12 KAR ŚMIERCI !!!

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Bezołowiowy

2006-10-08 19:07:24

nie jest doskonale, ale nie ma tam az takich "buraczkow":)

__

Użytkownik
pawelloo

2006-10-08 19:20:40

bo to jest na odwrot, u nas za male kary, u nich "troszke" za wysokie

__

Użytkownik
unmeee

2006-10-09 12:40:48

jezeli nie znamy sytuacji "od podszewki" to nie powinnismy jej oceniac. można tyko stwierdzic ,ze tamtejsze prawo ,w porownaniu z naszym, jest bardzo surowe i dlatego cholernie współczuję temu człowiekowi ;(

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-10-09 12:56:32

dokladnie ; -DDD

__

Użytkownik
extrim

2006-10-09 13:05:43

niech go skaze polskie prawo, wydaje mi sie ze chlopak na tyle sie przestraszyl tego wszystkiego ze takie pomysly juz nie wejda mu do glowy, petycja glupi pomysl? a co mozna innego zrobic? proboja go wyciagnac jak sie tylko da. A wkurza mnie takie gadanie po co to robil niech teraz odpokutuje, kazdy popelnia bledy ale niech kara bedzie sprawiedliwsza....

__

Użytkownik
icee

2006-10-09 13:12:41

Kara śmierci to nie nauczka, raczej niczego się nie nauczy jak go zabiją ;d

__

VIP
svisstack

2006-10-09 17:20:30

stalo sie, a dzieci w somalii gloduja za nic...

__

Użytkownik
seVen

2006-10-09 18:52:55

Poleciales z tym uzaleznienem kolego :D Moze lepiej zostan przy tym ze jak nie masz pojecie o czym mowisz to sie nie wypowiadaj? Stosuje to od daawna z korzyscia dla siebie i innych, ty tez moglbys... Z narkotykami sprawa jest prosta - albo ktos wie o nich co trzeba i ma zdrowe podejscie, albo ktos ma chore podejscie z roznych wzgledow - ty nalezysz do 2 grupy i wszelkie proby perswazji wobec twojej osoby uwazam za bezcelowe. Ot i tyle...

__

Użytkownik
liman

2006-10-09 19:50:08

właśnie żal mi wielkich przeciwników którzy najwiecej sie znają na temacie a nigdy w życiu nawet nie bakali
Pozwol, ze sparafrazuje: wlasnie zal mi wielkich przeciwnikow mordowania i gwalcenia zwlok, ktorzy najwiecej sie znaja na temacie a nigdy w zyciu nawet nie zamordowali i nie gwalcili zwlok. Troche glupia argumentacja.

i dlaczego zabraniasz ludziom możliwości poznania samemu czego chcą?
Jak wyzej.

__

Użytkownik
nuras_en

2006-10-09 20:14:18

Za narkotyki? Niech siedzi do końca życia...

__

Użytkownik
nuras_en

2006-10-09 20:15:22

DObrze gadasz!

__

Użytkownik
vdl

2006-10-09 21:02:55

ale pali się dla siebie, nie szkodząc nikomu (nie mówie o uzależnieniu od fety, sprzedawaniu sprzetu w domu, okradaniu ludzi)

pozatym dyskusja bez sensu troche :P bo ja i tak bede bakał jak będe chciał a wy i tak będziecie... robili cokolwiek robicie

__

Użytkownik
icee

2006-10-09 21:51:08

Dlaczego? Wedlug jego wersji (innej nie znam) to on miał zrobić przysługe swojej tajskiej koleżance na pożegnanie, a ona go wrobiła w przemyt narkotyków dostając za to 70% ich wartości czarnorynkowej. Czy za przysługe ma siedzieć do końca życia w tajskim pierdlu? Czyli tak z 10 lat?

__

Użytkownik
nuras_en

2006-10-09 23:30:28

Hahaha człowieku czy Ty jesteś poważny (bez obrazy :)) Przysługę? A co kogo obchodzi przysługa? I to jest jego wersja a wogóle co za różnica... Małe dziecko to on nie jest i chyba wiedział w co się pakuję. Jak ktoś już wyżej napisał przez to, że on przewiózł ktoś bierze i nie tylko swoje życie marnuje ale także swoim bliskim.

A jakb jego znajomy prosił aby porwał, pobił zgwałcił a na końcu zamordował Twoją matke to co? Przecież to przysługa! Wolność dla niego... OMG

__

Użytkownik
icee

2006-10-10 07:01:44

Podawanie kwiecistych porównań jest gówno warte, bo w ogóle nie ma związku.

Jak ktoś już wyżej napisał przez to, że on przewiózł ktoś bierze i nie tylko swoje życie marnuje ale także swoim bliskim.
Próbujesz myśleć? Przecież napisałem, że on to przewoził specjalnie dla jednej osoby. On nie dilował narko przez granicę, by potem spylić dla zysku. Zamierzał to zrobić raz, by odbić się od dna. Zapewne nawet nie przeczytałeś tego co jest napisane na stronie, tylko wyrobiłes sobie zdanie na podstawie nazwy tematu, więc twoje zdanie jest (bez obrazy :)) z dupy.

__

Użytkownik
Ottar

2006-10-10 11:15:53

Sam sobie jest winien. Wiedział co mu grozi, złamał prawo. Nie jest ważne, czy zrobił to raz, 1000 razy, dla siebie, dla kolegi, dla pieniędzy czy z głupoty. Nie widzę powodu, dla którego by miał uniknąc kary. Bo jest biały? Bo jest Polakiem? Kara ma za zadanie odstraszac, zniechecac innych, dawac nauczke.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-10-10 17:23:22

kto ma tak naprawde, praktyczne pojecie o narkotykach? tylko cpajacy. a wiadomo jak bardzo oni sa obiektywni. sa tez specjalisci roznego rodzaju, ale powiesz, ze oni sa teoretykami i pieprza bzdury, bo ty znasz prawdziwa, jedyna, zyciowa prawde.

ja wiem tyle, co widzialem, a widzialem troche. i powiem ci tyle, ze z podejsciem "wszystko dla ludzi" przy lekko niesprzyjajacych warunkach wyladujesz w najlepszym przypadku w monarze.

zapytaj ex. narkomanow. ale sorry, oni sa zmanipulowani przez kosciol, media, system i co tam chcesz jeszcze.

__

Użytkownik
noOb

2006-10-10 19:20:31

Kara śmierci nic nie nauczy...

__

VIP
-=eXe=-

2006-10-10 19:28:27

ale będzie odstraszać...

__
http://www.egu.org.pl || http://www.facebook.com/EastGamesUnited

Użytkownik
nuras_en

2006-10-10 20:21:05

Kwiecistych porównań jest gówno warte? To jest zupełnie to samo co w jego przypadku.

A skąd ty możesz wiedzieć czy on przewoził tylko dla jednej osoby? Znałeś go? Przewoziłeś z nim? Zbyt łatwowierny jesteś. Nie wiem także dlaczego tak go bronisz? Swoje zdanie już wyraziłem i go nie zmieni niech gnije do końca swoich dni i niech dadza mu tam wycisk...

__

Użytkownik
icee

2006-10-10 20:35:16

Wiem tyle co przeczytałem i na tym się opieram. Ty za to, nie wiesz kompletnie nic i uważasz że masz racje.
I raczej powinienes napisac: A jakby jego znajomy prosił aby porwał, pobił zgwałcił a na końcu zamordował jego matke to co?
To mnie to jebie. Ich sprawa, ona chciała to dla siebie, a nie na czarny rynek. kolesiówa chce się zabić? Nie mój problem.

Jestem zbyt łatwowierny? Ty za to przejrzałeś tego skur*iela na wylot, i doskonale wiesz co chciał zrobić. Mimo wszystko, nie bójmy się tego stwierdzenia, GÓWNO WIESZ.

Toszkę chaotycznie mi to wszystko wyszło :D

__

Użytkownik
icee

2006-10-10 20:38:57

no offence : -D

__

Użytkownik
Ottar

2006-10-10 23:32:11

Jest tyle racji za i przeciw... W tym przypadku uwazam ze oduczy, szczegolnie za przemyt. Inaczej moze byc z zabojstwem, gdy sprawca mysli, ze nie ma nic do stracenia, bo dostanie i tak "czape". Jezeli kara nie odstrasza, moze jak proponuje JKM wogole z nich zrezygnowac i nagradzac sprawcow? :)

__

Użytkownik
nuras_en

2006-10-11 00:48:27

Przystopuj się trochę "Gówniarzu" ;) Bo to, że przeczytałeś artykuł nie znaczy, że znasz całą sprawe od samego początku do tego super końca (IMO) i daruj sobie te wyskoki bo szkoda na to patrzeć. MAsz jeszcze coś ciekawego do napisania? Napisz PM bo szkoda zaśmiecać forum...

__

Użytkownik
icee

2006-10-11 07:28:10

Powiedziałeś że jestem łatwowierny, co mnie ciutke zdenerwowało. Po pierwsze- nie mam innego źródła informacji, i nie mam pojęcia dlaczego uważasz się za wszystkowiedzącego, nie wiedząc tak naprawde nic. Nie jesteś mi w stanie powiedzieć, czy mam racje, czy nie wiec mnie nie atakuj. Mógłbyś przynajmniej podyskutować, ale ty wolisz pogadać na temat tego, że jestem zbyt łatwowierny.

Imo, dyskusja z tobą nie ma sensu.

__

Użytkownik
noOb

2006-10-11 07:28:20

Może nie bądźmy, aż tak radykalni :) Wracając do sedna, chodziło mi o to, że MOIM ZDANIEM kara za przestępstwo powinna być taka, żeby ktoś kto popełnił niegodziwy czyn dostał nauczkę i później ewentualnie mógł mówić innym dlaczego nie warto iść do więzienia.

__

Użytkownik
bekoo

2006-10-11 08:22:06

Podsmuje wasze omentarze jednym słowem ( bardzo modnym ale odającym to co czytałem całkowicie) : ŻAL.
Widać właśnie wasze wspólczucie, poszanowanie dla życia, więzi narodwe.....
Ilu z was płakało gdy umarł Jan Paweł 2, pisało czułe komentarze.
Ilu z was tak naprwde żałuje JP2?
Ilu z was skorzystało z jego nauk?
Właśnie widać, komentarze pełne nienawieści typu "a dobrze mu tak, niech siedzi"
Nie życze żeby ktokowliek siedział w takim więzieniu nawet najgorszym wrogom
Pozatym przeczytajcie przez kogo został wrobiony!
U.S.A nasz big przyjaciej :D
Piszecie że narkotyki zniszczyly zycie komus tam z znajmoych itp?
Kto im kazał brać? Siłą kazali?
Każdy ma wolną wolę, każdy wie czego chce. Tak to tak , nie to nie!
Naprawdę mam nadzieje że są tu inteligenti ludzie, bo teraz mam odczucie że niektórzy mają po ~13 lat i źle wpisali dane, albo gorzej , że poprostu dobrze wpisali a ich mózg zatrzymał się na tym etapie.

I jak tu żyć w takim społeczeństwie gdzie człowiek człowiekowi wilkiem?!

__

Użytkownik
nuras_en

2006-10-11 16:47:46

A czy ja napisałem, że uważam się za wszystko wiedzącego? To jest moje zdanie i kij Ci do tego.

Vice versa

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-10-11 17:40:44

wolnosc slowa kolego i nic na to nie poradzisz.

imo dobrze gadasz;D

__

Użytkownik
pawelloo

2006-10-11 17:45:46

sorry, ale gosciu ktory przemyca dragi nie jest spoko, nie bede za nim plakal.
tym swoim przemycaniem zniszczylby byc moze zycie wielu osobom. dobrze ze nie powiodlo mu sie.

i teraz nie ma znaczenia kim on jest, skad on jest itd.

dla mnie jest nikim

a to ze wkopal sie w Tajlandii, to juz jego pech, wiedzial gdzie przemyca narkotyki

__

Użytkownik
icee

2006-10-11 18:05:35

Z twoich postów wynikało, że wszystko wiesz lepiej ode mnie. Nie mam tylko pojęcia skąd, powiesz mi, to będziemy tiptop.
Wyrażasz swoje zdanie- licz się z reakcją. Na tym chyba polegają dora internetowe, nie?

__

Użytkownik
nuras_en

2006-10-11 20:37:37

ohhh... n/c

end

__

Użytkownik
Badin

2006-10-11 20:52:21

Dzieckiem na pewno nie jest wiec wiedzial co robi.
glupota niesamowita zeby tak ryzykowac cale zycie :/ nie rozumiem takich bezmyslnych zachowan...
swoja droga i tak mi go szkoda :/

__

Użytkownik
black sunday

2006-10-11 23:24:29

aaaaaaaaa to narkotyki, chowajmy sie do piwnicy bo nam zycie zniszcza i naszym znajomym i rodzinie i nas zniszcza, to narkotyki, szybko, szybko bo to narkotyki!!!

__

Użytkownik
chester020

2006-10-11 23:59:48

ta to sa NARKOTYKI, pamietajcie dzieci nigdy nie bierzcie zadnych tabletek na imprezie bo to grozi uzaleznieniem a potem smiercia! przez to tyciace ludzi umiera na swiecie bo jedza tabletki

__

Użytkownik
BMF|Kafel

2006-10-12 21:26:37

jezeli wiozl towar to niech kibluje , nie ma litosci dla takich ... i bardzo dobrze ... juz mu postawie nawet ['] swieczke
bo tacy jak on sa potencjalnym zagrozeniem dla mlodziezy... 99% tutaj zalogowanych to mlodzi ale jak dorosna to zapewne zrozumieja ze ich dzieciak wychodzac z domu moze stac sie ofiara takich ludzi .

...niech tam skisnie

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-10-13 16:21:12

tsa... wiekszym zagrozeniem sa raczej mordercy, psychopaci i pedofile, ktorzy za swoje czyny za ch*j by nie dostali dostaliby w tajlandii 12 kar smierci.

__

Użytkownik
liman

2006-10-13 19:50:40

Jestes pewien?

__

Użytkownik
pawelloo

2006-10-13 19:56:46

ironia? ... http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=282209

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-10-13 21:29:20

posluzylem sie tym postem. jezeli jego autor gada glupoty to no offence:)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7122 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie