Final Ligi Mistrzow Manu-Cfc

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Van Helsing

2008-05-22 00:10:14

Chelsea, ryj.

GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!GLORY GLORY MAN UNITED!

Mimo wszystko szkoda Terrego..

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
garo

2008-05-22 00:12:37

Tego lalusia Ronaldo i Rooneya to bym za jaja na gwoździu powiesił...

Terry :(

__

Użytkownik
Rychoo

2008-05-22 00:13:16

i się spiął w karnych.. mówiłem, ale należy się cieszyć, że wszysto dobrze się skończyło ;]

__

Użytkownik
Rychoo

2008-05-22 00:16:45

Powiem jedno Panowie... Nawet Kuszczak uderzył w puchara ;asdf

__

Użytkownik
kUBASAAA

2008-05-22 00:41:01

Durna k***a moda się pojawiła. Teraz co 2 typ elo elo wielki kibic mu - dlaczego? Bo C.R7 złapał formę, a wcześniej gówno go obchodził jakiś mu. Nie będę się tutaj rozpisywał bo zaraz KIBICE mu skoczą i będę się tylko denerwował. Ale powiem tak: 80% fanów MU podnieciło się grą jednego typa CR7 ( który jak zapewne widzicie jest low'em w ważnych meczach, dwa pewne karne nie wykorzystane - mowa tutaj o karnym z FCB i o dzisiejszym podczas, którego popuścił w majtki? Machanie nogami to nie wszystko - ale tego właśnie większość nie kuma ) i udaje, że w jego sercu tylko Manchester utd. ale za pewien czas kiedy typek cr7 straci formę już tak nie będzie bo cała ekipa super fanów MU się przeniesie na kogoś innego. Rzygać się chce. Oczywiście pełen szacunek dla prawdziwych fanów MU.

ONLY BARCA ! VISCA EL BARCA !

Tot el camp,
es un clam,

Som la gent blaugrana,
tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,
ara estem d'acord, estem d'acord,
una bandera ens agermana.

Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!!

Jugadors,
seguidors,

Tots units fem força,
son molts anys plens d'afanys,
son molts gols que hem cridat,
i s'ha demostrat, s'ha demostrat,
que mai ningú ens podra torcer.

Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!!

Manchester utd - chwilowa zajafka dla 80% teraźniejszych fanów

__

Użytkownik
kUBASAAA

2008-05-22 00:48:18

Bo jest przereklamowany i MU nie chce go oddać bo ma formę, którą wykorzystuje tylko w meczach ligowych ze słabszymi drużynami. 120 mln to specjalna kwota po to żeby go nie oddać. Ser Alex Ferguson wie co robił podając taką kwotę. Mało jest klubów, które wyłożą tyle siana na jednego zawodnika.

Boże takich prostych rzeczy nie rozumiecie.
Ale to dlatego bo podnieciliście się jego zwodami, które robi co 3 dzieciak na boisku ulicznym.

__

Użytkownik
garo

2008-05-22 00:51:33

Czy aby Twoja zajawka na Barcę nie pojawiła się z chwilą przyjścia koniozębnego Gaucho?!

__

VIP
Van Helsing

2008-05-22 00:52:54

Ostanie zdanie to prędzej o barcy i chelsea - sezonowcy...

choc nie powiem u nas tez sie zdazaja :(

__

Użytkownik
xzan

2008-05-22 00:56:41

łacze sie z toba w zalu, tez przegrałem troche kasy :/. zmarnowane akcje drogby oraz ewidentny karny na colu w drugiej połowie bola :/

ps. bydz moze jestem stronniczy i nieobiektywny ale pan sedzia chyba zbyt bardzo lubił poklepywania po plecach fergusona :/

__

VIP
Van Helsing

2008-05-22 00:57:17

dlaczego bo graja lepiej od Ciebie?

do ronaldo nic nie mam, dobrze gra chlopak, jednak nie wytrzymuje tej presji ktora czesciowo sam sobie robi. na jego miejscu w takim memencie popuscilbym zwieracze - moze dlatego nie gram?

rooney tez dobrze gra, aczkolwiek sezon bez echa, ze dwa, trzy dobre podania w tym meczu.

zkoda terrego, nie czelsi - oni nie zasluzyli. gduby byl murinho to czelsi by siegnela po puchar, zadna sztuka dojsc do finalu i rozwalac druzyne ktora solidnie ktos przygotowal.

szkoda terrego, moglo to spotkac kogo innego

__

Użytkownik
kUBASAAA

2008-05-22 00:59:49

Żeby Cię nie skłamać to jestem fanem FCB od roku 2001 - czyli od czasów kiedy jeszcze Gaucho nie był na szczycie. I oczywiście jestem fanem do teraz i tym fanem zostanę bez dwóch zdań;]

__

Użytkownik
garo

2008-05-22 01:09:09

Ale dlaczego twierdzisz, że ich nie lubię bo są lepsi ode mnie to ja kompletnie nie rozumiem ^^

Ronaldo nie lubię bo sam kreuje się na gwiazdę i nie może udźwignąć tego ciężaru. Jak przyjdzie co do czego to sra w majty, kładzie sie na murawę i beczy... Nie rozumiem, co ludzie widzą takiego bajecznego w tym chłopaczku. 120 mln? Żenada.

Rooneya nie lubię bo to taka typowa boiskowa świnia. Techniki brak, tylko siła i cwaniactwo. Zamiast kombinować jak by tu nooba objechać to pakuje sie na niego tymi swoimi krzywymi nóżkami. A najlepiej to skosić oponenta, a na koniec to mu jeszcze z korków po jajcach przelecieć...

Terry spieprzył - tego karnego na pewno do końca życia nie zapomni. Obecny trener Chelsea to marionetka. Właściwie to do powołania nowego kołcza to on nic tam nie robi. Dojście do finału też jest sztuką i granie w nim na równym poziomie z bądź co bądź wielkim ManU to świetna sprawa. Zabrakło szczęścia w karnych. Pzdr

__

VIP
priAm

2008-05-22 05:29:14

nie grasz bo nie potrafisz a nie kurcze ze wzgledu na zwieracze :D

__

Użytkownik
KaMeJ

2008-05-22 07:05:08

Ktos wie co to za ekspert andrzejek komentowal ten mecz ? Komentarz byl tragiczny dobrze ze mistrzostw europy nie beda oni komentowac . Oddajcie gmochowi kredki i mazaki :o

__

Użytkownik
imn

2008-05-22 08:52:54

daruj sobie takie wypociny.... jestem fanem od 99 r.

__

Redaktor Naczelny
rml

2008-05-22 09:29:25

ale gola strzelił? strzelił

moze i jest kreowany na gwiazde, ale on jest gwiazda, i trzeba mu oddac ze jest dobry

__

Redaktor Naczelny
rml

2008-05-22 09:31:58

roznica jest taka ze dzieciak je zrobi na boisku ulicznym a ronaldo je zrobi w finale ligi mistrzow

drogba strzelil wczoraj gola? a ballack ? a tevez? a rooney ? tylko lampard i twoj "przereklamowany gwiazdorek" umieli

__

Redaktor Naczelny
rml

2008-05-22 09:33:47

Andrzej Juskowiak

__

Użytkownik
imn

2008-05-22 09:45:00

chyba Andrzej Rzusko :P, z początku myślałem, że to Mielcarski bo on ma podobny głos i p....oli o tym samym :S

__

Użytkownik
grubka

2008-05-22 10:12:40

szpakowski r0x :D
przed dogrywką poszedłem do drugiego pokoju wlaczyłem tv na tvp2 (wczesniej oglądałem na nsport) i słyszę, że Paul Scholes wszedł w 70+ minucie i pobił rekord kogoś tam czyli zagra któryś tam mecz :DDDDDDDD. oczywiście piekne tvp włączyło mecz kiedy już leciały pierwsze sekundy (już nie pierwszy raz i nie ostatni zapewne, przecież reklamy są najważniejsze) i słyszę z ust komentatora: w przerwie za Maloude wszedł Kalou. Myślę no lajtowo nie pokazali to przynajmniej powiedział... Ide do innego pokoju na nsport ogladam 91...92 minuta kalou zmienia maloude WTF ?! :D

__

Użytkownik
diGi

2008-05-22 10:49:11

Hmm z tym się nie zgodzę. Imho to właśnie Barca ma najwięcej 'przelotnych' fanów ze wszystkich drużyn. A ManU wielu nie lubi ze względu na Krystynę Ronaldo.

PS. Amunt Valenciaaaaaa ;d

__

Użytkownik
Kombatant

2008-05-22 10:50:17

Menczester wygral na farta i dobrze bo Fc chelsi nie lubie :) Nie ma co sie dziwic ze Kuszczak grzeje lawe, przy takim profesorze jak Van der Sar.

Final jeden z lepszych od czasu FCL - Milan.

__
Pamietasz? jak swoją blizną chwaliłes sie dziewczynie wrogom na głowach rozbijałes butelki ludzie z osiedla cię szanowali dla swoich kumpli byłes wielk...i!!!

VIP
spec_u

2008-05-22 11:56:59

[+] dokładnie jeszcze niedawno jak Ronaldinho był w najwyzszej formie i Barca wszystko wygrywała to mielismy w Polsce "40 mln" fanów Barcy teraz mamy "40 mln" fanów MU...

Btw chociaz patrzac na poziom polskiej piłki to wsumie sie nie dziwie ze Polacy tak "lecą"na zagraniczne drużyny ;asdff

__
ema

Użytkownik
enceo

2008-05-22 12:37:03

chyba ogladales retransmisje ich ostatniego meczu w lidze.. Chelsea wcale nie grala lepiej.. pierwsza polowa to ogromna dominacja MU i sfarcony gol lamparda do szatni.. w drugiej polowie faktycznie dominuje Chelsea ale MU tez mialo sowje szanse.. a dogrywka to juz typowa angielska walka i czekanie na karne gdzie pevh terrego i opanowanie VdS dalo zwyciestwo united

podsumowując bardzo dobry mecz wielkie emocje a na koniec wielka ulga :]

na puchar zasluzyly obie ekipy ale zwyciezca jest tylko jeden ;]

GLORY UNITED !

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2008-05-22 12:57:28

szkoda, ze Milan nie bedzie gral w kolejnym sezonie LM. no ale chociaz wygraja puchar UEFA :)

__

VIP
soviet

2008-05-22 13:17:46

United Road take me home to the place I belong to Old Trafford to see United !

__

Użytkownik
Tymek

2008-05-22 13:22:08

tak jak napisał rml, to był Juskowiak

__

Użytkownik
Tymek

2008-05-22 13:24:12

Pewnie, zupełnie tak, jak w tym roku Bayern :-)

__

Użytkownik
boro71

2008-05-22 13:57:21

Sparta Oleszna !!!!!111111!!!!1111

__
.

Były Redaktor
so0fka

2008-05-22 14:32:23

też mam wrażenie, że był stronniczy. po faulu na cole'u (karate kop w głowę? halo, panie sędzio!) obrońca manu wybił na róg, ale van der saar zaczynał od bramki. kilka było takich akcji, kiedy słowak nie podyktował rożnego dla chelsea. poza tym strzały w słupek i poprzeczkę, którym tak niewiele brakowało do bramki... :(

__

Użytkownik
Rychoo

2008-05-22 14:43:15

Dobrze, że nie wygrali ;)

__

Użytkownik
G4me

2008-05-22 14:44:09

ciekaw jestem czy Ty byś trafił :-) Wyobraź sobie co się dzieje w środku takiego ludka, ktory stoi i patrzy na niego pół świata, a jego udany lub spieprzony strzał może zadecydować o zwycięstwie lub porażce. A tak na marginesie, kazdy sport potrzebuje gwiazdy, kogos na ktorym mlodzi ludzie trenujący dany sport mogliby się wzorować...

__

Użytkownik
G4me

2008-05-22 14:46:06

3 do 1, że ty nawet na boisku B klasy nie zrobiłbyś tego co on wczoraj robił z zamkniętymi oczami :)))))
A mówisz, że co 3 osoba grająca na podwórku to robi. Widać, że albo nie grałeś nigdy w piłkę (wf sie nie liczy ;|), albo najwyraźniej nie masz pojęcia o co w tym wszystkim chodzi.

__

Były Redaktor
so0fka

2008-05-22 14:56:04

ja bym w ogóle nie trafił bramkę, ale to wiąże się w moim antytalentem piłkarskim :D ale popatrz, jakoś inni trafiali. trafił lampard, giggs, nani, a przecież oni też są gwiazdami. chodzi o to, że cristiano miał na sobie stokroć razy większą presję właśnie dlatego, że w tak młodym wieku kreuje się go na tak wielką gwiazdę.

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-05-22 14:58:17

przyszedlem z dwoma piwami do kumpla, skonczylo sie na 2l sobieskiej na szesciu. pod koniec juz przepity brakowalo i przepijalem piwem. efekt taki, ze cala chata zarzygana, jakas trefna ta wodka.. ale mecz dobry :D chociaz jeszcze rzygi w mordzie czuje

__

VIP
mrozu

2008-05-22 15:00:14

50zł w plecy, bo obstawiłem chelsea, ale 20zł asekuracyjnie poszło na remis, więc jestem prawie na zero :P

__

Użytkownik
kUBASAAA

2008-05-22 15:00:57

Nie ma to jak pochwalić sie online, że sie pije;)) i to jeszcze w temacie o piłce nożnej;S

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-05-22 15:05:13

haha zazdroscisz? chcialem sie pochwalic przed ciotami komputerowymi :(

__

Użytkownik
kUBASAAA

2008-05-22 16:55:49

Zazdroszczę i to jak, stary nawet nie wiesz jak bardzo;/

__

Użytkownik
kUBASAAA

2008-05-22 16:58:25

#72 ofc. sry

I liga juniorów narazie mi wystarczy. I nie wiem skąd takie gadanie "że ty nawet na boisku B klasy nie zrobiłbyś tego co on wczoraj robił z zamkniętymi oczami" stary znasz mnie ? Nie znasz mnie więc tutaj twoja wypowiedz wywołała na mnie śmiech.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3680 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie