12 KAR ŚMIERCI !!!

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
*Jaras

2006-10-03 21:38:48

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Za duzo filmow. Widac nie wiesz 'jak to jest' :D

[-]

__

VIP
conish

2006-10-03 21:44:12

Jak ladnie sie przejmujecie, jaka wspaniala akcja. Uratujmy go! Moze na drodze dyplomatycznej nie wyjdzie, to nic! Podbijemy ich kraj! Zrabujemy na dokladke kobiety, wielblady i samochody.

Chlop dal ciala. Osobiscie nie mam nic przeciwko posiadaniu i braniu. Wszystko jest dla ludzi. Ale jesli prawo mowi inaczej to go kur.a trzeba przestrzegac.

__
Cel - dostac sie na liste tentop noobs@esp

Użytkownik
ji

2006-10-03 22:11:07

Kolejny myslacy penisem albo i nie.

__

Użytkownik
vdl

2006-10-03 22:45:27

Ale jesli prawo mowi inaczej to go kur.a trzeba przestrzegac.

na serio to pisałeś?

prawo zabrania sprzedarzy i spożywania alkoholu/papierosów osobom nieletnim

przestrzegałeś tego?

jak prawo jest poje... dziwne :P to trzeba je ignorować lub zmienić

wiec jak to mówią "...smoke weed every day... " ;)

a co do tematu to jak juz było pisane miał pecha typo i wątpie że coś mu pomoże

a jeszcze co do tych "złych dealerów" - teraz juz nie ma tak że Ci wciskają na siłe, proszą żebyś sam wziął chociaż tą malutką tablete :P jak ktoś chce brać bierze sam wiec nie mozna wszystkiego na dealerów zrzucać

__

VIP
conish

2006-10-04 00:03:08

Jasne, ze na serio. Bo prawo nie zabrania spozywania alkoholu i palenia przed 18. Prawo zabrania sprzedazy.

edit: i dziekujmy rodzicom, ze nie wyemigrowali do usa, gdzie w niektorych stana sprzedaje sie alko dopiero po 21 roku zycia i jest to przestrzegane.

Ale zgadzam sie z Toba w sprawie "zlych dealerow". Do tego nie trzeba specjalnie namawiac, a jak juz to namowia cie koledzy a nie dealerzy.

__

Użytkownik
n4rf

2006-10-04 00:19:25

a co myslenie penisem ma wspolnego z przemytem narkotykow? :ASd

__

Użytkownik
n4rf

2006-10-04 00:19:45

a co myslenie penisem ma wspolnego z przemytem narkotykow? :ASd
rozwin ta mysl prosze ;s

__

Użytkownik
twoonesix

2006-10-04 01:46:48

nie wiem czy akurat wiedza w tym temacie jest dobrym powodem do przechwałek. szmuglujesz (jesteś ścierwem) czy masz znajomych szmuglarzy (masz fajnych kolegow)?

ja mowie to, co slyszalem. slyszalem od tych, co slyszeli. na dodatek to ma jakis sens.

swoja droga, nie wiem o jakich filmach mowisz. nie ogladam innych filmow procz kina "ambitnego", mordobic (im mniej sensowne tym lepsze) lub komedii. chyba do zadnego z tych typow nie zaliczaja sie filmy o ktorych wspominasz.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-10-04 01:56:18

ci, ktorych tak lubisz zniszczyli zycie mojej znajomej. twoje przyrownywanie narkotykow do alkoholu wskazuje na to, ze jestes cpunem. to jest ich standardowa spiewka. pijesz? (a prawdopodobienstwo na to, ze odpowiedz bedzie brzmiala: tak jest w polsce ogromne). odpowiedz znana, na to: alkohol = narkotyki, wiec jestes taki sam jak my. otoz GOWNO prawda.

nie mowie bynajmniej, ze alkohol jest jakis nieszkodliwy, ale stawianie znaku rownosci pomiedzy narkotykami i alkoholem jest jak stawianie znaku rownosci pomiedzy pobiciem a morderstwem.

ludzie nie sa zbyt madrzy, powinienes wiedziec. i czasami, aby ludzie zyli dobrze, trzeba ich czyms straszyc. im bardziej jest cos niebezpieczne, tym bardziej trzeba straszyc. anarchia i samowolka prowadzi tylko do stopniowej degradacji i zniewolenia.

__

Użytkownik
icee

2006-10-04 07:29:06

wiedza w każdym temacie jest dobrym tematem do przechwałek ;d
zresztą, wiedziałem że to napiszesz ;d

__

Użytkownik
icee

2006-10-04 07:30:22

w jaki sposób zniszczyli życie? Nikt nie zmusza do brania. Co do reszty się zgadzam.

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-10-04 09:07:02

nie no jasne. przemycal to musi za to odpowiedziec. jednak ja na twoim miejscu posunalbym sie w mysleniu troche dalej i zastanowil sie, czy 12 kar smierci to uczciwy wyrok...

__

Użytkownik
eror

2006-10-04 10:50:41

Stary , twojej koleżance nikt życia nie zniszczył, sama to zrobiła!
Ćpać, pić ,jeździć autem i kroić chleb trzeba umieć .To ze sobie kobiecina poleciała to nie jest niczyja wina.
Wszystko jest dla ludzi.
Sprawdź jakiekolwiek statystyki popełnianych przestępstw :gwałtów morderstw i rozbojów pod wpływem narkotyków ,a alkoholu.
Może nawet dla twojej koleżanki było by lepiej jak było by wszystko legalne, pierwszej jakości sprzedawane pod ścisłą kontrolą osobą pełnoletnim w określonych dawkach.

Co do tematu na pewno nic nie zmieni jakaś petycja ,po prostu w Tajlandii się nie diluje :p
Posiadanie jakichkolwiek tabletek na ulicy w tramwaju musi być potwierdzone zaświadczeniem od lekarza co to za specyfik na jaką chorobę i jak działa, jeśli tego nie masz idziesz do paki do czasu nie sprawdzenia co masz.
Posiadanie nawet niewielkiej nawet ilości substancji zabronionych jest karane dożywociem bądź kara śmierci.

Koleś się wpakował nie ma co i to jeszcze za takie śmieszne ilości syfiastej polskiej ecstasy , jedyne o co się może starać to odsiedzenie tego w polsce co potrwa dluuuugie lata.

Chciałem zaznaczyć ze nie namawiam swoim postem do obcowania z nielegalnymi substancjami i nie pisze z monaru :D

__

Użytkownik
twoonesix

2006-10-04 14:20:19

Te statystyki świadczą o tym tylko, że alkohol jest dużo bardziej popularny. Aby analizować statystyki, najpierw trzeba mieć trochę inteligencji by je zrozumieć.

Porównanie ćpania do krojenia chleba i jazdy samochodem świadczy o twoim wysokim zmanipulowaniu przez kolegów i różne serwisy poświęcone tej tematyce (tak, znam hyperreal.info, neurogroove etc.)

__

Użytkownik
eror

2006-10-04 14:59:39

Narkotyki sa w kazdym klubie,szkole, miescie i mimo ze sa nielegalne nie ma wiekszego problemu z ich zdobyciem.

Sam czlowieku jestes zmanipulowany,nie wiem przez kogo i jakie serwisy.(TV TRWAM)
Wypowiadalem sie za siebie, jesli nie potrafisz samodzielnie podejmowac decyzji czy cos chcesz i czy to szkodzi itd. to nie znaczy ze inni mysla podobnie do ciebie.

Mozna sobie zrobic wiele krzywdy legalnymi srodkami i wcale to nie oznacza ze maja byc nielegalne.

Ja sam jak bede mial dziecko bede je uswiadamial jak tylko bede mogl, by nie tykalo syfu
ale jak podrosnie z mila checia zapale z nim blunta w domowym zaciszu.
To ze narkotyki sa nielegalne to kwestia polityki, ja "osobiscie" jestem za legalizacja, a zarazem scisla kontrola rynku i jakosci i polityki uswiadamiania.
Bez bredni typu ze zaczynasz od marichuany a skonczysz na dworcu ze szczykawa.

Uzywanie nie jest zle,zle jest uzaleznienie,a roznica jest ogromna bo uzaleznic sie mozna od wielu wielu produktow.

Jestem troszke starszy od ciebie,nie znasz mnie i tekst o inteligencji nie byl na miejscu.To jest zwykla wymiana pogladow

__

Użytkownik
*Jaras

2006-10-04 15:39:49

Sama sobie zniszczyla.

__

Użytkownik
*Jaras

2006-10-04 15:41:47

Tak, obracam sie i w takich kregach i to wyglada zupelnie inaczej niz to co Ty tu napisales.

Skoro uslyszales to od kogos, kto uslyszal od kogos to nie pisz takich bzdur ;)

__

Użytkownik
twoonesix

2006-10-04 17:21:41

Uzywanie = uzaleznienie.

Jestes zmanipulowany. Ja przez Radio Maryja? Wolne zarty :D To mnie tutaj sab_ag oskarża o bycie brudasem woodstockowym, a ty mi mowisz, ze ja ci brzmie jak radio maryja? ładnieee

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-10-04 18:46:31

blagam, ludzie! kara smierci, a nawet ich 12 za przemyt troszku ecstasy? przeciez to jest do reszty niehumanitarne. nie wiem co niektorzy maja na mysli mowiac, ze chlopak wpakowal sie w gowno i teraz niech nikt sie nie dziwi, ze go udupia do konca swoich marnych dni. postawcie sie w jego sytuacji. co on musi czuc, kiedy slyszy swoj wyrok. co on musi czuc, wiedzac, ze w polsce posiedziaby sobie z rok, labo zaplacil grzywne(nie znam dokladnie prawa, ale raczej cos w te manie), a tu zabija go 12 razy.

gdyby to bylo morderstwo, liczne gwalty, kradzieze, rozboje itp. to rozumiem, ale imo ten czlowiek nie ma sobie prawie nic do zarzucenia. nic, co mogloby trapic jego sumienie. niestety tajlandia ma surowe prawo i przez to chlopak zgnije sobie w pierdlu, gdzie powoli beda go niszczyc surowe warunki oraz jego wspaniali wspołlokatorzy, a po jakis 20 latach powiesi sie na stolowce. czy to jest sprawiedliwy wyrok? czy on na to zasluzyl? niech lepiej oszczedzaja miejsca na prawdziwych przestepcow. na mordercow, pedofili i innych skurkowancow, ktorzy zagrazaja porzadkowi spolecznemu, a polaka niech zostawia polakom. zachecam wiec wszystkich serdecznie do podpisywania tej petycji, gdyz nic to was nie kosztuje. a jesli ona nie pomoze, to chociaz gest sie bedzie liczyl.

__

VIP
spec_u

2006-10-04 18:54:22

dokładnie ; )

__
ema

Użytkownik
n4rf

2006-10-04 18:58:27

Uzywanie = uzaleznienie

co za bzdura

__

Użytkownik
keryn

2006-10-04 19:04:16

w Singapurze na lotnisku jest napis 2x2 metry "PRZEMYT I HANDEL NARKOTYKAMI KARZEMY śMIERCIą" i tak jest w całym tamtym rejonie geograficznym jadąc tam i decydując się na taki krok trzeba wiedzieć na co się porywa "sry winnetou"

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-10-04 19:13:00

rozumiem, ale jest jeszcze sprawa istnienia na lotniskach(zreszta nie tylko tam) sku*wysynow, ktorzy podrzucaja niewinnym ludziom stuff. trzeba wiec zawsze dokladnie przeszukac swoj bagaz, albo bedziesz skonczony. i teraz widzac, ze nie zawsze ktos lusznie obrywa

__

Użytkownik
vdl

2006-10-04 19:31:23

najpierw moze przeczytaj kto tu jest manipulowany

polecam [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Ganja#Skandal_wok.C3.B3.C5.82_raportu_WHO]tą lekturę[/url]

mały fragment:

W ocenzurowanym rozdziale autorzy - troje wiodących badaczy uzależnień - porównują naukowo udokumentowane zagrożenia płynące z używania marihuany z zagrożeniami, jakie niesie ze sobą stosowanie używek, czyli alkoholu i nikotyny, oraz nielegalnych - opiatów. Wykazują oni, że tam, gdzie ryzyko istnieje, jest ono w rzeczywistości o wiele poważniejsze w przypadku obydwu legalnych używek.

i wcale nie jestem wielkim wielbicielem i fanem dilerów :]

a co do tego że jestem ćpunem... ehhh typie szybko oceniasz ludzi

nigdy w życiu nie będe sie dropsował, nie bede wciągał fety czy wstrzykał sobie jakieś gówna

co innego Zielone. to bardzo chętnie ale też nie za często

edit:

ludzie nie sa zbyt madrzy, powinienes wiedziec. i czasami, aby ludzie zyli dobrze, trzeba ich czyms straszyc. im bardziej jest cos niebezpieczne, tym bardziej trzeba straszyc

czy Ty czasem nie głosowałeś na pis? albo wogóle czy jesteś fanem totalitaryzmu? moim zdaniem człowiek powinien być jak najbardziej wolny - chcesz pić to pijesz, chcesz ćpać i zmarnować sobie życie to ćpaj, chcesz nie pić przez całe życie to nie pij.

a co to znaczy żeby dobrze żyć? kto to ma niby ustalać? może Ty?

__

VIP
conish

2006-10-04 23:05:26

Co za bzdura. Uzaleznienie to uzaleznienie i nie ma roznicy od czego sie uzaleznia czlowiek, zawsze robi to swiadomie, az do przekroczenie pewnej granicy. Jesli uwazasz ze uzaleniznie od narkotykow > uzaleznienie od alku to polecam posluchanie antyradia w niedziele po 22. Posluchaj i pomysl.

__

Użytkownik
bytek

2006-10-05 13:04:19

hmm tylko jest jedno ale... marichuana jako roslina, ktora rosnie (rosla) w ziemii na polach czy innych miejscach, w jakichs tam egzotycznych krajach, jest juz zupelnie inna roslina niz ta, ktore hodowane sa w piwnicach itp na potrzeby dilerow..., rosna one przy sztucznym swietle, w granulacie, nawadnianie odpowiednimi preparatami tak aby coz z nich bylo... "normalna" marichuana przy sztucznym swietle w piwnicy urosnie ci raczej slabo albo nawet wcale... % thc w tych drugich jest znacznie wyzszy niz w tych rosnacych naturalnie...

pozatym z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec, ze z osob, ktore znalem osobiscie i ktore palily marichuane (regularnie - nie znaczy, ze czesto), na 11 osob 4 zaczely pozniej palic codziennie (a nawet kilka razy w ciagu dnia...) a tego wspomagac sie roznymi innymi srodkami (speed etc.), z czego tylko jedna z tych 4 jakos ostatnio sie ogarnela i przystopowala z dragami... a z tego wynika ze 36% (do tej pory...) z w/w osob zaczelo cpac na powaznie, a juz z tych cpajacych tylko jedna byla w stanie przestac czyli dokladnie 25%... moze te wskazniki, sa troche niedokladne bo wyliczone na grupie tylko 11 osob ale jak dla mnie obrazuja one problem dobrze... nie wierze, ze w wiekszej grupie wskazniki te bylyby znaczaca nizsze...

__

Użytkownik
chester020

2006-10-05 18:18:54

wogule to prawo tajlandzkie jest strasznie po**bane skoro tam gwalciciele, pedofile i mordercy dostaja kilkuletnie wyroki a gosc za przemycanie tablet mial dostac 12 razy egzekucje LoL...czyli taki tajlandzki psychol zgwalicilby swoja corke, zabilby zone, po czym przyznalby sie do winy, wyrazil skruche apelowal o niepoczytalnosc i co dostalby kilka lat? nawet nie pewnie zapisaliby go na jakies specjalne kuracje ew. wyladowalby w psychiatryku na badania...hm ciekawe ile w tajlandii jest takich instytucji

__

VIP
forest

2006-10-05 18:45:01

a czy ja kogos namawiam? wkurw*a mnie tylko hipokryzja co niektorych ludzi tutaj, ktorzy udaja swietoszkow. masz 17 lat, wiec jeszcze duzo rzeczy przed toba... imho wszystko jest dla ludzi, tylko w odpowiednich ilosciach.

__

VIP
forest

2006-10-05 18:51:48

boze, masz doktryne jak PiS :(

jak sam masz slaby charakter i nie potrafisz odmawiac, to nie znaczy ze wszyscy tak maja. straszenie ludzi to raczej nienajlepszy sposob na niesienie im pomocy. ta role spelniaja raczej rozne akcje antynakotykowe.

__

Użytkownik
icee

2006-10-05 19:42:21

uzywanie=uzaleznienie
raczej nie bardzo ;d tekst nie na twoj poziom.

__

VIP
virus~T

2006-10-05 23:24:10

Jest ryzyko jest przyjemnosc.

__

Użytkownik
Mr.B

2006-10-06 09:31:25

No i chlopak wpadl :(

__

VIP
fronki

2006-10-06 13:04:05

On tam siedzi nie przez przypadek, przemycal, wpadl i niech siedzi do konca zycia. NIE podpisze sie za tym, zarabial na tragedii innych ludzi, ale sie karta odwrocila.

co to osob ktore wypowiadaja sie ze prawo jest nie wspolmierne, to z calym szacunkiem, wlaczcie BBC world, sky news, national geo, discovery zacznijcie czytac gazety, odejdzcie do kompa, zamiast 1000zl na szlugi, przeznaczcie kase na wycieczke.

swiat nie jest taki sam, im szybciej to zrozumiecie tym latwiej wam bedzie zyc. w stanach lekarze jezdza hummerami, porshe etc, w iranie nie mozna trzymac kobiety za reke na ulicy (nie mowiac o calowaniu sic), w japoni pracuje sie 16h, a w chinach ludzie zarabiaja 1$ miesiecznie i maja skosne oczy. Mozna wymieniac 3424 przykladow....

co to ma do tego? w tajlandii najwiekszym problemem nie sa pedfile, dziwki czy dresiarze. sa nimi narkotyki, i dlatego tam kary sa takie drastyczne, co jak widac wcale nie odstrasza ludzi od zarabiania na tym.

__

Użytkownik
fenik

2006-10-06 14:46:27

Chlopak postapil nie odpowiedzialnie, to jedno. Drugie to ze ta dziewczyna znalazla sobie "frajera" na ktorym chciala zarobic. Dal sie wpakowac, ulegl pokusie "latwego" pieniadza.

Jestem na nie, jesli chodzi o dragi i mysle ze surowe prawo to dobre wyjscie dla tego problemu. Aczkolwiek troche nie humanitarne w stosunku do tego co zrobil Michal. Dozywocie za jedna przesylke, lekka przesada. Wyobrazacie sobie ze spedzicie reszte zycia w wiezieniu, ze np. nie zalozycie sobie rodzinny ? Naprawde lekka przesada.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-10-06 18:25:33

jestem jednym z wiekszych przeciwnikow pis i totalitaryzmu jakis spotkales.

zle, plytko pojmujesz wolnosc. w twoim wzorze na wolnosc brak jednego elementu, ktory jednak jest kluczowy dla jego pojmowania. czy jesli czlowiek zniewala sie kuszony przyjemnoscia, czy jest to wolnosc? jest to jej zaprzeczeniem!

nie wiem czy wiesz, ale sartre ze swoimi mdlosciami umarl 20 lat temu.

"dobrze zyc" ma znaczenie bardziej praktyczne niz teoretyczne. dlatego dobrych metod nalezy szukac empirycznie. polecam wlasnym rozwazaniom ludzi, ktorzy sa szczesliwi i nieszczesliwi. porownaj, wyciagnij wnioski. tego nie da sie nikomu wmowic.

__

Użytkownik
vdl

2006-10-06 22:47:46

jak człowiek się zniewala to oczywiście jestem przeciw i nie popieram tego ale ja mówie o paleniu marihuany :] i zapewniam Cie że nikt mnie nie kusił tym tylko sam chciałem zabakać i nie żałuje. właśnie żal mi wielkich przeciwników którzy najwiecej sie znają na temacie a nigdy w życiu nawet nie bakali.

i dlaczego zabraniasz ludziom możliwości poznania samemu czego chcą?

__

Użytkownik
-Piger-

2006-10-08 18:29:02

zrobil zle i powinien poniesc kare, ale ku*wa nie az tak wysoka. ktos tam mowil ze skoro jest prawo to trzeba go za wszelka cene przestrzegac: a nie zdazylo Ci sie nigdy przejsc nie na pasach, pic w miejscu publicznym, jezdzic na rowerze bez swiatel, jechac autobusem bez podbitej daty? podpisalem sie, mnie to zajmie 5 sek, a komus moze uratowac zycie

__

Użytkownik
pawelloo

2006-10-08 18:36:05

i tu jest pies pogrzebany. moze zdarzyc sie przejsc nie na pasach, pic w miejscu publicznym itd. co tam dalej wymieniles. ale nie zdarza sie chyba sprzedawanie dragow w takim kraju, gdzie chyba wiedzial co mu grozi za takie dzialanie.
sorry, ale wiedzial w co sie pakuje i jakie moze poniesc konsekwencje.

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-10-08 18:46:58

no dobra, juz wiemy ze sie w to wje*al na wlasne zyczenie, ale moze pora pogadac sobie o tym, czy tajlandzkie prawo jest fajne, bo imo ku*wa smierdzi.

__

Użytkownik
pawelloo

2006-10-08 19:01:47

tajlandzkie prawo nie jest fajne i co?
polskie prawo tez nie jest wg. mnie fajne i co na to poradze?

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7339 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie