nasza-klasa.peel

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Mateck

2008-03-20 12:18:30

[url=http://naszaklasapeel.blox.pl]http://naszaklasapeel.blox.pl[/url] - komentować chyba nie muszę.

__

VIP
sEctOr

2008-03-20 12:41:30

dzifki bez szkoly ;]

__

VIP
blacktyger

2008-03-20 13:07:04

wykop.peel

__

VIP
JamJestZuras

2008-03-20 13:31:44

Pare fotek faktycznie przesadzonych, ale ogolnie jestem zdania, ze autor strony jest sztywną ciota, z ktorej smiali sie w szkole.

Nie kazdy podchodzi do zycia tak powaznie jak ciapa piszaca ta strone.
Sam mam zdjecia jak pije tanie wino i jakos mi to nie przeszkadza, moja matka i nauczyciele sie z tego smieja. Nie udawajmy kogos, kim nie jestesmy (nie w sensie, ze wale wiecznie tanie wino). Moj nauczyciel od historii ma zdjecia, jak pije sobie piwko, gra na kobzie z turbanem na glowie (%) i pokazuje flage chin z kumplem rozwalony na kanapie, a spoko koles i cala szkola lacznie z gronem pedagogicznym go uwielbia. Wiec dla tworcy - Fuck off. A bezmyslonosc tyczy sie moze faktycznie psow i wyzszych pracownikow jakichs powaznych urzedow, ktorym powinno zalezec na prywatnosci ze wzgledow bezpieczenstwa - oni traca.

MOJE ZDANIE.

__
gdzietenwosk.pl

VIP
blacktyger

2008-03-20 13:34:17

No to teraz więcej osób będzie sie mogło pośmiać jak pijesz tanie wino, jeśli tam znajdzie sie Twoja fota. So o so hozzzi? Chyba nie myślisz, że wstawiając coś publicznie do internetu, będziesz miał nad tym kontrolę?

__

VIP
reaktiv

2008-03-20 13:37:46

rofl :D

__

VIP
JamJestZuras

2008-03-20 13:39:21

A po cholere mam kontrolowac takie zdjecie. Co ja narkotykami macham przez obiektywem, ze mam trzasc portkami? Faktycznie. Caly swiat interesuje sie tym, jak Jarosław Ż. pije tanie wino ze znajomymi.

Kazdy jest ku*wa czlowiekiem a ludzie jakas psychoze tworza. Moze qrwa na kazdym zdjeciu mam byc w garniturze z forbsem pod pacha, zeby ladnie wygladalo? Sram na to, to portal spolecznosciowy, przy ktorym chce znalezc przy okazji pare osob i sie usmiechnac a nie spekulowac co sie z moimi zdjeciami bedzie dzialo. Niech sie VIPy przejmuja, ja mam ta przyjemnosc, ze jestem zwyklym czlowiekiem a nie super publiczna personą. Zdjecia z tatuazami na wierzchu tez powywalac, zeby udawac ze jestem super ulozona porzadna persona?

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
iamtheone23

2008-03-20 13:53:36

Nie udawajmy kogos, kim nie jestesmy
no spoko, ale nie wiem kto chce byc kroliczkiem xD albo pokazywanie cyckow to bycie soba ? od tego sa inne serwisy xxx

a te tworzenie "klanow" rodem z fotka.pl to juz przesada, pokemony do pokeballa i uj ! ;] no moze te miasta zrozumiem, ale kuzwa "najseksowniejsze dziewczyny playboy cos tam" to ojeny, wchodze klikam, a tam pasztet goni paszteta ;/ hehe xD

ebac n-k.pl, fotke.pl i krowe FFA

up: fotki z serii "dziunia" rozwalaja xD

__
http://benzblog.pl/

VIP
JamJestZuras

2008-03-20 13:59:39

A moze tak pierwsze zdanie mojego komentarza?
Pare fotek jest faktycznie przesadzonych?.

a te tworzenie "klanow" rodem z fotka.pl to juz przesada, pokemony do pokeballa i uj ! ;] no moze te miasta zrozumiem, ale kuzwa "najseksowniejsze dziewczyny playboy cos tam" to ojeny, wchodze klikam, a tam pasztet goni paszteta ;/ hehe xD
Idiotow od tak sie nie pozbedziesz. Co do samych klanow. Nasza-klasa po prostu nie pomyslala o stworzeniu czegos takiego jak Grupy z last.fm'a czy klanow z fotka.pl, wiec uzytkownicy sami sobie poradzili i rozumiem to jak najbardziej. Dlaczego ludzie nie maja nalezec do grup zainteresowan? Chetnie bym sie dolaczyl do grupy, ktora podziela moje zainteresowania. GRUPY a nie fake KONTA. Minus dla tworcow portalu. Glupoty sie nie pozbedziesz.

Dziwne, ze kazdy teraz siada na nasza-klase. Ja ogolnie jestem zadowolony z portalu, glupote sie ignoruje. Na ulicy nie masz przykladow idiotyzmu? Glupim jest ten, kto sadzi, ze nagle spoleczenstwo cudownie zmadrzeje bo portal spolecznosciowy sie zalozylo.

Moj ojciec i matka maja tam konta. Ojciec ma fotki przy wodce ze znajomymi, jest idiota?
On mowi 'jestem normalny' i smieje sie z tych zdjec.

Druga sprawa. Wszyscy elo profesjonalni. Ja pier**le jestesmy na forum esportowym, malo kto tu nie ma obeznania z taka niepisana etykieta estetycznego podejscia do tego co sie umieszcza i jak to sie robi. Tez sie smieje (pol zartem) z fotek.pl, gdzie jest mnostwo kolorw, jakichs emotek i czegos innego, ale znam wiele takich osob na zywo i to wspaniali ludzie, po prostu nie maja tak rozwinietego poczucia dobrego smaku bo przy kompie spedzaja parenascie minut dziennie a nie jeden z was szydzi z takich osob, ja na to przymykam oko a smieje sie z ewenementow.

__
gdzietenwosk.pl

VIP
Van Helsing

2008-03-20 14:25:26

podzielam Twoje zdanie :)

a swoją drogą autor strony chyba jest gejem ;D nie wiem ja tam lubie popatrzeć na takie foty lasek, swojej lasce nie dałbym czegoś takiego robić, ale na nie nie mam wpływu. co wiecej, autor strony wkleil jakiegos kolesia z podpisem blondynka i chyba bez komentarza przez co stwierdzam ze mu sie podoba :S.

inna sprawa jest to ze pewnie tez zazdrosci dobrego pomyslu na jaki wpadli tworcy naszej klasy i potrafili stworzyc taka strone :)

takie moje zdanie i przypuszczenia :)

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
blacktyger

2008-03-20 14:30:56

Generalnie ja tam popieram często to co mówisz, teraz odpowiedziałeś trochę nie za bardzo na moje pytanie, ale nvm ; ). Po prostu a) i tak będą się tam pojawiały same laski, b) jeśli masz taki dystans to nie są w stanie w żaden sposób Cię skrzywdzić więc.. who cares.

__

Użytkownik
boro71

2008-03-20 14:31:38

o qwa ale xero

http://www.fotkapeel.blogspot.com/

__
.

VIP
JamJestZuras

2008-03-20 14:35:18

Odpowiedzialem :)

Chyba nie myślisz, że wstawiając coś publicznie do internetu, będziesz miał nad tym kontrolę?

Z komentarza wynika, ze opublikuje zdjecia, ktorych jestem swiadom i sie ich nie boje. I masz racje :) Przez monitor nikt mnie raczej nie skrzywdzi, chyba, ze w wypadku opublikowania czegos unizajacego mojej osobie bez mojej wiedzy.

Taka idea otwarych portali. Opublikuj co i niech hulaaaaa. Dlatego tez mozna na naszej-klasie ustawic sobie profil prywatny z tego co wiem. Niech nikt nie wini tworcow, niech kazdy wini uzytkownikow :)

I sorry za taki agresywny styl tamtego komentarza :) No offence. Tez nie raz lapales ode mnie plusa :)

__
gdzietenwosk.pl

VIP
Grmx

2008-03-20 14:35:31

heh :X

__

Użytkownik
jaszczurka

2008-03-20 16:22:47

:X

__

Użytkownik
chopin

2008-03-20 16:36:09

Ja tam mam kontakt ze wszystkimi znajomymi w miarę możliwości. Z tymi z którymi nie mam kontaktu, wiem gdzie ich znaleźć i nie jest to nasza klasa. Daremny serwis.

__

Użytkownik
117

2008-03-20 16:45:57

Agree, dobrze mowi! polac mu :)

__

Użytkownik
rox.

2008-03-20 17:53:59

mam tak samo ;-) [+]

__
:S

VIP
sEctOr

2008-03-20 20:37:07

dobrze mowisz ;) a gosciu co pisze "co pomysla nauczyciele" to fakczycnie jakas c1pa. kogo to obchodzi co mysla idioci uczacy w szkolach? lol! ja tez mam zdjecie jak leze pojany na balkonie w sniegu z vodka w rece ;) i jakos mam w dupie co kto pomysli a znajomi sie smieja.

nie zmienia to faktu ze niektore dziewczyny chyba poprostu szukaja uja do (_o_) i niedlugo go znajda albo poprostu sa tak puste jak oksana albo ta idiotka z big bradera. a jeden komentarz byl juz debily wg. mnie. ten "wspolczuje mezowi". raczej nie chodzilo tworcy o to ze wspolczuje bo ona jest ladna i go zostawi tylko o to ze jest taka pusta i wystawia takie zdjecia do neta. \o/ ale fakt faktem pokemonow nie brakuje ;) najbardziej mnie wkur**** te podpisywanie zdjeci typem PoKeMonOwYm lol :| te wszystkie vipy sripy itp nasz-zal.pl :D

__

Użytkownik
pavo

2008-03-20 21:07:43

serwis dla mas, ale nie dla nas

__

Użytkownik
Naruzeus

2008-03-20 21:52:08

Koleś ma osobisty uraz do tego portalu, podpiął go tylko pod etykietkę większej, dobroczynnej akcji przeciw naszej-klasie :)

Może go nie przyjęli do klasy starzy znajomi? :D

__

VIP
j3sh

2008-03-20 22:07:28

Jak dla mnie niektóre osoby zakładają sobie profil na naszej klasie tylko po to, aby dodawać sobie przyjaciół (osoby, których nawet nie znają lub widzieli raz czy dwa na ulicy). Dodają zdjęcia takie jak te panie i są tak fajne jak osoby z fotki : )

__

ex-Redaktor
exilek

2008-03-20 22:40:09

"kogo to obchodzi co mysla idioci uczacy w szkolach? " po czym stwierdzasz, że to idioci?

__

Użytkownik
Sgt.Oskar

2008-03-20 23:39:49

Nooo, "Hejka, mam 500 znajomych na nasza-klasa.pl" :D

__

VIP
j3sh

2008-03-21 00:21:45

Dokładnie ; )

__

VIP
gosti

2008-03-21 09:27:13

Albo nie chodzil do szkoly w ogole ;P

__

VIP
sEctOr

2008-03-21 11:54:56

po tym co sie dzialo jak sam chodzilem do lo i wiem c wyprawiali. kretynow i debili banda! nie wszyscy ale 90% z nich

__

Użytkownik
Tymek

2008-03-21 13:10:20

Wskaż mi JEDNO zdjęcie, które nie jest przesadzone...

Dlaczego gościa, który wyśmiewa się z tandety, bijącej po oczach z każdego zdjęcia zamieszczonego na tym blogu, nazywasz 'sztywną ciotą'?

__

VIP
JamJestZuras

2008-03-21 13:15:47

Bo kazdy kto powierzchownie przejrzal strone wyczul niechec do calego portalu nasza-klasa u autora.

__
gdzietenwosk.pl

VIP
JamJestZuras

2008-03-21 13:24:19

http://naszaklasapeel.blox.pl/resource/016.jpg
Co nie tak w tym zdjeciu? Co kolesiowi przeszkadzalo? Pewnie przez cale zycie nie znajdzie w sobie tyle zapalu, ile koles ktory dopracowal czarnego pasa. Dla niego tylko szacunek, ze do czegos dotrwal bo nie jednemu sie nie chcialo cwiczyc.

http://naszaklasapeel.blox.pl/resource/002.jpg
Swietna fotka :)

http://naszaklasapeel.blox.pl/resource/032.jpg
Robiles tak kiedys dzieciakowi :P? Wiesz jak mu sie japa cieszy? Nie przesadzajmy, nic mu sie nie stanie, a na trzepaki po co dzieci wlaza? Po prostu smieszne ujecie, najmniej normalne z wszystkich, ktore podalem ale i tak wg mnie luz, skad mozesz na podstawie jednego zdjecia wywnioskowac jakim jest ojcem, nie oceniaj go.

http://naszaklasapeel.blox.pl/resource/021.jpg
Jakbym byl kobieta i TAK bym wygladal, to raczej tez umieszczalbym takie fotki. Co z tym zdjeciem nie tak? Ma cos na wierzchu? Qrwaa nawet moja mama by mogla miec takie zdjecie i bym nic do tego nie mial CO JEST Z NIM NIE TAK, po prostu autora gryzlo w oczy to, ze piekna Pani tam lezy.

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
Tymek

2008-03-21 14:22:35

Wiesz, wszystko zależy od podejścia...

ad.1 Myślę, że z podpisu można wywnioskować, że to raczej nie jego pas... poza tym jak na mój gust gość jest za młody na 1 DAN... oczywiście mogę się mylić, poza tym chyba nie ma nic złego w tym zdjęciu, niemniej jednak... gdyby któryś z moich kumpli wrzucił taką fote to bym się z niego śmiał ;D

ad.2 Nie wiem, co jest w tym zdjęciu takiego, co sprawia, że jest świetne... widziałem dziesiątki podobnych w Internecie. Fota jakich wiele, IMO nie ma w niej nic zabawnego, ani 'fajnego'...

ad.3 OK, nie mam pojęcia, więc się nie wypowiem ;-).

ad.4 Dla ciebie farbowana blondynka w krótkiej sukience i złotym pasku z bazaru to piękna pani, dla mnie to po prostu tandeta. Zdjęcie jest pozbawione jakiegokolwiek smaku i wiele mówi o tej 'piękności'... Pozory pozorami, ale naprawdę można wiele powiedzieć o osobie, której się nie zna... wystarczy zwrócić uwagę na to jak się ubiera, jaki nosi makijaż (w przypadku dziewczyny, choć ostatnio już nie tylko ;o) i w tym przypadku np. jakie zdjęcia wrzuca na naszą-klasę :-].

A co do autora... nie czytałem wszystkiego, ale odniosłem wrażenie, że nie ma on nic przeciwko serwisowi, a nawet popiera jego idee. Drażnią go za to słodkie idiotki zalewające naszą-klasę... W sumie można rozważyć opcję 'sztywnej cioty', bo ja np. mimo, że w większości aspektów się zgadzam, raczej nie widziałbym głębszego sensu w zakładaniu takiego bloga, lub po prostu szkoda by mi było czasu... moim jednak zdaniem jest kilka bardziej prawdopodobnych opcji dot. tego pana.

__

Użytkownik
Tymek

2008-03-21 14:24:36

Żadne ksero... autor wyraźnie napisał, że czerpie inspirację z tego bloga, a nazwa jego własnego miała się z nim z założenia kojarzyć ;-).

__

VIP
JamJestZuras

2008-03-21 14:25:01

Pozory pozorami, ale naprawdę można wiele powiedzieć o osobie, której się nie zna... wystarczy zwrócić uwagę na to jak się ubiera, jaki nosi makijaż (w przypadku dziewczyny, choć ostatnio już nie tylko ;o) i w tym przypadku np. jakie zdjęcia wrzuca na naszą-klasę :-].

eot :O

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
Tymek

2008-03-21 14:29:23

To pomyśl, że jest to serwis, dla osób, które nie chodziły do szkoły w dobie internetu i najczęściej ze zdecydowaną większością znajomych z lat szkolnych najzwyczajniej stracili kontakt... Oczywiście do odnowienia znajomości nie jest potrzebna nasza-klasa, bo moi rodzicie bywali na spotkaniach klasowych zanim powstał ten serwis, niemniej jednak znaczenie on ułatwia odnajdywanie znajomych i dam głowę, że jakaś część podobnych spotkań by się bez niego nie odbyła.

__

Użytkownik
Tymek

2008-03-21 14:47:46

Jeżeli nie zgadzasz się ze stwierdzeniem, że można sobie wyrobić zdanie na temat osoby na podstawie jej stylu bycia i postępowania to rzeczywiście eot.

Po prostu zbyt wielu nie rozumie słynnej prawdy 'nie oceniaj ludzi po wyglądzie' i zapomina do czego ona się odnosi.

__

VIP
sEctOr

2008-03-21 17:00:02

sprzedam postac z naszej klasy, lvl 200! do tego +5 do komentarzy, +2 do opisu i +11 do zdjec!

WARTO!

__

Użytkownik
jaszczurka

2008-03-21 18:00:51

:ASDDD

__

VIP
JamJestZuras

2008-03-21 18:52:18

Sprzedam konto, zarejestrowane na serwerach Wyzszych Uczelni, Panstwowych (wersje z ukonczonymi dyplomami) profil Uczeń.

+10 do lansu
+1000 do zarobku

__
gdzietenwosk.pl

VIP
sEctOr

2008-03-21 19:17:09

-500 do prowizji :D

__

VIP
sEctOr

2008-03-21 19:17:43

zes sie napisal lol \o/

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

295 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie