Koniec Kaczogrodu

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
liman

2007-06-20 19:34:47

Tak, ale zauwaz ze nigdzie nie napisalem ze jestem fanem PiS-u i Kaczorow. Duh.

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 19:35:50

aha.

__

Użytkownik
GolemXIV

2007-06-20 19:44:59

ba.

__

Użytkownik
n4rf

2007-06-20 19:45:38

odwiecznych wartosci AHAHASHDHSADASFDasfd

__

VIP
3Months?ping500

2007-06-20 20:19:24

w sejmie jest tak samo jak w powyzszych komentarzach, wiec nie wiem czemu sie dziwicie ze jest jak jest? kto inny dojdzie do wladzy bedzie tak samo to takie bledne kolo

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 20:22:07

Podoba mi sie takie podejscie.

NOT.

__

VIP
blacktyger

2007-06-20 20:45:00

[url=http://www.odliczamy.pl]http://www.odliczamy.pl/lech/468/obraz.png[/url]

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-06-20 21:00:05

Naprawdę potrzeby jest ktoś kto zdrowo pomyśli, nie będzie dążył do żadnej skrajności i będzie rozumiał ludzi.

__

VIP
3Months?ping500

2007-06-20 21:07:52

ale zrozum ze nie wiem chocby co chcial zrobic i ile mial na to kasy to znajdzie sie opozycja, ktora bedzie mu to uniemozliwiala.

__

Użytkownik
m3ribo

2007-06-20 21:08:15

Jednym slowem paokuba czy jak mu dam udaje pseudo mrocznego i mlodziezowego osobnika, ktory podaza za haslami krzykaczy tylko po to zeby byc fajnym im lodziezowym, zeby wlasna rodzina czy koledzy nie wysmiala go i zeby nie musial sie chowac w szkole po katach bojac o to, ze go mlodziez wszechpolska dopadnie i nastuka, w skrocie jest kretynem nie posiadajacym zadnych merytorycznych argumentow, a jedyna odpowiedz jaka zna na zadane mu pytania przez, co badz bardziej obeznanego w teamacie i majecego szersze horyzonty myslowe tephlona, jest jakze trafny argument SAM WIDZISZ, jakby widzial to by cie nie blaznil kazdym postem.

Pozdrawiam wszystkich krzykaczy, ktorzy mowia, ze kaczynski jest zly bo tak wypada.

Och i pozdrawiam tego Pana, ktory napisal, ze skoro sie smieja z niego niemcy czy inni, ktorzy maja Polske daleko w dupie, bo jako zascianek Europy probuje walczyc o swoje, w imie zasad EU, to kaczynski jest do dupy. Jestes z tych samych kategori co Pan opisany wyzej.

Czekam z niecierpliwoscia o rozwiniecie tematu homofobi i homoseksualizmu idiotow afiszuajcych sie ze swoimi odmiennosciami na kazdym kroku, nie zdziwcie sie jesli niedlugo bedziecie wiedziec co gej idacy rpzed wami lubi robic w lozku, a do tego nie daleko, bo UE probuje zmienic interpretacje slowa malzenstwo z zwiazek kobiety i mezczyzny, na zwiazek dwoch ludzi, w tedy nic nie pomoze i bedziecie mogli jezdzic razem w autobusach z gejami macajacymi sie po tylkach powodzenia, zeby przez przypadek was nie zlapali.

__

Użytkownik
GolemXIV

2007-06-20 21:25:21

Podoba mi się jak to napisałeś.

Wcale.

__

Użytkownik
guhard

2007-06-20 21:29:57

hahahhaa.... "bardzo dwudziestoszescioletni" xDDD
Tak. TBH to mi też sie wydaje ze ten typ jest jakiś "dziwny" albo ze nie grzeszy mądrością.
Tobie wielki plus za postawę, powage i poziom dyskusji

:*
:DDDDD

__

VIP
blacktyger

2007-06-20 21:34:21

Jestes typowym elektoratem pisu. Mowi sie o zlej polityce, to Ty wyjezdzasz z gejami i homofobia, o tym, ze kazdy pedal maca innego faceta po dupie i mysli tylko o ruchaniu. Czlowieku daj se siana, za nim zaczniesz pisac o aborcji, bo to tez ulubiony temat politykow, zeby nie wypowiadac sie o sytuacji gosopodarczej w kraju.

__

Użytkownik
m3ribo

2007-06-20 21:38:46

Wybacz mi, ze nie mam 18. lat i nie moge glosowac, nie jestem elektoratem pisu tak samo jak tephlon. I wybacz mi rowniez to, ze geje afiszujacy sie na kazdym kroku przeszkadzaja nie tylko mi, mojej rodzicie i 60% tego spoleczenstwa.

O aborcji nie bede pisal zbyt wiele, wiem tyle, ze wiekszosc z nich jest robiona z powodu glupoty fajnych 16. ltenich idiotek chcacych dac dupy wczesnie bo tak wypada, tak samo jest z wami, krytykujecie bo tak wypada.

__

Użytkownik
SLS_Kapitano

2007-06-20 21:46:39

włączając się do dyskusji, najśmieszniejsze dla mnie jest to jak gosiewski przekonuje, że wzrost gospodarczy to zasługa rządów koalicji :d hahha

__

Użytkownik
m3ribo

2007-06-20 21:48:15

Po czesci ma racje?

__

Użytkownik
SLS_Kapitano

2007-06-20 21:54:48

pierwszą ustawą, która naprawdę pomaga przedsiębiorcom jest obiżenie składki rentowej, a wcześniej, nie znam żadnej ustawy, która w jakikolwiek sposób powodowała wzrost gospodarczy lub pomagała w jego utrzymaniu na wysokim poziomie

__

Użytkownik
m3ribo

2007-06-20 21:57:54

gdyby naprawde nic nie robili, tak jak to probujesz przedstawic, to watpie zebysmy utrzymali wzrost gospodarczy.

__

Użytkownik
GolemXIV

2007-06-20 21:58:05

Czy aby pedały zapinają się w dupę na przeciwko twojego domostwa?
Czy aby pięć kilo mięsa wyrzuconych do kubła na śmieci spędzało ci sen z powiek?

Pewnie unikasz pytań, lecz osądzanie przychodzi ci zgoła lekko. Pretensjonalizm to się nazywa. Do zaścianka i tobie obywatelu IV RP nie daleko.

__

Użytkownik
m3ribo

2007-06-20 22:00:52

Wybacz mi, ze dzialania naszej matki Rosji, doprowadzily do tego, ze TAK jestesmy zasciankiem Europy- probujemy walczyc o pozycje w Europie ale dzieki krzykacza jest tak jak jest i szybko to sie nie zmieni.

Nie pedaly nie zapinaja sie pod moim oknem, wystarczy ze chca do tego doprowadzic, poki co za takie cos jedyne co moga dostac to po ryju. Drugiego pytania nie rozumiem.

__

Użytkownik
SLS_Kapitano

2007-06-20 22:02:49

chciałbym poznać choć jedną ustawę lub uchwałę rządu, która pomaga utrzymać wzrost albo ułatwia życie przedsiębiorcom

__

Użytkownik
m3ribo

2007-06-20 22:04:59

Coz, nie znam sie az tak dobrze na gospodarce/finansach i pochodnych od tego, jednak wydaje mi sie, ze gdyby NAPRAWDE nie podtrzymywali tego wzrostu to by go nie bylo.

__

Użytkownik
guhard

2007-06-20 22:12:22

zaraz dostaniesz mega flejm na twój post. Szkoda ze ja też uważam ze teflon > all jezeli chodzi o poziom rozmowy ale co zrobić. Na wsiach teraz też jest neostrada :D

__

Użytkownik
guhard

2007-06-20 22:18:14

no nie tyle pewnie do tego dążą ile chcą uzmysłowić ze jak facet rucha faceta w dupe to jest wszystko na miejscu. :/

Jezeli chca sie ruchac niech sie ruchaja. Ale niech nie chodza po ulicy i nie domagaja sie dodatkowych praw. Jezeli czują sie dyskryminowani przez społeczeństwo to niech pojada do innego kraju. Robiąc pikiety i inne takie prezydent(miasta) nie dlatego zabrania im demonstrowania ale nie chce miec w mieście burdelu. Wie jakie sa uczucia do homo i można powiedzieć ze robi to dla ich własnego dobra. :/

Chociaz nie wiem czy to tak jest naprawde. I raczej ciężko by stwierdzic czy jest czy nie.

__

VIP
-=eXe=-

2007-06-20 22:25:56

Ktoś chciał jakieś argumenty więc postanowiłem wymienić kilka w tej chwili tyle przychodzi mi do głowy. Nie mam ochoty wdawać się w żadne dyskusje, mam juz wyrobione zdanie i nie chcę nikogo namawiać żeby zmienił swoje.

Przeciw:
- koalicja z giertychem i lepperem
- giertych i lepper jako ministrowie
- giertych ministrem edukacji
- giertych i jego zmiany odnośnie matur
- giertych i nieuzasadnione premie i nagrody dla niektórych nauczycieli
- giertych ogólnie
- lepper i weksle
- lepper i sexafera
- kaczory jeżdżące po wałęsie
- koalicja i rydzyk
- kaczory i podziękowanie dla rydzyka za poparcie
- kasa na świątynie opaczności
- zamawianie limuzyny dla fake rydzyka w ministerstwie zakończone powodzeniem
- kaczor jako prezydent człowiek reprezentujący państwo
- premier (konserwatysta) i jego nie wiedza o narkotykach oraz porównywanie polski do usa
- kasa której nie ma dla: służby zdrowia, nauczycieli, górników no i dla całej reszty
- homofobia tego rządu (nie jestem za pedałami uważam że to chore... ale lesbijki są ok :P)
- niedouczenie polityków, wiceminister zdrowia myli pedałów z pedofilami

Za:
- becikowe
- sądy 24h
- zero tolerancji

Na + i -:
- kaczory (powiedzmy) walczące za polskę na arenie międzynarodowej... ale na razie tylko krzyczą i jeszcze nic nie osiągneli

Ps przeczytałem tylko około 40 komentów od góry....

edit. dopisałem 2 punkty w przeciw

__
http://www.egu.org.pl || http://www.facebook.com/EastGamesUnited

Użytkownik
guhard

2007-06-20 22:32:17

przyczytaj wiecej :]
Jak dla mnie bardzo ciekawie mówią CO PO NIEKTÓRZY :]
Ale generalnie bradzo fajnie, w porządku i dziewczyny też sa w porządku...

ale podwozie było złe :/

__

VIP
-=eXe=-

2007-06-20 22:49:29

chyba przeczytam bo nie wiem co ty do mnie mówisz :P to o wyrywaniu dziewczyna na politykę jeszcze czytałem ale podwozie było złe :/ wtf?

__

Użytkownik
guhard

2007-06-20 22:54:51

[url=http://www.youtube.com/watch?v=unwM1XZwLDE]podwozie[/url]

__

VIP
mr0

2007-06-20 22:55:13

btw. w Koreii nie było takiej rewolucji, którą zapoczątkowali internauci? :)

__
http://www.BenQ.DELTAeSPORTS.COM

VIP
-=eXe=-

2007-06-20 22:59:10

widziałem to (chyba) wczoraj u majewskiego, ale co to ma wspólnego z PiSem? :P

__

Użytkownik
Qub!c

2007-06-20 23:04:42

hahah jak zwykle + dla ciebie, to chyba dlatego ze ludzie wyksztalceni w przedmiotach scislych mysla konkretnie i podobnie ;]

podpisuje sie pod tym co wyzej + jeszcze :

Za
- polityka wobec Rosji, bo trzeba z tymi hu**** z grubej rury, pamietajcie juz raz po II wojnie zostalismy w jej "opiekunczych rekach"
- otwarcie IPNu i proba rozliczenia przeszlosci

Przeciw
- to w jaki sposob powyzsze "za" wyglada
- ataki CBA na lekarzy, Boże moja matka jest lekarzem i boi sie w tej chwili jezdzic na szkolenie sponsorowane przez prywatne firmy...
- chwalenie sie spadkiem bezrobocia i wzrostem PKB (oba zasluga poprzednich rzadow - to pierwsze rzecz jasna na minus dla ludzi ktorzy zaraz ze mnie zrobia czerwonego pedala)
- pisanie do Ojca Świętego o ataku zydow i masonow na Polske
- przyszla kampania wyborcza (chyba nie jestem wrozka bo to oczywiste)

__

Użytkownik
GolemXIV

2007-06-20 23:06:25

Hasło na literę "a". Innymisłowy usuwanie ciąży.

__

Użytkownik
Qub!c

2007-06-20 23:09:30

heheh... wyszlo szydelko z worqa ;] + za to bo dokladnie to samo pomyslalem czytajac ten post ;)

__

Użytkownik
guhard

2007-06-20 23:09:47

wyraża ogolne zniechęcenie do tematu i braku argumentow czemu podwozie było złe :P

__

Użytkownik
GolemXIV

2007-06-20 23:21:10

[url=http://www.b0rd.net/viewtopic.php?t=5026&postdays=0&postorder=asc&start=0]Temat rzeka @ b0rd[/url] jak ktoś lubi podobne przekomarzania, acz bardziej inteligentne i podane w równie niestrawnym tonie.

__

Użytkownik
n4rf

2007-06-20 23:25:00

no wiec prosze powiedz mi w jaki sposob homo manifestuja na codzien swoja orientacje? bardzo wielu ludzi jest anty w stosunku do nich bo nie rozumieja czym jest homoseksualizm. zreszty skoro ty mozesz isc ulica trzymajac za reke swoja dziewczyne (manifestujesz w ten sposob swoja orientacje), to dlaczego dwie osoby tej samej plci ktore laczy nie tylko seks ale i glebokie uczucie nie moga robic tego samego? psuja twoje poczycie estetyki? zreszta dam sobie glowe upi*****lić ze nie raz pucowales torpede ogladac filmy lub zdjecia erotyczne z dwiema paniami w roli glownej hipokryto :

__

Użytkownik
ScorPion`

2007-06-20 23:49:49

wyjdz na ulice, spojrz na jakakolwiek (prze)budowe - wszystko jest dofinansowane przez UE! a my jak jak pasozyty ssamy te kase nie zwracajac ani grosza. mozliwe, ze sie to po latach zmieni, jednak warto tez myslec o UE, a nie jakies idiotyczne weta - tylko dzieki temu chyba istniemy w parlamencie, tylko namieszac potrafimy ;x

__

Użytkownik
ScorPion`

2007-06-21 00:23:22

przeciw:
- wypowiedzi prezydenta i jego rownie inteligentnego braciszka - to sa ludzie wyksztalceni? (http://youtube.com/watch?v=MRaRDSMd58E, albo 'irasiad', albo najwiekszy patriota wszechczasow z braka znajomosci tresci hymnu polskiego?)
- obraz polski zagranica, wykreowany przez braci

__

Użytkownik
bekoo

2007-06-21 00:37:53

Teraz ja dorzuce swoje trzy słowa: SADZIĆ, SPALIĆ, ZALEGALIZOWAĆ!

Tak sobie leciałem po tych koemntarzach i ktoś ta,m napisał "wartosci chrzescijanskie bla bla bla" podam ci taki przykład: jest człowiek który został smieciarzem w polsce (tzn taki pna co leci na tym wozie co zbiera smieci) w Polsce z jej spier ultra wartosciami koles zostaje wysmiany ze nim jest a z jego dzieci beda sie nabijac inne jak powie ze jest smieciarzem tymczasem w bezboznej hollandi gdzie geje chdza po ulicach a marihuana jest w atmosferze i nie tylko dzieci, dorsoli i wszystkie grupy spoleczne beda mu mowic dzien dobry chociaz go nie znaja i okazywac mu szacunek bo wykonuje swoja prace. takich przykładów jest kilka. Pozatym nie bede sie wdawał w dyskusję o KK.

Wracamy do Kaczek, Fundusz zdrowia miliony na pensje i miliony na premie i multum ludzi ktorzy nie wiedza co robia, lista lekow refundowanych ciągle jest skracana ale nie o te najpotrzebiejsze leki tylko o te których mało się używa czylii.... żadkie choroby na które zapadają dzieci i to one cierpią itp

Pielęgniarki i lekarze, zawody które zobowiązują i wymagają gromnej wiedzy i odpowiedzilanosci powinny byc wysoko nagradzane. To iż ich zarobki są takie małe wyniki z PRL-owskiej propagandy w której zawarte było sformułowanie iż lekarze nie powinni zarabiac duzo zeby nie czuc sie lepsi od innych

__

Użytkownik
FrD

2007-06-21 00:38:18

nie są złodziejami i cwaniakami ale jednak...

są po prostu potrzebne reformy które oni boją się przeprowadzić, ponieważ to pozbawiło by ich wyborców, to co się dzieje odnośnie strajków to nie tylko walka o pieniądz różnych grup społecznych ale także potrzeba głębokich reform m.in. służby zdrowia. Problem jest w tym że żadna grupa rządząca nie przeprowadzi tych reform bo będzie to oznaczało spadek na łeb na szyje jeśli chodzi o poparcie, byłoby to przeciwko polityce socjalnej, i ogólnie jest to dosyć smutne... nie jest to może zguba na rodu, ale na pewno są to stracone lata dla młodych ludzi, tak jak dla rodziców niektórych straconymi latami były lata komuny...

nienawiść jakaś w nich siedzi zresztą sam przyznałeś później o Wałęsie, i wszystkie jakieś śmieszne "haje" przez które śmiał się z nas świat.. to wszystko o czymś świadczy..

__

Warning: getimagesize(http://www.odliczamy.pl/lech/468/obraz.png) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

29 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie