KUBICA - widzieliscie to?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
grubka

2007-06-11 12:28:06

a z ciebie ...spec_u.ru ...
wyjdzcie czasem na świeże powietrze

__

Użytkownik
grubka

2007-06-11 12:29:36

ja twoich rodziców nie obrażam ty moich tez nie obrazaj. twoje poczucie humoru jest na równi z wyczuciem ironii jak i z twoją ...

__

Użytkownik
grubka

2007-06-11 12:31:11

Twój mózg chyba nie ma czegoś takiego jak wyczucie ironii ... :) czyli to jednak u Ciebie coś nie łączy :)

__

Użytkownik
grubka

2007-06-11 12:32:15

a buuu :((( może po prostu czasami odchodzimy od komputera ?:)

__

Użytkownik
e2

2007-06-11 12:44:21

pierwsza sensowna wypowiedź :D sorr, ale bmw samo się prosiło o ten wypadek - ja już tylko liczę na zmianę barw z tego bmw cholernego ;/

__

VIP
spec_u

2007-06-11 12:45:23

rodzice neo na 1 komunie kupili ? to teraz szalejesz na forach co ? ; DDD

__
ema

Użytkownik
grubka

2007-06-11 12:58:39

Boże ... widzisz a nie grzmisz ... że tacy ludzie jeszcze istnieją ...

__

Użytkownik
DGN

2007-06-11 14:22:08

No trzeba przyznać ze wyje**ał jak dzik w sosne ;D

__

VIP
Grmx

2007-06-11 14:49:42

grubka... zawsze jak któremuś takiemu jak Ty, nie wyjdzie żart... to sie zasłaniacie stwierdzeniem ze to niby "IRONIA"... ja jebi* ogarnij sie troszke... albo wymysl cos smiesznego.

__

Użytkownik
cnn.GreaTeye

2007-06-11 15:27:15

on ma downa zaawansowanego, nie zauważył jeszcze tego. On jest fajny tylko wtedy kiedy śpi.

__

Użytkownik
grubka

2007-06-11 17:28:34

ROTFL
IRONIA - sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego.
Dla mnie to było śmieszne i tyle. Dałem to w cudzysłowie więc kolejny znak, że Twoje twierdzenie to można o kant du*p roztrzaskać. Nie wiesz do czego służy cudzysłów ? tak samo jak nie wiesz co to ironia ? nie mój problem :)

btw.
taka anegdotka:
dokładnie wczoraj o 22:46 klikam wyślij na komentarz #20 i mowie do brata: "ciekawe ile idi*tów zacznie mnie teraz jechać" :)

__

VIP
Sh1eldeR

2007-06-11 17:52:04

Twoim i tylko twoim problemem jest zas uzycie ironii (czy jakkolwiek bys tego nie nazwal) w niestosownym miejscu / niestosownych okolicznosciach. Nie wszystko przystoi w kazdej sytuacji, w niektorych pewne rzeczy sa niesmaczne i nie na miejscu. Nie ze wzgleud na jakies tabu itp., tylko ze wzgledu na dobre wychowanie.

__

Użytkownik
Tymek

2007-06-11 17:55:30

OK, a teraz przejrzyj jeszcze raz cały temat i zobacz ile osób napisało podobne ironiczne posty, a tylko grubke zjechaliście...

__

Użytkownik
grubka

2007-06-11 17:55:49

Myślisz ze gdybym nie wiedział, że Kubica ma tylko (jak wtedy mówili) złamaną nogę to bym tak napisał ?

__

VIP
Grmx

2007-06-11 19:14:17

NO KOMENTS DO KOMENTARZY.

__

Użytkownik
olix

2007-06-11 20:51:59

Na początku piszę, że nie znam się i nie jestem na tyle ogromnym fanem, żeby oglądać każde GP, ale wydaje mi się, że nie masz racji.
Przede wszystkim bolid naszego rodaka jest problematyczny, gdyż z tego co słyszałem służy jako "królik doświadczalny" i wstawiają do niego nowe części. Cały czas drużyny walczą między sobą o najwyższe miejsca - wiadomo, prestiż i pieniądze. Dlatego, żeby nie odstawać inwestują w nowe technologie. A że tak decydują się testować to inna sprawa - wystawiają nowego kierowcę. Mimo wszystko za awarię nie obwiniałbym całego BMW.
Jeśli się mylę, to niech mnie ktoś sprostuje.

Aha, co do wypadku to nie jest winna drużyna, ale jeden z kierowców - Trulli bądź Kubica. Bolid Polaka zachaczył o oponę bolidu Włocha, podskoczył, wyjechał z toru i było za późno na reakcję. Wszystko jak wiadomo trwało ułamki sekund.

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-06-11 21:04:11

ironia!!! & sarkazm (najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji)

__

VIP
spec_u

2007-06-11 23:43:10

dobra i tak koment klona Jasia Śmietany na onecie przebija all ; DDD

"BES SĘSU - to oni mu w szpitalu...
.. nie dali spać, że Robert teraz dziękuje sennie ?" xDDD

Btw komentarz do news'a [url=http://sport.onet.pl/0,1248769,1551366,wiadomosc.html]"Kubica może w pewnym sensie dziękować Sennie"[/url] xDDD

__
ema

Użytkownik
mbronka

2007-06-12 00:14:28

Teraz mozna sie smiac i plusowac te debilne komenty grubki i spolki. Tuz po wypadku nie bylo do smiechu.

__

VIP
Sh1eldeR

2007-06-12 01:46:14

Nie wiem, nie znam Cie. Internet to jednak miejsce pelne ludzi myslacych... czasem w bardzo ekscentryczny sposob (i z takimze "poczuciem humoru"). Tu nie dosc, ze Cie wiekszosc osob kompletnie nie zna, to jeszcze nikt Cie nie widzi, wiec nie mozesz liczyc, ze odpowiednim tonem czy gestami zaznaczysz, ze to co mowisz jest ironia. Emotikony? Plz, wiekszosc uzytkownikow Internetu uzywa ich w zly sposob, nie ma wiec co liczyc na nie za bardzo.

Tbh to zauwaz, ze nawet jesli to mial byc inteligentny (wg... kogos tam, whatever) dowcip, a nie glupie palniecie debilnego tekstu - moge Ci uwierzyc, ze tak bylo - to i tak Twoje zachowanie nie bylo zbyt logiczne. Za to bylo typowe dla uzytkownika globalnej Sieci. Zobacz: miales (pewne) informacje. Watek byl o wypadku. Gdy pisales ten komentarz, nikt tych (dobrych) wiesci jeszcze tutaj nie napisal. Mogles to zrobic, ale zamiast o tym napisac - co by bylo wartosciowe - wybrales bezsensowny (abstrahujac od jego smiesznosci) dowcip...

Ludzie tutaj czesto nie zachowuja sie logicznie / normalnie (spojrz na komentarze na onecie), a najlepsza forma komunikacji jest mimo wszystko wprost. Bo rownie dobrze moglbys byc jakims glupkiem piszacym byle co i potem mowiacym, ze przeciez to byla ironia. Nikt tutaj Cie w pierwszej chwili - czy po lakonicznym komentarzu - od takiego glupka nie odrozni... Stad sie biora nieporozumienia, m.in.

__

Użytkownik
WILK

2007-06-12 03:28:29

Linki do urywkow na youtube:
(0:45) http://youtube.com/watch?v=HnfQmIklGos
(1:33) http://youtube.com/watch?v=gr0AKTKGccA
(1:43) http://youtube.com/watch?v=nl293ZFmCt0

Jednak na youtube dluzsze filmiki sa usuwane (This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management). Niestety :/

__

Użytkownik
grubka

2007-06-12 13:50:52

#53 :O

__

VIP
Hakan

2007-06-12 13:54:25

O k**** http://youtube.com/watch?v=dWZ7iKXfLXs Ujecie z amatorskiej kamery - tutaj dopiero widac jak uderzyl w mur...

__
Powyższy tekst jest subiektywną opinią autora i nie jest oficjalnym stanowiskiem serwisu eSports.pl

Użytkownik
Qub!c

2007-06-12 14:16:02

no niezle ziomek niezle, faktycznie tu widac doskonale jak przyje*** ... :/

ale wyobrazcie sobie ujecie z tej kamery fpp z bolidu ... to musiala byc masakra... ;x

__

Użytkownik
ziel1na

2007-06-12 23:41:31

wlasnie jak to jest.. ze np. kubica nie mial takie kamery ?? obraz przeciez przekazywany jest na zywo wiec jakby mial to byly by juz takie filmiki.. nie kazdy ma te kamery ? :o

__

Użytkownik
mbronka

2007-06-13 00:01:08

no najchetniej zobaczylbym obraz z kamery Trulliego zamontowanej z tylu bolidu, w ktorego Robert uderzyl. Ale kamery widac nie kazdy ma, albo jeszcze nie pokazali. Z drugiej strony podczas wyscigu pokazywali widok z kamery Takumy Sato (totalny outsider) jak wyprzedzal Alonso, takze widac ci slabsi tez maja kamery - sam juz niewiem.

__

Użytkownik
WILK

2007-06-13 01:02:08

Kazdy z teamow ma 2 bolidy i kazdy bolid ma mase urzaden. W tym 2-3 kamery na pokladzie. Czyli nagrania napewno maja.

Pozatym nie wszystkie nagrania musza publikowac, a moze i nawet nie chca.

__

Użytkownik
mbronka

2007-06-13 09:56:06

a widzisz.
szkoda ze nie publikuja niektorych nagran bo bym chcial zobaczyc jaki blad Robert popelnil. Cos mi sie nie chce wierzyc ze niechcaco zachaczyl o kolo Trulliego.

__

Użytkownik
e2

2007-06-13 10:09:58

Możliwe, że przy uderzeniu taka kamera po prostu uległa zniszczeniu... przecież to jest możliwe. To nie czarna skrzynka

__

Użytkownik
DGN

2007-06-13 10:44:48

Ale taka kamerka jest maluteńka... I nie wiedomo czy ona zapisuje czy tylko transmituje obraz ( czy cos takiego nie znam sie na tym ) . Ma byc teraz komisja specjalna która bada przyczyny wypadku tak ze napewno sie dowiemy co sie stało. A poza tym to sport i wypadki sie zdażają więc nawet jak by to byla wina Trulliego to czy trzeba go za to winic?? Przyroda ;]

__

Użytkownik
WILK

2007-06-13 13:42:26

Jesli sa te kamery to transmituja i napewno to jest nagrywane. Pozatym obraz z kamer jak jest juz nagrywany to nie jest raczej przechowywany w bolidzie. Nawet jesli kamera zostala uszkodzona, to i tak napewno ma nagrane to co sie wydarzylo przed wypadkiem.
Z reszta... lepiej jak eksperci przygotuja material i pokaza co sie stalo (w koncu oni napewno maja dostep do takich nagran). Dla nas wazne jest, ze Kubica jest caly =]

__

Użytkownik
power112

2007-06-13 20:41:33

Po Sennie byl jeszcze jeden chyba.

__

VIP
Hakan

2007-06-13 21:10:15

Senna byl ostatni, dzien wczesniej zginal jeszcze Roland Ratzenberger.

__
Powyższy tekst jest subiektywną opinią autora i nie jest oficjalnym stanowiskiem serwisu eSports.pl

Użytkownik
dave

2007-06-13 22:19:05

No niezle ujecie z tej amatorskiej kamery, zobaczcie tego faceta w bialym co probuje robic unik przed bolidem :P nie bylo by kolesia gdyby bolid lecial 2m obok.

__

Użytkownik
Qub!c

2007-06-14 12:35:34

ja mysle ze film z kamer Trulliego i Roberta jest ale teraz powolali ta komisje to nie udostepnia... moze potem ^^

__

Użytkownik
yeltzyn

2007-06-14 22:07:16

Pozamiatane, nieprzeszedl testow.

__
więcej sprzętu niż talentu

Użytkownik
sync

2007-06-14 22:11:18

najgorsze bedzie jak Vettel dobrze pojedzie a potem kubica gorzej :/ a jeszcze wieksza tragedia jak Vettelowi dadza nowy bolid kubicy.. to nie dosc ze firmowe ustawienia to jeszcze potem kubica bedzie przestrajac ustawienia Vettela. nie wiem .. mam mieszane odczucia.

Tak doswiadczony kierowca moim zdaniem odrazu powinien wrócić na tor jeśli się dobrze czuje i zespol skoro też zezwala wiec nie powinien byc uposledzony jakos ruchowo i psychicznie. No ale moge sie mylić.. bo w internecie nie ma kompletnie zadnych dokladnych informacji czego , jakiego dokladnie badania nie zdołał przejść..

:/ to juz nie bedzie to samo GP. Ale i tak obejrze

__

VIP
Hakan

2007-06-14 22:36:34

Mysle, ze dobrze sie stalo. Chce chopak, nie chce, to jedna sprawa a bezpieczenstwo to druga. Wiemy jak ambitny jest Kubica, i ze te ambicje pomogly mu kiedys pojechac ze zlamana reka ale glowa to nie reka i musi byc sprawna w 100% w takim sporcie.

__

Użytkownik
yeltzyn

2007-06-15 08:19:22

Przeczytalem tylko scrolla z tvn24 (szklo kontaktowe ogladalem), wiec nie wiem czy chodzi i testy FIAA (te motoryczno/psychologiczne) czy to wysiadanie z bolidu.

__
więcej sprzętu niż talentu

VIP
gosti

2007-06-15 13:36:24

No faktycznie, Kubica jest wielce doswiadczonym kierowca F1. lol

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1971 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie