Potrzebna szybka pomoc
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2007-01-31 15:16:19
.. w zwiazku z problemem w windowsie. Otoz, wszystkie zdjecia [no moze nie ale zauwazalna wiekszosc] sa u mnie w windowie wyswietlane duzo ciemniejsze niz w rzeczywisctoci, co uniemozliwia mi normalnie funkcjonowanie, czyt. dawanie tych zdjec komus do ogladania, bo albo ja nie bede nic widzial albo ta osoba po moim rozjasnieniu. Zdjecia moge przywrocic do normalnej jasnosci ale tylko na kilka dziesiatych sekundy, kiedy w okienku jest podglad zdjecia i ja na nim nacisne prawy przycisk myszy - podczas pojawiania sie paska, na jego tle zdjecie na te pare dzidesiatych sekundy powraca do naturalnych kolorow.
__
|
VIP
|
2007-01-31 15:37:59
Zanim ci napisze jakies sugestie dot. pytania poradze ci, zebys nigdy nie zakladal tematow w stylu "potrzebna szybka pomoc", "help" i rozne kombinacje powyzszych. Skad mam wiedziec, o co chodzi? Albo w jaki sposob mam rozroznic twoj temat "potrzebna szybka pomoc" jesli potem bym go szukal wsrod innych? Zaloz, ze inni robia tak jak ty i kazdy zaklada tematy o nieopisowych nazwach... Powinienes dac cos w stylu "Problem z przyciemnieniem zdjec w windowsie" albo cos w tym stylu.
__
|
Użytkownik
|
2007-01-31 15:44:00
zdjecia z roznych aparatow, wiec wina systemu, gamme mam na ponad 2, jak dam wiecej to mi oczy padna na pulpicie.. __
|
VIP
|
2007-01-31 16:09:10
A jeszcze jedno - jakim programem to otwierasz? Rozumiem, ze zdjecia sa w formacie jpeg np.? Sprobuj otworzyc to np. w aplikacji "Poglad obrazow i cos tam systemu Windows" oraz w MSPaincie. Bedzie to samo? Jesli mozesz, zobacz w jeszcze innej aplikacji.
__
|
Użytkownik
|
2007-01-31 23:09:44
raczej do wszystkich, na stronach wyglada dobrze, chociaz jak obrazek wlacze firefoxem to jest taka sama lipa, ogolnie na kazdym programie to samo __
|
Użytkownik
|
2007-02-01 01:18:58
Wymień monitor na nieprzepalony :> __
|