Kup Pan owned.pl!

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
conish

2007-10-08 14:56:21

W sumie nie specjalnie wiem dlaczego o tym pisze... potrzeba chwili i moze troche za duzo wolnego czasu w pracy. W kazdym razie na serwisie allegro.pl mozna znalesc ciekawa aukcje. Wystawiony zostal wortal owned.pl... ale od poczatku.

Kazdy, kto czytuje od czasu do czasu strony na temat sportow elektronicznych na pewno odwiedzil choc raz w zyciu serwis owned.pl. Byl on opiekunem wielu dzialow tematycznych, najwiekszego polskiego radia internetowego zwiazanego z esportem HeadShot i paru polskich klanow, ktorym hostowal strony www oferujac dodatkowo gotowe lejalty. I pewnie kazdy tez zauwazyl, ze od pewnego czasu owned.pl przezywal problemy z serwerami, na ktorych staly strony.

A teraz, w okolicach 5 pazdziernika, zostala wystawiona aukcja, na ktorej mozna nabyc serwis. A dokladnie trzy domeny (teampoland.net [sic!], proplayer.pl i owned.pl wraz z subdomenami) oraz kilkanascie lejaltow.
Gdy pierwszy raz trafilem na ta aukcje (przypadkowo w przeszukiwarce ff zostal zaznaczony allegro.pl) pomyslalem, ze to zart. O dziwo wejscie na strone owned.pl kieruje na wprost na strone z aukcja, wiec jak przypuszczam nie jest to zaden zart.

Szkoda, ze nigdzie nie znalazlem oficjalnego powodu zamkniecia serwisu. Szkoda, ale mam nadzieje, ze ktorys z ewentualnych czytelnikow zna ten powod i mi go przyblizy (czysta ciekawosc).

Na koniec z obowiazku... cena za serwis wynosi w tej chwili 3000 zl a aukcja potrwa jeszcze 10 dni. W opisie aukcji nie ma slowa o sprzedazy baz danych.

__
Cel - dostac sie na liste tentop noobs@esp

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3016 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie