Dobra nie bede owijac w bawelne...

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
e2

2008-01-16 12:57:09

jak ludzie? to administracja sobie nie radzi :). A te raporty to w sumie powinna być podstawa. Ewentualnie, minusy choć te nie oddają powagi problemu z głupimi komentarzami.

__

Zaufany użytkownik
rOx!

2008-01-16 13:04:47

bo nam go zal jeszcze bardziej :)

__

VIP
Mateck

2008-01-16 13:08:33

jak od Ciebie dostane plusa, do mozesz na mnie liczyc :DD

__

Użytkownik
e2

2008-01-16 13:09:52

ja tam nie mam zamiaru z nim dyskutować dlaczego żal czy tam nie żal. Jego sprawa.

__

Zaufany użytkownik
rOx!

2008-01-16 13:17:17

zgaduje, że chodzi o karmienie trolla ;-) (pluswanie itp.)

__

Użytkownik
v3r

2008-01-16 13:19:11

razem z cebulka! HEHE

__

Użytkownik
v3r

2008-01-16 13:22:06

skladasz mi niemoralna propozycje malenki!!! HHEHE najpierw od plusika sie zaczyna, a potem bedziesh chcial wiecej i wiecej HEEHE :))

__

Szef
rr

2008-01-16 13:29:11

strona nie jest dla administracji tylko dla ludzi

__

VIP
Mateck

2008-01-16 13:30:39

na poczatku Ci ponabijalem, a teraz limit juz sie skonczyl : (

__

Użytkownik
m4D

2008-01-16 13:35:53

zrobcie ankiete ;d

__

Użytkownik
Tymek

2008-01-16 13:49:51

Obraził kogoś? Złamał regulamin? To za ma dostać bana?

Forum służy do dyskusji i każdy sam decyduje, w której zamierza brać udział. Nie każdy temat na forum musi dotyczyć poważnych spraw, żeby co poniektórzy mogli pokazać jacy są elokwentni.

Twoim zdaniem (zresztą nie tylko), tematy ZOMBKA są prezentują niszowy poziom. Jak widać w tej niszy odnalazło się wielu użytkowników z esp, biorąc pod uwagę ilość i częstotliwość postów... a więc esp to sami idioci? Mimo wszystko chyba jednak nie, za to moim zdaniem paru osobom przydałoby się trochę dystansu.

BTW. A już w ogóle to całe pier**lenie, że trzeba zbanować ZOMBKA bo eSp ma być profesjonalnym serwisem wywołuje u mnie szeroki uśmiech na twarzy :-D.

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:02:06

Z całym szacunkiem, masz racje i w pełni Cię popieram, w tej chwili z esp zrobił się niesamowity burdel..

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
v3r

2008-01-16 14:02:56

Opowiem wam CHistorie bo dzisiaj dokonalem rzeczy niezwyklej!!! Wstalem jak zawsze o 5 rano i wiedzialem, ze cos jest nie tak! Ten dzien nie mogl byc zwyczajny! Temperatura w moim kosmicznym dromie wynosila 24,3c gdy ustawione bylo 24,4! Poszedlem do lazienki, a tam zastalem zuzyta paste do zebow i ktos mi narobil bezczelnie na sedes! Myslalem, ze to znowu kot na kuwete nie trafil, ale to nie moglbyc on bo gdy zrobil to ostatnim razem to wyladowal w piecu kaflowym i tak sie skonczyla jego znajomosc z ZOMBKIEM! Wscieklem sie straszliwie i dalem upust mojej agresji jedzac...ogorki kiszone! Oj tak! Na ogorki nie ma widel we wsi! Po porannej toalecie udalem sie na autobus. Wychodzac z bramy zauwazylem jakiegos lesnego dziada w krzakach! Bez momentu zawahania skoczylem za nim zlapalem go za jego maly brudny kark i tylko slyszalem ciche: ''GOLLUM'' ''GOLLUM'', puscilem go i mowie mow po co tobie ten aparat albo zrobie tobie z zadka oko saurona! Jego tlumaczenia okazaly sie trafne, robil zdjecia, aby sobie zjechac na recznym bo juz moje zdjecia z komunii mu nie wystarczaja! PHI! Dalem mu 2 razy w pape na do widzenia bo rispekt w mojej dzielni musze tshymac i na pozegnanie rzucilem mu najlepsza obrona jest atak! Jak to mowil slawny polski murzyn epoPEJA! W tym momencie gollum poruszal sie szybciej niz jego plemniki dazac do komorki jajowej! Dalem mu juz spokoj! Potem sie z nim zabawie! Po tym pojedynku nie zostalo mi nic innego jak isc na autobus i pojechac do mojej szkoly, Hogwartu! Gdy przybylem na przystanek zastalem tam tylko przystankersow jedzacych czipsy i snaki! Rzucili do mnie krotkie: Daj fajke! Ja jako mistrz riposty odpowiedzialem: Dam ci fajke i zedre z ciebie twoja kufajke! Chyba nie wiedzieli o co chodzi(ja zbytnio tez nie wiedzialem HEHEHE). Gdy juz skonczylem moj fristajl na przystanek dojezdzal srebrzysty pukacz zwany ogorkiem! Przywitalem sie z kierowca poklepalem go po lysinie i zajalem miejsce zaraz za nim. Podroz przebiegalo bardzo przyjemnie, az do momentu, gdy wjechalismy do czarnego lasu! Wlaczylem noktowizjer i dzwonilem do Nie Do Wiary, gdyz wyczulem potezna obca moc w poblizu kilometra! Ale nie dodzwonilem sie bo ktos mi wyrwal kabel z komorki!(taki dlugi mam ze z domu za soba go ciagne HEHE). W tym momencie opona strzelila w autobusie! Kierowca zdawal sobie nie dawac rady z kierownica! Zepchnalem go posladem i ja przejalem stery! Wyhamowalem autobus i przy okazji upolowalem 3 sarny i dzika, a nawet zubra! Bo wszyscy wiedza, ze dobrze posiedziec przy zubrze. Zabralem sie do wymiany opony. Kierowca przyniosl mi klucz i lewarek...chyba myslal, ze bedziemy piwo pic! Ja sruby odkrecam lokciem! Z opona uwinalem sie szybko i moglismy ruszac w droge..Poszedlem sie wysikac i wyczytalem z moczu, ze ciemne moce przejely sily nad Hogwartem, konfrontacja zdawala sie byc nieunikniona... Koniec czesci 1.
TRENER_ZOMBEK (prosze nie nukowac)

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:03:12

sorry, odkąd jesteś na esports.pl jest tak niesamowity burdel że aż ŻAL.

__

Użytkownik
v3r

2008-01-16 14:15:06

Dobrze mowi!
Zloze Tobie propozycje! Oto masz 2 pigulki: czerwona i niebieska! Wybierz czerwona to poznasz prawde o TRENERZE albo niebieska i bedziesz zyl w niewiedzy! Wybor nalezy do Ciebie!!!

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:20:56

To że jesteś debilem widzi kazdy, nie wiem po co ta propozycja z pigułką.

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:22:45

;x

__

Użytkownik
e2

2008-01-16 14:23:56

ludzie są dla strony, a administracja dla ludzi - by "żyło nam się lepiej"

__

Szef
rr

2008-01-16 14:25:29

twoje prawo miec takie zdanie

__

Szef
rr

2008-01-16 14:26:32

nie przesadzaj, bo to juz spora manipulacja jest co robisz

__

VIP
marikkkk

2008-01-16 14:26:47

Ok, powiedzmy ze taki zombek bylby na scenie cs'a to wtedy iles tam tysiecy ludzi bylo by debilami a CoD juz nie? Przez jedna osobe cala scena jest taka? zastanow sie O_O

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:28:32

^^

__

VIP
Mateck

2008-01-16 14:29:22

__

Użytkownik
v3r

2008-01-16 14:31:37

Mowiac obiektywnie proponuje bana dla uzytkownika 3r!c, w niemal kazdym jego poscie mozemy znalezc obrazliwe epitety :(

__

Użytkownik
e2

2008-01-16 14:34:02

raczej wizja esports.pl jaką miałem, gdy pracowałem tutaj. Zrobić serwis taki, by użytkownicy chętnie tu wracali. Teraz duża część się odsuwa _przez jedną osobę_, a więc powinniście to przemyśleć.

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:35:32

po co myśleć? trzeba przepchnąć byle $$$ wpadło ;)

__

Użytkownik
e2

2008-01-16 14:35:54

No może faktycznie przegiąłem bądź źle napisałem. Po prostu on wpływa szkodliwie na moją wizję sceny coda ot co. Nie uważam całej sceny za debili, uważam że nawet są to spoko ludzie co widzę na serwerach.

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:36:21

Skoro Ty go nie dostałeś, ja go nie dostanę tym bardziej.

__

Użytkownik
e2

2008-01-16 14:36:36

:DDDD będziemy jak Tomaszewski w PZPN - naczelni krytycy ^^

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:38:23

^^
:DDDD

krytyka musi być, ostatnio jej chyba brakło i zobacz co się porobiło^^

__

Szef
rr

2008-01-16 14:39:09

wiem ze sa wizje i wizje ale, nie wiem czy sie ze mna zgadzasz, ale chodzi o ilosc czytelnikow a ta wzrosla od czerwca dwukrotnie

jezeli chodzi o sprawe tego jednego uzytkownika (ktoremu poswiecamy za duzo czasu) to patrzymy na nia i ogolnie myslimy co z takimi zjawiskami zrobic, zawsze najlatwiej dac bana tylko czy to bedzie swiadczyc o naszej sile?

zreszta myslimy o tym myslimy

__

Użytkownik
v3r

2008-01-16 14:40:27

zebys sie nie zdziwil :D

__

Użytkownik
zuba

2008-01-16 14:42:14

wyjdz !

__

Użytkownik
v3r

2008-01-16 14:43:45

Dawac [+] HEHEHE [+] Come to daddy ]:->

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:44:55

Nie, nie będzie świadczyć o sile, tylko o mądrości zarządzających. Pozwalacie jednemu, zaraz inni podchwycą i będzie tu już taki burdel że będziesz płakał w kącie. Dasz palec wezmą rękę, serwis powinno się trzymać twardą ręką bo inaczej Ci którzy komentują sobie pójdą gdzie indziej tak jak napisał e2 bo wymiana zdań będzie ktoś vs jeden debil który z czasem się rozmnozy, a zostaną czytelnicy i co oni Ci dadzą?Oni też wkrótce pójdą. Będziesz miał serwis z niusami, czytelnikami bez życia w komentarzach. Tak to przynajmniej wszyscy sobie żyją i jakoś sie kręci, wpada jeden debil i rozp*erdala porządek i wszystkich to irytuje (prawie) i zniechęca do zajrzenia na tą stronę do jest droga ku końcowi a nie lepszej przyszłości.

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:46:12

Oj wybacz, nie zdziwię się.

Nawet jeśli mnie zbanują poproszę o usunięcie konta i ja już będę miał problem z głowy.

__

Użytkownik
grubka

2008-01-16 14:47:19

jak widać w tej niszy odnalazło się wielu użytkowników z esp, biorąc pod uwagę ilość i częstotliwość postów... a więc esp to sami idioci?

sami może nie ale ci co przyklaskują jednemu idiocie jednocześnie staja sie idiotami. dziwi mnie tylko że pośród onetouzytkowników znalazło sie paru adminów esp ;0

BTW. A już w ogóle to całe pier**lenie, że trzeba zbanować ZOMBKA bo eSp ma być profesjonalnym serwisem wywołuje u mnie szeroki uśmiech na twarzy :-D.

tego nawet nie skomentuje... wystarczy zobaczyć różnice miedzy onet.pl a chociażby wp.pl

__

VIP
Van Helsing

2008-01-16 14:47:50

zal

__

Użytkownik
v3r

2008-01-16 14:49:19

Wy dwaj tez do pokeballow! RAZ RAZ!

__

Użytkownik
e2

2008-01-16 14:50:10

no dobrze, nie znam sfery technicznej i tego co robi administracja, opisuję co widzę.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3409 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie