Humor - Best Dowcip Ever # 20

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Van Helsing

2008-01-22 23:11:49

#79 dokładnie, mam znajomego murzyna, mogę udowodnić i też tamta rozmowa powinna być znukowana...

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
matiz444

2008-01-22 23:48:25

a kolega niże obraża blondynki, nawet jeśli wy tego nie widzicie to są takie które mogą poczuć się urażone!

; )

__

Użytkownik
DGN

2008-01-22 23:48:58

Moja narzeczona jest blondynką i ten kawał uraża moje uczucia.

a tak przy okazji

Co robi z nosem w trawie?
Pasie kozy :D

__

Użytkownik
iamtheone23

2008-01-22 23:49:45

murzyn jest czarny i asfalt jest czarny - z tym sie zgodze, ale co ma rasizm do lezenia na ziemi ? tego jeszcze nie wyjasniliscie.

wnioskujac z twojej wypowiedzi nie byloby roznicy jakbys napisal: "Nie jestem rasistą... ale murzyn pownien leżeć na ziemi" a to chyba nie pasuje, jak sadzisz?

__
http://benzblog.pl/

Użytkownik
iamtheone23

2008-01-22 23:54:33

a jakbys nie mial kolegi zyda to bys nie nukowal ?

__

Użytkownik
DGN

2008-01-22 23:57:05

COD4 czy cs ??

__

Użytkownik
iamtheone23

2008-01-23 00:12:05

pasjans pajak, poziom trudny 4 kolory

__

VIP
marikkkk

2008-01-23 00:14:40

Czasami sie zastanawiam czy to ja jestem taki inteligentny czy...

__

Użytkownik
Bs0d

2008-01-23 00:32:05

A jak ktos zartuje z Polakow to tez czujesz sie urazonym? A jak z blondynek, zakladajac ze masz jakies kolezanki o tym kolorze wlosow, to tez to Cie uraza? Troche dystansu..

__

VIP
blacktyger

2008-01-23 00:48:56

Żarty są od żartowania, koledzy od kolegowania. Nie róbcie się bardziej papiescy od papieża.

__

Były Redaktor
so0fka

2008-01-23 06:16:42

hej, halo, chyba nie da się tego tak do końca porównać. masz rację, trzeba mieć dystans - dlatego się żartuje z blondynek, są głupie, ha, ha. nie porównuj jednak takich dowcipów, które nikogo konkretnego na celu nie mają do dowcipu ośmieszającego tragedię wymordowania kilkuset tysięcy Żydów w obozach koncentracyjnych podczas drugiej wojny światowej. tej sprawy nie da się zbagatelizować. wprawdzie nas to bezpośrednio nie dotyczy, ale na co dzień stykamy się z pamiątkami tamtego zdarzenia. mieszkam w Łodzi, gdzie znajdowało się największe getto Żydowskie. nieco ponad kilometr drogi od mojego domu jest pomnik - pamiątka masowego morderstwa. ogromny odrestaurowany komin, w którym niegdyś palono tych ludzi żywych. dowcip taki można śmiało porównać z inną sytuacją. powiedzmy, że umarł ci ktoś z rodziny - gdyby ktoś inny przyszedł i zaczął opowiadać o tym dowcipy chyba nie było by ci za wesoło, hm?

anegdoty żydowskie lubię czytać, śmieszą mnie, są naprawdę dobre. takie kawały, jak tamten, niestety nie.

__

Były Redaktor
so0fka

2008-01-23 06:21:41

kolegę podałem tylko jako przykład, że kogoś FAKTYCZNIE może urazić. tak naprawdę kumpel pewnie nigdy tego nie przeczyta, raczej nie interesuje się takimi tematami. znuke'owałem, bo ośmiesza tragedię wymordowania kilkuset tysięcy Żydów.

zresztą, można to też w inny sposób odebrać - w ogóle bagatelizuje zbrodnie Hitlera. jeżeli tak, ośmiesza również ofiarę naszych rodaków, którzy zostali zabici w nie mniejszych ilościach choćby w Katyniu. w tym mojego pradziadka. wtedy rani również moje uczucia.

__

VIP
Van Helsing

2008-01-23 07:21:10

^^

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
iamtheone23

2008-01-23 12:03:52

gdyby kierowac sie takim mysleniem to wszystkie posty bez wyjatku powinny byc nukowane ;)

np.
ktos wstawi usmieszek - a ktos inny nie lubi sie usmiechac, wiec nuked ;D
ktos napisze ze kaczynski to paua - a ktos inny kocha tego zlodzieja, wiec co ? nuked ;]
ktos napisze tfuj stary to nietoperz - a ktos inny lubi nietoperze ----> nuked ;D

__

Użytkownik
iamtheone23

2008-01-23 12:07:23

wlasnie o tym napisalem wyzej ;) kolega po prostu za bardzo sie przejmuje stanowiskiem moda... ;D

__

Użytkownik
iamtheone23

2008-01-23 12:11:41

ale tamci zydzi w obozach to nie byla moja rodzina ;) to byli po prostu obcy, zwykli ludzie. tak samo jak niedawno sie ktos nabijal ze smierci tego typka na lotnisku w vancouver - przerobil jakas tam gre i odzwierciedlil tamta sytuacje. dla mnie to jest smieszne i juz ;)

__

VIP
fronki

2008-01-23 12:26:19

imo powinnismy jasno okreslic zasady

nie powiem ze czasem sie usmiechne slyszac dobry dowcip o zydach czy murzyna (afroamerykaninach) ale... wolabym chyba zeby sie one tutaj nie pojawiały, reasumujac przydalby sie jasne zasady ustalone przez cwirka i odnosnie dowcipow i wogle forum bo casus zombka pokazal ze to jest potrzebne

__

Użytkownik
Bs0d

2008-01-23 12:59:05

Z zydami to jeszcze rozumiem, faktycznie czasem glupio sie smiac z tragedii jaka byla II wojna.. Ale murzyni? No do ch#@ waclawa, czy oni kiedys przestana gadac o rasizmie? Ja nie widze roznicy czy ktos jest bialy czy czarny, tak samo 99% ludzi. Tylko oni przy kazdej okazji oskarzaja ludzi o rasizm. Imho nie ma zadnej roznicy w smianiu sie z bialych czy czarnych, tak samo jak nie ma roznicy w smianiu sie z Amerykanow, Rosjan czy Polakow..

__

VIP
fronki

2008-01-23 13:04:15

i tutaj liczy sie indywidulane podejscie, dla Ciebie to jest ok ale sa ludzie czytajacy to forum ktorzy faktycznie mysla ze miejsce asfaltu jest na ziemi czy jak to bylo

__

Użytkownik
matiz444

2008-01-23 16:03:02

a może miejsce asfaltu jest w kosmosie?! :D

__

Użytkownik
Rychoo

2008-01-23 16:06:00

Raz u księdza kapucyna,
tak spowiada się chłopczyna:
- Całowałeś ?
- Całowałem, prosze księdza.
- Przeciesz to rozpusta,
całowałeś dziewczę w usta?!
- Trochę niżej, prosze ksiaędza.
- Jak ja żyję?
całowałeś dziewczę w szyję?
- Trochę niżej, prosze księdza.
- Co za gust.
Całowałeś dziewczę w biust?
- Trochę niżej, proszę księdza.
- No to weźmy wszystko w kupę,
całowałeś dziewczę w dupę?
- Niechaj będę potępiony,
całowałem z drugiej strony!

_________

Spotykają się trzy koleżanki i zaczęły sobie opowiadać, która jak lubi:
- Ja to lubię klasycznie - mówi pierwsza.
- A ja, to lubię faceta mieć z tyłu - mówi druga.
- No a ja, to lubię na rodeo - wyznaje trzecia.
- A jak to na rodeo? - pytają pozastałe dwie.
- A no normalnie - walę faceta na łóżko, siadam na niego, wkładam nogi pod uda i tak w połowie mówię że mam aids, i spróbujcie się wtedy utrzymać.

__

Użytkownik
enceo

2008-01-23 16:18:48

to ty chyba zyjesz w innym swiecie ;s

__

Były Redaktor
so0fka

2008-01-23 16:32:25

anegdota żydowska:

Jedzie Mojsze na rowerze, damskim. Widząc to jego kolega woła go, po czym zaczyna rozmowę:
- Witaj Mojsze. Skąd masz damski rower?
- Witaj. Oj, to długa historia.
- Opowiadaj!
- Otóż byłem wczoraj u Sary. Dobrze się bawiliśmy, wypiliśmy trochę wina. Po jakimś czasie Sara mówi: "Mojsze, gorąco mi!", a ja jej na to: "To coś zdejmij". Zdjęła zatem bluzkę. Po kilku minutach rozmowy ponownie mówi: "Mojsze, gorąco mi!", a ja jej ponownie na to: "To coś zdejmij". W końcu, po pewnym czasie, stanęła przede mną nago i mówi tak do mnie: "A teraz bierz to, czego zawsze pragnąłeś". Wziąłem więc ten rower.

__

Były Redaktor
so0fka

2008-01-23 16:34:12

zabawne jest nie tylko to, co mówisz, ale poziom wiedzy, jaki prezentujesz ;) nie lubię, jak ktoś wypowiada się na tematy, o których nie ma pojęcia. jak ktoś udaje głupszego niż jest też nie lubię.

__

Użytkownik
b3n a.k.a. 4

2008-01-23 16:50:48

Co powstanie ze skrzyzowania murzyna z ośmiornicą? - Nie wiem ale zajebiście zbiera bawelnę.

__

VIP
marikkkk

2008-01-23 16:56:41

;DDDDD

__

Użytkownik
Pite

2008-01-23 16:56:52

Ciekawe, czy czytałeś kawał #24 :/

__

Użytkownik
Pite

2008-01-23 16:59:51

Ten jest fajny - nie obraża ze względu o kolor skóry itp. Za kawały typu #24, od razu powinien być *n*u*k*e*d*.

__

Użytkownik
iamtheone23

2008-01-23 17:28:12

po 1. nie mowie tylko pisze

po 2. byles moim nauczycielem w szkole ze znasz moj poziom wiedzy ?

po 3. myslisz ze jak znasz statystyki spalonych zydkow to jestes boski ?

po 4. obrazilem cie w ktoryms momencie ? jesli sie zbulwersowalesz to napewno, wiec dawaj wszystkie moje posty N U K E D a nie gadasz z kims kogo nie lubisz.

__

Użytkownik
DGN

2008-01-23 18:21:54

Człowieku wyłącz komputer i zacznij myśleć jak jest to mozliwe. Kojarze Twoje wczesniejsze posty i tam tez pisałeś takie bzdury. Nie obraź sie ale Twoj iloraz inteligencji nie jest za wysoki co mozna zauważyć w Twoich postach. Nie odpisuj proszę Cie bo tylko sie skompromitujesz. Wejdz na swoje strony co masz w profilu i tam sobie pisz swoje wywody :D

__

Użytkownik
Rychoo

2008-01-23 18:22:11

[url=http://www.allegro.pl/item301727041_przyjaciel_w_portalu_nasza_klasa_okazja_.html] to[/url] szczyt głupoty.

__

Użytkownik
matiz444

2008-01-23 21:17:19

znam ale + : D

__

Użytkownik
iamtheone23

2008-01-23 21:25:02

nie wylaczam komputera. moze moj poziom inteligencji nie jest wysoki, ale napewno jest wyzszy od twojego, bo chociaz nie probuje nikogo obrazac. co ja wam rodzine wytrulem margaryna ze macie takie pretensje ??? wyrazilem swoje zdanie i dziekuje, a was to musialo niezle zabolec. jesli dla was rasim = lezenie na ziemi to moge was tylko pozdrowic.

wow pozwalasz mi na nie wejsc, jestem pod wrazeniem. a ty wbij na fotka.pl, tam poszukaj kolegow.

odpisz bo inaczej sie skompromitujesz.

btw. chcesz [+] ?

__

Użytkownik
v3r

2008-01-23 22:06:28

PACHNIE MYDLEM?

__

Użytkownik
v3r

2008-01-23 22:07:07

PUPCIA TWOJEJ MAMCI MI JE ROZWESELALO EEHHEHEHEH

__

Użytkownik
amroth

2008-01-23 23:50:17

Rozmowa zarejestrowana na bezpłatnej infolini MSWiA z marca 2003 (początek operacji przeciw Irakowi).

- Dzień Dobry. Chciałem się dowiedzieć czy Polska jest w stanie wojny z Irakiem?
- Dzień dobry. Według prawa europejskiego tak, praktycznie nie.
- Jak to? teoretycznie tak, praktycznie nie? Czy polscy żołnierze wjadą na terytorium Iraku?
- Nie mogę udzielić takiej informacji.
- Czy polskie wojsko ma zgodę władz Iraku na wejście na terytorium tego państwa?
- Nie mogę powiedzieć, może mają?
- Jeśli obce wojska wjeżdżają na terytorium innego kraju, bez zgody jego władz, to jak pan nazwie taką sytuację? To ważne. Nie wiem czy pan czytał konstytucję? Wojnę może wypowiedzieć tylko Sejm.
- Nie jestem upoważniony do takich dyskusji. Nie do tego służy ta infolinia.
- Jak to? To jest telefon informacyjny polskiego rządu, a nie mogę się dowiedzieć czy mój kraj jest w stanie wojny z innym krajem?
- No na pewno nie ode mnie.

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-01-24 00:00:43

ta z pewnoscia prawiczku ;)

__

VIP
gosti

2008-01-24 12:57:45

A co tam takiego strasznego bylo? Bo sie nie zalapalem przed znukowaniem.
Wysle mi ktos na imsg? :P

edit. ok dzieki

__

Użytkownik
makeer

2008-01-25 16:27:43

Jedzie chlop wozem, patrzy a przy drodze stoi dziewka i macha. Chlop sie zatrzymuje, a dziewka pyta czy nie udzielil by jej pomocy i podwiozl kawalek. Chlop nie mial nic przeciwko wiec dziewka wsiadla na woz. Chlop pociagnal konia z bata i w tym momencie dziewce podwinelo skienke, a ze byla bez majtek to szybko sie zaslonila. Patrzy na chlopa lekko zawstydzona i mowi:
-Mam niezly refleks, prawda?
Na co chlop odpowiada:
-Nie wiem jak tam u was ale u nas to sie piz*a nazywa.

__

Użytkownik
boro71

2008-01-25 18:15:30

Dziewczyna po 250ml ma chmod 777 :DDDdddd

__
.

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2590 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie