Kto zaj**ał RAM na G3

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
dezCartezz

2007-11-04 19:45:02

tak se zartuje niee? ;D

__

Użytkownik
endriuu

2007-11-04 19:59:05

żałosne

__

VIP
j3sh

2007-11-04 20:17:48

dla ciebie tak dla innych może nie

__

Użytkownik
kamilgol1

2007-11-04 21:42:47

A sumując to wszystko to jak dlamnie niejest to wina g4mbzora... poniewaz napewno nic by sie niestalo gdyby mr.prowarsow wywiazal sie z tego co powiedzial. Ok gdyby niepowiedzial ze niebedzie takiej puli to by bylo ewidetnie chamstwo z tymi ramami ale w takiej sytuacji ruznica pomiedzy 30tys zl a 80 za ram to w ogole niejest roznica... jak dlamnie to prowarsow wez sobie to 80zl z tej puli nagord kup ten ram nawet kup 2 giga boze.. i zapomnijcie o tym bo to zal... i niewiem chyba jakbys kupil nawet 10 giga to by to byla mala strata w porownaniu z tym co ty zrobiles n/c dla prowasowa ....

__

VIP
dc

2007-11-04 21:53:40

[-]

__

VIP
marikkkk

2007-11-04 21:57:09

ty lepiej nic juz nie pisz, jak wezmie sobie te 80 zl z puli to pula zmniejszy sie dwukrotnie !

__

Użytkownik
qwe

2007-11-04 22:03:14

brainless yeti...

__

Użytkownik
kris90

2007-11-04 22:04:54

jakby wzial te 80 zł to by wogóle nagród nie było :D

__

Użytkownik
kamilgol1

2007-11-04 22:06:40

marik praktycznie pewnie tak ale według dawnych przekonań prowarsowa nie... no sorry... i teraz ufaj tak jak on mówi że da nagrody jak dostanie ramy to nie wiem czy można cos wiecej zrobic niz mu poprostu oddac no sorz ale tak to wyglada jak dlamnie..

__

Użytkownik
smirnoff``

2007-11-04 22:15:51

przyznac mu tytul ODKRYWCA ROKU !

__
try me.

VIP
dc

2007-11-04 22:25:28

jujo_ to że warsow dał dupy nie znaczy że jakiś koleś bezczelnie może zapierd*lić RAM. To że ktoś nie dotrzymał słowa nie oznacza że gość może kraść...

Mama Cię nie uczyła że kradzież BEEE!?

__

Użytkownik
Forem

2007-11-04 22:42:49

Śmieszna sprawa, że da nagrody jak dostanie ram, imo mógłby sobie wziąć 80zł z 35k, czy ile tam miało być, chyba nikt by się nie obraził? :D

__

Użytkownik
kris90

2007-11-04 22:45:46

jakby wziął te 80 zł na RAM z tych pieniędzy które ma wysłać to podejrzewam że by nic nie zostało :D

__

Były Redaktor
raul

2007-11-04 23:21:15

A Wy nadal wałkujecie ten temat :DDD Proponuję prowarsowa na organizatora przyszłego przystanku WCG w Polsce a G4mbzora (czy jak mu tam) na polityka. Każdy będzie w swoim zywiole :P

__

Użytkownik
dezCartezz

2007-11-04 23:32:02

mozna inaczej.. to, ze gambzor dal dupy i ukradl ram to nie znaczy, ze prowarsow ma nie oddac nagrod ;]

__

Użytkownik
qwe

2007-11-04 23:41:27

hahahaha

__

Użytkownik
qwe

2007-11-04 23:42:55

nie ludzie ja juz nie moge z Waszych wypowiedzi, usmialem sie do lez ;D

__

Użytkownik
gkm|cod2

2007-11-05 21:00:08

heh watek zajebiaszczy, smiechu co niemiara;D;)

a cale targi... AAA ZE MNIE TAM NIEBYLO!!;o

__

Użytkownik
enceo

2007-11-05 22:02:02

jak wczesniej za tobą nie przepadalem to za to masz [+] :D

najbardziej rozbil mnie tekst o kozacko.pl xDDDD

a reszte szkoda komentowac :]

__

Użytkownik
Spider6

2007-11-05 22:23:31

brawo

__

Użytkownik
Pro-warsow

2007-11-05 23:44:17

TYTUŁ: KRÓTKA NOTKA WYJAŚNIAJĄCA !

1. Zawaliłem sprawe z nagrodami, które mogłem wczesniej opublikować,coż takie zycie, niektorzy sponsorzy mnie olali i nagrod nie przyslali,i coja mam teraz zrobic ?! Wykładam część kasy ze swojej kieszeni żeby było wszystko Ok i już. Jedni mnie zmieszali z błotem, drudzy napisali trafne uwagi, którymi się moge posłużyć w przyszłośći. Reakcja zależna od człowieka ! Ktojest poważny i wie ile trudu wymaga zorganizowanie czegoś takiego może nie pisze mi gratulacji czy coś w tym stylu, jednak jakby to nazwać ... pociesza mnie ? poprawia ? dodaje otuchy ? zależy kto jak to interpretuje ! Wybrałem scene CoD2 na lana ponieważ była moim zdaniem podupadająca i zasłużyła sobie na porządną impreze! Jednak wciąż się zastanawiam czy niektórzy nie potrafią grać 4 fun ? Potrafie zrozumieć osoby które przyjechały z drugiego końca Polski, jednak CI którzy mieli do przebycia 100 km, powinni przyjechać się bawić !

2. G4mbzor zachował się jak zachował, zrobił to co uważał za słuszne, nie mnie go sądzić ani nikomu na tym ziemskim padole ! Teraz będzie miał czas przemyśleć swoją sytuacje i zastanowić się nad tym jak się zachował.

3. Gdy kasa zostanie już wpłacona zawodnikom ukaże się moje oficjalne i krótkie przemowienie co do danej sprawy, mam nadzieje że wszyscy je przeczytają !

4. Pragne również podziękować Sla, crinkz'one i innym osobom, które pomogły w przygotowaniach i poprowadzeniu turnieju na miejscu !

Nie pozostaje mi nic innego ja jeszcze raz przeprosić za sytuacje, która wynikła z nagrodami ! Mam nadzieje że chodz część sceny CoD2 mnie zrozumie i zachowa tak jak się powinna zachować ! Co do wypowiedzi niektórych osób się przyzwyczailem w końcu sposób pisania przedstawia prawdziwą osobowość !

Troszke się rozpisałem ale chciałem wyjaśnić po częśći tą sytuacje ! Nie wiem co napiszecie na ten temat . To już jest wyłącznie wasza sprawa !

PS: Przepraszam za błędy ortograficzne i stylistyczne, oraz brak spacji w niektórych miejscach

PS2: Jest to tylko i wyłącznie moja osobista opinia !

__

VIP
marikkkk

2007-11-05 23:53:47

Niezle nas wych.. z nagrodami ale z drugiej strony jak na sucho przemyslec to widac ze sie starales. Taka mala rada, ze sponsorami podpisuj umowy i nie oszukuj, kazdy na tym lepiej wyjdzie.

PS:Ile ma byc tej kasy;D (odpisz na imsg)
PS2:Jak nas wychujajaja z nagrodami ktore masz teraz wyslac to dopiero dostaniesz opierrerere:D
PS3: Widze juz tak nie krzyczysz jak kiedys :

__

Użytkownik
Pro-warsow

2007-11-06 00:20:55

użytkownik ma zablokowane wysyłanie iMSG :(

__

Użytkownik
Tymek

2007-11-06 00:35:34

"Jest to tylko i wyłącznie moja osobista opinia !"

omg, a czyja ma być? ;asd ale rozumiem, że miało mądrze wyglądać...

__

VIP
gosti

2007-11-06 11:26:51

Smieszna i zarazem smutna sprawa ;]

Nudze sie w pracy, wiec napisze posta ala shielder ;D

W punktach, zeby bylo bardziej czytelne:

1. Kradzieze na lanach/turniejach sa od zawsze. Pamietam WCG 2000 (? dobra data? Tam gdzie matroxy i inne gady do korei na gulasz z psa burka pojechaly :P), juz sie zmywam z kolega z klanu do domu, gdy tamten odkryl brak myszki... Szukal jej troche, nie znalazl wiec sobie darowal.
Byl to turniej jak na tamte czasy z wielka pompa, zadne obecne ESWC czy inne takie, biorac pod uwage czasy organizacji turnieju, sie do tamtego WCG pod wzgledem rozmachu nie umywa. Wiec nie sadze zeby kradzieze byly spowodowane zlym zabezpieczeniem turnieju (ktos pisal o ochroniarzach jadacych na komandosach), kradzieze po prostu byly od zawsze i jest to nieuniknione. Smutne, ale prawdziwe.

Oczywiscie to, ze kradzieze sa od zawsze, nie usprawiedliwia ich istnienia. Zaje*anie sprzetu "koledze po myszce" (czy jak to nazwac:P) jest totalnym sku*wysynstwem, a tlumaczenie ze "zostawilem na kaloryferze, wiec nie ukradlem" jest juz szczytem szczeniactwa.

1a. Usprawiedliwianie, nazwijmy to po imieniu, zlodzieja ze ukradl, bo organizator dal ciala jest dla mnie chyba jeszcze wiekszym szczeniactwem niz sama kradziez.

2. Organizacja turnieju byla, jest i bedzie wyzwaniem. Organizator bierze na siebie duza odpowiedzialnosc i jezeli sie nie wywiazal ze swoich obowiazkow, to dal dupy i tyle.

2a Nie mozna obiecywac kokosow, jezeli nie mozna sie z nich wywiazac. Umowa ze sponsorem to obowiazek, jezeli sie sponsor nie wywiaze z umowy - sad. Wtedy organizator moze czuc sie "czysty". Jezeli jednak nie podpisal umowy ze sponsorami, to nie moze zwalac winy na owych sponsorow, bo winny jest on (organizator).

Od siebie dodam, ze nigdy bym nie pojechal na lana/turniej organizowany przez 16latka, a juz zwlaszcza jezeli mialbym jechac dla kasy, a nie dla funu.
Po prostu nie widze osoby w tym wieku, ktora bylaby w stanie podolac organizacyjnie czemus wiekszemu niz wspolna nocka z kolegami w kafejce, ze skrzynka oranzady jako nagroda glowna ;]

W skrocie: org. dal dupy, ale kradziez czegokolwiek w imieniu "jak org. mi, tak ja orgowi" jest objawem szczeniactwa, idiotyzmu i czego tam jeszcze chcecie.

__

VIP
dc

2007-11-06 13:52:01

gosti twoj post powinien zamknąć temat bo wszystko idealnie opisałeś.

__

Użytkownik
endriuu

2007-11-06 14:29:37

Ale i tak rekord komentarzy musi byc ;P

__

VIP
dc

2007-11-06 14:34:28

jaki był rekord na esp? NAwet nie wiedziałem że tyle osób weźmie udział w tej dykusji

__

Użytkownik
garo

2007-11-06 14:55:29

Chyba juz pobity...

__

Użytkownik
MrVonFetysz

2007-11-06 16:01:27

dajcie mi plusa to powiem gdzie gosc trzyma ram....

__

Użytkownik
Pro-warsow

2007-11-06 16:19:32

Gosti przyznaje się że dałemdupy, może nie całkiem ale po częśći, jednak jeśli się orientujeszna chwile obecną wyciągnąc umowe od sponsora jest tak cholernie trudno ... chociaż bez bicia mówie że brak nagród takich jakie miały być jesttylko i wyłącznie moją winą !!

__

VIP
gosti

2007-11-06 16:41:41

Wiem, ze jest strasznie trudno o umowe sponsorska, nawet najmniejsza. Po prostu ludzie bardzo sceptycznie podchodza w Polsce do e-sportu.
Nie mnie jednak brak umowy oznacza brak sponsora, taka prawda.

__

Użytkownik
GAMBZOR__

2007-11-06 17:17:56

[+] gdzie ?

__

Użytkownik
GAMBZOR__

2007-11-06 17:19:14

[+] gdzie ?

__

Użytkownik
GAMBZOR__

2007-11-06 17:21:56

w co ty wierzysz? :D

__

Użytkownik
makeer

2007-11-06 19:38:11

hahahaha dałem ci plusa g4 za twoj szczyt beszczelnosci ;ddd że też nie masz wstydu i jeszcze się tu pokazujesz... kozak normalnie.

Przeczytalem kazdy post... co niektore lepsze nie moda na sukces.

Wieszac zdjecie g4 na kazdym lanie na scianach!!

Wysylac zdjecie pro-warsow'a do wszystkich sponsorow...

__

Użytkownik
Pro-warsow

2007-11-06 21:19:00

Niektóe firmy chociażby Epson czy ModeCom i bez umowy wywiązały się z obiecancych nagród ! Zalezy od podejscia firmy do klientow !

__

Użytkownik
GAMBZOR__

2007-11-06 21:38:05

GUWNO

__

Użytkownik
dezCartezz

2007-11-06 22:04:52

KÓPA

__

Użytkownik
makeer

2007-11-06 22:11:01

Piszesz "GUWNO" bo ktoś ci ukradł "Ó" ?

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7394 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie