Kto zaj**ał RAM na G3

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
rostek

2007-11-01 20:46:31

nie ma to jak plebs na scenie, dziwicie sie ze nagrod nie ma jak gracze sami je kradna

__

VIP
dc

2007-11-01 20:46:38

To czego on szukal w tej obudowei mysz odpinał... lol. A na pis nie głosowałem

__

Użytkownik
slxx

2007-11-01 20:47:42

Pro-Warsow jak dla mnie to ty sie nie powinienes wypowiadac bo obiecales zlote gory a dales doslownie gowno, nie wiem po co piszesz o ramy skoro sam oszukujesz ludzi pzdr

__

VIP
dc

2007-11-01 20:48:53

stary żałosny jestes tyle,,,

__

Użytkownik
Qub!c

2007-11-01 20:51:44

aha i jeszcze jedno - wy chyba nie myslicie ze dostaniecie jakies nagrody "pozniej poczta", jak ktostam odzyska ram ?

__

VIP
j3sh

2007-11-01 20:52:19

buahahahaha TWOJA STARA KRADNIE RAM NA G3 (c) by Rostek XDD

__

VIP
rostek

2007-11-01 20:54:55

ale to chyba nie ma zwiazku z brakiem nagrod a kradzieza, no chyba, ze chciales 'ukarac' orga, jak bylo?

__

VIP
reaktiv

2007-11-01 20:58:21

Czytaj co sie pisze... on nie bral udzialu w turnieju, wiec graczem to byl tam taki jak te dzieci na sali patrzace w pes'a 2006 -.-

Co do chu.. ma wspolnego on z nagrodami, o ktore my walczylismy i je "wygralismy"?? Rownie dobrze, mogl to ukrasc jakis byle idiota, ktory sobie lazi po tych niby targach...

__

Użytkownik
neloox

2007-11-01 21:00:02

"a ty Prowarsow to tam na pole do traktora wsiadaj i obornik rozwozic, a nie za lany sie brac!"

zombek przecież to jeszcze prawa jazdy nie ma :D gnój to on chyba bedzie brał w ręce i rozrzucał po polu ;DDD

__

VIP
rostek

2007-11-01 21:04:05

prawda jest taka, ze jest to osoba grajaca i udzielajaca sie w pewien sposob na scenie, czyli nalezy do niej i w swietny sposob ja reprezentuje, odnosnie nagrod, jakby organizacja byla normalna to nagrody by pewnie byly. orga sie widocznie wkurzyl (sproboj sie postawic w jego sytuacji). odnosnie byle idioty, to wlasnie byle idiota to zrobil, najbardziej to mnie boli jego tlumaczenie sie ;///

__

Użytkownik
GAMBZOR__

2007-11-01 21:06:37

sluchaj jak bys wstal o 3 byl na miejscu okolo 8 i musial wszystko robic od poczatku instalowac, konfigurowac (mialo byc gotowe) potem nadzorowac bo pan 'organizator' nie kumal co sie dzieje, a wieczorem zje--bany przyszedlbys do schorniska i dowiedzialbys sie ze ten lam-us nie zalatwil ci pokojow (a mial) i spal na podlodze to bys padl na cyce...

zeby bylo jeszcze smieszniej i zrozumial sytuacje skumaj, ze w sobote o 18:00 przyszedl i spytal sie ile nam zejdzie bo on idzie do domu ... tak smao bylo w niedziele

mialo byc jakies jedzenie dla organizatorow i chuj@ dostalismy - praktycznie caly dzien na nogach, nie mielismy kiedy cos zjesc

sla, sido, soldi na pewno potwierdza

__

VIP
marikkkk

2007-11-01 21:06:59

Zastanow sie to nie ja wyjalem te RAMy i ogarnij... nie bede siedzial cicho wiedzac ze ktos cos ukradl, jakbym to widzial to bym na pewno ci uwage zwrocil. Pewnie przez brak takich konfidentow i uczciwych ludzi (nie mowie ze jestem uczciwy we wszystkim ale bez przesady) polska wyglada tak jak teraz. Ja sie akurat z tym czuje dobrze, mam gdzies co sobie teraz myslisz. Myslisz ze skoro jestem zly na prowarsowa bo zj***l mi dzien a raczej 2 to bede trzymac twoja strone ? ;]

__

VIP
marikkkk

2007-11-01 21:12:47

idd napisales cala prawde, a ten motyw z "!" mnie rozjebal;D

a co do sadu to w USA by pewnie zaplacil 2x tyle co obiecal + jezeli by przegral to oplate sprawy;D

__

Użytkownik
N4kai

2007-11-01 21:15:18

Co nie zmienia faktu,że Rea ma racje.
On chce swoje nagrody i powinien je dostać a to co robi G4mbzor to nie jego (Rea'y) problem.

__

VIP
marikkkk

2007-11-01 21:16:13

Ja mam taka nadzieje, ale jak sie glebiej zastanowie to raczej do tego nie dojdzie:]. Jezeli do tego nie dojdzie to ten warsow sam sobie z*ebie sprawe, wiec niech lepiej sie zapozyczy i odda to co obiecal.

__

VIP
rostek

2007-11-01 21:18:40

a jak to jest z tymi nagrodami w koncu? one byly, ale prowarsow ich nie chcial dac za ten ram? czy bylo jakies opoznienie czy co?

__

Użytkownik
reurion

2007-11-01 21:24:42

A ja sie spytam co ma Ram za 100zł/200zł do nagród za paredziesiąt tysiaków? LOL to jest tlumaczenie dziecka specjalnej troski nie dam nagrod bo ich nie mam ale jak odzyskam ram to wysle poczta jestem ciekaw tylko jednej rzeczy jesli tak bardzo chcesz ozsykac ramy nie uwierze w to ze 5 osob ktore wygralo 1-sza nagrode ileś tam tysięcy nie da ci tych 200zł ale jaja targi komputerowe w szkole:D do tego z złodziejami a ochrony nie było? przeciez według prawa to jest uważane za impreze masowa... zal czy moze był ochroniarz z 2-ga grupa inwalidzka spiacy na krzesełku ?

__

VIP
rostek

2007-11-01 21:30:49

niech sie zrzuca juz na ta kosc ramu po 5 zl :D

__

Użytkownik
KamilSzalewski

2007-11-01 21:31:02

"(...) moze był ochroniarz z 2-ga grupa inwalidzka spiacy na krzesełku ?"
Taki jak u mnie w szkole :D

Jeżeli chodzi o targi, to moim zdaniem ProWarsow został oszukany (przez sponsorów) i teraz wyżywa się na innych, nie dam nagród bo g4 (ROTFL!?) ukradł jedną kość ramu za max 150 zł. Pytanie - Gdzie te kilkadziesiąt tysięcy? Ahhh... ;/

__

Użytkownik
B4mc

2007-11-01 21:36:39

dla mnie zlodziej to zlodziej i takiemu powinni rece poobcinac

__

Redaktor Naczelny
rml

2007-11-01 21:40:30

chodzi o tego którego nick składa sie z unikatowego ciągu tr3ndI literek i cyferek

__

Redaktor Naczelny
rml

2007-11-01 21:42:59

i jeszcze jedno marik ze ty konfident jestes to niewiedzialem ...

on po prostu zdradził scenie kto okazał sie złodziejem i kogo trzeba napietnowac, jestes zalosny, skoncz i nie wracaj

__

Redaktor Naczelny
rml

2007-11-01 21:44:52

nie wiem jak ty ale ja jestem Polakiem, mimo wszystko

__

VIP
rostek

2007-11-01 21:47:13

no wlasnie, jak to jest z tymi nagrodami? one sa? czy sciema czy jak?

__

VIP
reaktiv

2007-11-01 21:47:37

Tego ty chyba nawet sam "organizator" nie wie...

Nie mamy pojecia jak to w koncu jest, czy nagrody byly, a nie dal przez RAM, czy ich w ogole nie bylo... ehh szkoda slow normalnie na to wszystko.

__

Użytkownik
GAMBZOR__

2007-11-01 21:49:40

szkoda miec takich kolegow :(

__

Redaktor Naczelny
rml

2007-11-01 21:51:22

co ty na to gdyby ktoś wyniósł ci z domu kompa za pare tys. zł i "zostawił" gdzies gdzie bys go potem nie znalazł

złodziej to złodziej a co zrobiles z tym co ukradles to twoj problem

__

Użytkownik
Extazy

2007-11-01 21:55:11

no jasne Ciebie to już nie interesuje co z nimi się działo... hahah chłopie otrząśnij się

ProWarsow weź napisz że nagrod zostawiłeś na hali i nie wiesz już co później się z nimi działo :p nieno złodziej to złodziej... tyle

a i jeszcze jedno nie słuchaj WWO bo a wstyd że kto taki ich słucha

__

Użytkownik
garo

2007-11-01 22:13:03

Umiesz rozdzielać słowa spacjami? Bo widzę, ze masz z tym spore problemy...

__

Użytkownik
reurion

2007-11-01 22:13:36

no i by bylo:D i nagrody by byly

__

Użytkownik
m3ribo

2007-11-01 22:14:26

U nas tak bylo jak w szkole ukradli : (

__

Użytkownik
woj

2007-11-01 22:29:09

komputery - plombowac
zlodziei - plombowac

tyle

__

VIP
fokuzo

2007-11-01 22:30:01

Nie bardzo. W przypadku składania doniesienia o kradzieży poszkodowany składa do zeznania informację o wartości utraconego przedmiotu. Najczęściej taką wartość się zawyża albo podaje taką, jaka była w dniu jej zakupu. Przepisy nie regulują dokładnie tego jaka cena ma być podana więc równie dobrze można uskuteczniać wolną amerykankę.

__

VIP
fokuzo

2007-11-01 22:32:39

Być może długopisa nie zobaczysz, ale proponuję pomyśleć nad tym czy ktoś podeśle Tobie długopis, garść długopisów albo ewentualnie nie będziesz mógł już więcej zobaczyć długopisu.

__

VIP
fokuzo

2007-11-01 22:34:40

Najwyraźniej był zajęty fotografowaniem całego zajścia albo jak kto woli łapaniem na gorącym uczynku.

__

Użytkownik
den

2007-11-01 22:36:15

gratulujemy Panu inteligencji...

__

Użytkownik
daMo

2007-11-01 22:39:04

dobra, bo widzę że dużo osób tutaj nie wie ocb ; )

Pula nagród całego G3 miała wynosić 60tys zł. Pula nagród na samego cod2 miała wynosić 45tys. Już w drugi dzień zawodów okazało się że za 1 miejsce 500zł, 2 miejsce 250zł, a reszta nagród to nagrody rzeczowe typu gry z przed roku czy jeden zasilacz 400W, no i servery do komunikacji głosowej/gier z polskiego hostingu. Podsumowując pula nagród nie przekroczyła nawet 5tys zł... dlatego ProWarsow okazał się oszustem. Nie wspomnę wgl o ściemie organizatora "że kompy nie dojechały" i musieli grać na tych z sali informatycznej....

__

VIP
fokuzo

2007-11-01 22:42:31

wiec tak, prowarsow prawda jest prawda ze ramy z kompa wyjalem, prawda jest ze kiedy chciales mnie przeszukac to te ramy mialem przy sobie, ale nie prawda jest ze je mam w domu

Nie zaczynamy zdania od no więc, więc tak etc.
Prawda jest taka, że te ramy jednak miałeś przy sobie i co się z nimi stało później, to nikt tego nie wie, a jak widzisz sam wątek na forum istnieje i na ponad sto postów, które zostały założone, to żaden inny uczestnik tego turnieju czy zwykły obserwator nie wie co się z pamięciami stało co mówi samo przez się, że chyba podziały się gdzie indziej niż na wspomnianym przez Ciebie grzejniku.

coz zadne wytlumaczenie nie jest na miejscu co sie z tymi ramami dzialo dalej nie wiem, wiem ze ja je zostawilem u ciebie w szkole i na tym sie moj udzial skonczyl

Udział nie powinien mieć miejsca z racji tego, że nikt przy zdrowych zmysłach nie rozkręca na turnieju komputera i nie wyjmuje z niego podzespołów.

glupio sie z tym czuje i nie jest miodzio : (

Kac moralny

i jeszcze jedno marik ze ty konfident jestes to niewiedzialem ...

Nie miej do niego pretensji, bo lepiej znaleźć się na forum niż na policji :).

eot

Eot, to mówi akurat kto inny, a nie ktoś, kto miał pamięci w kieszeni :)

__

Użytkownik
garo

2007-11-01 22:43:31

Czyli krótko mówiąc żaluzje.hk

Pro-Warsow. Co za tajemniczy nick... :DDD

__

VIP / Fotograf
PawelS

2007-11-01 22:49:46

Mnie zastanawia tylko jeden fakt: po co je w ogóle wyjmowałeś ?

__
Senior Pablo Escobar

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7519 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie