Co sie dzieje z tym światem?!

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
Rychoo

2006-09-03 00:33:46

Nie mogłem w to uwierzyć jak to zobaczyłem-[url=http://www.pudelek.pl/artykul/1241]..BLE[/url]. Skomentujcie to jak chcecie ale w moim mniemaniu to..GEJ :(

__

Użytkownik
diGi

2006-09-03 00:37:25

:|

__

Użytkownik
w1n

2006-09-03 00:39:14

podobno jest w ciąży

__

Użytkownik
Tymek

2006-09-03 01:06:44

A ja wciąż nie umiem zrozumieć dlaczego ludzią brakuje tolerancji, chociaż w sumie masz 15 lat, z czasem może zrozumiesz pewne rzeczy. Niektórzy wcześniej dochodzą do pewnych wniosków niektórzy później... a jeszcze inni - nigdy.

Zresztą wcale nie jest powiedziane, że on jest gejem, to tylko jedno zdjęcie słabej jakości...

__

Użytkownik
Rychoo

2006-09-03 01:28:25

Ty se żartujesz!
Na fotografii jest Travolta? jest! Całuje się?Tak!
wiem słaba jakość(blebleble) ale kurde pocałuj sie z jakimś kumplem,przyjacielem itp. Czy uznają cie za pedała TAK!!!!!

Jestem tolerancyjny ale wkładać tam gdzie nie trzeba...fuj!

__

Użytkownik
pawelloo

2006-09-03 01:33:55

szczerze? to leje na to... niech kazdy robi to co mu sie zywnie podoba... wystarczy ze Travolta jest dobrym aktorem i za to go lubie

__

Użytkownik
unit10

2006-09-03 01:35:45

Ja się całowałem z facetem, byłem najebany jak sztyl od łopaty i graliśmy w butelke ; D

To jest dopiero coś:

Cyb> Słuchaj, jaka historia
Alq> dajesz
Cyb> Koleżance mojej kuzynki
Cyb> coś sie złego działo w pochwie i okolicach, jakieś swędzenie i te sprawy
Cyb> To poszła do lekarza
Cyb> i lekarz tam wykrył jakiegoś grzyba
Cyb> i nie wiedział, jak go leczyc, bo on wystepuje tylko u trupów
Alq> ano, trupów sie nie leczy :P
Cyb> ale zczaj to
Cyb> jej facet pracuje w kostnicy...
LOL
(c)bash

__

Użytkownik
unit10

2006-09-03 01:44:31

A tak btw...stary co Ty k*rwa czytasz?! ; DD

__

VIP
Nor

2006-09-03 01:52:29

fajny byl :) ?

Pytam z czytsej ciekawosci :P

__

VIP
Nor

2006-09-03 01:54:30

a wlasnie: Gej to nie pedofil!

__

Użytkownik
n4rf

2006-09-03 02:02:07

a ja wciaz nie moge zrozumiec dlaczego ludzie toleruja to czego tolerowac nie powinni

generalnie pod maska tolerancji kryje sie niewiedza. jezeli akceptujesz homoseksualizm to jestes pedalem albo debilem nie zdajacym sobie sprawy z zagrozenia jakie niesie za soba to zboczenie. =o

__

Użytkownik
Denver

2006-09-03 02:22:33

Ludzie drodzy, czy wy nie macie już lepszych tematów do rozmów? Wiem, że zaraz co drugie oburzone dziecko odpowie tylko "nie chcesz, to nie czytaj", ale wobec takich tematów ciężko przejść obojętnie.

Rychoo, masz jakieś konkretne powody, żeby dyskryminować ludzi za to, że są "inni"? Co Cię obchodzi to, czy ktoś ma irokeza na głowie, to czy ktoś nosi czerwone spodnie zamiast tych "modnych", to czy ktoś jest homo czy hetero? Podaj mi chociaż jeden rozsądny argument, dla którego ludzi, którzy nie zachowują się tak jak ty i mają inny światopogląd czy cokolwiek innego należy od razu publicznie wyśmiewać?

Im dłużej żyję na tym świecie tym coraz częściej dochodzę do wniosku, że ludziom poprzewracało się w głowach. I nie piszę tego po to, żeby z kimkolwiek tutaj polemizować na temat tolerancji, bo zdaję sobię sprawę, że jak ktoś ma nastawienie "anty", to przegadać się go/jej nie da. Ale - na litość Boską! - teksty w stylu:

Jestem tolerancyjny ale wkładać tam gdzie nie trzeba...fuj!

powodują u mnie mdłości...

Jak będziesz miał chwilkę, to wytłumacz mi proszę, Rychoo, w czym się więc ta Twoja tolerancja przejawia.

__

Użytkownik
unit10

2006-09-03 02:31:29

doepałeś jak kaczyński obietnice przed wyborcze ;/

__

Użytkownik
unit10

2006-09-03 02:32:59

On czy jego język ?? Ogólnie to miał "trzeźwy" oddech jak i ja więc nie za bardzo pamiętam, ale było co wspominać ;-D

__

Użytkownik
unit10

2006-09-03 02:39:55

Ogólnie geje to zajebiści kolesie, spędziłem 6 miesięcy na wyspie gdzie geje i lesbijki mają swoje prawa i są ogromnie szanowani(Mykonos, poczytajcie).Chodzą parami, mają swoje kluby, hotele itp. Można z nimi pogadać o dupach nawet ;) W Polsce jest dziwny obraz "geja" jako osoby, od razu pedofil, który gwałci dzieci, a to gówna prawda. Przynajmniej tam to są bardzo bogaci ludzie z klasą i zawsze dawalli najlepsze napiwki ; DDDDDDDDDDDD. Ja kocham kobitki ale w Polsce jest przeinaczony obraz geja więc polemika na ten temat jest imo bez sensu :) Wyjdźcie z domów...

__

VIP
Preak

2006-09-03 02:46:30

lecz się czlowieku, jak Cie jakis "pedal" napadnie i wlozy to czego nie powinien tam gdzie nie trzeba to dopiero mozesz sie do nich przyczepiac.
bezpodstawne najazdy.
Jedyne czego u nich nie toleruje to adoptowanie dzieci, nie z racji ze nie dadza sobie rady, ale dla dobra dziecka, ktore bedzie mialo przegrane zycie.

__

VIP
`iKs`

2006-09-03 08:36:13

Wiesz co, debilizmem jest wytykanie ludziom kazdej ulomnosci i wszystkiego co zrobi zle (zaznaczam jednak, ze w tym wypadku ZLE oznacza - "nie po mojemu").

Zgodze sie z Tymkiem i popieram zdanie Preak'a co do adoptowania dzieci przez pary homoseksualne, bo dzieciak bedzie mial zryte dziecinstwo i nauczy sie innych (nie mi oceniac czy zlych) wartosci moralnych itp. itd.

Jednak zauwaz jedna sytuacje - Ida sobie dwie panienki i dwoch facetow:

1. Panny ida za reke - SPOKO
2. Faceci ida za reke - OMG PEDAŁY
3. Panny sie caluja - Widok prawie codzienny, wszak kolezanki sie caluja na powitanie na pozegnanie - czyli wychodzi, ze SPOKO
4. Faceci sie caluja - przyjmijmy, ze na powitanie/pozegnanie - TOZ TO SA KU... PEDAŁY!

Skoro oceniasz ludzi po jednym pocalunku / fotce, to ja zycze powodzenia w zyciu. Jezeli chcesz o tym podyskutowac to zapraszam na imsg, a teraz pozdrawiam.

BTW nie nazywaj mnie debilem i pedalem, poniewaz mnie to obraza! Sam jestem HomoFobem, ale toleruje ich, bo kazdy ma prawo do wolnosci w swoim zyciu, wolnosci slowa, wyboru, uczuc.

__

VIP
bizzare

2006-09-03 09:38:26

reich... najpierw piszesz, że całowałeś się z facetem, bo graliście w butelkę (niech zgadne... grały 2 osoby :p), później piszesz, że byłeś na wyspie gdzie homo mają swoje prawa... Może dla swojego dobra nie pisz już nic więcej w tym temacie, bo coś może wyniknąć z Twoich wypowiedzi :-P

__

Użytkownik
b3D

2006-09-03 10:54:30

ale panne w tylek to bys pojechal co?

__
drugs.. rock'n'roll.. bad-ass vegas whores.. late-night booty calls.. shiny disco balls..

VIP
Malwa

2006-09-03 10:56:06

hahahah lol trzeba byc idiota zeby odwiedzac takie portale to raz dwa trzeba byc jeszcze wiekszym idiota zeby w cos takiego uwiezyc po trzecie trzeba byc mega idiota żeby wrzucic to na esp trzeba byc giga idiota zeby miec zero tolerancji dla innych od siebie.

__

VIP
Malwa

2006-09-03 11:02:47

Ja słyszałam że je trzeba jeszcze polać wrzątkiem bo inaczej są za sztywne :P

__

VIP
Shiro_4

2006-09-03 11:03:56

Swoja droga dziwne jest to, ze na festiwalu w sopocie byl elton john i nikt z pisu nie interweniowal :D.

__

VIP
MerT

2006-09-03 11:18:33

Jego sprawa... Jak nikogo nie krzywdzi, to moze sie spotykac nawet z 5 facetami. Mi to naprawde nie przeszkadza - znam wielu kolesi, ktorzy sa gejami i sa jak najbardziej w porzadku.

__

Użytkownik
spEn

2006-09-03 11:26:19

To, ze po meczu 'puscili' Eltona johna to taka alegoria, ze gralismy jak pedaly.
;d

__

Użytkownik
Rychoo

2006-09-03 11:29:55

Kurde ja tylko mowie, żę to fuj!!Ale, że to mój prawie ulubiony aktor jestem zażenowany!
TYLE!!!
Na marginesie mi pedały nie przeszkadzają bo mi nie włażą w tyłek.

__

Użytkownik
Rychoo

2006-09-03 11:31:43

On krzywdzi swoją żone,dwojke dzieci(zakładając,że jest homo)

__

Użytkownik
mtheus

2006-09-03 11:41:44

ja mam irokeza na glowie ; D

__

Użytkownik
bekoo

2006-09-03 11:52:07

www.pudelek.pl wtf? Co to jest? Przejrzałem tą strone i stwierdzam iz większej komerchy dawno nie widziałem. Koleś co ty czytasz.

PS: Zamiast aktulanego tytułu topicu może : Co się dzieje z moja psycha ?:> :P

__

Użytkownik
bekoo

2006-09-03 11:53:22

dokładnie , chociaz raz się z tobą zgadzam xD

__

Użytkownik
icee

2006-09-03 12:09:43

Myślisz, że jak jesteś jedyną z 2-3 dziewczyn w serwisie, to od razu wszyscy będą Ci lizać dupe? Błąd, ja jestem złym sk****synem i mówie Ci, że przed chwilą napisałaś najbardziej ch*jowego posta jaki ostatnimi czasy został tu popełniony. Po pierwsze- myślisz, że możesz wyzywać mojego kumpla od idiotów, chociaż nic o nim nie wiesz? Nie. Tylko ja mogę wyzywać mojego kumpla od idiotów. Po drugie, czy przemyślałaś to co napisałaś, czy tylko uznałaś że spadł Ci fejm, napisałaś posta, ktoś ci przyklaśnie, ktoś kliknie plusa i będzie tiptop? Travolta ma żonę i jest ojcem. Jego syna musiałaby zaboleć myśl, że jego stary jest gejem i swoją żonę, a jego starą obracał pod publikę? No chyba że jest bi, to wtedy nic do niego nie mam... ;d

__

Użytkownik
Tymek

2006-09-03 12:13:38

Ogarnij się prostaku :O.

__

Użytkownik
Tymek

2006-09-03 12:16:10

Niby forum jest po to, aby dyskutować, ale wypowiedzi w tym temacie wyglądają dość nieciekawie, jak dla mnie - do zamknięcia...

__

Użytkownik
icee

2006-09-03 12:18:05

wiedziałem, że zaraz mnie zjadą. Po prostu boli mnie to, że jak jest dziewczyna, to może kogoś zwyzywać za inne zdanie, a ona sama jest nie do ruszenia. Straciłem trochę swojego marnej reputacji, ale nie żałuje. Porównaj sobie posty w tym temacie i powiedz mi, który najbardziej mierzy w Rycha i któremu najbardziej brak kultury (ofc poza moim).

__

Użytkownik
unit10

2006-09-03 12:34:28

Ja kocham kobitki więc ciii...Wiesz poznałbyś reszte mojego życiorysu to dopiero była by beka. Tylkop jest inna sprawa, mówisz ze coś może wyniknąć z moich wypowiedzi. Tak serio to mam to gdzieś, bo jęsli osoba która nie do końca traktuje życie poważnie(co za tym idzie ten serwis) to myślisz ze będzie sobie ciąć żyły bo ktoś mu coś powiedział ;P Jak dla mnie udawanie głupiego przez mądrego sprawia przyjemność bo do końca poważny to kto chce być a tym bardziej na łamach serwisu o głupich grach ;ASD

btw. KU*WA ty żyjesz? ożeniłeś się czy może wyszedłeś za mąż? gdzie byłeś jak Cie nie było ; D

e: btw. nie w butelke grało jeszcze 4 "pedałów" i 3 "les" ; DDDD

e2: tak patrząc to że ktoś mi powie " ej on to chyba gej jest!" to powiem stary dawaj masełko/wazeline i będziesz kuty, więc już uprzedzam ; )

__

VIP
Nor

2006-09-03 12:57:28

hehe ja bym sie nie przyznawal :P

__

VIP
Nor

2006-09-03 12:58:52

co ty gadasz dobry serwis :P
Mozna sie dowiedziec, ze na przyklad w 38 minucie gladiatora to nie sa lytki tego typa tylko kaskadera! Wiec to jest bardzo dobry news i ja takie osobiscie lubie :P Nie ma to jak Pani Domu, przyjaciolka, JOOY itp!

POLTECZKI TO MOJE ZYCIE :D

__

VIP
Nor

2006-09-03 13:00:37

Dobra nie zyjemy w kraju gdzie wolnosc jest szersza niz odbyt eltona johna!

__

Użytkownik
unit10

2006-09-03 13:14:09

Malwa nie słyszałaś tylko robiłaś i nie wrzątkiem tylko zimną woda ; DDDDDDDDDDDD

Skąd Ty to wiesz hmmm?

__

Użytkownik
unit10

2006-09-03 13:16:30

spoko staryyyy! już obgadywaliśmy nastepną impreze na której tez mieliśmy grać w butelke, w ogole bk...bo jak zwykle wdupiłem i musiałem jeść chappi z wołowinką i warzywami z wilczurem a mu wylizać pyszczek ;DDDDDDDDDd

__

VIP
Malwa

2006-09-03 13:40:47

Posłuchaj mnie dzieciaczku, wyrażaj się dobrze? Dla mnie to ty jestes gnojkiem, to że twoj kumpel zrobił z siebie totalnego idiote to nie jest moja wina. Jeszcze jedna taka wypowiedz do mojej osoby to sobie porozmawiamy inaczej. Jesteś chyba za młody żeby zrozumiec co ja napisałam wyzej, skoro sie rzucasz.

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7339 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie