp itd zawsze mialem najwyzsze oceny

chcesz to moge Ci zeskanowac pare moich prac
nie znajdziesz tam ZADNEGO bledu interpunkcyjnego

ani jednej poprawki czerwonym dlugopisem nauczyciela

to, ze pisze tak na necie jest po prostu dla mnie wygoda i pozwala ZNACZNIE skrocic czas pisania
jednak fakt, musze zaczac stosowac kropki i duze litery

jednak nie przeszkadza to w czytaniu moich wypowiedzi
co innego GDYBYM PISAL WIELKIMI LITERAMI lub TaKiMi FaLaMi albo 5l4ng1em l00b iNNym Bzdetnym sposobem

__

VIP
samolot

2008-06-03 17:04:45

Zrobiłem porządek w topicu. Przypominam o przestrzeganiu pewnych (podstawowych) zasad. Forum służy do dyskusji, a nie do wycieczek osobistych w kierunku innych użytkowników.

__

Użytkownik
Shenlong

2008-06-03 17:11:07

Wai NIUked ? Niech kolo pisze zdania zaczynając z wielkiej litery i kończy kropką.

__

Użytkownik
N4kai

2008-06-03 17:12:42

Mówię to w stosunku do wszystkich, którzy myślą, że tak łatwo jest "naprawić system".

Dlatego imo każdy rozsądny człowiek, tudzież polityk powinien się powstrzymać przed udzielaniem prostych rad czy też stawianiem jednozdaniowych diagnoz, bo nikt rozgarnięty nie potraktuje tego poważnie.

Oczywiście, że można próbować naprawiać naszą rzeczywistość, ale nie rzucając hasłami o przejadaniu 70% naszych pieniędzy czy też innymi chwytliwymi tekstami.

Poza tym irytujące są te przerywniku w tym filmiku, nic nie wnoszą, a tylko zmniejszają wiarygodność autora przedstawiając go jako bojownika o jedyną słuszną rację, prawdę, czy jak to sobie kto nazwie.

__

Użytkownik
Shenlong

2008-06-03 17:12:51

Pisz proszę używając wielkiej litery i używaj kropek, dużo lepiej się czyta takie wypowiedzi. Dla mnie bluzgi w komentarzach to choroba + lenistwo bo od czegoś jest delete. W rozmowie nie cofniesz bluzga, pisząc tak. Zresztą sypanie bluzgami jako przecinki w rozmowie też jest chorobą.

__

Użytkownik
jZz

2008-06-03 17:17:13

wierzysz w Boga?

__

Użytkownik
LaM

2008-06-03 17:31:47

Ojej polonista sie znalazl -.-

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-06-03 17:34:20

okresliles film nawet go nie ogladajac, dobry jestes

__

VIP
Van Helsing

2008-06-03 17:38:51

Nie nawiązujesz nic do tematu. Więc zamilcz. ?

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
Van Helsing

2008-06-03 17:40:22

Nie mam czasu tracić na to życie :P wolę sobie obejrzeć coś w kinie dobrego.

Gdy nie mam co robić z czasem to oglądam filmy, które ludzie polecają.

__

VIP
Van Helsing

2008-06-03 17:41:11

lecz ciężko zorganizować tą społeczność niestety...:(

__

Użytkownik
garo

2008-06-03 17:46:47

A Ty jeśli masz coś do powiedzenia w przedstawionym temacie to zapraszamy do przedstawienia opinii na ten właśnie temat. Jak na razie do tematu nic nie wniosłeś, a zamieszanie robisz.

Musimy trzymać porządek. W temacie o Pierogach na 100 komentarzy około 70% jest o wydobyciu ropy na Czukotce. Piszmy z sensem!

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-06-03 17:47:59

no ale dobrze wiedziec, co sie wokol ciebie dzieje :D zakladajac oczywiscie, ze wszystko zawarte w tych filmach jest prawda

__

Użytkownik
LaM

2008-06-03 17:50:57

http://motyl.wordpress.com/2008/04/19/moje-zdrowie-fluor-szkodzi-zdrowiu/

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3075657.html

To gdzie ja kurde mam teraz wode zalatwic ...

__

VIP
Van Helsing

2008-06-03 18:03:58

Czasem wole nie wiedzieć. Po co mam się denerwować?

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-06-03 18:05:45

Wiesz może coś na temat szkodliwości mleka? Czy to prawda?

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-06-03 18:18:16

Qwe wspominał w jednym z tematów, że nie. Ale co ma piernik do wiatraka?

__

Użytkownik
LaM

2008-06-03 18:22:50

Czytalem o tym artykul i sa ci co mowia ze jest be i ze jest super ... sam nie pije mleka ... nigdy nie pilem mam obrzydzenie z dziecinstwa ;d

__

VIP
reaktiv

2008-06-03 18:36:20

Nie wydawaj mi rozkazow bo za cienki jestes na to k?

__

VIP
reaktiv

2008-06-03 18:45:25

Qwe, a "The God Delusion - Bóg urojony" i "Wirusy wiary" ogladales? :]

[url=http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,5068]Link 1[/url]
[url=http://video.google.com/videoplay?docid=739104736941335888]Link 2[/url]
[url=http://video.google.com/videoplay?docid=-8210522903232438954]Link 3[/url]

__

VIP
Van Helsing

2008-06-03 19:19:06

Kto jest za cienki to jest... Smutny jesteś.

__

Użytkownik
N4kai

2008-06-03 19:27:57

Mówię to w stosunku do wszystkich, którzy myślą, że tak łatwo jest "naprawić system".

Dlatego imo każdy rozsądny człowiek, tudzież polityk powinien się powstrzymać przed udzielaniem prostych rad czy też stawianiem jednozdaniowych diagnoz, bo nikt rozgarnięty nie potraktuje tego poważnie.

Oczywiście, że można próbować naprawiać naszą rzeczywistość, ale nie rzucając hasłami o przejadaniu 70% naszych pieniędzy czy też innymi chwytliwymi tekstami.

Poza tym irytujące są te przerywniku w tym filmiku, nic nie wnoszą, a tylko zmniejszają wiarygodność autora przedstawiając go jako bojownika o jedyną słuszną rację, prawdę, czy jak to sobie kto nazwie.

__

Użytkownik
LaM

2008-06-03 19:56:58

Ja ogladalem ;]

__

Użytkownik
slitzer

2008-06-03 19:59:17

Banda kolegów z Afryki napadła ?
[hide=:D]
Joke
[/hide]

__

Użytkownik
slitzer

2008-06-03 19:59:44

Banda kolegów z Afryki napadła ?
[hide=:D]
Joke
[/hide]

__

Użytkownik
slitzer

2008-06-03 20:02:00

No to chyba o trzymaniu porządku prawi. Porządek w komentarzach = poprawna pisownia. Komentarze QWO wołają po pomstę.

jak
lepiej wyglada
tekst ? co
tak napisany na odwal
sie czy moze
napisany normalnie tam
gdzie potrzeba interpunkcję

nie jesteś tego pewien
to sprawdź

Ema.

__

Użytkownik
slitzer

2008-06-03 20:04:35

Wszędzie teorie spiskowe. Po co się tym przejmować i tak nic na to nie poradzisz siatka jest zbyt mocno rozprzestrzeniona. Rewolucją na esp.pl nic nie zdziałasz. Jak Ci nie pasuje to wyjedz tam gdzie nie masz podatków, opłat niczego! Tylko weź Kononowicza ze sobą to będziesz pewien, że nie będzie niczego on Ci to zapewni. Nic Cię tu nie trzyma więc droga wolna emigruj i się osiedl.

__

Użytkownik
Bs0d

2008-06-03 20:44:35

No nie powiem niektóre teorie całkiem ciekawe. Jedne bardziej wiarygodne, inne trochę mniej. Mimo wszystko uważam, że jak już dojdzie do tego całkowitego opanowywania świata przez USA czy tam kogokolwiek innego, to i tak Polacy postarają się żeby to rozpieprzyć ;D Tak samo jak było z komunizmem :P No ale może być wesoło :))

__

Użytkownik
Tymek

2008-06-03 21:31:53

Dotrzeć do szarych obywateli? qwe :-) taki jesteś bystry, ale nie łapiesz, że prawda nie jest dla każdego... większość ludzi nawet jak pozna prawdę, nie będzie wiedziało co z nią zrobić.

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 21:49:45

tzn wierze, to ze istnieje to jest niepodwazalne, w koncu chyba w koncy zyjemy prawda ? :)
jednak uosabianie Boga przez czlowieka jest troche dziwne

Bog to nie osoba, to jest cos zupelnie innego, poza czasem, materia i mysla

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 21:50:57

dobry tekst z tymi pierogami ;))))))))))))))))))))))))))))))

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 21:52:23

spoko po prostu pisze dlugie komentarze i nie zwracam zbytnio uwagi na styl
sorx, obiecuje poprawe ;)

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-06-03 22:08:00

Obyś miał rację z tym "rozpieprzaniem". :(

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 22:23:04

UPR zawsze mialo te same poglady, ten sam program
jako jedyna partia w polityce
sklada sie z ludzi wysztalconych i chcacych zniszczyc to koryto

slyszales co np powiedzial Olewnikom (ich syn zostalk zabity) Ryszard Kalisz, gdy blagali go o pomoc, gdy ukradziono samochod policyjny z bardzo waznymi dokumentami i zamieszany w to byl jeden z politykow z jego partii??
odpowiedzial cos w stylu "no i co z tego? kradzieze zdazaja sie na codzien. to cos normalnego"

Pani Olewnik ktora dostala taka odpowiedz niemalze sie zalamala.
Wiesz jak taki czlowiek musi sie czuc? Ten stary zgrzybialy SKURS*** jest wmieszany w cala ta sprawe

polecam dosc undergroundowa ksiazke "pseudonim dziad"

Książka "Dziada" to prawdziwa sensacja. Po raz pierwszy człowiek podejrzewany o kierowanie głośnym polskim gangiem ujawnia kulisy największych afer i zbrodni ostatnich lat. Mówi to, czego nigdy nie usłyszano na sali sądowej.

Jest to prawda wstrząsająca. Skorumpowani politycy z pierwszych stron gazet, zdemoralizowana policja, mafia "białych kołnierzyków" bezkarnie rabująca państwo. Organa ścigania i wymiar sprawiedliwości, uwikłane w politykę.

"Dziad" ujawnia polityczne tło zabójstwa gen. Marka Papały i przykłady wysługiwania się Urzędu Ochrony Państwa rosyjskim służbom specjalnym. Pisze o krwawej wojnie Wołomina z Pruszkowem, która kosztowała życie trzystu ludzi. "Ojciec chrzestny" przy tej lekturze to bajka dla grzecznych dzieci.

Bez wątpienia ta książka wstrząśnie polskim społeczeństwem. "Dziad" zapowiada, że drugi tom jego gangsterskiej sagi będzie prawdziwym trzęsieniem ziemi.

i odnies to w stosunku do tego co [url=http://www.freedomvideo.org/blog/?p=521]TU[/url] zostalo powiedziane

Ci ludzie z rzadu sa kupieni tak jak rzad USA (za wyjatkiem Rona Paula)
UPR nie i dlatego sa niedopuszczani do glosu niemalze w ogole

polecam rowniez posluchac tego http://pl.youtube.com/watch?v=WkxrAvqQfTI

tu masz rozwiazanie problemu przejadania 70% pieniedzy :)

oczywiscie Popiela jest w UPR ale startowal z listy LPR, gdyz inaczej nie mialby szansy zaistniec

syetem byc moze mozna naprawic latwiej niz Ci sie wydaje, wystaczy go dac w dobre rece. W polityce jest tak permamentnie zle, ze ludzie przyzwyczaili sie do tych afer, glupoty politykow i ich progamow i wydaje im sie, ze rzeczywiscie to wszystko jest nie do ogarniecia. Prawda moze byc jednak zupelnie inna. Komus zalezy by to wszystko tak wygladalo i by ciagnac Polske do Superpanstwa Unii Europejskiej.

To iz wszystko jest do naprawiania probowal udowodnic Ron Paul
http://video.google.pl/videosearch?q=zloty+wywiad+ron+paul&sitesearch=#

ten czlowiek to naprawde geniusz a nie jak oszolomy Clinton i Obama ktorzy w zasadzie sa tym samym, nie wprowadza ZADNYCH radykalnym zmian
gadanie o dupie marynie a dlug USA jest juz tak wielki, ze nie ma w tym kraju w obiegu tyle pieniedzy by go splacic

zlikwidowac FED i pol problemu z glowy
przeciez to jest OCZYWISTE. To az poraza oczywistoscia
a oczywiste fakty sa najmniej akceptowane przez ludzi prawda??
zawsze cos musi byc skomplikowane i zawile by czlowiek to zaakceptowal, tak wlasnie ONI chca zebysmy mysleli

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2402 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie