Koniec Kaczogrodu

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
liman

2007-06-20 16:43:30

Zaczne od konca:

Jak wierzyć człowiekowi, który nie ma nawet konta - to tak btw. - rozumiem, ze o czlowieku swiadczy to, czy ma konto, telewizor i komorke, nie to jaki jest. Wiesz, ze sw. Franciszek byl asceta?

Ad 5. a obnizenie skladki rentowej o 3 punkty procentowe i w przyszlosci o kolejne 3 punkty? A plany Religi w sprawie koszykow swiadczen?
Ad 4. przyznam szczerze (nielubiac Giertychow), ze wole homofobie od propagowania homoseksualizmu wsrod heteroseksualistow (Hiszpania)

No i przede wszystkim: moja cierpliwość się kończy, kiedy ktoś mówi mi jak mam żyć, na poczatku pisales, ze kaczogród już dawno powinien być out!. Cos tu jest nie tak. Brak konsekwencji, czy hipokryzja?

IDE OBIERAC TRUSKAWKI

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-06-20 16:44:07

Chwileczkę - jeżeli ktoś chce robić/uważać "tak jak ludzie na Zachodzie" (nie twierdze, że kichus tak robi, bo nie wiem czym się kierował) to może sobie robić/uważać i jakbyś mógł to zacznij to tolerować :) bo z takimi odzywkami nie dojdziemy do końca rozmowy i nie będzie żadnych wniosków.

__

VIP
Andrzej :)

2007-06-20 16:50:20

Ludzie wykształceni zawsze stanowili mniejszość - to główny problem jeśliby utożsamiać wynik PO z tym ilu jest i głosuje wykształconych osób - ale akurat takich prostych podziałów nie ma, że dana grupa głosuje tak czy tak. PO przegrało batalie o wyborcę z mniejszych miast i wsi, dlatego nie wygrało wyborów.

Pierwiastek przepadł, bo Ci którzy są odpowiedzialni za Polskie stanowisko przedstawili go za późno (znowu polityka zagraniczna leży) i kiedy większość państw ustaliła swoje stanowiska Polska wyskakuje jak Filip z konopi, że ma pomysł (fakt dobry, chociaż nie autorstwa PiS czy innej polskiej partii) i wszyscy mają zmienić zdanie bo jak nie to my torpedujemy szczyt i jedziecie na próżno - takie stawianie sprawy jest i będzie krytykowane na Zachodzie i to, że tak wiele osób w innych krajach sie śmieje może znaczy , że jednak coś w tym jest? I to nie wszyscy sie mylą a bracia mają racje ... i proszę nie pisze o tym, że jak ktoś tak mówi to ja papuguje, bo tak nie jest - swoje opinie wyrabiam sobie sam (oczywiście po zapoznaniu się z różną argumentacją) - to, że ktoś ma podobne zdanie jak niektórzy publicyści czy politycy na Zachodzie to nie znaczy, że to zdanie tylko powtarza, ale równie dobrze ma takie same, bo tak myśli.

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-06-20 16:55:56

to był raczej tytuł :)

a homofobia to *****, sam jestem hetero, ale jeżeli ktoś jest homoseksualistą to jego sprawa - niechaj będzie. Jednak, jeżeli ktoś chce mnie zmieniać to mi się nie podoba - tak samo homoseksualiście nie będzie się to zapewne podobać.

Bo najpierw będą homoseksualiści, a później może rudzi? albo blondyni czy bruneci? hmmm... albo Żydzi tak jak twierdzą wszechpolacy?

Mógłbyś odpowiedzieć na wszystkie moje argumenty czy podczepiamy się słówek? Takiej zabawy nie lubię, musimy z tym skończyć albo koniec rozmowy.

Samo to, ze nie ma konta o niczym nie świadczy ale argumentacja jest zaiste śmieszna i proszę cię dostrzeż to, że to był taki nie winny żarcik - podkreślało to zakończenie "to tak btw". :)

__

Użytkownik
Spider6

2007-06-20 16:57:34

Śmiać mi się chce gdy czytam niektóre komentarze :D Niech więc żyje nasz prezydent, który nie zna hymnu swojego państwa, a do tego próbuje walczyć z narkotykami, choć twierdzi, że konopia nie ma nic wspólnego z marihuaną. GG normalnie IRASIAD by się uśmiał !

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-06-20 17:00:01

to był premier z tymi konopiami:D

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 17:02:41

ale jaka dysputa? co ja mam przytaczać? Temat jest o wybraniu sie i skończeniu tego cyrku zwanego bliźniakami kaczynskimi. jeżeli ktos ich tak broni to niech da chociaz kilka powodow dla ktorych warto.

A to ze wszyscy widzą i wiedza :D no wybacz gdzie tak napisalem? NAPISALEM WYRAZNIE KAZDY ZDROWY CZLOWIEK a nie jak raczyles zacytowac wszyscy... tak uwazam, ze w tym wypadku jezeli ktos nie widzi ze kraj jest doprowadzany do ruiny nie jest zdrowy.

__

VIP

2007-06-20 17:04:29

xD

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 17:04:56

co ty masz z tym lecenim panien an te teksty... chcesz sie popisac ze nie jestes homo? :D ahahaha wychodzi an to ze jestes

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 17:06:25

autor tego teatu nie mowi ani o PO ani o SLD ani o zadnej innej partii :)

autor tego tematu ma juz tego wszystkiego serdecznie dosc. Wolalbym milion kwasniewskich komuchow niz kolejny odsetek kaczynskiego.

__

VIP

2007-06-20 17:10:10

Wiele osób ma dosyć ja czasem też, ale nie wszystkiego na szczęście ;D

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:10:15

aha

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:10:30

Anarchista?

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 17:10:39

ty jestes nie normalny kazdy kto jest rpzeciwko kaczkom to handluje narkotykami i jest homoseksualista? czy jak raczyl to ujac jeden z viceministrow zdrowia pedofilem? hahaha

jeszcze tylko 2 lata i bedziecie sie chowac po katach panowie :)

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:12:00

Toleruje wiele rzeczy, ale nie powtarzanie cudzych opinii jako wlasne.

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:13:04

Ty celowo udajesz, ze nie rozumiesz co pisze?

__

VIP
cwir3k`

2007-06-20 17:14:15

Jeden lepszy od drugiego, toz to przeciez piaskownica :D Nikt nie dogodzi wszystkim, a ze obecnie nie ma PARTII ani POLITYKA, ktory wpasowalby sie w poglady wiekszosci spoleczenstwa, to kazdy narzeka, narzekalby rowniez, gdyby to PO rzadzilo krajem, ale rzadza Kaczory. Jest troche kontrowersyjnie, ale spojrzcie na pozytywy - mowi sie o Polsce, przynajmniej na świecie nie kojarza nas juz z krajem, w ktorym, zeby zjesc kawalek miesa strzela sie do Niedzwiedzi... tylko do gejów :D A to zawsze jakis postęp :)

No offence, jest mi obojetne kto rzadzi :) Jak ktos robi z siebie idiote w TV to rowniez sie z tego posmieje, trzeba miec dystans do tego co mowia media :) Oni smieja z Kaczorow, a nie z Polakow ;P Nie rozumiem wiec dlaczego wszyscy sie o to tak pluja, oni psuja jedynie swoj wizerunek, skonczy im sie kadencja, to przyjda nowi i tez bedziemy miec polewke :P

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 17:17:27

obnizenie skladki rentowej :D i powiedz jak to pomoze bezrobotnym? jak to pomoze wyzyskiwanym w marketach ludziom? ile te 3% pomoze tej zdecydowanej wiekszosci ktora walczy za minimalna stawke krajowa? Jak to pomoze odplywowi kapitalu z polski? jak to pomoze w zacheceniu do powrotu tysiacom polakow? jak to pomoze rozbudowac infrastrukture? jak to pomoze dac mozliwosc i szanse na wlasne mieszkania milionom mlodych malzenstw? jak to pomoze naprawic system zdrowia, szkolnictwa, sluzb mundurowych... w tym kraju wszystko lezy, a oni zajmuja sie teczkami sb agentami i pedalami, że ewolucja nieprawdziwa, ze nowa swiatynia potrzebna... .... ...................

Czas z tym wszystkim skonczyc.

__

VIP

2007-06-20 17:19:04

Przyznaj sie, że trzymasz z Kaczorami - w końcu Ćwirek też ptak ;D

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:19:25

Tytul ma raczej mowic o tresci, nie?

Wiesz, nie obchodzi mnie to, czy ktos jest homoseksualista, zaczyna mi to jednak dokuczac, jak wychodzi na ulice i zaczyna sie upominac o swoje "prawa". Taka walka moze doprowadzic do "nowoczesnosci" (jak by to nazwali przeciwnicy konserwatywnej, wiernej tradycji Polski) opartej na wzorcach hiszpanskich, szkockich, czy holenderskich.

A brak konsekwencji w slowach to nie to samo co "slowka". Ponadto, ow "niewinny zarcik" byl ciezki i nieczytelny. Staraj sie zastanawiac nad tym, co piszesz, a nie uciekac w taktyke "ej to byl zart!".

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 17:19:27

ja w ogole nie rozumiem oco wam rydzykowco-lepperowco-giertychowcom chodzi. Wezcie ofen powiedzcie ze chcecie tyle i tyle i zdupiajcie z tego kraju.

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-06-20 17:20:12

"jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził" :)

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:21:01

Brawo, tekst godny dwudziestoszescioletniego krzykacza broniacego demokracji.

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 17:22:02

nie no wiesz tyle zepanstwo przez nich lezy :] to co media mowia to akurat odgrywa drugorzedna role.

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 17:23:12

weee :D No to ile chcesz za wyjazd ty i twoji koledzy? nie teraz to za 2 lata napewno.

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:27:23

Nooo, na to czekalem, wyszedl z ciebie socjalista.

Pomoc bezrobotnym powinni oni sami, UE dofinansowuje programy poszerzania umiejetnosci, potrzeba tylko checi. Przykro mi, ale panstwo nie powinno komus dawac pieniedzy tylko dlatego, ze istnieje (i wegetuje).

Jak to pomoze wyzyskiwanych w hipermarketach ludziom? Sam sobie robisz kupe pod dywan. Po pierwsze, "wyzysk" istniec mogl tylko w panstwie feudalnym i socjalistycznym, teraz mamy wolny rynek, ktos ci kaze pracowac wiecej, niz obiecywal w umowie - podajesz go do sadu, rzucasz prace. Obnizenie skladki oznacza mniejsze koszty zatrudnienia (niewiele mniejsze, ale mniejsze) ergo jeszcze latwiej mozna rzucic prace w wykorzystujacej cie biedronce, bo nie bedziesz mial juz stracha ze nie znajdziesz nowego zatrudnienia.

Dalej zadajesz duzo pytan, na ktore moge odpowiedziec jednym: co to ma wszystko wspolnego ze wspomniana skladka? I tak na marginesie, ty tez oczekujesz, ze jak ktos dojdzie do wladzy to w 2 dni naprawi kraj? I co z rozliczeniem sie z ludzmi, ktorzy sie bogacili dzialajac na szkode Polski (tajni wspolpracownicy, kaci, oficerowie!)?

Pomysl z kreacjonizmem i Swiatynia Opatrznosci byl, owszem, idiotyczny. Masz punkt, jest cos w stylu 1239:1 dla mnie.

Czas z tym wszystkim skonczyc - mamy rewolucjonistyczne zapedy?

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:32:04

Aaaaaaa straszneeeee, rozbijmy namioty i otworzmy ogien w strone Sejmu, bo prezydent nie zrozumial, ze suka wabi sie "Ira".

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 17:32:36

ze mnie taki socjalista jak z ciebie yntelygent ktorego udajesz. Nie musze ci sie legitymowac prawicowym rodowodem wystarczy ze doskonale wiem ze Lech Walesa nie byl zdrajca a Kaczynski w czasie gdy lechu walczyl siedzial pod miotlą.

Co to ma wspolnego ze skladka? no wlasnie co ma skladka z polepszeniem bytu tych ktorzy tego potrzebuja Czy bezrobotni to wg ciebie tylko neiroby... skads to znam czyz to nie Kaczor starszemu czlowiekowi na ulicy przygarnal "Spieprzaj Dziadu" ?

Rewolucja? Tak temu kraju przydalaby sie konkretna rozpierducha zeby raz do konca skonczyc z waszymi komuchami a potem z wami.
EDIT: dlaczego nie potrafisz przytoczyc zadnych rozsadnych argumentow przemawiajacych za kaczynskimi? dlaczego wciaz tylko odpowiadasz pytaniami na pytania? I dlaczego nie byles u okulisty skoro nie widzisz jak te 2 barany robia cie w bambuko i omamiaja roznego rodzaju haselkami?

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-06-20 17:38:51

widzisz i właśnie tak możemy sobie krzyczeć na siebie. Tak samo mógłbym ci teraz powiedzieć:

"jak wychodzi na ulice i zaczyna sie upominac o swoje "prawa" " - przeczytaj sobie Rozdział II KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ

szczególnie wbij sobie do główki: "Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny." i to, że każdy może walczyć o swoje prawa!

ale nie będę.

Mówiłem, jeżeli skończysz z grą słówek i nie będziesz odpowiadał merytorycznie to rozmowę kończymy i tak jak powiedziałem, tak zrobię. END

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:39:11

Pierwszy akapit jest bezsensowny, ale rozumiem mniej wiecej o co ci chodzi i odpowiem: Lech Walesa nie byl zdrajca, Kaczynscy staraja sie zemscic za to ze to on zebral nagrody, a prawicowosc/lewicowosc nic akurat tutaj nie znaczy.

Za to w drugim akapicie znaczy, bo to socjalisci, wierzacy ze kazdy czlowiek wart jest tyle samo, uwazaja ze nierobowi trzeba placic duuuuzo pieniedzy, bo jest wspanialy i kochany, nawet jak nic nie robi. Co z tym ma wspolnego "spieprzaj dziadu", i czemu dalej sadzisz, ze jestem PiSudczykiem zakochanym w Kaczorach?

Trzeci akapit: brawo. "Nie podoba mi sie obecna sytuacja, wiec pojde bic wszystkich ktorzy maja inne zdanie niz ja, potem zaprowadze porzadek wedle MOJEGO widzimisie". I o co ci chodzi z "naszymi komuchami?

edit: znowu nie kliknalem ODPOWIEDZ;
Nie bede przytaczal zadnych argumentow, poki TY nie wytlumaczysz, co miales na mysli wczesniej.

__

Użytkownik
no1se

2007-06-20 17:39:34

AD 3. Rola prezydenta polega glownie na reprezentowaniu kraju za granica. W momencie, kiedy nie ma on tam autorytetu, co wiecej - jest posmiewiskiem nie mozna go uznac za dobrego prezydenta.

A co do obrony tradycji - oczywiscie, fajnie, tylko nie fanatycznie. Poza tym w pewnych kwestiach liberalizm jest juz nieodzowny, a pis tego nie zauwaza. Do tego dochodzi fanatyzm religijny, proby tworzenia panstwa koscielnego i inne pocieszne sprawy zwiazane z duchownymi.

No i nie zapominajmy o lustracji i CBA - doskonaly sposob na zmarnowanie gruuuubej kasy, ktora mozna by wydac na cos innego, np. pensje dla lekarzy czy nauczycieli.

Aha, i owszem - należą im sie ZNACZNIE wyzsze pensje..

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 17:44:27

naucz sie odpowiadac na posty panie "WE LOVE LEPPER" jakie to nagrody zebral LEch Wałęsa ktore nalezaly sie Kaczynskim? bo chyba sie pogubilem :D

Najpierw mi wyjerzdzasz z jakimis pogladami socjalistycznymi itd a teraz mowisz ze prawicowosc i levicowosc nie ma tu nci do rzeczy :D

I co ma bezrobotny wspolnego z nierobem czy ty sugerujesz ze wszyscy bezrobotni to nieroby? loool ale wam rydzykowcom juz wali na łeb, wezcie wy idzicie sie naprawde zamknijcie w jakiejs swiatyni opatrznosci giertycha czy co tam i nie wychodzcie.

A tak wogole to panie superprawicowy omnibusie co robi taki Prawy i Sprawiedliwy w rzadzie z synem Giertycha, niegdys jednego z czolowych komuchow w kraju?

EDIT: i powtorze jeszcze raz, predzej czy pozniej w kazdym badz razie do 2 lat zaczna sie ludzie z takimi jak wy rozprawiac, to wy uczycie polske jak sie mscic i siac nienawisc do niewiernych :] kto mieczem wojuje od miecza ginie.

OVER&OUT do jutra.

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:46:18

Ok, to ja ci odpowiem, bo chyba ty tez masz przekrzywione definicje slow "tolerancja", "rownosc", "prawo" i "dyskryminacja". Nigdzie nie napisalem, ze wsadzilbym homo do komor gazowych, nigdzie nie napisalem, ze zakazalbym im sie wypowiadac, napisalem ze mi to przeszkadza, czyli - UWAGA UWAGA - wyrazilem swoja opinie, na co zezwala mi - UWAGA UWAGA!!!!!!!!! - Konstytucja. Jak powiem "ok, jestes homoseksualista, ale przestan ubiegac sie o zmiane i na i ", NIE DYSKRYMINUJE GO. Jak powiem "zachowujesz sie obscenicznie lapiac za tylki kolegow z pracy, zwalniam cie", NIKOGO NIE DYSKRYMINUJE. Jak odmowie placenia wiekszej pensji komus tylko dlatego, ze jest to Czarny, kobieta, Żyd, czy tez homoseksualista, NIKOGO NIE DYSKRYMINUJE. Zezwalanie lesbijkom na adopcje normalnego (heteroseksualnego) dziecka NIE JEST TOLERANCJA. Pozwalanie kobiecie zabijac dziecko, ktore sie pojawilo przez jej glupote na imprezie NIE JEST PRAWEM CZLOWIEKA.

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:50:34

Napoleon byl niski i gruby, wielu ludzi sie z niego smialo, ale czy to stanowi o tym, czy byl dobrym lub zlym przywodca? Stalina kochaly miliony, czy w zwiazku z tym byl dobrym przywodca?

Owszem, fanatyzm jest zgubny, tak samo jak mieszanie religii z polityka. Z tym, ze na drugim koncu Europy (znowu Hiszpania) dzieje sie cos zupelnie odwrotnego - lewicowy rzad zamierza burzyc koscioly.

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-06-20 17:55:49

proszę - ostatnie słowa - przeczytaj sobie moja wypowiedz parę razy to byś może zrozumiał, że tak nie uważam, tylko musiałbym tak powiedzieć gdybym miał wkroczyć na twoją drogę gier słówek i braku merytorycznych argumentów :) Tak więc twój post jest niestety nietrafiony :)

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 17:56:35

Na prawde nie sciemniasz, ze masz 26 lat?

Po pierwsze, juz pisalem ze jak dla mnie Lepper powinien siedziec w wiezieniu, nie w rzadzie.
Po drugie, napisalem ze Kaczynscy staraja sie zemscic na walesie za to, ze to on zebral nagrody. Nie napisalem "ktore naleza sie im", przestan zmyslac.
Dla mnie Walesa jest bohaterem a Kaczynscy mu zazdroszcza.
Po trzecie: naucz sie czytac, ale ze zrozumieniem, co sie do ciebie pisze. Napisalem ze orientacja polityczna nie ma nic wspolnego z pogladem na zaslugi Walesy i zazdrosc Kaczynskich, ale ma ze skladka.
I tu jest to "po czwarte": tak, uwazam ze wiekszosc bezrobotnych to nieroby, czesc z nich to glaby, a odsetek to ludzie ktorzy nie maja pracy nie ze swojej winy. Szkoda tylko, ze nie napisales jak jest wedlug ciebie.
Po piate, napisalem ze nie lubie Giertychow, wiec po co mi takie cos wytykasz?
Wreszcie po szoste: rozumiem ze za 2 lata zacznie sie wymierzanie sprawiedliwosci w wydaniu polpotowskim, tak? I co masz na mysli (BOZE!) piszac, ze to my uczymy jak sie mscic i siac nienawisc do niewiernych?

I kiedy odpowiesz na poprzednie pytania?

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 18:10:40

Niestety, jest trafiony, ale po prostu ty szukasz w nim czego innego, byc moze wolalbys zebym napisal "o muj borze w zupelnosci sie s tobo zgadzam lol!", bo latwiej na to odpowiedziec, niz na "pozbawione merytorycznych argumentow" (sic!) posty.

"Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny." i to, że każdy może walczyć o swoje prawa!

To bylo a propos mojego tekstu o tym, ze nie podoba mi sie jak homoseksualisci wychodza walczyc o swoje "prawa" (cudzyslow wskazuje na to, ze nie uznaje tego za PRAWO), czyli "prawo" do malzenstw i adopcji, a takze traktowanie ich ostroznie, bo to sa geje i oni nie moga byc wyrzucani z pracy i nikomu nie moze sie nie-podobac to, jacy sa. Owszem, kazdy moze walczyc o przywileje, ale powinny byc one sensowne - rudzi nie wyjda walczyc o wprowadzenie obowiazku farbowania wlosow na pomaranczowy tylko po to, zeby oni nie czuli sie "dyskryminowani", tak samo homoseksualisci nie powinni (zauwaz, ze nie pisze "nie moga", albo "nie powinni miec prawa") chodzic na paradach zadajac zmiany prawa i tradycji na sprzeczne z naturalnym prawem i odwiecznymi tradycjami.

Dalsza czesc postu (te wszystkie "NIKOGO NIE DYSKRYMINUJE") to rozwiniecie mysli chyba ty tez masz przekrzywione definicje slow "tolerancja", "rownosc", "prawo" i "dyskryminacja". Odnosic sie to moglo tak do niby-postu, jak i do twojego stwierdzenia o tolerancji.

Caly ewentualny post ujales w [ i], dodajac ze NAPISALBYS tak, wiec moglem go uznac za post wlasciwy, jako ze unikasz chyba dyskusji, rzucajac cwane teksty o krzyczeniu, tolerancji etc. etc.

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 18:14:36

1. Mozliwe ze rzeczywiscie projekt pierwiastka zostal zaproponowany za pozno, zwazywszy na to ze opracowano go 3 lata temu
2. Z brakiem poparcie w UE jest tak, ze ponoc bardzo duzo osob mowi "wsparlibysmy was, gdybyscie juz mieli jakies wsparcie". Sa ludzie, ktorym sie pierwiastek podoba, ale nie maja jaj, zeby sie postawic Ogółowi
3. Wierze, ze nie powtarzasz cudzych tekstow, bo jako jedyny tutaj tlumaczysz, co masz na mysli i nie uciekasz od odpowiedzi, w przeciwienstwie do wielu innych osob, ktore tylko rzucaja zaslyszane haselka i znikaja

__

Użytkownik
GolemXIV

2007-06-20 18:32:19

Będę się wyrażał pospolicie, abyś wszystko dokładnie zrozumiał.

1: zawrzyj loch.
2: wróć do swojego zaścianka kręcić materiały wideo, których potem nikt od ciebie nie chce kupić.
3: zdychaj.

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-06-20 19:03:39

hahaha... no dobra, ok... masz "prawo" do własnej "interpretacji" moich słów :D

btw. rozumiem, że to, iż nie odpowiedziałeś na większość argumentów moich i innych osób świadczy o tym, że się z nimi zgadasz, czyż nie?

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

29 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie