GER przepchnięci na siłe !

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
demisen

2007-02-04 17:41:02

Oglądam finał i doszedłem do wniosku po wcześniejszych meczach, że GER zostali przepchnięci na siłę. Sędziowie są ślepi, GER faulują to nic, ale jak GER symuluje i sam się rzuca na ziemie to 2 POL schodzi na 2min. GER wsadza ręke w twarz POL to sędzia NIC! W innych meczach GER było to samo np. z Francją. GER faulowali non stop i co ? i nic ! A Francuz za lekkie przewinienie od razu dostawał 2min! W piłkę nożną nie udało się przepchnąć to dali rade w ręcznej! Nie dość, że Adamka oszukali to jeszcze naszych się starają `.` i kto jest tymi chamami ? My ? Czy GER ? Odpowiedź każdy zna ...

__

VIP
Van Helsing

2007-02-04 17:55:48

jaki wynik?

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
Zippi9

2007-02-04 17:59:36

ściany pomagają gospodarzom to normalne, jednak nie powinniśmy tu szukać winy u sędziów, lecz w tym jak wygląda nasza gra ofensywna w 2 połowie mogliśmy doprowadzić do remisu i co? 3, bądź 4 zmarnowane ataki, a później Niemcy odskoczyli...

__

Użytkownik
Zippi9

2007-02-04 18:00:31

29:24 to już koniec meczu...

__

Użytkownik
demisen

2007-02-04 18:05:50

Ja oceniam GER na podstawie całego turnieju. Ta ich gra to chamstwo wspomagane przez sędziów.

__

VIP
bizzare

2007-02-04 18:08:11

Nie bądź śmieszny... Przegraliśmy i nie szukaj tutaj winy po stronie sędziów. Sami jesteśmy sobie winni... Niemcy mieli 2 pkt przewagi, a my 4 kontrataków nie wykorzystaliśmy. Jak nie słupek to poprzeczka, Niemcy jakoś wpadali w nasze pole karne, robili zamieszanie i gol... My jak atakowaliśmy to nasz atak kończył się na linii pola karnego.

__

Użytkownik
Zippi9

2007-02-04 18:09:32

Ty już na samym początki nastawiłeś się, że Niemcy mają przewagę itp. a może ich po prostu nie lubisz? Przecież sędziami dzisiejszego spotkania byli Francuzi. Kto odpadł w 1/2 z Niemcami? Francja...

__

Użytkownik
Zippi9

2007-02-04 18:11:55

Zgadzam się :P

__

VIP
bizzare

2007-02-04 18:14:45

senkju ;-d

__

Użytkownik
orlikoVsky

2007-02-04 18:15:06

Nie ma co plakac, przed mistrzostwami mało kto z was wiedział, że one w ogóle będą i że będzie grac Polska :)
Super wynik i trzeba miec nadzieje, że ekipa Wenty dotrwa do Olimpiady

zastanawia mnie tylko jedno - najpierw siatkarze grają najsłabszy mecz w finale, teraz piłkarze ręczni. Słaba psychika, czy może już brak pełnej mobilizacji bo ma się 'srebro'?

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2007-02-04 18:25:28

nie po to tak ciezko sie walczy, aby dojsc do finalu, zeby potem odpuszczac, bo mamy gwarantowane drugie miejsce. w takim momencie cale starania naszych pilkarzy ida w leb, bo nie widze sensu zacietej walki i robienia nadziei w oczach polakow, zeby potem machnac reka na final i chwalic sie, ze i tak nigdy nie mielismy srebra. ja jednak uwazam, ze nasi walczyli do konca i chcieli zdobyc zloto. nie wiem, czy rzeczywiscie niemcy byli dla nas za dobrzy, czy moze chlopaki przypomnieli sobie final MS w siatkowke. trudno, stalo sie. ja w kazdym razie serdecznie gratuluje srebra i zycze zlota w kolejnych mistrzostwach :)

__

Użytkownik
demisen

2007-02-04 18:37:24

Ja mówiłem w kontekście całego turnieju. Jak masz możliwość to zobacz wszystkie mecze GER i zwróć uwagę na faule GER i faule przeciwników i zobacz kto za co dostaje kary. GER za poważne przewinienia nic a przeciwnik za lekki faul odrazu minuty ...

__

Użytkownik
pawelloo

2007-02-04 19:37:57

za duzo marnowalismy, za duzo zmarnowanych kontr, szkoda ze slabiej zagralismy w dzisiejszym meczu, Niemcy rowniez grali przecietnie, ale oni przynajmniej wykorzystywali kontry i w ogole grali lepiej w ofensywie.
Mimo to, srebro to ogromny sukces.

__

Użytkownik
ScorPion`

2007-02-04 20:02:53

boooze, jaki zal, niewarto komentowac twojej wypowiedzi, byli po prostu bardziej konswekwentni, no tak, ale lepiej ich nienawidziec bo pol wieku temu palili zydow

co do gry, to obrocna niemca byla nie do przejscia, a my zamiast sie przez nia przebic rzucalismy czesto z dystansu co konczylo sie kontra :(

__

Użytkownik
Rzeźnik

2007-02-04 20:12:01

jedyne co mi się nie podobało ze strony Niemców to.... to, że wykupili większość (85% albo więcej) biletów.. prawie wcale nie było osób, które kibicowały - przynajmniej takie odniosłem wrażenie.

__

Użytkownik
garo

2007-02-04 20:38:44

Ja również oglądałem wszystkie mecze i zauważyłem to samo. Wszystko na tych mistrzostwach było za Niemcami a przeciwko innym drużynom. Wystarczy spojrzeć na cyrk z biletami i sędziami. Jak ktoś obejrzał półfinał i finał w otwartym Polsacie to nie ma takiego porównania i po prostu tego nie widzi. Niemcy już przed rozpoczęciem wiedzieli że wygrają... I nie pisze tego żeby usprawiedliwić przegrany finał, tylko żeby otworzyć niektórym oczy na to co się tam wyprawiało. Nie wiem czy sędziowie tych mistrzostw nie byli przypadkiem bardziej stronniczy niż ci, którzy sędziowali mecze gospodarzy na piłkarskim mundialu w Korei i Japonii...

__

Użytkownik
cod`solar

2007-02-04 21:27:20

fauluja fauluja a polowa "pomistrzostwowych expertow" nie zna nawet podstawowych zasad w reczna

__

Redaktor Naczelny
rml

2007-02-05 00:20:23

w ciagu ~2 tygodni na swiecie liczba ekspertow od recznej zwiekszyła sie o 40 000 000 jak to sie stalo :D

__

Użytkownik
Linkin

2007-02-05 10:12:12

w finale niemcy zasluzenie wygrali.. byli lepsi od naszych, nasi nic nie grali. To co robił Jurasik i Wleklak to pojecie przechdzi, nic trafic nie mogli.. w meczu z Francją i Hiszpanią Niemcy powinni odpaść.. ale sędziowie im pomogli i nie jakoś cudem im sie udało przejść..
w meczu finałowym moim zdaniem sędziowanie nie było (aż tak) stronnicze, jak w poprzednich dwóch meczach.. ;-/ najbardziej szkoda mi Chorwacji, która miała słabszy dzień i przegrała z Francją, a która mogła podołać Niemcom mimo sędziów :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

29 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie