Tegoroczne premiery

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
rostek

2007-06-29 13:23:24

; oooooo ale miazga...

__

VIP
.Xaos

2007-06-29 14:52:36

Die Hard 4.0 - Muszę to obejrzeć. MUSZĘ BO SIE UDUSZĘ. Tę pewność zyskałem ujrzawszy w trailerze scenę, jak rozwala helikopter koziołkującym samochodem. xD

Shrek Trzeci - Słyszałem, że lipa, ale póki co się wstrzymuję z opinią - nie strawiłbym pedalskiego francuskiego dubbingu (z flamandzkimi napisami na dobitkę), poza tym i tak tłumaczenia Bartosza Wierzbięty są nie do przebicia.

Harry Potter i Zakon Feniksa - Proste frytki! Special Effects Galore! xD

Evan Wszechmogący - Odnoszę wrażenie, że będzie to odgrzewane w oleju z McDonalds danie po śpiewającym kotlecie, zwyczajnie nie przemawiają do mnie perypetie faceta, który nie umie się porządnie ogolić i ma obsesję na punkcie basenu szerokiego na całą planetę. >_>

28 tygodni później - Nigdy nie wkręciłem się w tę serię, głównie dlatego, że pierwszą część ktoś puścił na jednym ze zlotów fanów UT (swoją drogą, kolejny w sierpniu!) i po pierwszych pięciu minutach zsunąłem się z krzesła, zapadłszy w błogi pijacki sen.

Jeśli chodzi o seriale, Heroes 2 na pewno będzie na mojej liście, mimo, że odrobinę się tego sezonu obawiam - ma się koncentrować głównie na otoczeniu i rodzinach ludzi obdarzonych mocami. Plus oczywiście wątek Hiro w feudalnej Japonii, do którego mogę już streścić scenariusz: chwilowo moce naszego ulubionego protagonisty zostały zablokowane i aby je odzyskać musi udać się na epicką misję u boku Takezo Kenseia, podczas której będzie przeżywał flashbacki z dzieciństwa, ukazujące, jak to ojciec mu w dzieciństwie czytał bajki. No i jeszcze będzie biadolił, że tęskni za Ando - więc pewnie go ściągnie do siebie siłą woli albo spotka jego dziwnym trafem identycznego przodka sprzed czterech wieków.

Prison Break trójeczka może być godny uwagi, wygląda na to, że wracają bardziej do konwencji z pierwszej serii, ale w mroczniejszym nastroju. (Chociaż cholera wie, gangsta latynosi są śmieszni, może jeszcze wyjdą wątki komediowe xDD). Zaznaczam, że mam w rzyci mroczną konspirację człowieka z notatnikiem i 'realizem' (gdzie się podziały więzienne przymusowe stosunki analne z rosłymi mieszkańcami Czarnego Lądu?! xD), interesuję mnie tylko akcja i absolutnie MacGyverskie nieprawdopodobieństwo mających miejsce zdarzeń.

O Lost 4 nawet nie mówię, machnąłem na to wszystko ręką po drugiej serii, na myśl o dalszym praniu mózgu w trzeciej zbierało mi się na płacz. A tyłek Evangeline Lilly mogę sobie obejrzeć gdzie indziej.

Jericho wlókł się niczym flaki trolla napadniętego przez Gotreka, na miejscu producentów też bym zawiesił i nie słuchał jęków z sieci, tylko wtopią kasę. Zresztą tylko Hawkinsa lubiłem, trzeba przyznać, że kozacka postać. : >

Oto słowo ksaosowe, bierzcie i ssijcie z tego wszyscy.

__

VIP
blacktyger

2007-06-30 08:12:32

Nie wiem co chcesz od LOSTa 3, moim zdaniem jest zachęcający do oglądania 4. W porównaniu do 2 na przykład... W każdym razie polecam (jeśli nie napisałeś bo nie oglądałeś) Dextera bo imo to jeden z seriali z najciekawszą fabułą. Podobnie Day Break, choć to bardziej takie zagadkowo/kryminalne i może kogoś znudzić. Na szczęście oba mają po 12/13 odcinków więc nie ciągnie się jak Moda na sukces. PB? Po 2 sezonie mam dość i do dziś nie zobaczyłem ostatnich 2 odcinków, chociaż wiem co się w nich stało. Mam nadzieję, że ta seria uratuje jakoś jego reputację.

__

VIP
.Xaos

2007-06-30 11:51:55

Co do Dextera absolutnie się zgadzam, świetna rzecz. Chętnie dorwałbym książkę, na której podstawie stworzono serial. Słyszałem również, że jest druga seria - obiło Ci się może o uszy coś na ten temat?

__

VIP
blacktyger

2007-06-30 12:20:31

Tyle co Tobie - że ma być...

__

Użytkownik
Teoś

2007-06-30 12:24:00

są w trakcie tworzenia 2 serii dextera, ale jeszcze sie nie ukazała ;'(

__

Użytkownik
ShoguN

2007-06-30 13:20:25

premiera 1 odcinka 2 serii - "It's Alive!" - 30 wrzesiena :]

__

VIP
joCkero

2007-07-02 14:47:10

w telewizji jest juz reklama Szklana Pułapka 4 :D

__

Użytkownik
pawelloo

2007-07-02 15:49:55

a ja czekam na pb3 :DD

__

VIP
postal1

2007-07-03 13:52:57

shrek 3 ogladalem - bryndza :(

po trailerze transformers - wiadomo ze fabula nie zachwyca ale efekty w kinie widze ze warto obejrzec.

__

VIP
joCkero

2007-07-04 14:32:44

no shrek 3, jest gorszy od 2 poprzednich wersji.

__

Użytkownik
e2

2007-07-04 14:37:57

co do gier tam wypisanych - ty lepiej nerkę sprzedaj i kompa kup bo to Ci na pewno nie uciągnie tych gier. Ja się o swój sprzęt obawiam... a co dopiero ty ;/

__

Użytkownik
enj0y

2007-07-04 15:02:29

a to mozliwe zeby byl jeszcze gorszy?

__

VIP
El_Matador_SSJ

2007-07-08 21:38:39

A ja chce shaolin soccer 2 i kung fu hustle 2 - jedno z tych jest w produkcji, nie pamietam ktore xD

__

Użytkownik
HegaR

2007-07-09 11:40:29

Transformers :) jak byłem maly zawsze chciałem mieć te zabawki :D

http://www.transformersmovie.com/

widziałem zapowiedz i nawet spoko sie wydalo (jak kazda zapowiedz)

__

VIP
vader

2007-07-09 14:42:50

Zacznijcie lepiej grac w pokera, najlepsza zajawka :)

__

Użytkownik
diGi

2007-07-09 23:27:10

DieHard 4.0, byłem i IMHO mimo paru moooocno przegiętych akcji film jak najbardziej godny polecenia :)

__

Użytkownik
dezCartezz

2007-07-10 11:58:02

a o "RE: Extinction" juz nikt nie wspomnial :< nie jest to moze jakies ambitne kino ale warto ogladnac, chociazby ze wzgledu na gre. a i muzyke robi tyler bates, ten od 300 :p

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1606 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie