Koniec Kaczogrodu

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 08:22:38

Może by się tak młodzież zorganizowała w wakacje i zafundowała naszym rządzącym protest ala'Ukraina, rozbiła namioty w warszawie przed sejmem czy coś i rozpocząłby się jakiś ogólno narodowy strajk, bo jak dzisiaj tak czytam poranne doniesienia prasowe to już mnie zaczyna krew zalewać co sie tu dzieje.

__

Użytkownik
enj0y

2007-06-20 09:57:37

a myslisz ze jak wygonimy kaczory to bedzie lepiej?
pytam sie ciebie w takim razie kto powinien zajac ich miejsce, kto twoim zdaniem zrobi nam wszystkim dobrze

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2007-06-20 10:24:53

Andrzej Lepper!

__

VIP
priAm

2007-06-20 10:25:17

byłbym w stanie na taką akcję pojechać ; )

__

Użytkownik
666-gad

2007-06-20 10:27:16

Ja tam wole zeby dobrze robily dziewczyny, a nie politycy ;ddddd

__

Użytkownik
enj0y

2007-06-20 11:38:16

no to glosuj na samoobrone - beger z chojarska jak sie we dwie za ciebie wezma to bedziesz kwiczal z rozkoszy

__

Użytkownik
ScorPion`

2007-06-20 11:39:43

na pewno nie kaczoki :> ostatnio w miescie widzialem plakaty 'najpierw POLSKA, pozniej europa' = wtf? jaka to partia, to mlodziez giertychowska czy cos nowego powstalo?;X

__

Użytkownik
saBek

2007-06-20 13:34:02

Nie rozumiem, twoim zdaniem to złe hasło ?

__

VIP
Andrzej :)

2007-06-20 13:35:59

Kaczor: Zrobimy z Wami to samo co z pielęgniarkami! ;D

Taka inicjatywa jest niestety nierealna - bez szans na powodzenie- wystarczy sobie poodejmować od liczby Polaków (tych którzy jeszcze nie wyjechali xD - a to napewno nie zwolennicy PiS stanowią największą grupe emigrantów) tych którzy (jak to w ogóle możliwe;/?) ciągle są za braćmi, elektorat przystawek, niezdecydowanych i tych których to nie interesuje - i za mało zostanie ;> - nawet jeśli jakaś grupa by tam protestowała to za mało by społeczeństwo to łyknęło.

__

Użytkownik
saBek

2007-06-20 14:24:59

W dupach się poprzewracało. Jedna gwiazda z drugą, będzie drogę blokować, bo chce podwyżki. Czasy Gierka się już skończyły, nikt kasy nie wyczaruje. Jak się nie podoba to do Anglii tylko oddać pieniądze zainwestowane w nich na studiach. A Gazetka ma o czym pisać...

__

VIP

2007-06-20 14:37:36

Nic nie trzeba czarować, wystarczy że nie będą mnóstwa kasy przejadać w administracji i wydawać w różne rzeczy nie związane z funkcjonowaniem państwa - np. budowa Świątyni Opatrzności Bożej. Co do studiów masz po części racje, ale teraz żyjemy w UE, człowiek uczy się tam gdzie chce i tam gdzie chce może pracować. Co do zarobków, to powinni zarabiać więcej...

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 14:48:04

Ok jedzcie sobie pod namioty protestowac przeciwko zdecydowanym rzadom, ktore zastepily polityke uleglosci i przeciwko wierze w odwieczne wartosci zamiast w wziete z powietrza tezy o rownosci kazdego czlowieka i nazywanie prawa do czynow wbrew naturze "prawem czlowieka".

edit: swoja droga ciekaw jestem, czy duzo wsrod was byloby pacanow wymachujacych flagami ZSRS albo noszacych koszulki z Che Guevara. Czulbym sie wielce zaskoczony.

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 14:52:41

poległem, chciałbym kiedyś takiego jak ty spotkac na ulicy i walnąć mu w paszcze za to, że dzięki takim 32% ludzi mamy kraj kabaret. Co takiego te dwa kaczory zrobily? poza gadaniem i pałaniem nienawiścią do wszystkich oprocz siebie?

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 15:02:11

Zanim odpowiem, zadam pytanie: w jednym poscie piszesz, ze "walnalbys mi w paszcze" i jednoczesnie ze "kaczory nic nie robia, tylko palaja nienawiscia". Myslisz co piszesz, czy traktujesz sie za nadczlowieka ("Zbrodnia i kara"!), ktoremu to tylko wolno?

__

VIP

2007-06-20 15:10:26

Ja bym sie nie zdziwił jakbyś słuchał Radia Maryja i był "przechwyconym" wyborcą z Młodzieży Wszechpolskiej...

__

VIP
Konri1991

2007-06-20 15:22:39

No tak, lepszy przecież prezydent, który pije i nic nie robi niż ten, który mocną ręką trzyma kraj. Bo to nie podoba się Europie, nie? A to ona jest najważniejsza...

__

Użytkownik
Tymek

2007-06-20 15:23:15

Nie wydaje mi się, aby w przypadku rządów PO mielibyśmy się lepiej. Tak, wiem, że teraz panuje taka specyficzna moda na narzekanie i wyśmiewanie się z kaczek, ale błagam, pomyślcie zanim coś napiszecie, albo przynajmniej starajcie się jakoś argumentować wasze zdanie...

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 15:25:16

wytlumacz co to znaczy mocna reka trzymac kraj, jakie to nasz kraj ma korzysci z tej mocnej reki z tej sprawiedliwosci i z tego prawa? jakie to ustawy weszly przez 2 lata rzadow tych popaprancow? Moze mi ktos powiedziec czy sa jakies inne zmiany niz wzrost cen wszystkiego?

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 15:32:05

Niestety, i tu i tu pudlo. Malo tego, jestem niewierzacy. Pech, nie?

Korzysci z mocnej reki mamy chocby takie, ze nie pojdziemy za moda z Zachodu i nie zaczniemy deptac odwiecznych wartosci (ktore, powiedzmy sobie szczerze, plyna z religii Chrzescijan) przez uchwalania praw wbrew naturze. Pewni rowniez bedziemy, ze Rzad nie przyzna jakiemus zawodowi specjalnych ulg i podwyzek tylko dlatego, ze przyjdzie pod Sejm z kijami i kamieniami. Mamy tez szanse czuc sie jako ktos traktowany powaznie w UE, nie jako przydupasy ze Wschodu, zrodlo taniej sily roboczej.

Gwoli scislosci, bo pewnie zaraz znowu wyjedziecie z jakimis wnioskami: nie jestem fanem PiS-u, ale w wiekszej mierze nie jestem fanem antypisowskich krzykaczy ktorzy jecza tylko dlatego, ze "tak wypada" i latwiej bedzie wyrwac im jakies dupy.

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 15:33:48

wyrwac dupy o czym ty vgadasz, ty wogole wiez jak wyglada dupa? chyba kaczora, zaloze sie ze pozatym ze nie jestes religijny to pewnie jestes jeszcze pedałem. Aha zeby bylo jasno ostry ton mojej wypowiedzi wiąże się z tym, że od dzis zero szacunku dla polaków ktorzy popieraja zlodziejstwo, cwaniactwo, i wszystko to z czym jeszcze moze mi sie kojarzyc kaczor.

W dupie mam co ten twoj kaczy łeb wygaduje w europie mnie interesuje co tu robi a w kraju od 2 lat nie zrobil nic poza klekaniem kolo romka i jedrusia. Nie no pomylilem sie robi cos, tzn robi z Lecha Wałęsy zdrajce narodu nr1, najwikszego wroga publicznego, ... zeby ten kaczor mu chociaz do piet mu dorastal...

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 15:40:42

"Aha zeby bylo jasno ostry ton twojej wypowiedzi wiąże się z tym, że wierzysz w pierdoły ktorymi cie karmia krzykacze, ktorzy najchetniej widzieliby Polske socjalistyczna, na przyklad na wzor Hiszpanii, Wielkiej Brytanii czy Holandii".

1. Czemu sugerujesz, ze jestem pedalem? Bo nie zgadzam sie z twoim zdaniem? Dalej to Kaczory pałają nienawiscia?
2. Sprecyzuj, czemu Kaczor kojarzy ci sie ze "zlodziejstwem" (masz na mysli sady 24-godzinne, powstanie CBA, czy co?) i "cwaniactwem", to moze pogadamy.

I a propos sugestii o wyrywaniu dup: przyjrzyj sie, ile panien chodzi na Marsze "Tolerancji", a ile na Tradycji i Kultury, a potem wydedukuj, jakimi tekstami latwiej byloby zapewnic sobie uwielbienie lasek, ktore mysla ze nie sa puste tylko dlatego, ze rzucaja jakimistam haslami i zadaja sie z podobnymi chlopami.

edit po twoim edicie: z Walesa masz racje, tak samo jak z brataniem sie z SO i LPR, ale to te dwie partie, nie PiS, sa najwiekszym zagrozeniem dla Polski.

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 15:44:11

HOOAH! 24 godzinne sady przez 2 lata, :] mało tego to poparła każda partia wiec obojętnie kto by byl zrobiłby to.

Prosze podaj mi jakieś inne ustawy czy objawy działalności tych niedowartościowanych pseudosolidarnosciowcow w ostatnich 2 latach. 2 LATACH!?!?!?!

Wytlumac zmi prosze jak mozna miec za vicepremierow Romka Giertycha i Jedrka Leppera, Jedrek to kilkukrotny przestepca karany i jest vice premierem w rzadzie takich prawych i sprawiedliwych? Z super mocarzem ziobrem?

__

Użytkownik
saBek

2007-06-20 15:44:40

0 szacunku !! :D Napisz jeszcze parę komentarzy, aż się wierzyć nie chce ile ty masz lat :D Pojęcie zerowe, a wcina się w każdy komentarz.

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 15:45:57

Nie, to TY prosze podaj mi dowody na to, ze Kaczory to zlodzieje i cwaniaki, dowody na to, ze PiS to zguba narodu, albo na to, ze palaja nienawiscia. Rzucasz hasla nie wiedzac, jak je rozwinac, a potem meczysz innych o to, zeby rozwineli swoje.

edit znowu po twoim edicie: opanuj nerwy, bo najpierw klikasz Wyślij, dopiero potem myslisz

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 15:47:28

w dupach sie im poprzewracalo? :D to idz zyj za 700 zlotych zasuwaj 70 godzin tygodniowo.

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2007-06-20 15:50:20

ale ja nic nie musze rozwijac lol taka jest prawda i kazdy zdrowy czlowiek to widzi.

NIE potrafisz wytlumaczyc skad giertych i lepper sa najlepszymi przyjaciolmi kaczynskich?
NIE potrafisz przytoczyc jakis kilku wiecej ustaw przez ponad 700 dni dzialalnosci?
CZEGO jeszcze nie potrafisz poza slepa wiara w nacjonalistyczno-populistyczne haselka?

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 15:55:04

1. Podoba mi sie taki tok rozumowania, "ja znam swoja racje, ty jestes nienormalny, zwyrodnialy, glupi i fe, czegokolwiek bys nie pisal to ja i tak zdania nie zmienie" jest bardzo dwudziestoszescioletni
2. Czemu ja mam tlumaczyc, czemu PiS wolal SO i LPR od PO?
3. Moglbym przytoczyc kolejne ustawy, ale to ty pierwszy napisales, ze mamy kabaret i ze Kaczory palaja nienawiscia, a ja pierwszy poprosilem o rozwiniecie tej mysli. To jest twoja opinia, czy powtarzasz po innych, bo to jest wygodne i - znowu do tego wroce - pozwoli ci wyrwac pare dup wiecej?
4. Chyba po raz trzeci poprosze o rozwiniecie mysli ("nacjonalistyczno-populistyczne haselka"), ale ty caly czas walisz frazesy bez konkretow. Az mi przychodzi na mysl, ze jestes taki "anty" tylko dlatego, ze (aaaaa, flashback!) tak wypada.

edit: nie kliknalem ([color=red]odpowiedz[/color]) : (

__

VIP

2007-06-20 16:03:01

Akurat moim zdaniem polityka zagraniczna to tragedia - prezydent dopiero ostatnio chyba zaczął kumać o co biega - np. spotkanie z Merkel nad morzem, ale i tak jest słabo - Bush do swojego największego sojusznika w regionie przyjeżdża na 40 min ..., dopiero potem chyba kuma, że wypadałoby zostać dłużej... (kto jeszcze pamięta pierwszą wizytę Kaczyńskiego w USA - kiedy to musiał czekać na jakiś korytarzach, a Bush sobie go w ogóle olał i nie przewidywał nawet spotkania?), do tego w Europie mnóstwo konfliktów - mieć swoje zdanie to jedno, izolować sie drugie ...

Ja osobiście jestem liberalny w sprawach gospodarczych, ale umiarkowanym konserwatystą w sprawach obyczajowych - i nie mam zamiaru rezygnować z żadnych wartości, ale nie podoba mi się wtrącanie Kościoła do państwa tak jak robi to Rydzyk.

Btw. jakich praw przeciw naturze?

Moje zdanie nie wynika również z żadnej mody etc. i nie wyrobiłem sobie go by wyrywać dupy ..., a komentarz był odpowiedzią na "wsrod was byloby pacanow wymachujacych flagami ZSRS albo noszacych koszulki z Che Guevara." i nie kumam po co odpisujesz mi o dupach ...

W ogóle jakie dupy lecą na polityke tak btw ;D?

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 16:08:42

Po kolei: to chyba jednak nie jest wina Kaczora, ze Bush nas tak traktuje, zreszta przyjrzyj sie: pierwsza wizyta: 5 minut, druga wizyta: 45 minut, amerykanski prezydent zaczyna sie zaznajamiac z nowym polskim przywodca, nastepca Kwasniewskiego, ktorego to bardziej moim zdaniem powinno sie obwiniac o tego typu stosunki wzgledem Polski.

Tez za Rydzykiem nie przepadam, ale z obecnego Rzadu tylko LPR sie do niego mizdrzy, a to i tak sporadycznie. PiS sie juz odwrocil od Radia Maryja.

Piszac o prawach przeciw naturze mam na mysli np. prawo do bezwarunkowej aborcji, legalizacje zwiazkow (i co gorsza, adopcji) zwiazkow homoseksualnych, wyrownywanie plac i tzw. "akcje afirmatywne".

edit(!!!!!!!!!!!!!!!!): nawet pojecia nie masz, ile panien leci na komusze i anarchiczne teksty

__

Użytkownik
no1se

2007-06-20 16:08:54

Nie wiem kto was uczył tych bzdur, ale..

1. prezydent "mocną ręką" to może trzymac sie najwyzej za jaja, bo jego funkcja jest czysto reprezentacyjna, co wiecej - kaczynski jest prezydentem dla partii, nie zaś narodu.

2. wiekszosc pomyslow koalicji [nie mowie, ze tylko pisu] jest poroniona, ale jak doskonale wiemy - pis bez kolalicjantow nie istnieje, w zwiazku z czym idiotyczne pomysly [chociazby ostatnie perypetie z lekturami] beda nadal.

3. lech kaczynski jako prezydent jest beznadziejny - ludzie smieja sie z niego na calym swiecie, zarowno politycy, media jak i szarzy obywatele innych krajow. Sorry, ale ja sie go wstydze.

4. Nie ma korupcji, "kolesiostwa" i zlodziejstwa? To dlaczego andrzej lepper jest na wolnosci, pomimo ze powinien siedziec w wiezieniu? Hmm..TAK, bo jest z koalicji. Co wiecej - czemu matka jarosława nie placi podatku od darowizny? Wszakze na to nie ma wytlumaczenia - wszelkie pieniadze wplacone na jej konto przez jarosława MUSZA byc traktowane jako darowizna.. Ale spoko, prezydentowi wolno, nie?

A z Europą liczyc sie trzeba, czy tego chcemy czy nie. Bo niestety, za granicą kaczynscy i nasz rząd nie są postrzegani jako "kozaki" ktore rządzą "silną ręką" tylko banda krzykaczy o poglądach ze średniowiecza, którzy robią wszystko wbrew wszelakim zasadom dyplomacji i polityki.

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2007-06-20 16:09:09

chcesz argumentow? wlacz sobie telewizje, posluchaj radia i zobacz co znowu fajnego wymyslily nasze wladze. uwazasz, ze ta specyficzna moda na narzekanie i wysmiewanie sie z kaczek wziela sie z powietrza? nie, oni sami sobie na takie cos zapracowali i nie probuj mi wmowic, ze jest inaczej. ja mam juz dosyc klamstwa, ktorym kaczory (zreszta nie tylko oni) ciagle nas karmia. nie dziw sie wiec, ze wszyscy narzekaja, bo w takim poje*anym kraju to calkowicie normalne.

__

VIP

2007-06-20 16:12:00

Główną funkcją prezydenta w kraju o takim ustroju jak Polska i na takim etapie rozwoju nie jest utrzymywanie kraju mocną ręką - bo nie ma do tego powodów. Przynajmniej ja takich nie widzę...

Nigdy nie kibicowałem specjalnie Kwaśniewskiemu, ale uważam że więcej kompromitacji Polsce za granicą przysporzył nam Kaczyński - i ciężko mi dostrzec jakieś sukcesy, którymi można by uzasadnić taki styl polityki.

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 16:18:30

Rozumiem, ze nalezysz do tych ludzi, ktorzy nie mysla o tym, co ICH drazni, co IM nie pasuje, ale co zle wyglada na tle Zachodu. Pozdrow Geremka i Kwasniewskiego.

Ad 3. czyli "trzeba sie z niego smiac, bo tak robia na Zachodzie". Masz jeszcze swoj mozg, czy podlaczasz sie do cudzego?
Ad 4. nigdzie nie napisalem, ze nie ma ani korupcji, ani kolesiostwa i zlodziejstwa. Sam chetnie bym widzial Leppera w pierdlu, a u wladzy koalicje PO-PiS (zakladajac, ze nie sama PO)

"Poglady ze sredniowiecza"? Masz na mysli, nie wiem, WIERNOSC TRADYCJI? Rozumiem ze lepiej jest pozwalac homoseksualistom adoptowac dzieci i pozwalac kazdemu kupowac narkotyki, czerpiac z tego zyski?

__

VIP

2007-06-20 16:19:48

Skoro u innych jest dłużej to imo wina jest po stronie naszego MSZ, które źle przygotowuje takie wizyty.

Rydzyk bardziej trzyma z PiS niż LPR - chociaż prawda, że tym drugim szalenie zależy na poparciu dyrektora ;>

Z tego co wiem, to zmieniać ustawę aborcyjną w kierunku ułatwienia tego procesu na sztandarze ma tylko SLD - a to nie jest mój wybór polityczny, co do związków homoseksualnych to wydaje mi się, że jednak minie jakiś czas i staną sie one faktem (co nie znaczy, że jestem tego fanem) choćby ze względu na możliwość dziedziczenia - i inne ułatwienia prawne. Wyrównanie płac - to już w ogóle nie moja bajka gospodarcza - jestem na drugim biegunie (gosp.) ;D

A te laski to chyba z zawodówek ...

__

Użytkownik
amphros

2007-06-20 16:21:09

To ty NIE POTRAFISZ ich przytoczyć mimo iż tephlon napisał abyś tak owe przedstawił. Poza tym, co to ma znaczyć "wszyscy widzą". To chyba tylko i wyłącznie w twoim osobistym mniemaniu, idealny argument w dyspucie na temat polityki.

__

VIP

2007-06-20 16:24:31

Na Kaczki narzekają głównie ludzie wykształceni (to nie jest grupa społ. która ulega modom, ale ta która przez stulecia była odpowiedzialna (albo miała być) za to by kraj podążał w dobrym kierunku) - młodzi wykształceni ludzie, media, nauczyciele, lekarze, naukowcy - według mnie z racji tego, że są właśnie wykształceni, wiedzą jak powinna wyglądać polityka - i nie dają się zwieść 3 milionom mieszkań, pustą lodówka itp.

Nie uważam, że byłoby świetnie, (bo nie wszystko w programie PO mi się podonba, ale znaczna większość tak) pewnie część problemów by się powtórzyła (PO też nie mogłaby sama rządzić...), ale jednak byłoby lepiej - nawet jestem tego pewien...

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 16:27:19

To, ze to wina MSZ, jest stukrotnie bardziej prawdopodobne niz to, ze to Kaczory odpowiadaja za krotki czas rozmow z Bushem, masz punkt.

Rydzyk juz nie usmiecha sie do PiS-u od 8 marca: "nie nazywajmy szamba perfumeria". Jak padla ustawa zaostrzajaca prawo antyaborcyjne, to juz w ogole sie odwrocil.

Tak, ulatwianie aborcji to brocha SLD, ale patrzac szerzej: socjalistow. Ludzie, ktorzy mowia o "nowoczesnej" Europie maja tak na prawde na mysli pomysly wlasnie lewicowcow, ktorzy aborcje "just like that" nazywaja "planowaniem rodziny", a placenie kobiecie bez umiejetnosci tyle samo, co wykfalifikowanemu mezczyznie - "rownouprawnieniem".

A laski z zawodowek w ogole sie polityka nie interesuja.

edit: ide obierac truskawki

__

VIP

2007-06-20 16:33:41

Tylko, że autor tego tematu - chociaż używa ostrych epitetów to jednak nigdzie nie widzę by proponował zamianę socjalistów

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-06-20 16:33:47

kaczogród już dawno powinien być out!

1. Nic nie robią tylko się lustrują - ale oczywiście teczki kaczuszek są sfałszowane (aha)
2. Każdego chcą pobić teczkami, nawet trybunał konstytucyjny, który czuwa nad tym, żeby nie wprowadzali jakiś idiotycznych przepisów
3. Właśnie dają dużo pracy wspomnianemu trybunałowi k. i jeszcze mu grożą (co według mnie podchodzi pod bawienie się demokracja i deptanie jej)
4. Dali dość do władzy Lepperowi, który będzie miał wyrok za wysypywanie zboża, oraz Giertychowi, który bawi się w MEN`ie jak chce i wprowadza swoje homofobiczne wyznania, a jego tata mówi, że Żydzi sami się w gettach zamykali
5. Nie przeprowadzona żadna konkretna reforma finansów, służby zdrowia .itd - dlatego też mają teraz wycieczki m.in. pielęgniarek do gabinetu premiera
6. Nie pamiętam wszystkiego :) ale w trakcie rozmowy się ujawni.

Poza tym, jeżeli ktoś chce kibicować PiS`owi, Samoobronie czy partii Giertycha, to nie sobie ich popiera, jestem tolerancyjny. Chociaż moja cierpliwość się kończy, kiedy ktoś mówi mi jak mam żyć, co robić i jest nietolerancyjny.

Jak wierzyć człowiekowi, który nie ma nawet konta - to tak btw.

edit: zapomniałem jeszcze o "trafnych" wypowiedziach niektórych przedstawicieli Polski oraz sprawie aborcji

__

Użytkownik
liman

2007-06-20 16:37:11

W mowieniu, ze glownie ludzie wyksztalceni narzekaja na PiS tkwi zabojcza pulapka: ktos, kto to uslyszy moze zaczac robic to samo, co oni, liczac ze w ten sposob urosnie w czyichs oczach.

Owszem, mlodzi i wyksztalceni ludzie, nauczyciele, lekarze i naukowcy opowiadaja sie raczej przeciw PiS-owi, ale przydaloby sie zastanowic nad tym, dlaczego. Owszem, wiekszosc stanowic beda ludzie ktorzy, jak sam napisales, nie daja sie zwiesc populistycznymi haslami i gra na emocjach, ale wielu bedzie tez wlasnie podazajacych za "trendami" bojacych sie ostracyzmu w swojej grupie spolecznej (wlasnie dlatego trudno jest znalesc np. profesora glosujacego na PiS, ale tez kraj w UE, ktory popieralby nasz pomysl z pierwiastkiem). Swoja droga, uderzyles w bardzo dobre miejsce. Wiadomo, jaki jest stereotypowy fan PiS-u (wnioski ze statystyk po Wyborach), jednoczesnie wiemy tez, czemy to nie Platforma nami rzadzi - za malo ludzi wyksztalconych poszlo do urn, dlatego wlasnie na szczycie siedzi ktos wybrany przez 25% spoleczenstwa.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7043 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie