Kadra na EURO vs Jan Tomaszewski !

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
garo

2008-05-29 22:45:06

Jeśli uważasz, że Tomaszewski jest nikim a Boniek to człowiek światowego formatu to chyba żyjesz w innej bajce niż ja...

Tomaszewski - niegdyś znakomity bramkarz, teraz jedyna osoba w polskiej piłce, która nie boi sie mówić o rzeczach które dla wielu są niewygodne. Śmieszą mnie opinie powyższych lam, ze jest nikim. Niech jeden z drugim odejdzie od komputera i dokona w życiu tyle co on (wymieniać sukcesy sportowe?). Darzę chłopa sporym szacunkiem, radzę się zgłębić nieco bardziej w jego opinie, a nie opierać się na tym co usłyszycie po meczu z Wyspami Owczymi w TVP.

Boniek - sukcesy jako piłkarz także duże. Co poza tym? Totalne dno. Daliśmy mu się pokazać jako trener. "Nadzieje jak nigdy - wyszło jak zawsze." Co ten Pan dokonał po zakończeniu kariery? NIC? Otóż wskoczył pod biurko komu trzeba i teraz jest tym kim jest. Szanowany we Włoszech? Owszem, przez 70-latków, którym już włosy łonowe dawno zsiwiały. Zero autorytetu. Chyba jeden z najbardziej ciągnących do kasy (obok Listkiewicza) starych pierników w PZPN. Jak widzę jego papę to mi sie nie dobrze robi. Sprzedawczykowa, zakłamana, dwulicowa, wredna świ*ia.

Tyle.

__

Użytkownik
garo

2008-05-29 22:45:21

Jeśli uważasz, że Tomaszewski jest nikim a Boniek to człowiek światowego formatu to chyba żyjesz w innej bajce niż ja...

Tomaszewski - niegdyś znakomity bramkarz, teraz jedyna osoba w polskiej piłce, która nie boi sie mówić o rzeczach które dla wielu są niewygodne. Śmieszą mnie opinie powyższych lam, ze jest nikim. Niech jeden z drugim odejdzie od komputera i dokona w życiu tyle co on (wymieniać sukcesy sportowe?). Darzę chłopa sporym szacunkiem, radzę się zgłębić nieco bardziej w jego opinie, a nie opierać się na tym co usłyszycie po meczu z Wyspami Owczymi w TVP.

Boniek - sukcesy jako piłkarz także duże. Co poza tym? Totalne dno. Daliśmy mu się pokazać jako trener. "Nadzieje jak nigdy - wyszło jak zawsze." Co ten Pan dokonał po zakończeniu kariery? NIC? Otóż wskoczył pod biurko komu trzeba i teraz jest tym kim jest. Szanowany we Włoszech? Owszem, przez 70-latków, którym już włosy łonowe dawno zsiwiały. Zero autorytetu. Chyba jeden z najbardziej ciągnących do kasy (obok Listkiewicza) starych pierników w PZPN. Jak widzę jego papę to mi sie nie dobrze robi. Sprzedawczykowa, zakłamana, dwulicowa, wredna świ*ia.

Tyle.

__

Użytkownik
diGi

2008-05-29 23:15:08

Kombatant - "Tomaszewski nie jest nikim, ale to nie zmienia faktu ze jego wypowiedzi sa kretynskie."

__

Użytkownik
garo

2008-05-29 23:18:41

ooouuuuupppssss.... Rzeczywiście ^^ Źle doczytałem :P

__

Użytkownik
Martinoz

2008-05-29 23:30:23

Była kiedyś mowa o tym w TV, ale to chyba chodziło jeszcze o czasy Widzewa Łódż.

__

Użytkownik
Kombatant

2008-05-30 00:31:53

Boniek jest czlowiekem docenianym w europie a spocony Janek nadaje sie na pisanie felietonow dla INteri.
Wielki przeciwnik Bonka, pala zawiscia i kompleksami w stosunku do niego. Ostatnio przegral sprawe w sadzie o znieslawienie zibiego, a tlumaczyl sie nie mial nic zlego na mysli.
Czlowiek choragiewka, znany swinski ryj gdzie wszedzie go pelno.

Widze ze sie znasz bo... wszystko co napisales o Bonku to jakies bzdury.

Czlowiek wcale nie zwiazany ze strukturami PZPN :) wiec nie wiadomo o jaka posadke Tobie chodzi.
Zero autorytetu ? Szkoda bo jest taki znany brazylijski pilkarz jak Pele, ktory umiescil go na lisice FIFA 100. I jest on jedynym Polakiem bedacym w rankingu najlepszych pilkarzy. Do tego jest przyjacielem Michela Platiniego, obecnego szefa FIFA.
Nie zgodze sie ze ON ciagnie do kasy, bo juz na swoje w zyciu wyszedl...

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

Były Redaktor
raul

2008-05-30 11:02:08

"To nie był błąd, to był wielbłąd"

:DDDD

__

Użytkownik
Kabu

2008-05-30 15:12:02

Pajac ktory kontrowersyjnymi komentarzami chce sie utrzymac w mediach, tomaszewski skonczyl sie w 74'

__

Użytkownik
Kabu

2008-05-30 15:19:57

Nie pisz lepiej nic, albo zakop sie 5 metrow pod ziemia

__

Użytkownik
kermitzor

2008-05-30 15:30:12

Ty sie nawet nie rozpoczales ;d

__

Użytkownik
garo

2008-05-30 15:45:26

Znowu Ty? Jak Ci idzie fanatyczne kibicowanie Legii? Jak się do mnie zwracasz to przez Pan i bez głupich tekstów mi tutaj ^^

__

Użytkownik
garo

2008-05-30 15:49:47

No tak. Boniek ma wpływy bo trzyma z europejskimi dziadkami, którzy skończyli się pół wieku temu. Platiniemu musiał nieźle gałeczkę cyknąć że tak se dupska liżą. No cóż. Po wspaniałym epizodzie z reprezentacją, podwędzeniu paru tysiaków tu i tam teraz zajął się reklamowaniem zakładów sportowych. Szacun.

__

Użytkownik
Kabu

2008-05-30 20:38:37

Ty zatrzymales sie na poziomie mapeta:]

__

Użytkownik
Kabu

2008-05-30 20:46:51

Bueheh, czym ty mi chcesz zaimponowac? swoim statusem moderatora, czy co? bo nie wiem;]. Do chamow sie na pan nie zwracam, nie oczekuj tego, reki bym ci nie podal. A Legia jak to Legia raz na wozie raz pod, ale zawsze z e(L)ka. Jezeli poziom twojej wiedzy na temat esp jest podobny jak tej futbolowej to nie wroze rewelacji ;|

__

Użytkownik
garo

2008-05-31 15:31:11

Haha ^^ Żałosne

__

VIP
virus~T

2008-05-31 19:07:24

[color=red]GENIALNY PIŁKARZ[/color] wcale nie musi być [color=red]GENIALNYM TRENEREM[/color] i odwrotnie. EOT!

__

Użytkownik
Kabu

2008-05-31 19:23:37

Taa, ty i twoj komentarz.

__

Użytkownik
endriuu

2008-06-03 22:09:15

Leo Why ? For money ! . Leo

__

VIP
Preak

2008-06-04 00:21:26

bardzo zacieta debata, prawie jak onet.pl

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3680 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie