Humor - Best Dowcip Ever # 19

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Forem

2007-10-15 23:22:45

I KILL YOU

__

VIP
d00mer

2007-10-15 23:45:55

Knock knock!

__

Użytkownik
liman

2007-10-16 00:15:22

aKHHHHHmed

__

Użytkownik
dezCartezz

2007-10-16 01:20:30

z zydami i pensem bylo dobre ;-ddd

__

Użytkownik
DGN

2007-10-16 08:47:26

[url=http://i1.tinypic.com/62o2jrk.jpg]kto zagra??[/url]

__

Użytkownik
e2

2007-10-16 09:16:45

[hide=ponoć autentyk :P]http://vader.joemonster.org/upload/zzg/512_5932f112regulamin.jpg[/hide]

__

VIP
forest

2007-10-16 11:58:24

nawet laik pilkarski wie iz , na Ł3 panuje najlepsza amosfera ze wszystkich stadionow w Polsce.

Wiem, ze kazdy chwali swoj klub, swoje miasto itp., ale akurat jesli chodzi o atmosfere na meczu, to najlepsza jest w Poznaniu. I nie chodzi juz o to, ze na mecze przychodzi srednio 20 000 ludzi, ale ogolnie o klimat ;).

__

Użytkownik
p0w1

2007-10-16 12:04:25

;D;D

__

Użytkownik
Forem

2007-10-16 14:57:09

Who's that?

__

Redaktor Naczelny
rml

2007-10-16 15:40:31

me, i'll kill you.

__

Redaktor Naczelny
rml

2007-10-16 15:43:10

wole byc zarozumialym szczeniaczkiem niż kibolem który chce zabijac za swój "ukochany" klub

gdyby nie litosc uefa nie moglibyscie grac w pucharach, juz w tym roku straciliscie zreszta przez to pare setek tysiecy euro, dzieki waszym "kibicom" czy "fanom" (wg twojego toku myslenia)

__

Użytkownik
dezCartezz

2007-10-16 15:44:42

ooo jaki staroc :D

__

VIP
Sh1eldeR

2007-10-16 16:08:21

Nie zagwiazdkowales przeklenstw :ASD

__

Użytkownik
e2

2007-10-16 16:20:15

bo to obrazek ;p nie chce mi się PSa włączać na te kilka gwiazdek :P

__

Użytkownik
Kabu

2007-10-16 18:01:07

Czlowieku masz jakiekolwiek pojecie o tym incydencie z Wilna?? jak nie to cie informuje ze rozboje ktore mialy tam miejsce nie sa autorstwa prawdziwych kibicow Legii. Dokonali tego zwyczajni chuliganie, w wiekszosci z zakazami stadionowymi. Tak wiec jest to wina glownie strony litewskiej ktora nie zgodzila sie na wspolorganizacje meczu ze strona polska. Vetra Wilno nie byla w zanden sposob przygotowana na organizacje meczu w europejskich pucharach, brakowalo tam jakiegokolwiek monitoringu i selekcji kibicow . Nie porownuj tych bandytow z prawdziwymi kibicami e(L)ki bo nie wiele maja z nimi wspolnego, tylko tyle ze byli na tym samym meczu...

A gdzie ja napisalem ze chce kogokolwiek zabijac za swoj klub??, nawet tak nie zaasugerowalem, przeinaczasz fakty

__

Użytkownik
e2

2007-10-16 18:08:45

a teraz weź się zamknij, strzel focha i wypie*dalaj na kibice.pl póki jeszcze nikogo nie wkurzyłeś...

zachowaj więcej dystansu, on żartował - żartował... rozumiesz? taki temat, powstał gdzieś w necie taki dowcip, on go wkleił i koniec. Radzę nie zaczynać tego kto i co i jak bo źle się to dla Was wszystkich skończy.Odpuść sobie, legia rządzi - jest ok? i to, że światło się psuje to nie wina kibiców więc błagam naprawdę się zamknij, bo rozmowy o klubach świadczą o tym, że nie dorosłeś to wymiany poglądów na forach internetowych...

__

Użytkownik
Kabu

2007-10-16 18:14:16

Nie napisales ale jasno dales do zrozumienia ze jestes kims "lepszym". Wiadomo ze dowcipy o Legii smiesza wiekszosc kibicow bo inaczej byc nie moze. Legia jest nielubiana w niemal calym kraju z wyjatkiem stolicy. Powody sa czysto prozaiczne, w kazdym z panstw druzyna dominujaca ze stolicy nie jest uwielbiana. W Polsce jest to nasilone zjawisko ktore wiaze sie jeszcze z okresem Prl-u i rzekomym powolywaniem do wojska w celu sciagniecia najlepszych pilkarzy ( nie twierdze ze tak nie bylo ale nie jest to na pewno przyczyna sukcesow Legii) bla bla bla ale to juz inna historia zdecydowanie nie na ten topic.

A plusy dostales wlasnie dzieki tej niecheci do elki, od jej antyfanow;] Stoj sobie dalej za tym kolejarzem nic do tego nie mam, ale nie probuj nawet porownywac obu klubow w charakterze czysto sportowym bo lech nic nie osiagnal wobec wielkich sukcesow Legii, marketingowo w tej chwili sa zdecydowanie ale to nie swiadczy o sukcesach. W Europie przecietny kibic o lechu nigdy nie slyszal, natomias Legia jest najlepiej rozpoznawana marka w polskiej pilce.

Mysle ze ten off-topic mozna zakonczyc bo do niczego nie prowadzi...

__

Użytkownik
Kabu

2007-10-16 18:18:49

Hm kwestia gdzie siedzisz na "żylecie" czy pod "kryta", bo tej pierwszej gdy jest w przyslowiowym gazie nikt nie przebije nawet 20tys gardel lechitow

__

Użytkownik
Kabu

2007-10-16 18:26:59

Uuu moderator i takiego jezyka uzywa, oj nieladnie dajesz zdecydowanie zly przyklad ;] Hm ze zartowal to do konca nie jestem pewnien, ale ty pewnie siedzisz mu w glowie i znasz kazda jego mysl, lub porozumiewacie telepatycznie czego tez nie mozna wykluczyc...Jak bys uwaznie czytal moje posty to zauwazyl bys ze odnioslem sie jedynie do dowcipu z "atmosfera" a zgaszonego swiatla nie mieszalem do sprawy kibicowskiej. Tak wiec luzuj troche, to jest off-topic i chyba moge pisac co mi sie zywnie podoba???no chyba ze mi zabronisz guru...

__

Redaktor Naczelny
rml

2007-10-16 18:36:09

rozboje ktore mialy tam miejsce nie sa autorstwa prawdziwych kibicow Legii. Dokonali tego zwyczajni chuliganie

Schowaj sie pajacu:/ powiedz ten dowcip wprost jednemu z kibicow Legii jak jestes taki kozak, banan z twarzy na pewno zniknie... sry ale nie lubie takich internetowych napinaczy jak ty.

zdecyduj sie czy kibice legii to porzadni ludzie czy jednak mordobijcy i "chuliganie" :D

__

Użytkownik
garo

2007-10-16 18:59:14

"lech nic nie osiagnal wobec wielkich sukcesow Legii, marketingowo w tej chwili sa zdecydowanie ale to nie swiadczy o sukcesach. W Europie przecietny kibic o lechu nigdy nie slyszal, natomias Legia jest najlepiej rozpoznawana marka w polskiej pilce."

Tak, wiemy już jak bardzo uwielbiasz Legie. Nie mam zamiaru z Tobą dalej na ten temat konwersować. Znam Twoje zdanie, a ty znasz moje.

Przyjmij w końcu do wiadomości, że to był tylko żart, kawał, dowcip, anegdotka czy inny tekst mający na celu rozbawienie czytelnika. Czy jak ktoś wstawi dowcip o blondynkach to wszystkie "jadą" autora że g*wno prawda i one są zaj***te? Nie! Bo to żart! Joke! Rozumie?

Gdybym chciał obrazić publicznie legie to założyłbym topic na ten temat, a nie pisał w "dziale" z dowcipami.

Każda sroczka swój ogonek chwali. Ogonek Twojej sroczki chyba jednak nie jest tak zaje***ty.

Koniec tematu.

__

Użytkownik
Tymek

2007-10-16 19:06:28

"W Europie przecietny kibic o lechu nigdy nie slyszal, natomias Legia jest najlepiej rozpoznawana marka w polskiej pilce. "

to było zdecydowanie śmieszne ;D

__

Użytkownik
Tymek

2007-10-16 19:10:47

Z góry przepraszam za epitet, ale w tym momencie pokazałeś jaki jesteś ograniczony ;D. Kabu napisał, że klub coś dla niego znaczy i kibicuje mu od 4 roku, a u ciebie w głowie od razu pojawia się skojarzenie z psychopatą z łysą czachą.

I nie zaprzeczaj w kwestii tego skojarzenia, bo wypowiedź ""i pewnie byś zabił dla klubu? weź odpuść", dość jednoznacznie na to wskazuje...

__

Użytkownik
Tymek

2007-10-16 19:19:51

I tu się zgodzę, mimo, że jestem kibicem innego polskiego klubu :-). "Za Lechem przemierzamy..." rok temu we Wodzisławiu to było mistrzostwo ;D.

__

Użytkownik
Tymek

2007-10-16 19:27:04

Przestań się już ośmieszać chłopie...

W ogóle ostatnim zdaniem ("rozmowy o klubach świadczą o tym, że nie dorosłeś to wymiany poglądów na forach internetowych...") przeszedłeś chyba sam siebie.

__

Użytkownik
garo

2007-10-16 19:39:09

[url=http://www.youtube.com/watch?v=wWAwI3MkVHI]:D[/url]

__

Użytkownik
Tymek

2007-10-16 19:43:22

[url=http://217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/mistrzxh1.jpg];DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[/url]

__

VIP
Van Helsing

2007-10-16 20:42:56

tkwij dalej w tym przekonaniu ;D

ps. i napisałem to do jego wszystkich komentarz xD co miałem to napisać do każdego innego xD weź mnie nie rozmieszaj aczkolwiek hmmm

nie nie w sumie dobrze robisz śmiejmy się ;D

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
e2

2007-10-16 21:54:35

Oj no bo walczysz o tą biedną legię :) a ten tekst na początku to taki głupi, który dzisiaj gdzieś wyczytałem :P ja tam nie mam zamiaru się spierać o to co i jak. Atmosfera jest fajna na każdym stadionie, dla mnie będzie to stadion Arki Gdynia, a dla Ciebie Legii. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że nie poczułeś się specjalnie urażony moim postem :)

__

Użytkownik
e2

2007-10-16 21:56:21

Oj tam :) Mogę Ci napisać jak chcesz scre you i co? :P jesteśmy tylko ludzi i skoro rozmawiamy za pomocą tekstu pisanego to każdy pisze co chce. Jednak uważam, że dyskusje o klubach kto jest fajny, a kto nie są na poziomie dzieci z gimnazjum (tak jak teksty "twoja stara klaszcze u rubika" czy "twój stary spawa tory na de_train") :)

__

Użytkownik
Tymek

2007-10-16 22:29:51

W kwestii tego, że Kabu przesadza się zgadzam, bo to jest zwykła napinka z jego strony ;D. Choć może ja zwróciłbym się do niego inaczej... no ale nie mam moda ;D.

Ale naprawdę nie rozumiem dlaczego rozmowy o klubach i piłce nożnej mają świadczyć o niskim poziomie rozmówców. Temat jak każdy inny, nawet jeden z ciekawszych dla tych, którzy chodzą na mecze i interesują się futbolem. Tak więc, what's the point?

btw. teksty typu twoja stara są może do przesady głupie, ale prawda jest taka, że mogą bawić ;D jak wszystko zresztą...

__

VIP
blacktyger

2007-10-16 22:45:00

Skoro Ty nie przestrzegasz zasad to kto? :ADS

__

VIP
blacktyger

2007-10-16 22:48:31

[hide=Wybory 2007]http://www.vontrompka.com/blog/wp-content/uploads/2007/10/wybory2007.gif[/hide]
[hide=Mikke]http://img89.imageshack.us/img89/8120/partiakobietug4.jpg[/hide]
[hide=Murzyny o Kaczyńskim]
http://pl.youtube.com/watch?v=saqI3tjHzCU[/hide]

__

Użytkownik
Tymek

2007-10-16 22:54:49

"twoja stara jest taka gruba, że wchodzę na nią z przewodnikiem" tak ty chyba było ;D

__

Użytkownik
matiz444

2007-10-16 23:18:11

panie poważny, to dowcip był.

__

Użytkownik
Kabu

2007-10-16 23:23:55

No widzisz nie wszystkie dowcipy musza smieszyc, dla mnie ten byl niesmaczny i tak zareagowalem.

__

Użytkownik
Kabu

2007-10-16 23:27:01

Haha miazga xD

__

VIP
rostek

2007-10-17 00:07:13

Twoja Stara jest PNEUMOKOKIEM!

__

Użytkownik
e2

2007-10-17 07:36:55

Bardziej mi chodziło o rozmowę: kto ma lepszych kibiców itd. To jest taka dziecinna sprawa :P. No, ale nie ma co już tego ciągnąć dalej bo to do niczego nie prowadzi :)

__

VIP
priAm

2007-10-17 09:07:31

sikasz jak ten koleś z dnia świra? CW-CW-CWKS-LEGIA! :)

__

Warning: getimagesize(http://img89.imageshack.us/img89/8120/partiakobietug4.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7394 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie