Odzyskanie pracy

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
boro71

2007-03-04 11:36:06

Siemka.Otóz pewnego dnia wpadlismy z qmplem na pomysł ze zainstalujemy q3 na kompie moich starszych i bedziemy sobie grali po lanie w q3.Wszystko OK ale...pewnego dnia włączam kompa a tam 3RRoR nic sie nie dało zrobic(tryb awaryjny itp) wiec podłączyłem mój stary dysk 3gb i zainstalowałem xp bez tego dysku(bo tam były dok moich starszych) i po instalacji podłączyłem dysk.Są łącznie 4 partycje c:(stary dysk)def(nowy) no i w tym tkwi problem że...partycja na której są dokumenty d: nie che sie otorzyc(pisze ze ma 1kb miejsca) tak samo jest z 4 partycją.:/ Co mam zrobić ? tam jest b.wazny dokument do pracy mojej starszej który pisala 1 palcem z miesiac :ASD.Najgorsze jest to że cała wina poleciała na mnie bo to ja grzebałem w tym komputerze Oo Chcecie wesprzec polski e-sport?Pomózcie mi bo w polsce zabraknie 1 pro plejera albo bedzie spał pod mostem.Pozdro p.s wiem co to kopia zapasowa ;) “mądry polak po errorze"

__
.

Użytkownik
demisen

2007-03-04 11:52:33

Zainstaluj na tym 3gb dysku linuxa, nastepnie podlacz oba dyski i odpal linuxa. Teraz sobie normalnie skopiujesz.

__

VIP
-=eXe=-

2007-03-04 11:56:03

możesz też spróbować programami do odzyskiwania danych albo wybrać się do jakiejś firmy zajmującej się takimi sprawami ale wtedy zapłacisz dużo kasy, ale najpierw spróbuj z tym linuxem

a jak nie to R.I.P. boro71

__
http://www.egu.org.pl || http://www.facebook.com/EastGamesUnited

Użytkownik
demisen

2007-03-04 12:02:36

Lepiej zrobic myk z linuxem :) przeciez nie usunal pliku tylko drugia winzgroza nie widzi partycji jak trzeba.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

9205 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie