Boryska - chłopiec z Marsa

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
div1nity

2008-06-01 23:01:04

http://npn.ehost.pl/serwis/index.php?option=com_content&task=view&id=161&Itemid=73

Co o tym myślicie?

__

VIP
spec_u

2008-06-01 23:32:34

ja opowiadałem kolegą w przedszkolu ze na placu zabaw, pod ziamia sa... pojazdy gumisiow i wszyscy kopali we wskazanym przeze mnie miejescu, own3d ;asdff

szkoda tylko ze wtedy zamiast gumisiow nie ogladalem Star Wars'ow... ;- DDD

__
ema

Użytkownik
toxiknoizz

2008-06-01 23:35:35

ja tam w to nie wierze ;d

Do pierwszej wielkiej katastrofy na jednym z dużych kontynentów dojdzie w 2009

zobaczymy czy ma "info od boga" :> jak rzeczywiscie cos sie stanie to wtedy moze uwierze :>

__

Użytkownik
rox.

2008-06-01 23:37:00

to jeszcze dzieciak :D

__
:S

Użytkownik
dunayeRRR

2008-06-01 23:42:19

komercyjna sensacja :)

__

Użytkownik
kris90

2008-06-02 00:23:24

boryska - wódka na Sycylii za 3 euro : D tylko z tym mi sie temat skojarzył

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-06-02 00:55:18

ciekawe..

__

Użytkownik
ScorPion`

2008-06-02 01:05:26

co roku sa kataklizmy.. czyt katastrofy, pare lat temu tsunami, teraz ulewa w birmie.. to takie pierdu jak nostradamus, ktoremu wszyscy calowali stopy i ktory przewidywal przyszlosc az w koncu sie wydalo ze to fikcja, pozdro

__

Użytkownik
freak

2008-06-02 01:27:32

Na Marsie była jedna nieprzyjemna rzecz: stacja, którą należało zniszczyć.

Daj dziecku pograć w Dooma.

__

VIP
V!ct!M

2008-06-02 01:51:57

Jestem pilotem statku badawczego, naukowcem, ale nigdy nie dokonam skrzyżowania DNA człowieka i gada!

czyli te opowiesci o jaszczurach majacych zjadac ziemian sa prawdziwe?!

;DD

nie no ten przypadek jest akurat ciekawy

ale poczytajcie sobie przekazy kasjopejan, to jest dopiero beka ;DD

__

VIP
reaktiv

2008-06-02 02:00:12

Fajnie sie to czyta, lubie takie historie.

Tak w sekrecie wam powiem, ze jestem z planety Vegeta, a wywodze sie z rasy Saiyan. -.^ Ehh, moze po tej historyjce uda mi sie zasnac ;d

__

Użytkownik
toxiknoizz

2008-06-02 16:24:45

:P

__

Użytkownik
eXblanco =]

2008-06-02 17:39:12

ooo warto wiedziec... :D przynajmniej wiadomo dlaczego tak dobrze grasz

__
Hala Madrid !

Użytkownik
dezCartezz

2008-06-02 18:11:16

fikcja? :D

__

Użytkownik
varfare

2008-06-02 18:39:04

AHAHAHAHAHAHAHA NIE MOGE :D:D:D:D
"- Istnieje sześć powłok. Pierwsza warstwa stanowi 25% i jest to wytrzymały materiał, druga stanowi 30% całości i jest niczym guma, trzecia również stanowi 30% i to także metal. 4% całości posiada właściwości magnetyczne – mówił rysując na tablicy znaki. Jeśli dostarczy się energii do powłoki magnetycznej, urządzenie może przemierzać cały Wszechświat…

My, dorośli, spojrzeliśmy się jeden na drugiego. W której klasie on uczył się o procentach? "

:D:D:D:D AHAHA :D:D:D

Tak btw. vicek ma rację - przeczytajcie sobie przekazy kasjopejan :D

__

VIP
Grmx

2008-06-02 18:53:08

dobra strategia Pani Mamo i Panie Tato, tego mlodego chlopca.

__

Użytkownik
qwe

2008-06-02 19:33:46

Jest w tym część mojej winy. Nie chcieli się już duchowo rozwijać, zeszli ze ścieżki i przez to zniszczyli całość swej planety.

jest w tym duzo prawdy
my tez zboczylismy z drogi zamiast rozwoju duchowego wybralismy materializm

Magia zawiodła ich tam, gdzie czekała śmierć. Ale to miłość jest prawdziwą magią.

u nas to samo, Illuminaci poznali najlepsza sztuczke magiczna wszechczasow- magie tworzenia pieniadza, tworzenia czegos z niczego
polecam film Money as a Deby

Pewnego razu Borys oświadczył, iż naukowców ziemskich z pewnością zainteresowałby fakt, iż w naszym systemie gwiezdnym nie ma wcale 9 planet, ale dwie więcej. Obie leżą za orbitą Plutona. Wedle jego słów, Mars znajdował się kiedyś bliżej Jowisza. Do Czerwonej Planety należał też kiedyś nasz Księżyc. Potem jednak Mars zmienił swą orbitę po wielkiej kosmicznej katastrofie a jego satelitę przejęła Ziemia. Borys jednak nie pamięta nic z tego okresu.

to ze jest 11 planet NASA wie od dawna, od dawna wiedzieli to Majowie i inne starozytne cywilizacje
jest jeszcze jedna, 12 planeta- Nibiru
co 3600lat przelatuje przez nasz uklad sloneczny, wg kalendarza majow przeleci w roku 2012

__

Użytkownik
qwe

2008-06-02 19:36:39

to nie musi byc info od Boga

to jest ogolnodostepna wiedza
jestesmy uzaleznieni od zegarka a powinnismy znac ten wyzszy czas, ten na podstawie obserwacji na niebie
dlatego majowie przewidzieli wszystkie katastrofy i inne z niesamowita dokladnoscia

TVN Ci tego nie powie bo to telewizja odmozdzajaca tak jak i 99% stacji

__

Były Redaktor
raul

2008-06-02 19:39:01

hahaha, ja jak byłem mały to powiedziałem bratu, że mam ukryty statek kosmiczny pod blokiem. łaził po piwnicach i szukał tajnego zejścia :D

__

Użytkownik
qwe

2008-06-02 19:41:07

fikcja?? WTF co Ty chlopie gadasz
sam z ciekawosci czytalem Nostradamusa (a nie jakies zalowe, debilne streszczenia i opowiadania jego przepowiedni)

tsunami i inne katastrofy sa celowo wywolane
naukowcy mowia o tym od dawna, ze kazda wieksza katastrofa naszych czasow nie jest dzielem przypadku

tak samo jak za ostatnie trzesienia ziemi odpowiedzialny byl HAARP http://pl.youtube.com/watch?v=w30ffve_JQM

czy sa jakies udokumentowane zapiski z przeszlosci mowiace o tym, ze w tamtych czasach byly trzesienia ziemi i huragany??

NIE MA!
wiec zastanow sie bo cos tu niegra

__

Użytkownik
boro71

2008-06-02 19:43:55

i będzie koniec świata :DDddd

__
.

Użytkownik
qwe

2008-06-02 19:46:01

zadne jaszczury zjadajace ziemian

jest wysoce prawdopodobne, ze istnieje rasa reptilian

najciekawsze jest to, ze po wypiciu ayahuaski (najmocniejszy srodek psychodeliczny jaki istnieje, przyrzadzany przez indian) zawsze pojawiaja sie jaszczuropodobne stworzenia

nawet podawano to eskimosom ktorzy NIGDY nie widzieli gadow itp

i z ich opowiadan wynikalo, ze widzieli rowniez te stworzenia

polecam przeczytac te trip rapoty https://talk.hyperreal.info/thread/14983

ja sam zamierzam sie kiedys wybrac do ameryki by sprobowac tego specyfiku bo robiona samemu ze sprowadzonym skladnikow jest podobno duzo slabsza

__

Użytkownik
rox.

2008-06-02 19:47:23

bo wdupi w ziemie :D

__

Użytkownik
rox.

2008-06-02 19:48:06

ahahahahahhahahahah :D

__

Użytkownik
qwe

2008-06-02 19:49:25

nie bedzie zadnego konca swiata
to jakas glupota wymyslona i naglosniona przez media

prawdopodobnie bedzie przebiegunowanie ziemi i mozliwe katastrofy z tym zwiazane
nic nie jest jeszcze pewne

pewne jest natomiast to, ze rzad USA i tajne organizacje dobrze wiedza co ma sie wydarzyc,
dlaczego np. niedawno zbudowano arke dla nasion wszystkich roslin na ziemi ??

projekt za setki milionow dolarow tylko po to by zabezpieczyc sie na wszelki wypadek??
przeciez rownie dobrze mozemy sfinansowac projekt ogromnej bazy na ksiezycu na wszelki wypadek jakby w ziemie miala pier*** kometa

__

VIP
Sh1eldeR

2008-06-02 20:10:13

Cos mi sie to zbyt zgodne z rzeczywistoscia nie wydaje ;-).

11 planet? Nie ma tylu i nie ma nawet 9. Od jakiegos czasu Pluton nie jest planeta, tylko planeta karlowata. Jesli naprawde interesujesz sie takimi rzeczami, to albo znasz roznice pomiedzy tymi dwoma rodzajami cial (nie polega ona tylko na wielkosci), albo jestes w stanie ja znalezc chocby w Internecie.

Ksiezyc czescia Marsa? Niby jakie sa na to dowody? Nie wiem nic o jego budowie geologicznej, co wskazywaloby na marsjanskie pochodzenie. Zreszta, czy jakikolwiek ksiezyc nalezal kiedys do innej planety niz obecnie?

Przeciez to sie nie trzyma kupy. Mars oddalony jest od Ziemi o co najmniej 75+ mln kilometrow w najblizszym polozeniu, a zwykle znacznie (kilkukrotnie) wiecej. Niby jak Ziemia miala przechwycic jego ksiezyc? Tym bardziej, ze wg tego samego goscia, Mars byl kiedys blizej Jowisza... a wiec jeszcze dalej od Ziemi. Eee?

Planeta przelatujaca co 3600 lat? Nawet Pluton ma okres orbitalny < 250 lat... I co, ta planeta ma sie niby "pojawic" nagle w 2012 i "zniknac" w tym samym roku?

Sorry, ale to sie nie trzyma kupy.

Co do materializmu to sie zgadzam.

A o tej arce nie slyszalem nic. Mozesz podac zrodla? Btw., te kilkaset milionow dolarow to o cale rzedy wielkosci mniej niz wybudowanie "ogromnej bazy na Ksiezycu" ;-).

__

Użytkownik
TroPtyN

2008-06-02 20:13:37

Zastanawia mnie jedna rzecz: dlaczego tak duża liczba "cudownych dzieci" pochodzi z Rosji? Wprawdzie jest to największe państwo na świecie, więc mamy spore prawdopodobieństwo urodzenia takiego cudaka, ale jakoś nie słyszałem (a przynajmniej nie pamiętam o takich przypadkach), by ludzkie cuda niewidy żyły też w innych krajach. Czyżby ruska wódka miała taką moc?

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2008-06-02 20:30:41

lubie czytac takie bzdety :]

__

Użytkownik
div1nity

2008-06-02 20:38:13

to wciąga i daje do myślenia ;]

__

VIP
reaktiv

2008-06-02 20:45:01

A co ma terytorium do tego? Rosja tak, jest najwieksza ale pod wzgledem ziem, a nie ludnosci. Wiec tu predzej zaliczalibysmy Chiny czy Indie.

__

VIP
reaktiv

2008-06-02 20:53:21

O tym ze pluton zostal wykluczony jako normalna planeta slyszalem, tak samo slyszalem o tym ze sa jeszcze dwie inne planety karlowate, jedna za plutonem, a druga miedzy marsem a jowiszem. I te oto wlasnie planety to Ceres i Eris. Fakt, ze nie sa uznawane za "normalne" planety. Ale gdyby nie przyjeto pojecia "planeta kralowata" to by bylo 11 planet.

No ale coz. Tak to mamy 8.

__

Użytkownik
dRaZe

2008-06-02 20:58:13

Podzielone są zdania na temat pochodzenia Charona. Niektórzy wysnuwają teorie, że mógł on być niegdyś (podobnie jak sam Pluton) satelitą Neptuna, który wyrwał się z jego pola grawitacyjnego i osiadł na orbicie wokółsłonecznej o właściwościach zbliżonych do orbity Plutona. Następnie w wyniku różnic rozmiarów i prędkości oba obiekty zbliżały się do siebie, aż wreszcie związały się ze sobą grawitacyjnie tworząc znany dzisiaj układ.

[source=http://pl.wikipedia.org/wiki/134340_Pluton]wiki[/source]

Co prawda to tylko teoria ale brana jest pod uwagę.

__

VIP
Sh1eldeR

2008-06-02 21:12:39

O tej teorii slyszalem, ale Pluton nie jest planeta, wiec to sie nie liczy jako pozytywna odpowiedz na moje pytanie...

__

VIP
Grmx

2008-06-02 21:14:24

taki offtopic:

z onet.pl or smth

ZAKAZAC WSZYSTKICH GIER, NISZCZA I WYPACZAJA PSYCHIKE DZIECKA!!! 02.06.2008 09:58
~EWA

gram od 20 lat i się z Tobą zgadzam!!
02.06.2008 10:05
~kgfk

__

VIP
Sh1eldeR

2008-06-02 21:17:50

Planet karlowatych moze byc znacznie wiecej niz te, co znamy obecnie. Obserwowanych jest kilka nastepnych obiektow, ktore moga zaslugiwac na to miano, ale jeszcze nie zostalo to udowodnione (brak odpowiednio dokladnych obserwacji).

Jesli nazwiesz Plutona planeta, to one tez (prawdopodobnie przynajmniej niektore z nich) beda planetami, co w sumie da sporo wiecej niz te 11 planet.

Dlatego wlasnie Plutona zdegradowano -- niczym sie sposrod nich nie wyroznia, wiec jesli on musialby byc planeta, to one tez...

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2008-06-02 21:19:28

EWA dobże muwi.

__

Użytkownik
garo

2008-06-02 22:06:10

Ja też jestem Dzieckiem Indygo

__

Użytkownik
div1nity

2008-06-02 22:21:28

też masz zdolności paranormalne i urodziłeś się po to by odmienić oblicze świata na bardziej pokojowe? :> (wikipedia.org)

__

Użytkownik
garo

2008-06-02 22:32:39

Wcale nie trzeba mieć zdolności paranormalnych. To nie wygląda dokładnie tak jak to sobie wyobrażasz. To nie jest "Z archiwum X".

__

Użytkownik
Tymek

2008-06-02 22:38:16

Wybacz qwe, ale to wszystko tylko domysły, spiskowe teorie jakich wiele. Nigdy nie dowiemy się jaka jest prawda :-).

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2609 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie