Wojskowa Komisja Uzupełnień!!!

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
neoxs

2007-04-20 17:26:50

Na wku w Katowicach sprawdzali i instrument i odbyt tak więc uwierz =P

A co do kategorii to czasem jak przeglądam oferty pracy albo słucham jak niektórzy moi znajomi mieli rozmowę kwalifikacyjną to zadawali im często 2 te same pytania:
1) Czy jest uregulowany stosunek do służby wojskowej?
2) Jaką masz kategorię ? [I tu jak się mówiło A było ok natomiast D nie zawsze im się podobała.]

__

VIP
-=eXe=-

2007-04-20 17:34:41

lekarz: wypnij się...
ktoś: ok ^_^
lekarz: z zerwanym gwintem nie bierzemy... E!

tak to wygląda?

__
http://www.egu.org.pl || http://www.facebook.com/EastGamesUnited

Użytkownik
neoxs

2007-04-20 17:52:16

Ahahaha podobnie xDD a dokładniej karze ściągnąć gacie no i jak z przodu jest ok to się odwracasz, wypinasz a następnie ubierasz gacie. Ot tyle..... xD bardziej pewnie patrzą czy nie masz hemoroidów chociaż też to może być filtr antypedalski =O

Imo to zależy od miasta jak wygląda badanie w Mysłowicach w ogóle nie sprawdzali przodu ani tyłu.

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-20 18:32:16

xD mnie to przeraża _^ i dla mnie cały ten system jest do **** ..

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-20 18:37:42

Albo 2 historyjka to Koleś wbija na salę gdzie jest komisja w samym czarnym płaszczu skórzanym do kostek podspodem nic nie mając(nago) tylko w jednej kieszeni młotek a w drugiej gwóżdz Wita Szanowną komisje i wyjmuje młotek przybija na scainie gwożdzia i wiesza na nim płaszcz ... i pyta się komisji czy płaszcz niebędzie w tym miejscu przeszkadza xD zgadnijcie jaką katygorie dostał :P ...?

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-20 18:39:38

zgadza się można odsłużyć wojsko jak sobie załatwisz w szpitalu nawet w kościele (czyli społecznie)

__

VIP
-=eXe=-

2007-04-20 18:44:04

to ja słyszałem o jak koleś wpada na rejestrację (nie komisję) i od razu ściąga gacie przy wszystkich, albo jakiś koleś wpada na komisję ze zdechłym szczurem na smyczy i zachowuje się w stosunku do niego jak by to był normalny pies... słyszałem jeszcze inne historyjki ale nie pamiętam ich w tej chwili

__

Użytkownik
WildCat

2007-04-20 21:05:09

ja mam A mimo ze mam wade wzroku kwalifikujaca sie na D, bo ja stwierdzono tydzien po wku :[

__

Użytkownik
WildCat

2007-04-20 21:06:08

u mnie jeden gosc zdjal gacie zanim mu kazali i go wyslali do psychiatry ;)

__

VIP
V!ct!M

2007-04-20 21:13:45

Jak będzie chciał na front to i tak pójdzie :DDD

__

Użytkownik
RagnaRock

2007-04-20 21:19:53

Ja mam A i nie widzę w tym nic strasznego. Idziesz na studia, PO, szkolenie rezerwy i spokój. Afaik, szkolenie trwa bodajże 6 tygodni, czyli w wakacje spokojnie zrobisz i dostajesz po nim stopień oficera rezerwy. Do tego w papierach o wiele lepiej wygląda A niż D (jak ktoś wspominał wcześniej, czasami patrzą na to jak rozpatrują podanie o pracę).

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-20 21:57:28

xD ;] szczur jest niezły ;] hmm może ktoś to przeczyta i wykożysta: P

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-20 21:58:33

ja słyszałem że własnie malo kto patrzy na too przy podejmowaniu pracy :] zależy od pracodawcy _^ ale i tak jestem za tym żeby Wojo było zawodowe :P

__

VIP
reaktiv

2007-04-20 22:04:55

W moim przypadku:

Wchodze i:

Le: "Jakies choroby, papiery czy cos?"
Ja: "Nie, zdrowy"
Le:"Ooo wkoncu pierwszy zdrowy" "no to kat. A"
Le:"mozesz isc juz, to wszystko, poczekaj na ksiazeczke"

4h czekania... zeby po 5min wyjsc z sali... i kolejna 1h czekania na ksiazke :V

-.^

Dobrym sposobem dostania "D" jest udokumenotwanie jakos, ze macie problemy ze stresem. Ja niestety nie mam jak tego udowodnic, bo w moim przypadku przejawia sie to mocnym bolem brzucha(czyt. pobyt na tronie przez pol godziny :D ), ale np. znam osobe ktora ma łysine plackowata(wypadanie wlosow tworzace kregi, jakby ktos nie wiedzial) co odrazu lekarze tam zobaczyli, dali mu B12, po roku pryszedl zobaczyli ze dalej wystepuje, wyslali go na badania, nic dalo to nic, no to poszlo pytanie "chcesz kat. D" no i odpowiedz byla prosta "tak".

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-20 22:19:07

^_- heh ja akurat nie czekałem z byt długo ale wkońcu jeden dzień wolnego od szkoły za to im dziękuję :Ptylko nie wiadomo co lepsze 4 h siedzenia czy 7 h siedzenia i się stresowania na lekcjii ;]

__

VIP
Preak

2007-04-21 02:47:29

Mam sie zalamywac? Nie mam na to wplywu.

__

VIP
bizzare

2007-04-21 06:20:18

A ja mam A i nie zamieniłbym tego na inną kategorię... robić z siebie kalekę na siłę? BES SĘSU (c) Jasiu_śmietana :-asd

__

VIP
bizzare

2007-04-21 06:23:31

Kategoria D - Debeściaki? hahahaha, dobre, tego nie słyszałem :D

Ja słyszałem, że ludzi z kategorią D używają jako pocisków w czasie wojny :D
(Sorry jeśli kogoś uraziłem, ale i tak większość ludzi z kategorią D ściemniało).

__

Użytkownik
RagnaRock

2007-04-21 09:58:46

To zależy. Jak chcesz iść np. do policji, to bez kat. A się tam nie pojawiaj. No i różne inne roboty fizyczny, czyli jak będziesz sobie chciał podorabiać w czasie wakacji, to zawsze przydatne.

Z innej beczki: po wku dzwonię do kumpla i mówię, że opijamy dzisiaj moją kategorię A, na co kumpel odpowiada "a kiedy ty miałeś kursy?" :ASDF

__

Użytkownik
bytek

2007-04-21 12:32:33

w czasie gdy ja bylem na komisji pojawil sie koles z jednym szklanym okiem... dostal A - powiedzieli mu, że do celowania zawsze może użyć tego drugiego skoro jest sprawne :-) Ja osobiscie tez mam A, tylko sie wpienilem, bo pewna pani doktor starala mi sie wmowic, ze udaje moja wade wzroku (mam okulary, ale używam ich tylko przy jezdzie samochodem, czytaniu, pracy przy komputerze) tylko dlatego, ze mialem juz slabe okulary (nie zmienialem ich od 2giej klasy gimnazjum) ;d ... teraz sobie studiuje, na drugim roku PO i jazda :D

__

Użytkownik
aRomat

2007-04-22 09:26:38

Ja od zawsze chcialem isc do wojska i nie staram sie wykrecac od służby pozatym mysle ze obowiazek kazdego faceta ktory czuje sie facetem powinien odbyc sluzbe... ;P
Bez obrazy ale jakos tak o facetach bez odsluzonej sluzby wojskowej mysle ze sa poprostu cipkami :PP

__

Użytkownik
reurion

2007-04-22 10:20:45

a mi przyszło wezwanie na wku nie poszedłem i miałem dostać za miesac( marcu chyba) do tej pory nic nie dostałem a do wojska nie chce mi się iść :) z góry D

__

Użytkownik
Teoś

2007-04-22 11:28:05

no to niedługo Cie ktoś odwiedzi ;-p a swoją drogą głupi jesteś, ze nie poszedłeś.

__

Użytkownik
aRomat

2007-04-22 11:59:03

No to przygotuj sie na odwiedziny panów w mundurach ;)

__

VIP
-=eXe=-

2007-04-22 12:08:12

najpierw chyba dostanie liścik z przypomnieniem, potem jak nie pójdzie to liścik z grzywną a jak i to nie pomoże to wtedy wpadną panowie w mundurach chyba jakoś tak to wygląda

__

Użytkownik
reurion

2007-04-22 12:42:24

true true true

__

Użytkownik
reurion

2007-04-22 12:42:48

nie tak szybko:)

__

Użytkownik
reurion

2007-04-22 12:43:26

po co mam isc na 7 rano jak moge za pare miechów na 10 ??:D

__

Użytkownik
Teoś

2007-04-22 13:30:10

za pare miechów na 8 miesięcy pewnie, ze mozesz isc.

__

Użytkownik
reurion

2007-04-22 14:25:45

nie strasz...:D:D:D:D jedynie D mnie interesuje

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-22 15:31:52

xD źle zrobiłeś :/ wezmą to pod uwagę ze nie przyszedles... powiedza ze unikasz...

__

Użytkownik
reurion

2007-04-22 15:34:08

powiem tylko tyle KIJ IM W NERY :D:D:D:D:D mam to gdzieś a jak mnie dadzą gdzieś to chyba ich powystrzelam :D:D:D będzie DE_jednostka ^^

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-22 15:36:45

xD i D będzie gwarantowane za plan dostejesz o demnie plusika xD _^ życzę miłej niedzieli Pozdrawiam !!!

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-22 15:38:04

a jak ?;] hmm ja idę na spotkanie z tymi głupkami boo mi się odwołali od mojej katygorii D ale mam nadzieję że będzie good bo mam opinie o tym że mam problemy ze słuchem xD i w szkole ;P i w życiu _^

__

Użytkownik
reurion

2007-04-22 15:42:40

:D:D:D:D no ciepła niedziela jest :)

__

Użytkownik
reurion

2007-04-22 15:44:42

powiedz ze masz adhd i tyle ^^ dadza cie na jakieś testy i pierdziel glupoty w stylu lubie ak47 a hitler mieszka pod łóżkiem u ciebie i udawaj że jestes nerwowy chłopie to zawsze działa jak w sadzie działa to i tu :D zadziała

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-22 15:51:58

hehe nie no ja już mam D z powodu słuchu więc looz ;] nie muszę udawać _^ ale dzięki za rady ...;]może ktoś je wykożysta :P

__

Użytkownik
reurion

2007-04-22 15:59:11

no tak to jeszcze jak poudajesz problemy ruchowe i adhd to cie wysla do iraku :D:D:D:D a korzystac każdy może :D

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-22 16:01:31

hehe dzięki wiesz coo zaryzykuję xD

__

Użytkownik
reurion

2007-04-22 16:09:53

w najgorszym wypadku do gromu ^^ a na powaznie przypomniał mi sie kawał

niedzwiedz i zając dostali powołanie niedzwiedz wrócił
zajączek sie pyta: i jak jak
niedzwiedz: dostałem przydział do kompani budowlanej
zajączek: jak to zrobiłeś ??
niedzwiedz: normalnie pokazal kapral karabin spytal co to a ja ze niewiem pokazał granat też ze niewiem pokazał cegłówkę powiedziałem cegła
następnego dnia:
zajac idzie na komisje wchodzi i kapral pokazuje karabin i się pyta co to a on ze niewie pokazuje granat też ze niewie kapral schyla sie pod stół a zajączek krzyczy: Cegłowka!!! na to kapral : do kontrwywiadu

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1407 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie