NCsoft walczy z pirackimi serwerami

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
niceaalbosmierc

2008-04-14 20:27:35

Chcialem osobiscie pokazac tego newsa Misiowi_Pandzie i wszystkim tym, ktorzy twierdzili, ze NCsoft gdyby mial cos do prywatnych nielegalnych serwerow - napewno cos by z nimi robil a tego nie czyni. To tylko dowodzi ze wiekszosc z was sie mylila i wypowiadaliscie sie na temat, uzywajac argumentow, miedzy innymi, zarzuty neutralnosci wobec serwerow takich jak wspomniany w wywiadzie. Staraliscie sie rowniez przekonac nas "strone" podwazajaca istote istnienia owego wywiadu na esports.pl twierdzac, ze NCsoft czerpie przede wszystkim korzysci z pirackich serwerow. Pozdrawiam serdecznie wszystkich specow od MMO, ktorzy tak preznie i gibko starali sie bronic Misia_Pande.

http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,38341;core.html

__

Użytkownik
pavo

2008-04-14 21:13:38

lineage 2 sux

__

Użytkownik
Nera

2008-04-14 22:02:14

No to się doczekałeś odzewu ;D

__

VIP
ZnowuJa

2008-04-14 22:42:40

Hmm... ja nie wiem co mi chciales pokazac. Wywiad byl dawno temu, flame juz byl wiec po co ten temat?

Ja mam gdzies czy gram na piracie czy na offie, wazne ze wywiad byl dobry i rzeczowy. Jak sie tu zrodzi znowu flame na 1000 stron to temat zamkne. Wszelkie problemy zalatwiajcie na gg/privie.

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-04-14 23:21:22

dobrze ci tak !

__

VIP
lab

2008-04-14 23:24:06

no i po co ten temat? kolejny flejm? chciales cos do MP napisac to trzeba bylo dac mu na gg/msg

__

Użytkownik
niceaalbosmierc

2008-04-15 00:12:15

Spodziewalem sie takiej odpowiedzi. Nie jestescie w stanie nic innego sensownego napisac jak "flame"... zamknij temat. To ze wywiad byl dawno temu, nic nie oznacza. A co do zalatwiania sprawy na priv, to w temat bylo zaangazowanych kilka osob - wiec wrecz widzialem potrzebe nie zalatwiania tej sprawy prywatnie.

__

Użytkownik
chopin

2008-04-15 02:03:04

Teraz jesteśmy świadomi, że NCSoft jednak ma coś do pirackich serwerów.

__

Użytkownik
b3D

2008-04-15 07:27:47

oczywiscie + odemnie ^^

__
drugs.. rock'n'roll.. bad-ass vegas whores.. late-night booty calls.. shiny disco balls..

VIP
blacktyger

2008-04-15 09:34:47

Phi, przed otwarciem Franca też było wielkie bum, jakieś FBi etc. I co? I jak stały tak stoją i powstają. Teraz otwierają Lune, wchodzi CT 1,5 to znowu niby coś robią. Postraszą paru, zamkną jakieś niestojące u ruskich na chwilę, zdobędą trochę luda na Lune i sprawa ucichnie jak zwykle. Zwykła propaganda, tak jak ich walka z botami.

Niestety ale L2 w europie jeśli chodzi o retail to sprawa przegrana na całej linii z takim WoWem. To jest koreański grind, ludzie, którzy mają życie i ambicje w tej grze nie dadzą rady. Oczywiście każdy może sobie powoli z kolegami expić i mieć z tego przyjemność, ale mało prawdopodobne aby osiągnęli coś konkretnego na serwerze. A szczególnie jak startuje teraz nowy, już widzę jak ludzie ustawiają sobie na drzwiach od domu karteczki: away 2miesiące : - asd.

__

Użytkownik
tobster

2008-04-15 10:20:11

MMO=shit :C

__

Użytkownik
bekoo

2008-04-15 10:26:48

Dokładnie MMO = szit, bierta rower i heja na dwór a nie siedzieć przed monitorem jak lapsy zapuszczając pryszcze i łupież kuźwa no lajfy

__

VIP
blacktyger

2008-04-15 10:43:06

To zależy od podejścia, nie od gry. Ludzie grający po 8h w FPSy czym sie różnią? Albo przeglądają internet, ćwiczą w photoshopie. Dla jednych to wszystko bezmyślne godziny spędzone przed kompem, dla innych forma spędzania czasu.

Ja osobiście z komputerem już na dobre się rozstałem, ale rozumiem tych którzy wciąż poświęcają mu wiele czasu.

__

Użytkownik
tobster

2008-04-15 11:51:35

Photoshop to trochę inna sprawa - to się może przydać w przyszłości, można zarabiać na tym [ zaraz ktoś powie, że na stufie z MMO też, ale to inna bajka ]. Ok ktoś gra 8h w FPS, ale ktoś kto gra w MMO wstaje o 3 rano zabić hiper bosa, ktoś mu sprzeda item na allegro to jest niczym zombie x_X

__

Użytkownik
bekoo

2008-04-15 12:11:39

Photoshop coreali i wogóle aplikacjie na których pracując można normalnie pracować ( nie wystawiać itemy na allegro) to zupełnie coś innego, czas poświęcony na nauke da oczekiwany efekt a bieganie za mobami i expie nie.Strata czasu tak samo jak gry FPS. 8 godzin cdziennie to satanowczo za dużo. Też lubie pograć tylko gram mało i w konkretne tytuły np Widźmina kupiłem w premiere i NWN2: Maska Zdrajcy też i jak narazie nei skończyłem ani jednej z tych gier :P

__

Użytkownik
LaM

2008-04-15 12:24:53

Wywiad byl nudny i niezwiazany z esportem

__

VIP
ZnowuJa

2008-04-15 12:51:59

Ja tam gram w MMO i fpsy dosyc duzo i nie narzekam. Po prostu trzeba wiedziec gdzie jest granica miedzy no life'm a prawidzym zyciem i jak dbac o to by tej granicy nie naruszac.

__

VIP
blacktyger

2008-04-15 12:59:44

A dla mnie codziennie grać w bale po 3h to przesada. Komputer to koło rowerów, sportów, telewizji, piwa również sposób spędzania czasu i tyle.

Jak znajdzie się dziewczynę, spędza się z nią też w ch*j dużo czasu i olewa dużo innych rzeczy (np. kumpli). To też można nazwać odmianą 'nolajstfa'. Po prostu dla ludzi komputer to najmilszy i najatrakcyjniejszy sposób spędzania czasu, więc po 8h spania, 8h w szkole/pracy przychodzi 8h na przyjemność.

__

Użytkownik
tobster

2008-04-15 13:03:24

Doba to za mało na przyjemności :D

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-04-15 13:34:50

:DDD

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2402 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie