Telefony komórkowe

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Mateck

2007-07-03 23:06:29

Witam, jakie telefony komórkowe polecacie do kwoty w granicach 500zł. Zastanawiałem się nad tymi telefonami:

([source=http://sms.pl/tel/nokia,6230i.php]klik[/source])
([source=http://sms.pl/tel/sonyericsson,k750i.php]klik[/source])
([source=http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1101]klik[/source])
([source=http://sms.pl/tel/sonyericsson,d750i.php]klik[/source])

Jakie jeszcze polecacie z doświadczenie telefony. Proszę o link lub chociaż pełną nazwę.

__

VIP
priAm

2007-07-03 23:08:54

najlepsza i najbardziej uniwersalna rada, to poczekaj i pozbieraj kasę na coś lepszego :)

__

Użytkownik
Rychoo

2007-07-03 23:17:40

k750i i nie ma bata ;]

__

Użytkownik
garo

2007-07-03 23:17:01

format C:\

__

VIP
Mateck

2007-07-03 23:17:28

nawet nie mam narazie tych 500zł i muszę je uzbierać. po co mam wydawać więcej pieniędzy na lepszy. Chyba, że jakiś z serii Walkman. A jakie proponujecie w granicy 500zł? Jaki najbardziej pasuje z wymienionych wyżej?

__

Użytkownik
majan

2007-07-03 23:42:55

tak krótko:
w200i nie polecam - telefon przereklamowany przez plusa, cena za literkę "w" na początku nazwy
6230i - ten telefon najmniej przemawia do mnie
k750i - bardzo awaryjny joy
d750i - polecam ten telefon! miałem go przez pięć miesięcy i nie mogę powiedzieć na niego złego słowa :)

z tego przedziału cenowego polecam jeszcze Siemensa SXG75 - mimo iż Siemens to nie jest awaryjny jak pozostałe telefony tej marki.

ale najlepiej tak jak napisał kumar - pozbierać i zainwestować w coś lepszego, chociaż to czekanie może ciągnąć się w nieskończoność : ))

jakbyś miał jakieś pytania nt. d750i to pisz do mnie na ircu :)

__
Pozdrawiam!

VIP
priAm

2007-07-04 00:08:00

na Twoim miejscu pozbierałbym do k800i, chociaż k750i też jest wporządku. Ja mam k700i od półtorej roku i jedyna wada, to niewymienna karta pamięci 40 mb i joystick, który przy intensywnym używaniu lubi się obrażać i nie działać.

__

VIP
FervenT

2007-07-04 00:22:26

Korzystam z nokijki 6230i od jakiegos roku i jestem bardzo zadowolony. karta pamieci pol giga, empetrojki, blut, irda wszystko dziala bez zarzuty, kamerka i fotki naprawde calkiem calkiem jak na telefon ;] mozna fajnie pod siebie skonfigurowac opczyns i ogolem jestem za =]]

w sumie to moglbym swojego sprzedac =]] bo poluje na cos tanszego, okres wakacyjny = niid many many :D

__
^_*

Użytkownik
Bh3liom

2007-07-04 00:57:44

Tez ostatnio bylem na zakupie telefonu i w sumie przez miesiac wertowalem mnoooostwo stron o telefonach z tym, ze z troche innego przedzialu cenowego. Z tych ktore podales to moge Ci powiedziec ze rzadkoscia jest zeby ktos sie skarzyl na k750i bo ponoc to solidny telefon i bezawaryjny(no moze oprocz joya ktory jest zmora wszystkich uzytkownikow SE chyba ;) ) Co do pozostalych to niespecjalnie sie nimi interesowalem ale w200i wydaje sie byc dobrym wyborem ze wzgledu na to ze:
1. To SE
2. Jest stosunkowo tani
3. Ma wszystko co przecietnie wymagajacy uzytkownik potrzebuje(mp3,aparat 1.3mpx, niezla baterie)

Sam od siebie moge Ci zaproponowac Nokie 6288([url=http://www.mobile.inspiracja.com/Nokia,6288,phone.php]klik[/url]), dobry stosunek ceny do tego co ma w srodku, a posiada wiekszosc bajerow dostepnych w nowszych telefonach. Sam go nie posiadalem wiec nie wypowiem sie o osobistych doswiadczeniach ale ponoc nokia nie postarala sie zbytnio z dopracowaniem tego telefonu wiec jak tam chcesz.

Jesli Ci sie nie spieszy to chyba warto troche dozbierac i kupic juz telefon ktorego nie bedziesz musial zmieniac zbyt szybko, a w tym wypadku to SE K800i jest najlepszym wyborem. Ma wszystko co telefon ma posiadac i jest tani jak na telefon z aparatem 3,2 mpx, mp3 itp itd etc. Poza tym wszyscy go chwala i jest to raczej bezawaryjny telefon. Sam mialem go kupic ale ostatecznie wybralem nokie n73, no ale to juz praktycznie nie jest telefon.

__

Użytkownik
DGN

2007-07-04 08:23:23

k 750 i ale jak mozesz to dozbieraj na k 800i bardzo polecam ten telefon mam uzywam i jestem zadowolony z niego i to bardzo.

__

Użytkownik
e2

2007-07-04 08:29:25

Nokia 6310i - nie ma innej opcji.

__

VIP
-=eXe=-

2007-07-04 08:57:27

mój brat ma d750i i nie narzeka jak na razie nie miał z nim problemów, nic się nie psuło, nawet joy jest ok (a ma go z 6 miesiency), a tak po za tym to d750i i k750i to prawie takie same telefony

__
http://www.egu.org.pl || http://www.facebook.com/EastGamesUnited

Użytkownik
Linkin

2007-07-04 09:51:33

k750i spox jest, stary ma i nie narzeka

__

VIP
postal1

2007-07-04 10:09:12

polecam urlop od esp i komputera bo ostatnio za duzo nie masz do powiedzenia a jesli juz to jak widze twoje odpowiedzi to cyniczne i uszczypliwe bez zadnego powodu?

nie zdales do drugiej gimnazjum czy cos innego niemilego cie ostatnio spotkalo ze tak sie zachowujesz?

obserwuje esp od bardzo dawna i zaczynasz przejawiac typowe zachowania troli serwisowych - pieniactwo, uszczypliwosc bez uzasadnienia, czepianie się użytkowników.
Jeśli nic nie zmienisz to skonczysz tak jak reszta ekipy, ktora rozstala sie z esp z powodu swojego zachowania - to spowoduje kolejna gorycz odrzucenia i zaowocuje negatywnymi komentarzami pod adresem nie tylko uzytkownikow ale i calego serwisu.

Moja rada - urlop.

pzdr

ps. to jest odpowiedz na posta garo ale są dwa posty #2 i dlatego odpowiedzialo na twoj

__

Użytkownik
e2

2007-07-04 10:23:34

Ta... dobry plan. Dlatego sam na urlopie jestem xD

__

Użytkownik
adi

2007-07-04 10:31:30

:P

__

VIP
Van Helsing

2007-07-04 10:36:43

do kwoty w granicach 500 zł to tak drętwo dozbieraj troszkę więcej albo popracuj i kupisz za niewiele drożej coś dużo lepszego choć ponizej podaję jeden w takich granicach :)

se w900i będziesz zadowolony! ja mam go od roku i śmiga niezawodnie. wytrzymały nawet na uderzenia (mój dostał padem do gry) co prawda szybka poszła ale do tej pory dziwie się że nie rozwaliłem go bardziej podczas uderzenia z całej siły!

dobry telefon niezawodny to też nokia 6630 - miałem super telefon! dokupisz karte i jest wypas,poprostu jak dla mnie same plusy! No i w granicach około 500zł!

k800i - moj brat go ma jest super! po dożuceniu karty nie wiem czy nie jest lepszy od mojego w900i chociaż nie sądzę. poza tym mnie zraża dżojstk xD nie lubie ich bo już dwa popsułem :)

ewentualnie też wspomniany k750i bo telefonik jest bardzo dobry i niezawodny :)

ot masz tu tel z jakimi miałem do czynienia i gorąco je polecam :)

a jak chcesz to poczekaj jeszcze troch zbieraj kase i kup iphone zabawka do domu raczej tylko :D ale tel jest :D

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
yareq

2007-07-04 10:44:47

Z tych co wymieniles D/K750i.

__

Użytkownik
w1n

2007-07-04 10:47:33

nokia e50

__

VIP
postal1

2007-07-04 11:05:59

mam k750i, zastanawialem sie nad zmiana na k800 ale szczerze powiedziawszy - dla standardowego uzytkownika jedyny plus to lampa ksenonowa zamiast diody jako flesz. Reszta to prawie tylko kosmetyka a różnica w cenie ogromna.

Miałem spore obawy przed zakupieniem SE ponieważ wcześniej miałem t610, t630, j220i - wszystkie mialy ten sam objaw zawieszajacego sie joya. Po 3 z kolei SE powiedzialem sobie - nigdy wiecej !

Jednak jakies 4 miesiace temu szukalem telefonu dla siebie i postawilem sobie kilka warunkow:
1) bateria - odpadaly wszystkie E50, D820 i inne wynalazki, które trzeba co noc ładować
2) wyświetlacz - jasny i umieszczony blisko szybki ochronnej - tak żeby w słoneczny dzień było można zobaczyć chociaż kto dzwoni - odpadają tanie nokie typu 26XX
3) waga, wielkość - noszenie pilota od telewizora w kieszeni nie nalezy do najprzyjemniejszych, szczegolnie w lato kiedy mam sportowe spodenki na sobie - odpada 6310 - chociaz spelnia oba powyzsze punkty
4) gadzety - nie oszukujmy sie, bluetooth sie przydaje, aparat dobrej jakosci takze moze sie przydac - w razie wypadku, stluczki, smiesznej sytuacji. MP3 takze czasem sie przydaje kiedy odtwarzacza nie ma akurat w kieszeni a stoimy w korku.

No i powiem szczerze ze cena tez byla wazna - nie chcialem wydac wiecej niz 500 zl na telefon bo uwazam ze do tej ceny telefony wszystkie te funkcje w zupelnosci powinny spelnic i takiego szukalem. Inna sprawa ze juz kilka sluchawek zgubilem i nie chcialbym sytuacji kiedy gubie telefon za 1200 zl ktory jeszcze prawdopodobnie jest na kredyt. Chyba bym się zapłakał :)

Przeszperałem całe allegro w poszukiwaniach i znalazłem to co praktycznie w zupelnosci mi odpowiada - k750i

1) bateria trzyma 4 dni - co dla mnie jest sukcesem zwazywszy ze rozmawiam okolo godziny dziennie
2) wyswietlacz super - przejrzysty, czytelny, spokojnie ogladam film 3gp i nie musze miec telefonu 5cm przed nosem
3) waga, wielkosc - idealny, ani nie za ciezki, ani nie za wielki, nie jest tez tak maly ze zapominam ze mam go w kieszeni i siadam na nim
4) gadzety - no ma tego troche i przyznam szczerze ze nic ponadto nie jest mi potrzebne, do pelni szczescia chcialbym tylko ksenon zamiast diody jako flesz - to rozwiazanie jest w k800i ale to juz koszt rzedu 700-800pln na allegro wiec sobie odpuscilem.

Joy... no wlasnie... tu niestety przegralem zaklad sam ze soba... bylem pewien ze bedzie miec zawiechy a okazuje sie ze dziala bez zarzutu :-)

podsumowując - na dzień dzisiejszy jest to cholernie dobry telefon w bardzo dobrej cenie poniewaz mozna go kupic za 400pln i cieszyc sie o wiele lepszymi rozwiazaniami niz zabaweczki po 1000pln

__

Użytkownik
Teoś

2007-07-04 11:07:20

[url=http://www.bluejacking.cz/files/nokia_1610.jpg]Nokia 1610[/url] mam taką i działa bez zarzutu... no przynajmniej działała z 10 lat temu ;-D

__

Użytkownik
adi

2007-07-04 11:26:28

ja polecam 52/5300 nokie:)

__

Użytkownik
ArQo

2007-07-04 11:52:32

Ja polecam nokie 6280, mam w niej karte 512 mb, ma aparat 2mb pixele, 2 kamerki, mp3 dziala swietnie, uzywam tego telefonu glownie jako odtwarzacza mp3, ma duzy ladny i przejzysty ekran, jest dosc latwa w obsludze, telefon jest 3g, ma wszystko czego chcesz irde, bluetooth i fajne gierki, w takiej cenie kolo 500 zl, dla mnie to jeden z lepszych telefonow. Pozdrawiam

__

Użytkownik
rambiak

2007-07-04 12:28:54

Nie no jasne, uniwersalna rada tylko ze gdyby czlowiek sie nia kierowal to by nigdy nic nie kupil ;)

__

Użytkownik
e2

2007-07-04 12:42:07

nie można polecać tego telefonu bo jest beznadziejny. Miałem go kilka miesięcy i sprzedałem, bo to po prostu kicz. Nie przemawia za nim nic oprócz w miarę szybkiego internetu i dużego wyświetlacza bo co to za "telefon" co trzyma 2 dni, a czasami 1.

__

Użytkownik
ArQo

2007-07-04 13:25:02

Nie wiem, moze miales akurat taki egzemplarz, ja mam ten telefon pol roku, kupilem go nowego w salonie, i trzyma mi bardzo dlugo i jestem z niego zadowolony bardzo.

__

Użytkownik
e2

2007-07-04 13:56:17

taaaa? a co robisz? jak ja 2-3h dziennie na gg siedziałem (nie w erze), czasem do 4h rozmów. Nie mówiąc o szukaniu czegoś w necie. Jak trzymał mi 2 dni to byłem szczęśliwy.

__

Użytkownik
ArQo

2007-07-04 15:26:58

Slucham mp3 albo radia srednio 2-3 godzinki dziennie, rozmawiam srednio 30 min dziennie przez telefon, poza tym sporo gram na nim, moze mam jakas dobra baterie na nim, albo poprostu trafilem na taki egzemplarz. Ja polecam ten telefon na przykladzie mojego, z ktorego jestem zadowolony.

__

Użytkownik
garo

2007-07-04 15:34:23

Człowieku, luzuj suty, co sie rzucasz?! Jeżeli w tym poście (#2) jest jakieś pieniactwo lub coś w tym stylu to wybacz, ale jesteś przewrażliwiony. Urlop to poleciłbym tobie, bo sie bezpodstawnie czepiasz... Koniec na ten temat.

__

Użytkownik
Tymek

2007-07-04 15:37:51

Damn it, nie wiedziałem, że ktoś jeszcze kupuje same aparaty przy obecnych promocjach we wszelkiej maści mixach, nie mówiąć już o ofertach na abonament :->.

__

VIP
postal1

2007-07-04 15:54:53

tym postem dałeś dokladnie do zrozumienia ile masz lat i co się z tym wiąże - brak kontrargumentów, pyskówka rodem z gimnazjum, brak spójności pomiędzy początkiem a końcem wypowiedzi.

Generalnie to podrośnij, a potem skacz do starszych młody :)

Na dzień dzisiejszy widzę, że bez większego wysiłku można Cię wciągnąć jednym tchem ale nie o to przecież chodzi, prawda? Co mi da udowodnienie Ci, że twoje nędznawe teksty są o kant d... ? Nic.

Musisz sobie po prostu zdać sprawę z tego, że istniejesz na esp tylko dlatego, że jest deficyt redów i lucas trzyma kogo tylko się da - aby tylko regularnie pisał i jakoś w miarę trzymał poziom fleksyjny i obrazkowy :-)

Gdyby było sito selekcji to prawdopodobnie odpadłbyś szybciutko za mizerny poziom kultury osobistej - najzwyczajniej Ci jej brak, albo jeśli się mylę to z pewnością ona kuleje.

Musisz sobie zdać sprawę z tego, że esp to nie winda społeczna, która Cię wybija ponad resztę.

aha - na chwilkę zniżę się do Twojego poziomu i podsumuje wypowiedź genialnym tekstem "Koniec na ten temat"

__

Użytkownik
guhard

2007-07-04 16:07:28

Ja używam 6230i i osobiście jestem zadowolony bo ma to co mi sie przydaje. Nie mówie o milionie gierek,aplikacji ch*j wie czego jeszcze...
Ale szczerze mówiąc sa lepsze telefony.
Jezeli wybierasz tylko z tych co masz w topicu to zdecydowanie SE k750 bo jest po prostu lepszy :P

Kumpel ma Sagema My 700x i w porownaniu z 6230i to nokia wypada naprawde biednie :/

__

Użytkownik
garo

2007-07-04 16:21:27

Nie zapominaj, że to ty rozpocząłeś tą "jatkę". Generalnie to muszę Ci powiedzieć, że wiele się tu ostatnio zmieniło. Nie tobie oceniać jak ja sie tu zachowuję, przecież nie jesteś moją matką, ani kimś mającym nadzór nad moją osobą w tym właśnie miejscu. Skoro wciąż tu jestem, to to co sobą reprezentuję widocznie odpowiada tym, którzy mają nade mną zwierzchnictwo. Gdyby im podobnie jak Tobie to przeszkadzało już dawno by mnie tu nie było.

Być może jesteś starszy ode mnie (nigdy nie masz pewności czy to, co ma dany delikwent w profilu jest prawdziwe), ale to nie jest podstawą do tego aby mnie poniżać. Być może swoim elokwentnym językiem chciałeś tu jakoś zabłysnąć - nie wiem...

Nie wiem czy zawsze jesteś taki drętwy, czy zawsze brak w tobie krzty poczucia humoru, czy po prostu masz zły dzień, ale Twoje próby sprowadzenia do Twojego poziomu (wg ciebie jakże dojrzałego) są bezpodstawne. Nie jestem tutaj dla ciebie lecz dla ogółu, więc nie wiem co ma na celu pisane tekstów typu: "Podrośnij" czy coś innego.

Z tego co widzę to ty również byłeś kiedyś w Redakcji. Nie wiem czy sam odszedłeś, czy Cie wyrzucili, ale sam zachowujesz sie jak"Wielki Zbuntowany". Z treści Twojej wynika, że traktujesz mnie lekceważąco, w ogóle mnie nie znając, a samemu robisz siebie bohatera próbującego zmieniać świat. Cóż, skoro nie podchodzimy do rozmowy z tego samego pułapu, to nie widzę podstaw by ją dalej kontynuować...

Skoro jesteś taki wspaniały, to "nie zniżaj się więcej" do mojego niskiego, ale za to naturalnego poziomu.

__

Użytkownik
MASTER-K

2007-07-04 16:54:04

Nokia E50 .Obecnie na allegro stoją te fony w granicy 500 - 600zł.Jak na telefon z Symbianem chodzi dosyć szybko,duży czytelny wyświetlacz i co ważne nie wiesza sie,bateria trzyma 3 dni i nie moge sie zgodzić z postal1 co do jego opinii na temat baterii(choć mógł trafić na wadliwy model) .Szczerze Polecam :)

__

VIP
postal1

2007-07-04 16:56:51

o, jednak potrafisz rozmawiać bez szczeniackich pyskówek :-)
a, więc:
1) to właśnie mi to oceniać jak ty się TU zachowujesz - jako użytkownik jestem tutaj właśnie po to aby komentować i właśnie dzięki mnie i innym użytkownikom esp istnieje.
2) mała poprawka - mi nie przeszkadza twoja obecność tutaj, nie zrozumiałeś treści posta - w szybkim skrócie to nie było "wyjdź i nie wracaj" tylko "wyjdź i wróć jak się ogarniesz"
3) wiek - hmm. zauważ jedną rzecz - w moim pierwszym poscie nie bylo obrazy pod twoim adresem - to bylo okreslenie twojego zachowania, nie obrazilem cie piszac "dzieciaku, spokoj" ani nic takiego więc nie koloryzuj. Przyczepilem sie do twojej wypowiedzi a nie do ciebie tak wiec nie obraziłem cie - rozróżniaj. Ale faktem jest, ze z 5 lat mlodszymi to moge oczywiscie porozmawiac bez zadnego problemu ale nie z kims kto uzywa okreslen typu "luzuj suty" itp
4) "Nie wiem czy zawsze jesteś taki drętwy, czy zawsze brak w tobie krzty poczucia humoru, czy po prostu masz zły dzień, ale Twoje próby sprowadzenia do Twojego poziomu (wg ciebie jakże dojrzałego) są bezpodstawne. Nie jestem tutaj dla ciebie lecz dla ogółu, więc nie wiem co ma na celu pisane tekstów typu: "Podrośnij" czy coś innego." - szczerze ale nie wiem o co ci tutaj chodzi - jakie poczucie humoru? Gdzie bylo cos smiesznego? Podrosnij - to mialo znaczyc abys nie rzucal sie z takimi tekstami dzieciecymi :-)
5) Tak, byłem w redakcji i wlasnie przez takich jak ty z niej odszedlem :) dostalem reprymende od cwirka zeby nie bluzgac userow nawet jezeli oni jada po redakcji :) Dlatego odszedlem, nie bede tolerowac zachowan tobie podobnych kiedy ktos czepia sie newsa i wiem ze ktos wlozyl w niego swoja prace i czas. Tak wiec baj baj esp :)
6) nie wiem skad sobie wydumales to "skoro jestes taki wspanialy to..." bo nigdzie czegos takiego nie sugerowalem :) aha - twoj naturalny poziom/styl/podejscie - jesli tobie z tym jest ok to spoko, zyj sobie w swoim idealnym swiecie ;]

__

Użytkownik
n3x

2007-07-04 16:58:01

jedynie Nokia N95!!

__

Użytkownik
garo

2007-07-04 18:25:43

Jesteś tu nie od oceniania mojej osoby, ale moich tekstów. Jest to serwis o sportach elektronicznych o których piszę, a nie Fotka.pl. Jeżeli masz obiekcje co do tego co piszę w newsach czy innych tekstach - proszę bardzo wyraź swoją opinię, natomiast moja osoba (czyt. moje zachowanie) nie powinno być w kręgu Twoich zainteresowań.

w moim pierwszym poscie nie bylo obrazy pod twoim adresem
"ostatnio za duzo nie masz do powiedzenia a jesli juz to jak widze twoje odpowiedzi to cyniczne i uszczypliwe (...) zaczynasz przejawiac typowe zachowania troli serwisowych"
- rzeczywiście, nie ma w tym żadnej obrazy

Właśnie z większością użytkowników da sie dogadać w ten sposób. Zwykle zostaje ona luźno, ale celnie zrozumiana, co prowadzi do pewnego rozładowania i tak momentami napiętej sytuacji. Większość to rozumie i poprawnie interpretuje. Nie zawsze trzeba pisać zdaniami wielokrotnie złożonymi, aby wyrazić swoja opinie. Można to zastąpić krótkim, może i momentami dosadnym tekstem. Większość zrozumie i obróci to w żart - innym chce się na ten temat prawić wywody.

A może odszedłeś bo nie rozumiesz pewnych luźnych zachowań bardzo często spotykanych w tym świecie?! Czasami na pewne sprawy należy przymknąć oko, a nie "filozofować się" na ten temat. Odszedłeś niby przez takich jak ja. Czyli jakich? Może po prostu jesteś inny (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) i najzwyczajniej nie rozumi(ałeś/esz) pewnych aspektów funkcjonowania tu.

Co do ostatniego akapitu odnosi sie to do tego, iż w poprzednich postach usilnie próbowałeś wmówić mi, że jesteś w czymś lepszy ode mnie. Gdyby rozmowa dalej potoczyła by sie dalej doszłoby do tego, ze ja zostałbym przedszkolakiem, a ty emerytowanych kulturoznawcą. Co do stylu jest po prostu specyficzny - przez niejednego już nierozumiany. Nie żyję w swoim idealnym świecie - życie to nie jest bajka...

__

Użytkownik
dezCartezz

2007-07-04 23:34:28

jedz do anglii i po tygodniu, kupisz cos porzadniejszego niz te zlomy ktore tu wymieniacie ;d

__

VIP
postal1

2007-07-05 09:43:59

format C:\

__

VIP
postal1

2007-07-05 09:45:39

trzech moich podwykonawców, jeden z serwisantów, dwóch kumpli - łącznie 6 osób, które mają E50 i każda z nich mówi to samo - nie dzwonisz - 2 dni, dzwonisz - 1 dzień :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7394 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie