nadciąga burza... fofmny wykrakałeś :(

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-21 17:29:47

aha i jeśli masz to gdzieś to jak byś nie wiedział to nie jest opinia... więc zaoszczędzaj czytającym żenady w postaci czytania twoich postów ... chcąc niechcąc trzeba zerknąć, ale czasem jest to zabawne i można się pośmiać więc dzięki _^

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-21 17:31:19

aha i jeśli masz to gdzieś to jak byś nie wiedział to nie jest opinia... więc zaoszczędzaj czytającym żenady w postaci czytania twoich postów ... chcąc niechcąc trzeba zerknąć, ale czasem jest to zabawne i można się pośmiać więc dzięki _^

__

Użytkownik
cnn.GreaTeye

2007-04-21 18:38:18

"ale jedynie jestem za gdy państwo pokryję koszty tych że strojów..." < to nie są moje słowa ;] jesteś za Giertychem, to wiesz, pierwsze co bym ci zrobił jakbym cie spotkał to bym cie powiesił jajami do góry. Aha i ziomek nie próbuj tutaj kozaczyć, dwa - nie pisz dwóch postów pod rząd- jest coś takiego jak "edycja" ... no a jeśli tam nie ma błędów to tyś jest normalny, a nie pedał. Masz przykłady:

"Nas a szczegulnie politycy"

To tylko przykład, ale ten tekst mnie rozwalił:

"większość z Nas w ten a nie inny sposób sięwypowiada i dobrze bo tworzymy w ten sposób nową subkulturę jaką jest porozumiewanie się w sposób krótki.. i nie zrosumiały dla innych _^ niczym skin head który nic nie mówi a wszyscy się go boją i rozumieją co On chcę Nam powiedzieć"

Nie chodzi tutaj o Twoje orty ale o porównanie do skinów....człowieku, zanim zaczniesz coś o nich mówić to się dowiedz najpierw, bo z nimi to ty miałeś do czynienia chyba tylko w telewizji.

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2007-04-21 18:47:38

a jesli nawet wzorowal sie na kolesiu z CS'a, to jakie to ma znaczenie? jako powod tej calej masakry, podaje sie zryta psyche tego ping-ponga i wjazdy ze strony rowiesnikow. nie ma wzmianki o grach komputerowych, wiec po co szukac dziury w calym? nasz zolty kolega chcial zakonczyc zycie w wielkim stylu, strojac sie na terroryste. luknal sobie screena z CS'a i juz wiedzial w co ma sie ubrac ;]

__

VIP
virus~T

2007-04-21 20:00:09

http://youtube.com/watch?v=o9uNtvFSxYM

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-21 21:03:46

i na telewizji bym to zostawił... hmm masz chyba poczucie mniejszości że tak piszesz tata Cię bije czy jak ?

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-21 21:06:54

nie lubię edytować ;] to po pierwsze po 2 hmm o skinach jedynie wiem z telewizji fakt ale może Ty mi coś o nich powiesz więcej skoro tak się wypowiadasz, chętnie ulepsze moją wiedzę w tej dziedzinie ... co do tego tekstu z Giertychem to dokładnie tak sądzę jestem za ale mogło by państwo pokryć koszty tejże odzieży _^

__

Użytkownik
diGi

2007-04-21 21:19:39

Hmm... Ciekawe, chociaż czasem z deka przesadzone.

__

Użytkownik
cnn.GreaTeye

2007-04-22 02:25:08

człowieku, masz prawdziwy problem ze swoją osobowością, patrzę od kiedy jesteś na eSp.pl (a ten staż jest kilkanaście razy mniejszy od mojego) to robisz z siebie nie wiadomo kogo. Nie zadzieraj nosa tak do góry jak na zdjęciu bo za tak uniesioną głowę w górze ktoś może ci ją przestawić i to bardzo szybko w dół. Zauważ, że jeszcze pisze kulturalnie ;] nie zamierzam robić wioski jaką ty tutaj robisz, więc odpowiem na twój enty komentarz pod rząd: O skinach nie będę tobie opowiadał, po prostu sam kiedyś może poznasz taką osobę, czy tam spotkasz i się przekonasz kim może być taka "persona" ze swoimi ideami, poglądami. Naprawdę, nie próbuj podskakiwać, szybciej bym cię zgasił niż to sie tobie wydaje, panie LOrDZIE.

__

Użytkownik
rambiak

2007-04-22 08:35:38

Smiechy smiechami ale on faktycznie byl podobny do xaero ;D

__

Użytkownik
Alexander_LorD

2007-04-22 15:34:35

xD nie zazdrość :P _^ mojego nosa choć mógłby być mniejszy :P masz rację jestem o wiele mniej na tym serwisie :P od Ciebie i wtym się z Toba zgadzam dlatego masz moją rację ale ... sam przyznaj mi rację, że jest to komentarz mój komentarz i moge pisać jak mi się żywnie podoba czyż tak ? Dzikuję i pozdrawiam miłej Niedzieli _^

__

Użytkownik
Mr.B

2007-04-23 10:06:17

No to koles ma niezle psyche zorana xD zaduzo przed kompem siedzial i pomylil zeczywistosc z fikcja komputerowa;/

__

VIP
postal1

2007-05-28 16:29:55

[url=http://netgaming.pl/?news:537]klik[/url]

__

Użytkownik
Qub!c

2007-05-28 18:30:30

Wejdz na strone http://www.focus.pl/ , spojrz co pisze po prawej na samej gorze i juz wiecej tam nie wchodz, tudziez nie patrz na ten brOOk...

Ludzie nie przejmujcie sie co pisza w tych spier******* gazetach, ci ktorzy to czytaja i tak juz maja wystarczajaco napier****** we lbach i im nawet nie trzeba takich historii, bo sami o tym maja taka opinie... Oby takie rzeczy nigdy nie ukazywaly sie w gazetach czytanych przez ludzi wyksztalconych i inteligentnych...

__

PRO
sxl

2007-05-28 18:50:00

Takie gazety musiałyby mieć malutki nakład :)

__

PRO
sxl

2007-05-28 18:57:12

smierdz mi tu paniką :p

__

Użytkownik
yeltzyn

2007-05-29 13:37:26

Z szacunku do samego siebie nie odpowiadaj na jego komentarze.

----

Prośba do administratorów serwisu o wprowadzenie opcji PLONKa (ignorowania komentarzy wybranych użytkowników).

__
więcej sprzętu niż talentu

Użytkownik
yeltzyn

2007-05-29 13:39:59

Udany jestes, skoro przez 30 komentarzy, które tworzysz (i najwyraźniej potem nie czytasz), ktoś udowadnia ci, że zupełnie nie masz racji. Potem sam z siebie przyznajesz komuś racje, ale o dziwo nie uczysz się na własnych błędach (tych ortograficznych też).

__
więcej sprzętu niż talentu

Użytkownik
mbronka

2007-05-29 14:11:21

Sam Quentin Tarantino powiedzial ze Oldboy jest bardziej "tarantinowski" od jego filmow :)

__

Użytkownik
cnn.GreaTeye

2007-05-29 20:08:31

okiej

__

VIP
vader

2007-06-01 10:23:56

Troche faktycznie smierdzi panika, ale co prawda to prawda ;d

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1407 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie