Boryska - chłopiec z Marsa

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
z1mny

2008-06-03 23:37:38

Tak właśnie ten z qw.

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 23:43:03

To wy siedzicie w matrixie, który ubarwia rzeczywistość, a nie my żyjemy w niewiedzy. Wiadomo, że istnieją rzeczy o których się nie mówi opinii publicznej, ale w swoich domysłach należy zachować zdrowy rozsądek.

nie wiem jakimi teoriami spiskowymi sie zajmujmowales ale widocznie za duzo nachapales falszywych teorii, to swiadczy, ze przy ich poznawaniu nie zachowales zdrowego rozsadku,
wierz mi, ze znam goscia (nie osobiscie), ktore cale zycie siedzi w teoriac, ktory 5 lat temu pisal takie rzeczy, ze az bys sie przekrecil po ich lekturze, a teraz one sie sprawdzaja
zachowac zdrowy rozsadek?
ok
wiec powiedz mi dlaczego UE budowana jest podstepem, dlaczego w krajach glosuje sie tyle razy az kraj bedzie ZA wstapieniem do UE, wydajac przy tym GRUBE pieniadze na propagande europejska, a dlaczego nie glosuje sie za wystapieniem z Unii??
dlaczego traktat lizbonski narzucono nam sila, dlaczego media klamia na temat Rona Paula itp itd

Po pierwsze trzeba rozgraniczyć pewne sprawy. Świat kręci się wokół pieniądza i to jest normalne, że ci co są na górze doją resztę. Jeśli ktoś inteligentny pozna prawdopodobne systemy działania banków itd. to szybko się zorientuje, że tak rzeczywiście może być. Dlaczego? Bo to ma sens. Jeśli ktoś na jakimś systemie korzysta, to taki system może działać.

LOL
po 1 pieniadz to idea, w zasadzie pieniadze moze byc czymkolwiek je uczynimy
idea obecnego pieniadza prowadzi doslownie do niewolnictwa (kazdy z nas jest takim niewolnikiem bo czesc naszych dochodow musimy po prostu oddac jako DANINE)

powstalo wiele ksiazek na temat obecnego systemu bankowego i proponowano do niego alternatywy
zrozum, ze kazda alternatywa chocby byla nie wiadomo jak genialna bedzie podkopywana przez ludzi chcacych utrzymac obecny system
a obecny system nie jest dobry i prowadzi do nieuchronnej zapasci finansowej!!!

zeby stworzyc ekonomie oparta na stalym nieoprocentowanym pieniadzu, pieniadz moglby byc tworzony i uwalniany od ekonomii przez rzad, np na potrzeby dlugowiecznej infrastruktury
podobne systemy stosowano w przeszlosci i sprawdzaly sie w 100%, 0 inflacji i debetu narodowego

duzo wiecej na ten temat jest powiedziane i ladnie przedstawione w filmie [url=http://video.google.pl/videosearch?q=money+as+debt+pl&sitesearch=#]Money as a debt[/url]

widze, ze po prostu nie masz pojecia jak dziala obecny system monetarny
to jest po prostu magia
zrozum, ze on prowadzi do NIEUCHRONNEJ ZAPASCI !!!
kazdy bankowiec o tym doskonale wie, rowniez ekonomisci, to jest NIEUCHRONNE
pieniadze powstaja tylko dzieki pozyczkom, gdyby nie one ten system by sie po prostu zawalil, pieniadze sa doslownie WYCZARORYWANE z nikad

Ron Paul bardzo dobrze tez opisal jakich zmian potrzeba dla tego systemu (m.in wrocenie do standardu zlota, zlikwidowalo by to inflacje)

Ale jeśli już ktoś pieprzy głupoty o dzieciach indygo i kontaktach rządu USA z UFO to najzwyczajniej w świecie troszkę za bardzo się nakręcił. Wiem, że te wszystkie tajemnice itd. to są nieźle skrojone historie, fajnie się tego słucha itd. Ale prawda jest taka, że to są ładnie skrojone historyjki.

no taaa
400 emerytowanych pracownikow NASA, CIA, tajnych agencjich rzadowych sie myli
bo Tymek wie lepiej ;o

http://www.nautilus.org.pl/?i=1212
http://www.disclosureproject.org/

na wszystko maja dokumenty i robia roznego rodzaju pokazy
dlaczego tak przelomowego wydarzenia nie pokazali w mediach??? ;o

wykazujesz sie ignoracja
nie wiem kogo probujesz osmieszyc bo chyba siebie

myslisz, ze UFO nie istnieje bo SETI nic nie zarejestrowalo??
a co jesli UFO nie nadaje na falach radiowych??? wtedy cale SETI idzie sie je***!

I teraz panowie-spiskowcy: FEJS DE TRU. Wszystkie zeitgeisty itd. to takie same manipulowanie faktami jak masmedia i jeżeli tego nie widzicie to właśnie WY jesteście ślepi :-).

spiskowcy?? ja nie jestem zadnym spiskowcem
zeitgeist manipuluje?? CZYM ?? :D CZYM POWIEDZ MI!!!
czym MANIPULUJE np ESTONIC AGENDA???
albo np [url=http://video.google.pl/videoplay?docid=-1887591866262119830&q=money+as+debt+pl&ei=9LRFSN3wH47eiQLf6YDbCQ]Money as a debt[/url] (jeszcze raz radze Ci obejrzec ten film zanim cokolwiek napiszesz)

w ogole co rozumiesz przez slowo manipulacja???
bo ty chyba nie wiesz co to w ogole jesy
http://pl.youtube.com/watch?v=3hxjY0fFHIs zapoznaj sie z tym

bo ty nazywasz manipulacja wszystko co cie otacza dookola
niedlugo bedziesz pisal, ze matrox manipuluje bo np kiedys twierdzil, ze nie mogl zagrac jakiegos meczu bo mial wazne spotkanie i te spotkanie rzeczywiscie mial, czyli mowil prawde ale ty napiszesz, ze to manipulacja

ORARNIJ SIE i zacznij myslec, bo mylenie moze zaprowadzic czlowieka naprawde wysoko

heh jesli podwazasz to co mowi Ron Paul http://pl.youtube.com/watch?v=Z8DpKKSmaa8

to niech bronia mnie przad takimi ludzmi jak ty

widac, ze na poczatku postu albo klamales twierdzac, ze interesowales sie takimi rzeczami, albo po prostu czytales jakies wypociny ze stron typu widzialemufo.prv.pl

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 23:45:08

anni
w przyszlym roku zrobie turniej q3 jak bede mial wolna chate na tydzien polaczona z grillem z muzyka i innymi rozrywkami

zrobimy najbardziej funowy turniej q3 na planecie :))

ofc czuj sie zaproszony :)

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 23:47:04

to co na gorze napisalem bylo zartem ;||
widocznie za malo usmieszkow dalem :DDD

no ale pomysl na marsz na area51 jest przeciez calkiem dobry
przekonamy sie kto mial racje ty czy ja ;)

__

Użytkownik
akodo_ryu

2008-06-03 23:50:32

Sprawa może po części opierać się na znaacznie mniejszej gęstości zaludnienia, bo boom przyszedł nie tak znowu dawno. Np. szacuje się, że ok roku 0 ilośc ludzi na świecie wynosiła 300 milionów. Nieco mniej niż teraz. To i jak jakiemuś pustelnikowi się chata na łeb zawaliła przez trzęsienie ziemi, to nikt o tym nie pisał. Powodem może być też inne podejście ludzi, do takich zdarzeń (objaw działań bóstw? nie wiem, nie znam się. informatykiem jestem ;)

[url=http://www.globalchange.umich.edu/globalchange2/current/lectures/human_pop/human_pop.html#Past]link[/url] nie czytałem całości, ale raczej wyczerpujące źródło w tym temacie. Fajnie można prześledzić, ile nas będzie za 50 lat ;) Na szczęście Australia będzie względnie luźna.

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 23:56:29

ilu nas bedzie za 50 lat??
ok 500 milionow, mowie Ci to z reka na sercu

zreszta za jakies 40lat tez bedzie nas 500milionow

jesli przezyjesz to sam sie przekonasz

to nie jest jakies proroctwo itp
to skutek dzialania programu kontroli populacji
Bushowie, Clintonowie, Ted Turner, Rockefellerowie, ONZ, WHO itd
wszyscy chca by to sie spelnilo, 500 milionowa populacja

poczytaj o programie kontroli populacji
a ze jest on juz w stosowany od jakiegos czasu moge Ci udowodnic naocznie w niemal kazdej chwili

wole jednak bys sam sobie o tym poczytal :)

wypowiedzi tych ludzi o kontroli populacji sa powszechnie dostepne

__

Użytkownik
akodo_ryu

2008-06-04 00:12:56

To była akurat tylko luźna dygresja do tematu braku dokumentacji katastrof naturalnych ;)

__

Użytkownik
qwe

2008-06-04 00:22:58

spox
ja ide spac
jutro do anglii
a musze jeszcze jechac do lodzi zlozyc papiery na uczelnie
zalatwic cos w banku
kupic pare rzeczy
spakowac sie
pozalatwiac 10 innych spraw itp

fajnie ze zdaze :D

__

Użytkownik
qwe

2008-06-04 00:24:16

ja bym Ci dal bana prosto w twarz
albo lepiej zbudowac osobna klatke- dla ludzi uposledzonych umlowo :o

ile lat juz kiblujesz w gimanzjum? ?

edit: musze ci przynazc, ze jestes rowno poj*** patrzac na twoje ostatnie komentarze
idz graj sobie w komputer dziecko :( na pewno wyrosniesz na madrego chlopczyka

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-06-04 00:28:43

ooo :D zapowiada sie ciekawie :)

__

VIP
kot

2008-06-04 01:05:38

i masoneria?!
cyklistami???

__

VIP
Nor

2008-06-04 09:08:07

cyklisci chwilowo dali sobie spokoj. Jest sezon to smigaja i knuja.

__

VIP
Nor

2008-06-04 09:20:28

Powiem ci qwe, ze na poczatku mialem wielkie nadzieje, ze ty jestes zwyczajnym forumowym trollem, zapewniasz nam rozrywke sam bawiac sie dobrze. Ale ja widze, ze ty jestes zwyklym popierolencem. Najsmutniejsze jest to, ze ty przyjmujesz to za pewnik. Tak sie zastanawialem, czy jest cos lub ktos kto by do ciebie przemowil i jednak pokazal, ze nie masz racji. Czy ty na prawde myslisz, ze istnieja jaszczuro-ludzie, ktorzy mieszkaja pod ziemia i porywaja ludzi? A moze ty jeszcze wierzysz, ze ziemia jest plaska i lezy na siedmiu krokodylach?

Najgorsze jest to, ze ty jestes na to wszystko tak zapatrzony, ze jezeli ktos ci nie napisze, ze jestes pojeb*** to ty dalej bedziesz branal w te dzikie toerie i zasypywal nas filmikami z youtube i stronami mniej lub bardziej pojeban***.

Nie wiem co by sie musialo stac, zebys zmienil zdanie. Nawet jezeli (lol) jest w tym ziarno prawdy, to piszac te swoje wywody w taki sposob, nikogo nie przekonasz.

Powiem ci szczerze, ze dla mnie jestes smutny. Bo siedziales tu wczoraj clay dzien i odpisywales tym wszyskim, ktorzy cie podpuszczali. Pewno pierwszy raz od momentu, w ktorym reptilianie zabawili sie z twoim trzecim okiem byles w centrum zainteresowania.

__

Użytkownik
niceaalbosmierc

2008-06-04 09:22:35

E-e do h*ja pana, nie moge czytac tych wszystkich rzeczy bo odrazu mi sie zaczyna wydawac ze robie tego inzyniera bezsensu :) Zaraz w nas cos jebnie i piec lat zamiat sie bawic to ja ucze sie do sesji jak ten dzikus... :>

__

Użytkownik
qwe

2008-06-04 09:54:04

gdzie ja pisalem, ze wierze w reptilian??
lol czlowieku ogarnij sie

NIC co tu napisalem
nie jest klamstem, ale Ty jestes zbyt niedorowieniety umyslowo by ktorykolwiek z faktow zweryfikowac

wczoraj siedzialem caly dzien na esports bo na skype ustalalismy z kumplami szczegoly wyjazdu do anglii a w miedzyczasie odpisywalem sobie na posty

zasypywal nas filmikami z youtube i stronami mniej lub bardziej pojeban***.

no jesli sadzisz, ze np strony rzadowe (mnostwo takich linkow podalem) sa po*** to moze stworz sam jakas strone, jezeli umiesz zrobic na komputerze cokolwiek innego niz tylko wejsc na esports i wlaczyc jakas tam beznadziejna gre...

widzisz, nawet linkow nie sprawdziles
dla mnie jestes ingorantem i de**em, bo normalny czlowiek, zeby na cos odpowiedziec musi sie najpierw zaznajomic z materialem

to czy uwazasz czy pisze prawde albo nie mnie absolutnie nie obchodzi,
zachowaj te swoje smutne wywody dla siebie

Bo siedziales tu wczoraj clay dzien i odpisywales tym wszyskim, ktorzy cie podpuszczali.

podpuszczaly mnie 2, 3 osoby, co najmniej 7 osob ktore tu widze mam na liscie GG i oni zgadzaja sie z tym co pisze
i dla tych osob tez jestes, smutny a na dodatek zbyt glupi by cokolwiek pojac

czlowieku mowie serio, wlacz sobie jakas gre i idz grac caly dzien
nie pisz do mnie bo JA NIE PISZE DLA CIEBIE

wyjezdzam do anglii na 3 miechy wiec nie bede musial na szczescie ogladac twoich zalowych postow ani chwili dluzej

narazie "dziecko Marsa" buhauha

__

Użytkownik
hornet

2008-06-04 10:06:59

ale jesteś poje****

i co, rusza Cię to? masz ochotę zmienić swoje poglądy? zmienić się? bo jakiś NONAME w internecie mówi Ci, że jesteś taki a taki?

weź się ogarnij, nawet jakby mówiło mu to kilka/kilkanaście osób, to drugie tyle go popiera. Twój tok rozumowania stoi na poziomie dziecka z podstawówki "jeśli coś mi sie wydaje nieprawdziwe, to na pewno takie jest!"

nie przedstawiasz żadnych argumentów, jedynie osądzasz. Twój głos jest nic niewarty, jesteś zwykłym malkontentem i marudą, która musiała zostawić swój ślad na forum internetowym. Ty jesteś trollem, bo nic nie wnosisz do dyskusji i NIESTETY sam Cię karmię, odpisując Ci. przepraszam

__

Użytkownik
szefo

2008-06-04 10:50:28

Nor olej to. Walka z wiatrakami. Kiedys zakuma albo beda z niego lali na kazdej imprezce. O ile go beda zapraszac haha. Ja bym zaprosil jako maskotke do wtloczenia piwa i obsmiewania :))))

ps. co sie dzieje z mumblem albo z ts? wogole wejsc nie moge :(

__

Użytkownik
qwe

2008-06-04 11:19:23

chodze na duzo lepsze imprezki niz ty i mam wstep do lozy VIP, choc zadnym VIP nie jestem i nie chce byc, ofc wszystko za granica bo to co jest w polsce to nedza :/

nikt mnie nie wysmiewal nigdy i watpie zeby zaczal to robic
smiac to ja sie moge z ciebie, moze i nie wszystkie rzeczy ktore tu przytoczylem
ale wiekosc to oczywiste oczywistosci (np tworzenie pieniadza) i tylko niedoinformowany antyintelekt taki jak ty moze tego nie zrozumiec

zreszta jestes za glupi by przeczytac jakakolwiek ksiazke wiec...

moze wpadne na PGA zobaczymy czy mnie wysmiejesz bo wierz ja jestem dosc nerwowy
zreszta i tak pewnie sie nie spotkamy wiec narazie

have a nice life i radze ci isc do szkoly, bo podwazajac np moje wypowiedzi na temat szkodliwosci FEDu oszmieszasz sie jak blazen cyrkowy

milych wakacji przy komputerze

__

Użytkownik
iamtheone23

2008-06-04 11:39:24

jak wy nawet nie zdajecie sobie sprawy co sie dzieje u sasiada za sciana, a co dopiero na swiecie. polecam film "zeitgeist", wtedy choc w malym procencie zdacie sobie sprawe z tego jak malo wiecie o zyciu.

jak to z1mny napisal "wierzą w opcję którą karmiono ich od małego i założono im klapki na oczy" - poki czlowiek nie zmieni stereotypowego myslenia to nadal bedzie szarakiem wsrod magnatow. o.

__
http://benzblog.pl/

VIP
reaktiv

2008-06-04 12:52:37

"Nie kloc sie z idiota bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem"

To jest akurat dobre "przyslowie". Olej go qwe, lepiej sie z niego posmiac. :]

__

Użytkownik
b3D

2008-06-04 13:09:56

LSD "ogolno dostepne" rzeczywiscie nie jest zbyt porywajace chociaz swego czasu bylo to ciekawe doswiadczenie..natomiast powalajaca jest Salvia Divinorum a zwlaszcza jej ekstrakt..choc sama "faza" jest bardzo trudna do opisania i tzreba miec duzo doswiadczenia zeby prawidlowo ja wykorzystac

te jak i te slabsze wersje ayahausci mozna nabyc i to calkiem legalnie [url=http://azarius.net/smartshop/psychedelics/]tu[/url]

__
drugs.. rock'n'roll.. bad-ass vegas whores.. late-night booty calls.. shiny disco balls..

Użytkownik
qwe

2008-06-04 16:33:05

ogolnodostepne zgadzam sie ale np juz takie Hoffmany sa podobno calkiem niezle
o salvi slyszalem tez same pozytywy :))

probowales kiedys DOI ??
qmpel opowiadal ze ze 20x lepsze niz dobre LSD a faza trzyma 40h xDD

ja w sumie nie biore takirz rzeczy, ale raz na pol roku lubie czegos sprobowac,
jestem ciekawy swiata a odmienne stany swiadomosci np przy DXM to naprawde cos nie do opisania :)

zreszta kto sie bawi w taki rzeczy ten wie :)

polecam obejrzec to sobie noca http://pl.youtube.com/watch?v=fH_8e9JYtRs
genialny remix genialnego kawalka :)

__

Użytkownik
grubka

2008-06-04 16:43:07

chodze na duzo lepsze imprezki niz ty i mam wstep do lozy VIP, choc zadnym VIP nie jestem i nie chce byc, ofc wszystko za granica bo to co jest w polsce to nedza :/

:)

nikt mnie nie wysmiewal nigdy i watpie zeby zaczal to robic

:))

__

Użytkownik
b3D

2008-06-04 16:44:12

nope nie probowalem i juz raczej nie sprobuje, moja glowa nie jest juz w stanie zniesc tego typu przygod ^^ pozostaje wierny konopiom.

co do Salvi..pamietaj zeby zawsze kogos miec przy sobie kto cie pilnuje, czas zakrzywia sie z 10-15 minut do krotkiego momentu podczas, ktorego jestes niemalze zdolny stanac kolo siebie samego ^^ najwiekszym minusem jest to, ze praktycznie nie pamieta sie tripu choc pozostaje wrazenie po dalekiej podrozy ^^^

__
drugs.. rock'n'roll.. bad-ass vegas whores.. late-night booty calls.. shiny disco balls..

Użytkownik
grubka

2008-06-04 16:44:32

padawanie - musisz sie jeszcze dużo nauczyć od swojego miszcza qwe, bo na razie to tylko mu przyklaskujesz

__

VIP
Nor

2008-06-04 17:04:05

mumble mamy nowe, na forum w 'iorganizacja' masz nowe namiary.

__

VIP
Nor

2008-06-04 17:04:58

[ + ]

edit: rozumiem, ze ty wierzysz w jaszczuro-ludzi?

__

Użytkownik
hornet

2008-06-04 17:20:29

biedactwo

__

Użytkownik
hornet

2008-06-04 17:30:10

wow, zrobiłeś ślicznego emotka na stronie internetowej. ciekawy jestem, czy w realu byś zrobił to samo w jego kierunku

bo tu nie chodzi o to czy qwe ma rację, czy jej nie ma, czy prawdę mówi, czy głosi herezje, tylko o sposób dyskusji niektórych osób z nim i z tymi, którzy mają poglądy inne niż te, które "dla nich są oczywiste".

wycieczki osobiste, brak argumentów, bezsensowne posty niewnoszące nic do dyskusji.
i nie, nie bronie tu qwe ani jego poglądów, ale mam na tyle zdrowego rozsądku, żeby nie jechać mu po życiorysie za to, że wyznaje pewne idee i próbuje kogoś do nich przekonać.

__

Użytkownik
grubka

2008-06-04 17:44:16

a niby czemu miałbym nie zrobić tego w realu w jego kierunku ? nie znasz mnie to nie pisz o mnie takich rzeczy. tu mnie pouczasz a 3 linijki wyżej robisz to samo :DD

nie znasz sprawy to prosze cie nie zabieraj glosu ....
kiedyś sie z nim kłóciłem odnośnie szczepionek i to on mnie wyzywał od idiotów, kretynów, debili i ignorantów, a nie ja go. a przede wszystkim ja go nie obrażam, to on obraża mnie i innych. kiedy brakuje mu argumentów po prostu zaczyna wyzywać. tyle z mojej strony, już nie bede odpisywał, bo sobie obiecałem ze nie bede karmił troli, wiec możecie wyzywać do woli :D

__

Użytkownik
hornet

2008-06-04 17:52:39

lol, czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem?

1) NIE napisałem, że tego nie zrobisz. zastanawiałem się, czy byś to zrobił, widzisz delikatną różnicę? jeśli to zrobisz, to spoko. mam nadzieję, że będziesz miał kiedyś okazję

2) NIE pouczam, wyrażam swoje zdanie, jeśli czujesz sie pouczany, to widocznie widzisz ku temu powód - pierwszy krok, by coś w sobie zmienić

3) NIE zabronisz mi zabierać głosu, tak jak ja Tobie :) Twoje posty moim zdaniem nic nie wnoszą do tematu i tak zostaje. to nie temat o szczepionkach, z tego co zauważyłem, qwe zaczyna wyzywać tylko wtedy, gdy dyskutuje z ignorantem. "nieważne argumenty i tak się mylisz" - taki styl sobą reprezentujesz

nie karmisz trolli sam nim będąc? wcale się nie dziwie, wolisz by zostało więcej dla Ciebie :) smacznego

__

VIP
reaktiv

2008-06-04 17:55:27

padawana to mozesz szukac w swojej koloni, plebanie ze wsi

__

Użytkownik
t2

2008-06-04 18:00:20

Można wiedzieć skąd ta pewność?

__

Użytkownik
Sgt.Oskar

2008-06-04 21:59:51

Ogólnie qwe, w niektórych sprawach ma trochę racji, jak na przykład manipulacja w mdiach. O światowym spisku się nie wypowiem, choć filmy (Zeitgeist, money Debt) obejrzałem. Filmy są ciekawe, jednak nie chcę "dociekać prawdy" jak zachęcają twórcy. Wolę sobie żyć w świadomej nieświadomości i czerpać przyjemności z życia - znaleść miłość, dostać się na studia, kupić samochód i takie tam. A to czy jest grupka ludzi, którzy chcą panować światem czy nie, szczerze mówiąc średnio mnie to interesuje, bo co jednostka może zdziałać?
Szanuje Cie qwe, za to, że nie boisz się przedstawiać swojego postrzegania świata, pomimo sporych kontrowersji jakich wzbudzasz, ale nie wyzywaj ludzi od głupich, bez mózgów itd tylko dlatego że mają inne zdanie! Każdy ma swoje postrzeganie świata i parę Twoich komentów w internecie nie sprawi, że zmienią światopogląd w jednej chwili. Musisz uszanować zdanie innych, może dla Ciebie jest ekstremalną głupotą negowanie Twoich argumentów, ale taki jest wybór Twoich rozmówców, oni nie chcą zmienić swoich światopoglądów, więc nie zmuszaj ich do tego, nie wyzywaj, bo po co?
Uff, chyba mój najdłuższy koment na esp.pl :D

__

Użytkownik
kaensainen

2008-06-04 22:18:33

Możesz zapodać jakiegoś linka do info na temat majów, tej 12stej planety i piramidzie Cheopsa ? Chętnie poczytam bo zaciekawiłeś mnie.

__

Użytkownik
vacq

2008-06-06 21:38:47

OMG, ceratki lateksowe :D:D

__

VIP
fronki

2008-06-07 09:27:00

:ASDSDDA

umarlem ze smmiechu

__

Użytkownik
LaM

2008-06-07 10:38:09

:O To juz bardziej ufam Fox News niz chinskim dokumentalistom ....

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-06-07 12:11:07

jak to byc moglo, ze ona i on razem przez tyle lat :(

__

Użytkownik
N4kai

2008-06-07 12:20:36

Jeden z lepszych tematów jaki w życiu widziałem ^_^.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2609 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie