Boryska - chłopiec z Marsa

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
TroPtyN

2008-06-02 22:48:27

Powiedzmy, że na Ziemi równomiernie są rozmieszczone miejsca, w których przyjdą na świat "dzieci specjalne". Rosja ma największe terytorium, więc może zawierać najwięcej takich miejsc.

(kufa, ale ja pier**lę głupoty ;D)

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-06-02 22:51:12

A ja jestem Dzieckiem Purpury i miałem paszport Polsatu.

__

Użytkownik
qwe

2008-06-02 22:53:45

"11 planet? Nie ma tylu i nie ma nawet 9. Od jakiegos czasu Pluton nie jest planeta, tylko planeta karlowata. Jesli naprawde interesujesz sie takimi rzeczami, to albo znasz roznice pomiedzy tymi dwoma rodzajami cial (nie polega ona tylko na wielkosci), albo jestes w stanie ja znalezc chocby w Internecie."

interesuje sie tym od dawna (2x bralem udzial w olimpiadzie), ale ostatnio wszystkie swiaty nauki, wiedzy i zycia sprzedalem a nowych juz nie kupuje, bo zdalem sobie sprawe, ze Majowie mieli 10x wieksze pojecie o kosmosie niz Ci wszystcy pseudokosmolodzy tam piszacy.

istnieje plutona nie bylo jeszcze pewne jakies 30 lat temu, teraz tez jest wiecej niewiadomych niz wiadomych,
opinii publicznej podano do wiadomosci, ze mars jest czerwony ale coraz wiecej naukowcow jest przekonanych, ze tak nie jest

tymi ich klasyfikacjami podcieram sobie tylek, po istnieja klasyfikacje wg. ktorych jowisz nie jest planeta (gestosc, sklad)

wyobraz sobie, ze Majowie i Egipcjanie doskonale wiedzieli, ze ziemia jest okragla i zawieszona w prozni, jest czescia galaktyki i potrafili nawet dokladnie wskazac w ktorym jej miejscu znajduje sie uklad sloneczny

wszedzie mowia, ze kiedys uwazano, ze ziemia jest plaska, co jest prawda lecz nikt nie wspomina, ze duzo wczesniej niz te stwierdzenia Majowie doszli do zupelnie innych wnioskow
to jest tak samo jak z piramida Cheopsa, tak naprawde to nie jest piramida zbudowana dla/przez Cheopsa, byla ona tam na dlugo przed Cheopsem, zapiski mowia wrecz, ze ona towarzyszyla egipcjanom od zawsze

Odchylenie od pionu budowli na wysokości 756 stóp (ok. 230 m) o 15 cm uważa się za sukces, natomiast Wielka Piramida ma odchył 6 milimetrów! Jaką techniką, jaką wiedzą musieli dysponować budowniczy - kimkolwiek oni byli?

Jako zadowalającą przyjmuje się prędkość opadania budowli w gruncie o 75 cm na sto lat. Wielka Piramida przez (co najmniej) 4000 lat osiadła w gruncie o... 1 cm!

w wielkiej piramidzie znaleziono zapiski na temat 12 planet
sory ale ja bardziej wierze, cywilizacji, ktora osiagnela 100x wiecej niz te go** i zaklamanie ktore my teraz mamy

Czy ksiezyc jest czescia Marsa?? nie mam pojecia na ten temat, wiec sie nie wypowiadam, nikt z osob tutaj przebywajacych nie ma odpowiednij wiedzy by to osadzi jednak

Stosunek wielkości Słońca do Księzyca -400

Stosunek odleglości Słonce-Ziemia do odleglości

Księzyc-Ziemia- 1/400
Liczba kilometrów pokonywanych przez punkt na równiku

Ziemi w ciągu doby- 40 000
Liczba kilometrów pokonywanych przez punkt

Na równiku księzyca w ciągu doby-400

Autorzy podają jeszcze wiele innych zależności, ale przecież nie będę podawał wszystkich. Pisza natomiast:

To rzeczywiście zdumiewające, że tarcza Księżyca oglądana z Ziemi ma dokładnie taka samą wielkość jak Słońce. Chociaż często nie przywiązujemy wagi do faktu, że dwa największe ciała niebieskie widziane z Ziemi mają tę sama wielkość kątowa, uznając to za rzecz normalną, w istocie jest to swojego rodzaju cud. To, że stosunek wielkości (i odległości od Ziemi) Słońca i Księżyca wyraża się okrągłą liczbą 400, może się wydawać zbiegiem okoliczności związanych z faktem, że używamy akurat systemu dziesiętnego, jednak prawdopodobieństwo całkiem przypadkowego wystąpienia takiej zbieżności jest bardzo małe.

Dla specjalistów okoliczność ta jest głęboko zastanawiająca. Isaak Asimow, uznany naukowiec i guru literatury sf określił to idealne dopasowanie wizualne jako „najbardziej nieprawdopodobny zbieg okoliczności, jaki można sobie wyobrazić”.

te dane daja do myslenia...
kto zbudowal ksiezyc??

Planeta przelatujaca co 3600 lat? Nawet Pluton ma okres orbitalny < 250 lat... I co, ta planeta ma sie niby "pojawic" nagle w 2012 i "zniknac" w tym samym roku?

ona porusza sie po orbicie wielkiej elipsy
NASA wie o jej istnieniu
zwa ja Nibiru lub Planeta X
jest na 95% pewne, ze ta planeta istnieje
jej "chwilowa" obecnosc w ukladzie slonecznym zawsze byla zwiastunem kataklizmow (co 3600lat na ziemi wystepowaly kataklizmy, jest to wiedza ogolnodostepna, mozna o tym poczytac)

Planeta X - Nibiru,
która co pewien czas przelatuje niedaleko Ziemi powoduje na naszej planecie zmiany klimatu, wzmożoną aktywność wulkanów, trzęsienia ziemi, tsunami i wiele kataklizmów.

Po raz pierwszy o jej istnieniu naukowcy ogłosili światu w roku 1987.
Posiada wiele imion: Nibiru, Marduk, Nemesis, Hercolubus, Boska Planeta, Cesarska Planeta, Planeta Krzyża, Czerwona Planeta, Eris. (LINK! - Planeta X - Nibiru)

Nibiru jest cały czas obserwowana przez naukowców. Ostatni raz była najbliżej Ziemi 3600 lat temu podczas Wyjścia Żydów z Egiptu. 7200 lat temu podczas potopu Noego nagle na Ziemi zmieniła się temperatura, gwałtowne sztormy i lawiny wody z Antarktydy uwolniły lodowce co stało się przyczyną potopu (spekulacje naukowców).

A o tej arce nie slyszalem nic. Mozesz podac zrodla?

swiat nauki nr maj albo kwiecien (brat mi pokazywal)
mowili o tym w wiadomosciach
zbudowal to rzad Norweski

zgoogluj "rzad nasiona roslin arka"

Btw., te kilkaset milionow dolarow to o cale rzedy wielkosci mniej niz wybudowanie "ogromnej bazy na Ksiezycu" ;-).

tak, wiem o tym doskonale
tylko nie lepiej przeznaczyc te setki milionow dolarow na cos pozytecznego??
no chyba, ze cos przed nami ukrywaja, tak jak istnienie UFO
kto sie interesuje ten wie, ze istnieja i nie mowie tu o jakis smiesznych porwaniach ktore przedstawiali w rozmowach w toku

polecam http://www.nautilus.org.pl/?i=1212
Rockefeller powiedzial im, ze to nie wypali bo oni maja media

przelomowe wydarzenie, tyle tak waznych osob chce ujawnic prawde o UFO i nie mialo to zadnego echa w mediach??
dziwne?? nie, jesli wiesz o planach NWO

polecam tez lekture http://www.geocities.com/humanizm_w_polsce/wstep.htm

http://pl.youtube.com/watch?v=NDWp0e4G9BQ

jeszcze 2 lata temu smialem sie z takich "bzdur"

ja wybralem prawde za autorytem a nie autorytet za prawde

aha i polecam rozniez
[url=http://video.google.pl/videoplay?docid=4709040975433652394&q=pioruny+bogow&ei=9V5ESI3uE4GkigLkn7ztCQ]pioruny i bogowie[/url] ultraciekawa tresc choc montaz slaby

__

Użytkownik
qwe

2008-06-02 22:57:36

zalezy jakie gry
stare hity jak np cannon fodder sa IMO swietna rozrywka majaca znikomy wplyt na psychike w dobie powszechnedo high endu

jest duzo nowych i naprawde swietnych gier (np HL2, epizody)
jednak na niektorych moga miec negatywny skutet i te osoby nawet tego nie zauwaza

__

Użytkownik
garo

2008-06-02 22:59:34

Z Twoich wypowiedzi wynika, iż jesteś z pokolenia Dzieci Kryształowych...

__

Użytkownik
div1nity

2008-06-02 23:00:34

A ja jestem znajomym Piaska

__

VIP
reaktiv

2008-06-02 23:03:04

:DDDDD

I jakby nie patrzec, ma najwiecej miejsca na londowanie kosmitow! :D I to jeszcze takie, na ktorych malo co zobaczymy czlowieka. xD

__

Użytkownik
qwe

2008-06-02 23:03:42

jesli wezmiesz prawde za autorytet a nie autorytet za prawde to dowiesz sie duzo wiecej rzeczy niz mozesz sobie wyobrazic

ludzie wyjawiaja systematycznie jakies ciekawe sekrety
jednak wiele jest falszywych teorii spiskowych i smieci na te tematy co zniecheca niektorych ludzi do drazenia tych tematow

na jednej stronie ktos to fajnie napisal

Strona jest poświęcona teoriom spiskowym. Nastawienie ludzi do nich jest różne. Od obśmiewania, przez ignorowanie do zainteresowania. Wiele takich teorii jest zmyślonych, które mieszają się z tymi popartymi słusznymi faktami tworząc wyobrażenie o osobie wierzącej w nie jako świrze widzącym wszędzie spisek. Biorąc pod uwagę spiskową teorię dziejów, taki obraz jest prawdziwy. Ale oczywiście nie o taki Mi tu chodzi.

__

Użytkownik
ScorPion`

2008-06-02 23:08:00

mialem na mysli jego przepowiednie, jesli czlowiek tyle rzeczy pisze, stosujac metafory to wydarzenia same mozna do jego tresci przyporzadkowac, poza tym jakis czas temu byl przeprowadzany test, sprowadzona "Propheta" czyli jasnowidza, zrobiono test, badano wszystkie te zjawiska rowniez na podstawie Nostradamusa, nie bede sie rozpisywal, bo jesli jestes jego fanem to rowniez powinienes zajac sie poszukiwaniem racjonalnych stwierdzen na jego temat, polece Ci program - Galileo Mystery' und 'Nostradamus' und die 'Prophezeiungen'

celowo zabijaja tysiace ludzi? wulkany, tornada, dzielem ludzi? brawo:)

nie ogladalem filmiku bo nie mam czasu, jesli swiadomie zabijaja ludzie, wiadomo co na ten temat mysle, chociaz znowu.. trzesienia ziemi sa naturalne, spowodowane przesunieciem sie plyt, potwierdzone. co do tych roznych testow broni, ok, nie mam watpliwosci, ale zapewniam Cie, ze wiekszosc katastrof to natura, nie czlowiek

zapiski huraganow, wulkanow, trzesien ziemi? wiesz, w dawniejszych czasach nie bylo takich problemow, zauwaz, jak na swiecie sie zmienia klimat, ludzie nie mieli kiedys takich problemow jak teraz, poza tym jesli mowisz o tych daaawniejszych czasach to zaloze sie, ze sa zapiski, tylko ludzie bardziej byli zajeciem wynalezieniem kola, poza tym wiekszosc nie przetrwala setki lat.. i na marginesie - kazde trzesienie ziemi, huragan = "gniew bogow"

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-06-02 23:13:42

To może być prawda. Potłukłem się kiedyś i teraz gadam głupoty.

__

VIP
majcok

2008-06-02 23:14:52

Proponuje wiecej tego indianskiego kwasu, moze wtedy sie dowiemy kto w koncu ten ksiezyc zbudowal 8D

__

Użytkownik
qwe

2008-06-02 23:21:40

eee to nie jest zaden kwas...
juz DOC jest 100x lepsze od LSD

a aya ma i tak inne dzialanie
wrecz niesamowite
mozesz przeniesc sie w swoja przeszlosc i zobaczyc jakie bledy zrobiles w zyciu i jakie one mialy na nie wplyw

powstal nawet film o takich rzeczach :)

http://pl.youtube.com/watch?v=736NKsK86Uk

jego pelny tytul to Blueberry

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-06-02 23:49:17

a ja jestem dziecko kwiat !

__

VIP
V!ct!M

2008-06-03 00:00:56

jutro sobie przeczytam no ale nie wiem, keidys czytalem to bylo cos o jaszczurach, ze uprowadzaja ludzi czy nawet zyja obecnie na ziemi (i maja ogony :D) i ludzie sa dla nich pokarmem :D

__

Użytkownik
Tymek

2008-06-03 00:06:24

Kolejne dziecko z trochę wyższym niż przeciętny poziomem inteligencji i wyobraźnią godną najlepszych pisarzy SF. Nic poza tym.

Twórcy teorii spiskowych, historii o 'dzieciach indygo' itd. oraz wszyscy ludzie, którzy chcą w to wierzyć to po prostu marzyciele, którym nie wystarcza to co nas otacza :-). Dobrze jest czasem popuścić wodzę fantazji, jednak należy pamiętać, że ogólnie rzecz biorąc powinniśmy twardo stąpać po ziemi.

__

VIP
majcok

2008-06-03 00:34:03

dobre info :XD

__

VIP
kot

2008-06-03 00:35:04

A w boga tez wierzysz? ;DDD

__

Użytkownik
chopin

2008-06-03 00:45:27

Następny będzie człowiek homar z Marsa. Później motomyszy z Marsa. Zagłada gwarantowana.

__

VIP
Sh1eldeR

2008-06-03 01:49:21

@Cudowny stosunek rozmiarow i dystansu Ksiezyca i Slonca:
Z tym Ksiezycem i Sloncem... Zauwaz prosze, ze te "idealne proporcje", ktore podales, po prostu nie sa prawdziwe.

Oto rzeczywiste dane i proporcje:

Odleglosc Ziemia-Slonce: 149 600 000 km (srednio)
Odleglosc Ziemia-Ksiezyc: 384 000 km (srednio)
Srednica Slonca: 1 392 000 km
Srednica Ksiezyca: 3 476 km

Stosunek srednicy (wielkosci) Slonca do Ksiezyca:
1392000 / 3476 = 400,46

Stosunek odleglosci Slonca do odleglosci Ksiezyca:
149600000 / 384000 = 389,58

Jak widac, nie ma tutaj niczego idealnego; te stosunki sa rowne tylko "mniej-wiecej", z duzym przymruzeniem oka (ponad 2% rozbieznosci).

I to jest najkorzystniejsze porownanie tych wartosci, jakie mozna przeprowadzic. Zauwaz prosze, ze uzylem najmniejszego mozliwego rozmiaru Slonca -- samej tarczy Slonecznej. Faktyczny rozmiar Słońca jest sporo wiekszy i wtedy roznica w proporcji bylaby jeszcze bardziej zachwiana.

@"Planeta X":
Naukowcy ja obserwuja? Ktorzy naukowcy? Czy sa gdzies zdjecia z np. HST? Skoro ja obserwuja, to musza byc znane jej wspolrzedne -- moglbys je przytoczyc? Z checia lukne w ta strone nieba. A co, pewnie wspolrzedne te nie sa znane? To skad wiadomo, ze "naukowcy ja obserwuja"? Nie wiem jak ktos mialby udowodnic / dowiedziec sie na pewno, ze "naukowcy cos obserwuja", jesli nie mialby wspolrzednych tego obiektu i nie wiedzial, jacy naukowcy go obserwuja...

@"Arka nasion":
Faktycznie ciekawa sprawa, wygooglowalem. I wiesz co? Okazuje sie, ze nie kosztowalo to setki milionow dolarow, a 6.2 mln Euro. Spora roznica, nie? IMO to dobry cel zeby wydac taka kwote pieniedzy i nie, nie sadze zeby przekazanie tego jakims organizacjom charytatywnym bylo lepsze. Poza tym, "wieksza czesc tej sumy" wylozyl nie kto inny jak sam Bill Gates, ktory zaslugi dla organizacji charytatywnych ma ogromne. Wiekszosc bogaczy nie wydaje swojej kasy na tak szczytne cele :).

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 03:24:12

duzo jest klamstw o reptilianach
jednak prawdopodobnie istnieja
Egipcjanie poswiecali im mnostwo czasu

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 03:26:20

nie rozumiem po co to pytanie

Bog na pewno istnieje ale nie jest istota
jest absolutem

smieszy mnie fakt, ze wiele osob wierzy w jakiegos czlowieka z niebios

Bog jest zupelnie czyms innym niz ponad 90% ludzi sobie wyobraza

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 03:39:49

te filmu o Nostradamusie ogladalem, nie jestem jego wielkim fanem
w zasadzie malo obchodzi mnie Nostradamus bo wszystkie dzieje ziemi JASNO opisane sa w ksiedze Genesis, nie ma tam takich metafor jakimi poslugiwal sie Nostradamus

pozatym nostradamus MUSIAL poslugiwac sie takimi metaforami by go nie posadzanie o czary itp

celowo zabijaja tysiace ludzi? wulkany, tornada, dzielem ludzi? brawo:)

brawo?? nie wiem do kogo te slowa, ja moge powiedziec tobie
brawo! rzad robi z toba co chce ogranicza ci prawo, okrada poprzez zus itp itd
a ty jak posluszny baranem zjadasz te ich obietnice wyborcze

nie ogladalem filmiku bo nie mam czasu, jesli swiadomie zabijaja ludzie, wiadomo co na ten temat mysle, chociaz znowu..

w raportach ONZ znajduja sie zapiski o skutkach PROGRAMU KONTROLI POPULACJI
ten program dziala na wielu frontach m.in medycznym, politycznym, naukowym

wielu wplywowych politykow JASNO mowilo, ze 500mln ludzi na swiecie jest w SAM RAZ
jest mnostwo dokumentow
wierz lub nie, ja do wiekszosci sam dochodzilem
nie czekam az mi podadza cos na tacy, zapewne ty wszystko chapiesz z TV a tam takich rzeczy na pewno ci nie powiedza

zreszta przykladem mordowania swoich ludzi bylo WTC choc to mialo inne znaczenie

trzesienia ziemi sa naturalne, spowodowane przesunieciem sie plyt, potwierdzone. co do tych roznych testow broni, ok, nie mam watpliwosci, ale zapewniam Cie, ze wiekszosc katastrof to natura, nie czlowiek

Ty zapewniasz mnie?? czym, powiedz mi? slowami?? co puscisz mi nagrania z TVNu ??
stary jakbys chcial wiedziec to ZAWSZE po trzesieniach ziemi nad okolica trzesienia widoczna jest kula plazmy
ZAWSZE

nie pierdziel mi o jakichs ruchach plyt tektonicznych bo na zadnej planecie nie ma takie cos miejsca

sa trzesienia ziemi naturalne, ale WIEKSZOSC katastrof to czlowiek
poczytaj o programie HAARP

zapiski huraganow, wulkanow, trzesien ziemi? wiesz, w dawniejszych czasach nie bylo takich problemow, zauwaz, jak na swiecie sie zmienia klimat, ludzie nie mieli kiedys takich problemow jak teraz, poza tym jesli mowisz o tych daaawniejszych czasach to zaloze sie, ze sa zapiski, tylko ludzie bardziej byli zajeciem wynalezieniem kola, poza tym wiekszosc nie przetrwala setki lat.. i na marginesie - kazde trzesienie ziemi, huragan = "gniew bogow"

czy ty sobie kpisz?? przeciez trzesien ziemi na taka skale nie bylo jeszcze 60LAT TEMU
to samo z huraganami

co do baaaaardzo dawnych czasow to sie baaaaardzo mylisz

ludzie poswiecali wiekszosc czasu na obserwowanie i zapisuwanie zjawisk przyrodniczych
huragan="gniew bogow", chyab tylko u Indian

[url=http://www.eioba.pl/a81836/fema_najpotezniejsza_organizacja_rzadowa_swiata]klik[/url]

masz poczytaj sobie

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 04:04:28

co do tych odleglosci to pozniej Ci odpisze ew nie odpisze bo jutro wyjazd do anglii :D
powiem tak, ze sa rozne metody badania odleglosci miedzy 2 obiektami i odkryto nowy sposob (musze odgrzebac swiaty nauki by dokladnie o tym powiedziec)
i to juz chyba 2 lata temu, ktory zmienia troche oficjalne odleglosci miedzy ziemia a innymi cialami

planeta X
nie ma zdjec bo teleskop hubble to taki shit ze nie potrafi zrobic nawet dobrego zdjecia plutona a co dopiero Nibiru ktory poki co jest daleko za plutonem
jacy naukowcy? naukowcy NASA

sa wzmianki na jej temat w raportach NASA na ich stronie, jutro dam link (jak zdaze)
http://xfacts.com/x2.htm

@"Arka nasion":
Faktycznie ciekawa sprawa, wygooglowalem. I wiesz co? Okazuje sie, ze nie kosztowalo to setki milionow dolarow, a 6.2 mln Euro. Spora roznica, nie? IMO to dobry cel zeby wydac taka kwote pieniedzy i nie, nie sadze zeby przekazanie tego jakims organizacjom charytatywnym bylo lepsze. Poza tym, "wieksza czesc tej sumy" wylozyl nie kto inny jak sam Bill Gates, ktory zaslugi dla organizacji charytatywnych ma ogromne. Wiekszosc bogaczy nie wydaje swojej kasy na tak szczytne cele :).

co do Arki to sorry ale zapomnialem napisac, ze arka to nie tylko arka nasion
ta dla nasion kosztowala 6mln, jednak jest jeszcze jedna
duuzo wieksza i bardziej zaawansowana na grenlandi, nie pamietam co jeszcze tam jest przechowywane

Bill Gates, taa, tez mi sie to podobalo, gdy nie dowiedzialem sie, ze jego zona, zalozycielka fundacji jest Bilderbergiem
i faktycznie wieszkosc szmalu z fundacji Billa G nie idzie wcale na pomoc charytatywna
a czesc z niej idzie na esperymenty na afrykanskiej ludnosci prowadzonej rowniez przez m.in czerwony krzyz

rowniez postaram sie na linki do stron ludzi pracujacych niegdys w tych organizacjach ktorzy ujawniaja prawde na temat dzialania tych instytucji

w Afryke w sumie wpompowano ponad bilion dolarow a z kazdym rokiem sytuacja jest coraz gorsza, niektorym sie wydaje, ze jest odwrotnie bo obalane sa dyktatury i rezimy, ale to tylko jedna strona medalu
ONZ przejmuje afryke, praktycznie afryka juz jest wlasnoscia ONZ

zreszta z kazdym przyszlosciowym koncernem jest tak samo
elita wysyla tam swojego delegata ktory ma oferte nie do odrzucenia
po jej zaakceptowaniu interes zaczyna podejzanie mocno sie rozkrecac

kto nie chce wstapic do bractwa ten ma po prostu przekichane
pisalo o tym wielu przedsiebiorcow z USA

to jest za dlugi i zbyt skomplikowany temat zeby o tym tak pisac

obejrzyj sobie filmik
http://pl.youtube.com/watch?v=NDWp0e4G9BQ

jesli juz jestes po stronie prawdy wszystko zaczyna doslownie az razic w oczy, te klamstwa w TV itp
nie wiesz o czym mowie, bo nie sadze, ze w TV klamia bo na jakies stronie o spiskach mowia inaczej

sadze tak po logice wlasnego myslenia, niestety wiele osob w tym kraju nie mysli

na koniec cos o Traktacie Lizbonskim ;p

,,Według Rzeczpospolitej Valéry Giscard d'Estaing powiedział w 2007 roku, że wszystkie wcześniejsze propozycje będą zawarte w nowym tekście, ale będą w jakiś sposób zamaskowane i zatajone. Gazeta również cytuje Giuliano Amato, który stwierdził, że zdecydowano, że ten dokument ma być niezrozumiały. Bo jeśli będzie niezrozumiały, to ludzie pomyślą, że nie może być konstytucyjny – takie mniej więcej było rozumowanie. Gdyby był od razu jasny, to pomyśleliby, że może powinno być referendum. Natomiast Karel De Gucht powiedział, że traktat celowo jest nieczytelny''

ku** 4 rano za 3 godziny podudka ;/

cu ;)

edit: piszesz takie ladne posty, ze az dostaniesz plusa :*
;D

__

Były Redaktor
so0fka

2008-06-03 06:19:08

qwe, piszesz wiele ciekawych i intrygujących rzeczy. W Twoim rozumowaniu jednak widzę jeden rażący błąd i nie potrafię go zrozumieć. Nie chcesz wierzyć mediom, temu, co podają ci w telewizji, radiu, prasie, a wierzysz jakimś naukowcom, których nie potrafisz zacytować, redagowanym nie wiadomo przez kogo "Światom Nauki" i filmikom na YouTube'ie. Piszesz wiele o danych, które posiada NASA, o tajnych misjach ONZ-u i Czerwonego Krzyża w Afryce, a skąd wiesz te rzeczy? Zgaduję, że z Internetu. Nie rozumiem więc skąd Twój brak zaufania do środków masowego przekazu idzie w parze z naiwną wiarą w to, że amatorsko montowane filmy, które możesz obejrzeć tam, gdzie każdy człowiek na świecie może wrzucić największą bzdurę, jaką wymyśli, powiedzą Ci prawdę.

__

VIP
kot

2008-06-03 07:44:05

Jesli przez "ciekawe i intrygujace" rozumiesz "wyssane z palca i niepoparte dowodami" to masz racje!

__

Użytkownik
LaM

2008-06-03 09:46:13

Hmmm ... Media klamia ...

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 10:10:18

niezalezni naukowcy lub naukowcy publikujacy prawde sa najczesciej wywalani z firm ktore ich zatrudnialy

popatrz np na Discloure Project http://video.google.pl/videoplay?docid=808393514949778004&q=DISCLOSURE+PROJECT++pl&ei=dfJESKzMIo2QjgLS5ojyCQ

http://www.nautilus.org.pl/?i=1212

przeciez gdyby nie internet to nigdy nie dowiedzialbym sie o tym, ja ani wielu innych osob

to w internecie Alex Jones stworzyl swoj program PrisonPlanet.com
w TV nie daliby mu ani troche czasu

podalem na koncu poprzedniego posta cos o traktacie lizbosnkim
to byla prawda, ale dlaczego nie mowiono o tym w TV?
dlaczego w TV nie mowia, ze traktat ten jest narzucany na sile

po prostu kolejny filmik
http://pl.youtube.com/watch?v=5IP7_MxXD6k

wiesz, ze jest zakaz publikowania cech, prawa itp ZSRR ??
dlatego bo wystepuje razace podobienstwo miedzy ZSRR a UE,
tylko, ze UE jest budowana podstepem, szatazami i manipulacja
kto siedzi w temacie ten doskonale wie, ze tak jest

w mediach nie pokaza mi takiego czegos
http://video.google.pl/videoplay?docid=-7804847028067404785&q=revolution+will+not&ei=KPRESJXRMIaCiwLfkNzlCQ

dobrze, ze sa polacy ktorzy zalozyli blogi takie jak ten
http://www.wenezuelawmediach.blogspot.com/
gdzie podaja przyklady klamstw w mediach na temat wenezueli

z mass mediow nie dowiem sie NIC na temat Rona Paula
http://pl.youtube.com/watch?v=IfjLvgpSGTk

nawet na glupim, kontrolowanym onecie i wp ta sprawa zostala przemilczana

tu jest fajny przyklad http://pl.youtube.com/watch?v=Lusg8qzOlvc

a tu KULTOWY filmik o Ronie Paulu http://pl.youtube.com/watch?v=q-XIlzewgds

czesc 2 http://pl.youtube.com/watch?v=i323FO2mOJI&feature=related

przeciez Ron Paul jest fenomenem! w ciagu 24 godzin jego darczyncy zebrali 4 MILIONY dolarow
NIKT nie moze pochwwalic sie takimi osiagami

jego mowy zgromadzaja wieksza publike niz mowy obamy i clinton razem wziete

TO SA tematy na PIERWSZE STRONY GAZET
dlaczego to wszystko jest tak uciszane?

caly swiat dowiaduje sie o Ronie Paulu z internetu
http://europe4ronpaul.blogspot.com/

naprawde warto przeczytac chociazby te ksiazki

J.A.Cervera - "Pajęczyna władzy" - Wrocław 1997
R.Gładkowski - "Myślącym pod rozwagę" - Toronto 1984
W.T.Still - "Nowy Porządek Świata" - Poznań 1995
P.Virion - "Rząd Światowy" - Warszawa 1999
P.Villemarest - "Źródła finansowe komunizmu i nazimu" - Warszawa 1997
A.C.Sutton - "Americas Secret Establishment" - Liberty House Press 1986
M.Poradowski - "Nowy Światowy Ład" - Poznań 1995
R.H.Goldsborough, L.Cuddy - "Nowy porządek świata - chronologia i komentarze" - Poznań 1997
H.A.Gwynne - "Przyczyna wrzenia światowego" - Poznań 1996
J.Chodorowski - " Kto kogo prowadzi?" - Poznań 2003

by wiedziec dlaczego tak sie dzieje

Po co mi media?? niepotrzebuje ich klamstw, potrafie wyszukac informacje na wlasna reke i przynajmniej moge cos ocenic obiektywnie, media nie sa obiektywne
nie podaja nam informacji tylko z gory narzucaja tok myslenia

zrozum, ze w internecie jest tyle samo nieprawdziwych informacji na rozne tematy jak i tych prawdziwych, jednak mozna sie nauczyc odrozniac te prawdziwe od nieprawdziwych
trzeba troszke samemu pomyslec i troche wiecej zrodel sprawdzic ale satysfakcja jest duza

i maja ta wiedze moge odroznic

amatorsko montowane filmy, które możesz obejrzeć tam, gdzie każdy człowiek na świecie może wrzucić największą bzdurę, jaką wymyśli,

od filmow w ktorym mowia prawde

spotkalem sie z wieloma, ale to naprawde wieloma falszywimi publikacjami, filmami

oczywista prawda to np

Globalne ocieplenie to oszustwo, którym nas karmią. W rzeczywistości cały Układ Słoneczny się ociepla. To naturalny cykl, którego objawem jest wzmożona aktywność Słońca. Koncerty Live Earth były operacją zorganizowaną przez Rotschildów.

mozna to sprawdzic

rowniez imprezy Live Earth sa sponsorowane i prowadzone przez Rockefellerow
tak samo jak ruch feministek itp

czlowieku ja mam rozum, nie wierze we wszystko co zobacze!
nie wiem skad takie podejrzenia. myslisz, ze podejrzewam TV, prase a w internecie juz wszystko jest czyste?? czlowieku ja mysle i wiem, ze celowo wrzucanych jest tam mase falszywych informacji.

których nie potrafisz zacytować, redagowanym nie wiadomo przez kogo "Światom Nauki" i filmikom na YouTube'ie.

czlowieku byla 5 rano, przygotowuje sie do wyjazdu do anglii na 3 miechy
nie jestem w stanie sobie przypomniec kto co konkretnie powiedzial/napisal

mysl sobie co chcesz, nie chce zebys mi ufal/wierzyl
wole zebys sam poszukiwal prawdziwych informacji na wlasna reke
pzdr

wydawca "swiat nauki" jest proszynski media
ludzie ktorzy tam pisza sa tez powszechnie znani
lecz wielu z nich piszac swoje publikacje opiera sie na przypuszczeniach
95% tekstwo o fizyce to przypuszczenia, ktore sa bledne gdyz opieraja sie o teorie wzglednosci Einsteina, a Einstein sam mowil iz nie jest zadowolony z tej teorii gdyz jest onia niespojna i ma wiele luk

sa ludzie ktorzy to wiedza ale siedza cicho

podaje Ci te linki do filmkow z YT poniwaz watpie bys zadal sobie trud czytania materialow ktore przedstawiaja wszystko w przystepnej formie

myslisz, ze klamia one np na temat traktatu lizbonskiego??
http://pl.youtube.com/watch?v=9KVWcnueHNg
sprawdz sam

ja Ci tylko podaje informacje
a czy Ty jestes/nie jestes wystarczajaco bystry by samemu sprawdzic ich autentycznosc to juz Twoja sprawa

[url=http://pl.youtube.com/watch?v=K6SKHFbKmvo]Polecam![/url]

http://pl.youtube.com/watch?v=gt8Y93k0pB0
http://pl.youtube.com/watch?v=V0M2GnQluJk&feature=related

nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale np wszystkie wieksze uczelnie na swiecie sa obserwowane przez tajne agencje takie jak CIA by czasem "czegos" nie wynaleziono
tak by mozna zagrzebac kryzys energetyczny na swiecie
byl kiedys na necie o tym wywiad z profesorami m.in MIT, ze postep naukowy celowo jest zachamowywany, zreszta to by sie zgadzalo z planami Illuminati i New World Order

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 10:13:13

niezalezni naukowcy lub naukowcy publikujacy prawde sa najczesciej wywalani z firm ktore ich zatrudnialy

popatrz np na Discloure Project [url=http://video.google.pl/videoplay?docid=808393514949778004&q=DISCLOSURE+PROJECT++pl&ei=dfJESKzMIo2QjgLS5ojyCQ]klik[/url]

http://www.nautilus.org.pl/?i=1212

przeciez gdyby nie internet to nigdy nie dowiedzialbym sie o tym, ja ani wielu innych osob

to w internecie Alex Jones stworzyl swoj program PrisonPlanet.com
w TV nie daliby mu ani troche czasu

podalem na koncu poprzedniego posta cos o traktacie lizbosnkim
to byla prawda, ale dlaczego nie mowiono o tym w TV?
dlaczego w TV nie mowia, ze traktat ten jest narzucany na sile

po prostu kolejny filmik
http://pl.youtube.com/watch?v=5IP7_MxXD6k

wiesz, ze jest zakaz publikowania cech, prawa itp ZSRR ??
dlatego bo wystepuje razace podobienstwo miedzy ZSRR a UE,
tylko, ze UE jest budowana podstepem, szatazami i manipulacja
kto siedzi w temacie ten doskonale wie, ze tak jest

w mediach nie pokaza mi takiego czegos
[url=http://video.google.pl/videoplay?docid=-7804847028067404785&q=revolution+will+not&ei=KPRESJXRMIaCiwLfkNzlCQ]klik[/url]

dobrze, ze sa polacy ktorzy zalozyli blogi takie jak ten
http://www.wenezuelawmediach.blogspot.com/
gdzie podaja przyklady klamstw w mediach na temat wenezueli

z mass mediow nie dowiem sie NIC na temat Rona Paula
http://pl.youtube.com/watch?v=IfjLvgpSGTk

nawet na glupim, kontrolowanym onecie i wp ta sprawa zostala przemilczana

tu jest fajny przyklad http://pl.youtube.com/watch?v=Lusg8qzOlvc

a tu KULTOWY filmik o Ronie Paulu http://pl.youtube.com/watch?v=q-XIlzewgds

czesc 2 http://pl.youtube.com/watch?v=i323FO2mOJI&feature=related

przeciez Ron Paul jest fenomenem! w ciagu 24 godzin jego darczyncy zebrali 4 MILIONY dolarow
NIKT nie moze pochwwalic sie takimi osiagami

jego mowy zgromadzaja wieksza publike niz mowy obamy i clinton razem wziete

TO SA tematy na PIERWSZE STRONY GAZET
dlaczego to wszystko jest tak uciszane?

caly swiat dowiaduje sie o Ronie Paulu z internetu
http://europe4ronpaul.blogspot.com/

naprawde warto przeczytac chociazby te ksiazki

J.A.Cervera - "Pajęczyna władzy" - Wrocław 1997
R.Gładkowski - "Myślącym pod rozwagę" - Toronto 1984
W.T.Still - "Nowy Porządek Świata" - Poznań 1995
P.Virion - "Rząd Światowy" - Warszawa 1999
P.Villemarest - "Źródła finansowe komunizmu i nazimu" - Warszawa 1997
A.C.Sutton - "Americas Secret Establishment" - Liberty House Press 1986
M.Poradowski - "Nowy Światowy Ład" - Poznań 1995
R.H.Goldsborough, L.Cuddy - "Nowy porządek świata - chronologia i komentarze" - Poznań 1997
H.A.Gwynne - "Przyczyna wrzenia światowego" - Poznań 1996
J.Chodorowski - " Kto kogo prowadzi?" - Poznań 2003

by wiedziec dlaczego tak sie dzieje

Po co mi media?? niepotrzebuje ich klamstw, potrafie wyszukac informacje na wlasna reke i przynajmniej moge cos ocenic obiektywnie, media nie sa obiektywne
nie podaja nam informacji tylko z gory narzucaja tok myslenia

zrozum, ze w internecie jest tyle samo nieprawdziwych informacji na rozne tematy jak i tych prawdziwych, jednak mozna sie nauczyc odrozniac te prawdziwe od nieprawdziwych
trzeba troszke samemu pomyslec i troche wiecej zrodel sprawdzic ale satysfakcja jest duza

i maja ta wiedze moge odroznic

amatorsko montowane filmy, które możesz obejrzeć tam, gdzie każdy człowiek na świecie może wrzucić największą bzdurę, jaką wymyśli,

od filmow w ktorym mowia prawde

spotkalem sie z wieloma, ale to naprawde wieloma falszywimi publikacjami, filmami

oczywista prawda to np

Globalne ocieplenie to oszustwo, którym nas karmią. W rzeczywistości cały Układ Słoneczny się ociepla. To naturalny cykl, którego objawem jest wzmożona aktywność Słońca. Koncerty Live Earth były operacją zorganizowaną przez Rotschildów.

mozna to sprawdzic

rowniez imprezy Live Earth sa sponsorowane i prowadzone przez Rockefellerow
tak samo jak ruch feministek itp

czlowieku ja mam rozum, nie wierze we wszystko co zobacze!
nie wiem skad takie podejrzenia. myslisz, ze podejrzewam TV, prase a w internecie juz wszystko jest czyste?? czlowieku ja mysle i wiem, ze celowo wrzucanych jest tam mase falszywych informacji.

których nie potrafisz zacytować, redagowanym nie wiadomo przez kogo "Światom Nauki" i filmikom na YouTube'ie.

czlowieku byla 5 rano, przygotowuje sie do wyjazdu do anglii na 3 miechy
nie jestem w stanie sobie przypomniec kto co konkretnie powiedzial/napisal

mysl sobie co chcesz, nie chce zebys mi ufal/wierzyl
wole zebys sam poszukiwal prawdziwych informacji na wlasna reke
pzdr

wydawca "swiat nauki" jest proszynski media
ludzie ktorzy tam pisza sa tez powszechnie znani
lecz wielu z nich piszac swoje publikacje opiera sie na przypuszczeniach
95% tekstwo o fizyce to przypuszczenia, ktore sa bledne gdyz opieraja sie o teorie wzglednosci Einsteina, a Einstein sam mowil iz nie jest zadowolony z tej teorii gdyz jest onia niespojna i ma wiele luk

sa ludzie ktorzy to wiedza ale siedza cicho

podaje Ci te linki do filmkow z YT poniwaz watpie bys zadal sobie trud czytania materialow ktore przedstawiaja wszystko w przystepnej formie

myslisz, ze klamia one np na temat traktatu lizbonskiego??
http://pl.youtube.com/watch?v=9KVWcnueHNg
sprawdz sam

ja Ci tylko podaje informacje
a czy Ty jestes/nie jestes wystarczajaco bystry by samemu sprawdzic ich autentycznosc to juz Twoja sprawa

[url=http://pl.youtube.com/watch?v=K6SKHFbKmvo]Polecam![/url]

http://pl.youtube.com/watch?v=gt8Y93k0pB0
http://pl.youtube.com/watch?v=V0M2GnQluJk&feature=related

nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale np wszystkie wieksze uczelnie na swiecie sa obserwowane przez tajne agencje takie jak CIA by czasem "czegos" nie wynaleziono
tak by mozna zagrzebac kryzys energetyczny na swiecie
byl kiedys na necie o tym wywiad z profesorami m.in MIT, ze postep naukowy celowo jest zachamowywany, zreszta to by sie zgadzalo z planami Illuminati i New World Order

slyszles np o Alexie Jonesie?
mnie od poczatku wydawal sie podejrzany

w przekonaniu tym utwierdzil mnie najwiekszy autorytet jesli chodzi o badanie spraw teorii spiskowych- kentroversy

Alex Jones zachowuje się jak gatekeeper i prawdopodobnie współpracuje z tymi, którzy niby są jego wrogami. Istnieje oficjalny termin na to: Kontrolowana Opozycja. Niedawno gościem jego audycji był członek rodziny Rotschildów i rozmawiali o oszustwie jakim jest globalne ocieplenie. Było to interesujące przedstawienie, ale zmusiło mnie do zastanowienia: co tu NAPRAWDĘ się dzieje?

Niektóre z rzeczy, które Alex zrobił, są naprawdę imponujące, ale rujnowane są przez jego biznesplan o nazwie Info Wars Inc. Nie ma nic złego w sprzedawaniu książki czy filmu. Ale jeśli robi się z tego 50 książek albo 50 filmów, wtedy mam z tym problem. Patrząc po komentarzach, które widzę w internecie, wiele osób zaczyna męczyć hiperkapitalizm Alexa Jonesa. Jedną z tych osób jestem ja.

internet jest najmniej kotrolowany

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 10:14:19

wyssana z palca i niepodparta dowodami jest twoja inteligencja np ;o

czlowieku zacznij samodzielnie myslec, bo juz wiele razy pisalem na pewne tematy, ale do niektorych najwidoczniej nie dociera eh

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 11:02:24

to, ze wiele teorii spiskowych jest falszywych to fakt
ale tez wiele z nich jest prawdziwych i NIEPODWAZALNYCH

jak np spisek globalnej elity

puscic wodze fantazji?? czytales o "trzecim oku" wiesz co to jest za 'paranormalna' zdolnosc??

a wyobraz sobie, ze mam kuzynke ktora ma otwarte 3 oko od urodzenia i potrafi takie rzeczy, ze przecieral bys oczy ze zdumienia

ja np z tego co widac stapam po ziemi bardziej twardo niz Ty
to wlascie Ty jeszcze marzysz, spisz i nie widzisz wielu rzeczy ktore istnieja

sam kiedys malo wierzylem w takie rzeczy ale moj umysl dopuszczal ich istnienie
wiec jak zaczalem sie tym interesowac i sam odkrywac fakty zupelnie zmienilem zdanie na ich temat i smiesza mnie ludzie ktorzy nie wiedza co dzieje sie za ich plecami a twierdza iz "stapaja mocno na ziemi"

nie interesowalem sie tym chlopcem z Rosji ale np ku twojej nie wiedzy powiem Ci
ze u tego dziecka stwierdzono dosc przecietny poziom inteligecji
a wyobraznia godna pisarzy SF to kompletna bzdura bo jak mozna mowic o rzeczach o ktorych nigdy sie nie slyszalo a ktore isnieja??

jak dziecko moze opowiadac o jakichs silnikach antygrawitacyjnyh itp
jesli NIGDY o tym nie czytalo co twierdzila jego matka, w domu zadnych czasopism i ksiazek tego typu wiec dziwne by dziecko tak po prostu zgadlo o tych wszystkich rzeczach
to JEST dziwne

__

VIP
kot

2008-06-03 11:14:02

Nie jestem psychiatra, ale wydaje mi sie, ze masz jakis kompleks nizszosci, ktory probujesz leczyc gromadzeniem tajemnej "wiedzy", o ktorej pojecie maja tylko nieliczni, a przeswiadczenie, ze do tej grupy nalezysz, ma sprawic, ze poczujesz sie lepszy ;DDD

__

Użytkownik
ricksterz

2008-06-03 11:42:54

taa napisz ze ma 3 piz*** ... ja tam nie wierze w takie rzeczy bo koniec swiata mialbyc 2000 roku tez niby bylo duzo osob ktore mowili ze tak bedzie i co jakos nie bylo FARMAZONY JESZCZE RAZ FARMAZONY CO MA SIE STAC , TO SIE STANIE NIKT NIE WIE KIEDY TO BEDZIE WIEC NIE PISZCICE FARMAZONOW BO AZ MI szkoda takich LUDZI !

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 11:43:10

nic takiego
nie czuje sie lepszy od nikogo
nie mam zadnych kompleksow i nigdy zadnych nie mialem

to nie jest zadna tajemna wiedza, jest dostepna dla kazdego wystarczy troche poczytac i myslec krytycznie

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 11:48:26

OMG lol

juz pisalem to 100x, ze na wiele falszywych informacji krazy po swiecie

zadnego konca swiata nie bedzie, jezeli Ty wierzysz w takie glupoty to...

NIKT tu nie pisal o zadnym koncu swiata a Ty wyskakujesz z jamiks tesktem z du*y
nie wiem o co ci chodzi

jestes typowym naiwniakiem
"bo media mowia, ze ktos tam powiedzial, ze bedzie koniec swiata, jednak on nie nastal i juz w zadna historie nie uwierze, nawet, ze Unia europejska jest tworzona na drodze manipulacji, mamo bede plakal"

szkoda mi takich ludzi

nie bedzie zadnego konca swiata, nastepnym razem sugeruj sie informacjami z roznych zrodel i mysl krytycznie a nie slepo przyjmujesz to co inni mowia, wtedy unikniesz takich "niespodzianek"

__

Użytkownik
ScorPion`

2008-06-03 12:35:33

film? mowie o dokumentacji, na podstawie faktow, stwierdzen;>

czlowieku, on tyle gadal bez precyzji czasu, moglbym rowno dobrze napisac to samo i za 500lat by to jakos przyporzadkowali:o poza tym nie bede sie juz powtarzal

huh, anarchista sie odezwal, rozumiem.. to nie plac ZUS, niestety taka jest hierarhcia, grupa ludzi ustala prawa, my sie do podporzadkujemy

czyli program polega na zabijaniu ludzi? ten HAARP nie robi sensu, ktos tam ladnego komenta napisal - ciekawa nowela;>

[url=http://youtube.com/watch?v=9WCc_y5k0n8&feature=related]patrz, kierowca zabil kennediego[/url], wydaje mi sie, ze wystarczy Tobie ladnie jakas teze zapakowac i od razu w to wierzysz

nie, nie z TV, chociaz czasami tak, ale nie z polskiej TV, wiec mysle, ze jestem o krok dalej niz Ty

co do WTC - zgadza sie, potwierdzam

Ty zapewniasz mnie?? czym, powiedz mi? slowami?? co puscisz mi nagrania z TVNu ??
stary jakbys chcial wiedziec to ZAWSZE po trzesieniach ziemi nad okolica trzesienia widoczna jest kula plazmy
ZAWSZE

jasny gwint, czlowieku, padam:D jest TRZESIENIE ZIEMI, to zamiast sie ukryc w bezpiecznym miejscu, ratowac ludzi z okolic, zabezpieczac jakies dobra materialne bede siegal po aparat i robil zdjecia... imponujesz mi ^^

nie pierdziel mi o jakichs ruchach plyt tektonicznych bo na zadnej planecie nie ma takie cos miejsca
no nie, masz absolutna racje, panstwa testuja swoje bronie na wlasnym terenie zeby pozniej placic miliony/miliardy za szkody jakie powoduja, nie wspominajac o zyciach jakie zabijaja..

sa trzesienia ziemi naturalne...
skoro nie przez plyt to w jaki sposob powstaja mi powiedz, bo nie wiem?

uh, doinformuj sie, bo w dawniejszych czasach kazde plemie mialo swojego boga/swoich bogow (z wyjatkami)

http://www.eioba.pl/a81836/fema_najpotezniejsza_organizacja_rzadowa_swiata

masz poczytaj sobie

rotfl? przeciez tam sa same filmiki? smiejesz sie, ze biore przyklady z niemieckiej telewizji? to co mi dales to cos ala secret service, kazdy wie ze istnieje, kazdy wie ze lamia prawo, ale ich nie poswtrzymasz, ameryki tym nie odkryles

wiesz, wielu ludzi korzysta z wiedzy powszechnej, do ktorej sie powinno podchodzic z dystansem, ty dazysz do wiedzy ukrytej, a kiedy cos takiego znajdziesz slepo w jej wypowiedzi wierzysz

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 13:10:14

jasny gwint, czlowieku, padam:D jest TRZESIENIE ZIEMI, to zamiast sie ukryc w bezpiecznym miejscu, ratowac ludzi z okolic, zabezpieczac jakies dobra materialne bede siegal po aparat i robil zdjecia... imponujesz mi ^^

Dina Fujiyamo zostal poinformowany o trzesieniu ziemi przez bylego ministra finansow Heizo Takenaka 2 dni przed zdarzeniem
przez lata wkrecil on sie do srodka tego calego przekretu na samym koncu robiac wywiad z J D Rockefellerem http://www.freedomvideo.org/blog/?p=521

no czlowieku moze teraz mi zaczniej wkrecac, ze to fotomontaz i rockefellerea se narysowal w paincie

spoko sa zdjecia robione telefonami, kamerami podczas wybuchow w metrze londynskim, podczas atakow na WTC, podczas strzelanin w iraku
jakos ludzie takie rzeczy kreca a ty piszesz jakies durne "imponujesz mi" nawet nie zastanawiajac sie co piszesz

no nie, masz absolutna racje, panstwa testuja swoje bronie na wlasnym terenie zeby pozniej placic miliony/miliardy za szkody jakie powoduja, nie wspominajac o zyciach jakie zabijaja..

miliony/miliardy za szokdy?? traca na tym glownie ludzie, nie panstwo
ludzie ktorym zniszczono domy zaciagaja kredyty na kupno nowych, napedzaja dalej ta banke kredytowa
to wszystko ma glebsze cele

dlaczego atak na WTC byl wewnetrzna robota?? dlaczego zniszczono budynki za setki milionow dolarow, salomoty, sprzet itp ?

myslisz, ze Busha obchodza obywatele USA, zolnierze w Iraku ??
no sorry ale chyba sam wiesz jak jest
poczytaj sobie co na ten temat ma do powiedzenia Aaron Russo

sa ludzie ktorzy przewidzieli atak na WTC, wiedzieli o tym spisku, niemal wszystkich zabito a sprawcow nie znaleziono, to jest normalne?

normalne jest to, ze CNN na 3 miechy przed 9/11 robi wywiad z Bin Ladenem w jego jaskini? CIA jest w stanie namierzyc kazdego czlowieka na ziemi a nie jest w stanie znalezc jakiegos araba??

editponadto przeciez w Chinach w ogole nie dba sie o ludzkie zycia, wiadomo to powszechnie, ze pogwalcane sa wszystkie prawa czlowieka, a ludzi z wiezien czesto usmierca by sprzedac organy, wiec o co Ci chodzilo z tymi istnieniami??

skoro nie przez plyt to w jaki sposob powstaja mi powiedz, bo nie wiem?

poczytaj artykuly niezaleznych naukowcow na temat HAARP

ruch plyt tektonicznych to fakt, ale mozna go wywolac sztucznie, zreszta bywaly juz w przeszlosci eksperymenty z wywolywaniem sztucznego trzesienia ziemi w rosji ktore zakonczyly sie powodzeniem, raporty sa dostepne glownie po rosyjsku

uh, doinformuj sie, bo w dawniejszych czasach kazde plemie mialo swojego boga/swoich bogow (z wyjatkami)[/qupte]

uh doinformuj sie bo wiara w boga, nie oznacza, ze trzeba tego boga obarczac wina za kataklizmy
tak jest w poludniomoamerykasnkich plemionach
Cejrowski zrobil wiele dokumentow na ten temat, radze je najpierw obejrzec a dopiero potem cos pisac

[quote]rotfl? przeciez tam sa same filmiki?

nosz qwa przeciez masz tam tekst z linkami do tych stron jako zrodla
http://www.fas.org/irp/offdocs/eo/index.html
http://www.fema.gov/about/history.shtm

no chyba, ze czytasz nie umiesz
NO I CO Z TEGO ZE FILMIKI, jezu najpierw je obejrzyj i sprawdz ich zawartosc oraz poprawnosc

to co mi dales to cos ala secret service, kazdy wie ze istnieje, kazdy wie ze lamia prawo, ale ich nie poswtrzymasz, ameryki tym nie odkryles

czy myslisz, ze uwazam sie za Supermana?? wiem, ze ich nie powstrzymam
tylko zorgazinowana i doinformowana grupa ludzi moze powstrzymac takie dzialania
ja wole cos robic niz nic nie robic, patrzec jak wlaza mi do domu i nie zareagowac, oddac swoje prawa i swoje zycie na ich usluge

wiesz, wielu ludzi korzysta z wiedzy powszechnej, do ktorej sie powinno podchodzic z dystansem, ty dazysz do wiedzy ukrytej, a kiedy cos takiego znajdziesz slepo w jej wypowiedzi wierzysz

jezu, jaki wor treningowy...
pisalem juz 100x ze do wiedzy powszechnej trzeba podchodzi Z DUZYM dystansem i miec sie na bacznosci oraz przyjrzec sie obydwu stronom

a NIE WIERZE SLEPO w jakiekolwiek wypowiedzi
nie wiem co Ty mi chcesz sugerowac, mowisz cos czego niepraktykuje
pisalem to juz wiele razy, ze w zadna nawet tajemna wiedze nie wierze slepo

OMG ogarnij sie troche i czytaj uazniej to co pisze bo pozniej wypisujesz takie bzdury

kazdemu powtarzam wiele razy by myslal krytycznie i
nie bral tego co napisalem slepo, za jakakolwiek prawde, to sa informacje ktore mozecie sami sprawdzic,
jednak widac wiekszosci sie nawet nie chce ruszyc dup. do bibilioteki i pozyczyc pare ksiazek gdzie tam wszystko jest ladnie opisane
sa to stare ksiazki, nowe nie przechodza przez cenzure lub sa blokowane
i takim np sposobem trudno kupic juz ksiazke "klub bilderberg" ktora byla undergroundowym bestsellerem
mam Ci podac tytuly??

edit masz
http://pl.youtube.com/watch?v=3hxjY0fFHIs
bardzo ciekawe i daje do myslenia

__

VIP
reaktiv

2008-06-03 13:23:56

qwe :D tyle co ty tutaj napisales to chyba nikt nigdy nie napisal w jednym temacie :D

imponujace, choc juz za duzo tego wszystkiego by czytac :D

A tak w ogole, jak sie odniesiesz do tego filmiku co kiedys byl chyba na esp.pl o spiskach i grupie osob wszelakiej wladzy, co byl fragment zamachu na WTC, ktory pokazywal ze niby bomby wybuchaja w wiezach. Bujda czy fakt? :d

__

Użytkownik
qwe

2008-06-03 13:40:24

http://pl.youtube.com/watch?v=3hxjY0fFHIs
prosze
daje do myslenia

co do WTC

najpierw trzeba zapoznac sie z oficjalnym raportem rzadu USA na temat 9/11 by cokowiek podwazac itp

czy byly podlozone bomby?
bardzo prawdopodobne, gdyz tak wlasnie robi sie kontrolowane wyburzanie

najlepiej zwracac sie z tym zapytaniem do ludzi uczestniczacych w akcjach ratowniczych, rodzin ofiar oraz swiadkow
to oni zalozyli strony takie jak
http://www.911truth.org/

jesli byl to kontrolowane wyburzenie (a wszystko na to wkazuje) to ladunki na pewno tam byly

http://pl.youtube.com/watch?v=Pd8B-8Au-Wk&feature=related

ciekawy jest ten filmik ponizej, jak wiadomo wypowiedzi nagrywane sa w studiu na niebieskim tle a dopiero pozniej nakladane sa widoki z kamer
http://pl.youtube.com/watch?v=JlL6ewlW6oc
bardzo zastanawiajace :D pare osob na forach ktore ogladalo BBC tego dni i orientowali sie w ulozeniu budynkow WTC tez twierdzili, ze podano iformacje o tym ze WTC 7 sie zawalilo zanim to faktycznie nastapilo

to tez jest bardzo zastanawiajace http://pl.youtube.com/watch?v=rw8JRvU1hTY

gdzies na necie znalazlem jeszcze amatorski filmik gdzie widac thermit ktory rozpuszczal stal jak WTC jeszcze sie nie zawalilo

edit
znalazlem jakis inny ale rownie dobry :)
http://pl.youtube.com/watch?v=Qitq-a9DXBU

http://pl.youtube.com/watch?v=9J8ojEWlkrs&feature=related

jesli to nie byla wewnetrzna robota to dlaczego jest tyle tajemnic, niespojnosci i rzad milczy w tych sprawach?

__

VIP
reaktiv

2008-06-03 14:30:08

Jak na discovery ogladalem film o WTC, to eksperci jasno mowili ze jest to nie mozliwe zeby ogien, a dokladniej tempereatura jaka wytworzylo paliwo lotnicze, moglo stopic stal, albo naruszyc konstrukcje takiego budynku.

Pokazywali rozne zdazenia z plonacymi budynkami w ktorych temperatura byla wieksza i nawet nie drgnely, a co dopiero myslec o ich zawaleniu, a tu takie dwa wielkie budynki mialy by od tak sie rozpasc?

WTC smierdzi na kilometr.

No i gdzies bylo tez ze Bin Laden zaprzeczal ze to oni zaatakowali.

__

Użytkownik
szefo

2008-06-03 14:33:06

z pewnoscia na wikipedi :DD panowie piszcie dalej, lubie czasem wpasc na esports i pierdolnac siarczystym smiechem z powodu waszych domyslow :))

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2793 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie