Kubica!

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
twoonesix

2006-08-07 05:54:29

Co ty za bzdury pleciesz?

Swoja droga, team dal dupy. Ale z tego co sie orientuje kubica zajal takie miejsce glownie przez to, ze reszta miala klopoty techniczne. Wiec czym tu sie w ogole ekscytowac?

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-07 06:10:44

daj spokoj, ale najlepsze sa cuda wymyslane przez komentatorow pilki noznej:

korner, golkiper, uargh, jak to slysze to sie obsrac mozna.

__

Użytkownik
matiz444

2006-08-07 12:14:36

nikt ci nie karze sie ekscytowac.

__

PRO
igor

2006-08-07 12:19:46

A dlaczego reszta miala, a on nie?

__

PRO
igor

2006-08-07 12:20:12

A dlaczego reszta miala, a on nie?

No i o jakich problemach technicznych mowisz?

__

Użytkownik
pawelloo

2006-08-07 12:33:50

chyba chodzi mu o te ich wypadki -_- jednie alonso mial pecha a co z szumim to nie wiem ;x
ale najbardziej zal mi Kubicy bo musi placic teraz za glupote swojego teamu ;(

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-08-07 12:34:16

hej, to robin williams XDDDDDDD

__

VIP
Konri1991

2006-08-07 13:09:25

O to chodzi w tym sporcie, wypadki są wkalkulowane w ten sport. Ten kto ma najlepiej przygotowany bolid, najlepszy team i najlepszego kierowce, wygrywa. Widzisz jedna śrubka pozbawiła Alonso 1 miejsca. Wypadł dwa razy, to oznacza, że musi być ostatni? Nie, inni popełnili jeszcze większe błedy, wykorzystał je.

__

Użytkownik
e2

2006-08-07 14:59:42

Głupotę? Myślisz, że lepiej byś się sprawdził? Popełnili błąd, o którym ja tu już wspominałem, była to też przyczyna 7-ego miejsca, a mogło być lepiej.

__

Użytkownik
garo

2006-08-07 15:01:25

Team [flag=de] BMW-Sauber rozwiązał umowę z [flag=ca] Jacquesem Villeneuvem, tak więc na miejsce drugiego kierowcy wiścigowego do końca sezonu wskoczy [flag=pl] Robert Kubica. GL & HF w dalszej częsci sezonu:]

__

VIP
lab

2006-08-07 15:27:28

nie do konca tak musi być, Theissen nie powiedział jak będzie z Kubicą, jest również możliwość, że Webber zostanie kierowcą bmw

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-07 16:47:42

O tych, które były.

Reszta miala, bo miała niefarta? A Kubica miał farta. Zresztą zobaczysz, że niczego on nie zwojuje w f1. Zakład o piwo?

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-07 16:49:07

Wiesz, jesli chodzi o ciebie to chodziło mi o twoją manię prześladowczą, że tak się wyraże, o zasięgu narodowym. Zapewne pielęgnowaną i drążoną przez laty przez wszechpolaków, narodowców i inne ścierwo.

__

PRO
igor

2006-08-07 16:50:36

"O tych które były" - oświeć mnie, jakie były...

Szczęście to element każdego sportu, którego nie da się wyeliminować i bardzo dobrze.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-07 17:01:30

www.wp.pl, tutaj sobie poczytaj ;)

Ale nie rozumiesz o czym ja mowie. Uwazam, ze Kubica miał więcej farta niż skilla, więc potwierdzasz teraz tylko moja tezę ;>

__

VIP
grubyBubu

2006-08-07 17:07:13

Webber gra w Philadelphii : D

__

VIP
Perez

2006-08-07 17:37:24

moje ulubione to "newil" ;]]]

__

Użytkownik
Tooros

2006-08-07 18:30:20

wg PAP "Szwajcarsko-niemiecki team, którego siedzibą jest Hinwil, rozpoczął już poszukiwania trzeciego kierowcy, który zajmie miejsce Roberta Kubicy podczas piątkowych sesji treningowych. " Zatem narazie żadnego Webera nie będzie, a swoją drogą, zdaję się Mark Webber wyleciał wczoraj na pierwszym zakręcie :D

__

Użytkownik
mbronka

2006-08-07 20:00:36

mial wysiasc i sprawdzic nakretke na zakrecie? :asd

__

VIP
vader

2006-08-07 20:03:55

Zeby reprezentowac twoj poziom, trzeba bylo by nosic slome zamiast butów.

__

VIP
vader

2006-08-07 20:04:45

Bugatti Veyron jest szybsze :D

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-07 20:13:27

... powiedzial hiphopowiec :D

co za absurd, prawda? ;-D

__

Użytkownik
saBek

2006-08-07 20:14:16

Między ścierwem to znajdowałeś się na brudstocku.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-07 20:18:40

brudstock pozdrawia dzieci specjalnej troski

__

VIP
vader

2006-08-07 20:22:38

Czy jestes naprawde taki plytki? Pozbawiono Cie umiejetnosci glebszego myslenia? Czy moze jakis uraz psychiczny?

Po pierwsze nie jestem hiphopowcem - nic nie nagrywam w studio ;o To, ze slucham akurat takiego rodzaju muzyki, a nie innego to tylko i wylacznie kwestia gustu. Teraz pewnie w twojej glowce narodzila sie mysl: przeciez kto slucha rapu, nie ma gustu! Mimo, ze nigdy nie wdaje sie w dyskusje z osobami tak plytkimi, oceniajacymi ludzmi za pomoca chorych i urojonych stereotypów, zrobie wyjatek.

Zapewniam Cie, ze w obrebie samego hiphopu mozna wyroznic wiele syfu, jak rowniez wiele swietnych kawalkow, ktore w zaden sposob nie odstaja swoim poziomem i przekazem od innych produkcji róznych rodzajow muzyki. Czy to metal (ktorego nie trawie i akurat tak sie zlozylo, ze nie mam znajomych wsrod metalowcow - ale nie potepiam 'metalowców' i z nich nie szydze, bo wiem ze to debilne). Najbardziej nie nawidze techno, ale rowniez - nigdy nie szydze z ludzi, sluchajacych taka muzyke bo to tylko ich wybor. Chyba ze wygladaja jak na wybiegu dla paranormalnych, wtedy to normalka.

To samo z kazdym innym gatunkiem muzyki. No, moze po za Disco- Polo :- D Nie ocenia sie ludzi na podstawie stereotypów! Musisz ich poznac, zamienic chocaiy kilka zdan i wtedy dopiero oceniac dana jednostke.

Prawdopodobnie nawet nie bedziesz tego czytal, a nawet jesli juz - po przebrnieciu machniesz reka i dalej bedziesz najezdzal na sluchajacych rap. Ale trudno, moze jednak cos znajduje sie w komorze pomiedzy twoimi uszami i zmienilem cos w twoim postepowaniu?

Na koncu chcialem powiedziec, ze od dawna sledze Twoje posty i zawsze narzekasz, wymadrzasz sie i jestes dla kazdego alfą i omegą. Dlatego sie czepiam.

__

VIP
vader

2006-08-07 20:27:19

Jednak nie potrzebnie sie wczesniej rozpisywalem. Po tym poscie stwierdzam, ze jestes skonczonym palantem. Conr4d pisze do ciebie normalnie, bez cwaniactwa a ty sie zachowujesz jak typowa !%#@.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-07 20:31:08

To jest naziol, homofob, takich trzeba tępić na każdym kroku.

Dziwie sie tobie, ze go bronisz. Jakiekolwiek są nasze stosunki, wszyscy normalni ludzie (a mimo wszystko jestes normalny) powinni wspolnie tepic takich typow.

Co do inteligencji to obawiam sie, ze jednak ci duzo brakuje mistrzu.

__

VIP
vader

2006-08-07 20:37:15

Nie wiem czy jesrt naziolem - nie znam go. Jesli tak, to fakt - trzeba tepic.

Co mialo oznaczac ostatnie zdanie? :)

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-07 20:40:17

To byla prowokacja, test zdany pozytywnie.

PS. radze zajrzec do archiwum, nie pamietam jaki topic, ale dotyczyl zdaje sie polski, albo homoseksualistow. Tam conr4d i jego giermek sab_ag stworzyli niesamowity duet, a sab_ag zagrozil, ze bedzie czekal pod moja szkola i mnie zabije.

Jak widzisz, zyje :D

__

Użytkownik
orlikoVsky

2006-08-07 21:02:23

Webber w Red Bull od nowego sezonu

__

Użytkownik
pawelloo

2006-08-07 21:43:15

Myślisz, że lepiej byś się sprawdził?
Wiesz ja sie tym nie zajmuje i nie dostaje za to grubej kasy -_-

tak glupote bo mogli duzo wczesniej zmienic opony i mogli raczej przewidziec jaki bedzie rezultat zostawienia ich (oprocz tego ze jechal wolniej bo inni dawno zmienili -_-)

__

Użytkownik
guhard

2006-08-08 00:55:19

w komentarzach dzisiaj w radio słyszałem ze gdyby wjechał zmienić opony to by pewnie wyladowal na 9 pozycji ://

__

VIP
lecho

2006-08-08 01:26:57

kolejna genialna teza jednego z moich ulubiencow na eSports.pl :) niestety, jak kazda inna pozbawiona prawdy i sensu.

__

VIP
lecho

2006-08-08 01:30:47

a ogladales wyscig? a masz jakiekolwiek pojecie o Formule 1? nie? no to sie nie wypowiadaj, bo zalem zajezdza :)

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-08 01:40:14

Jesteś widać zbyt zajebisty, by stosować jakąs argumentację ;)

__

Użytkownik
NOX5TRON

2006-08-08 01:58:48

kubica ma podpisane papiery na pozostałe 6 wyścigów w GP 2006, nikt nic jeszcze nie ustalał w zwiazku z nastepnym sezonem

__

VIP
lecho

2006-08-08 02:09:34

sledzenie wyscigow Formuly 1 od 1994 roku wystarczy? :)

__

Użytkownik
pawelloo

2006-08-08 02:32:59

ta a ja ogladalem na zywo w tv i tam mowili ze gdyby wjechal zmienic opony to mlody szumi by go przescignal ale dziewiaty nie mial szans go przescignac bo brakowalo mu ok.17 a zmiana trwa ok. 7

__

Użytkownik
twoonesix

2006-08-08 02:58:50

Mysle, ze "uczucia patriotyczne" zaslepiaja twoje myslenie :D

__

VIP
postal1

2006-08-08 09:13:38

taki czysty off - nie zastanawiales sie czemu swiat jest zly i kazdy na ciebie krzyczy a ty sie musisz ciagle bronic ? Kto jest wiekszym czerwiem od drugiego ?

nie zrozum mnie zle ale tak ci sie postaram uswiadomic. Jak znam taki typ jak twoj (bo juz kilka razy widzialem takie zachowania - jestes w tym temacie bardzo tendencyjny - dlatego kiedys cie zapytalem czy nosisz okulary w grubych czarnych oprawkach) to sprawa przewaznie wyglada tak ze twoja hiper super odmienna, indywidualna i bardzo rozwinieta osobowosc jest swięcie przekonana o fakcie wlasnej wyzszosci nad reszta bytów i nalezy ich najzwyczajniej na swiecie degradowac do roli padawanów.

Nie chodzi mi tutaj konkretnie o twoją wypowiedź co conrada, tylko o ogół wypowiedzi na tym serwisie, zaczynasz bowiem sie powolutku zachowywac jak qspy. Nie dlatego ze czepiasz sie praktycznie non stop i prawie o wszystko, nie dlatego ze pretendujesz do roli najbardziej osobliwego i uzdolnionego polonisty tutaj, nie takze z powodow twojego poczucia wyzszosci, ty zaczynasz po prostu byc nudny w tym ze praktycznie zawsze masz zdanie odmienne od innych, co nie oznacza jakoby to mialo byc kiedykolwiek zle (sam uwazam ze dyskusja rozwija) ale najzwyczajniej niewspółmierne do tego czego i ja i reszta oczekujemy od komentarzy. Poparcie słów faktami, ładnie dobrane w słowa i w miare ogarniete tematycznie jest jak najbardziej pożądane.

Zrozum ze jestes troche na rozstaju pomiedzy buntowniczym freakiem, ktory zawsze w przypadku klotni mial argumenty, a qspy ktory dopiernicza sie o wszystko i do kazdego. Wybor nalezy do ciebie.

Aha, i prosilbym - zadziw mnie odpowiedzią bo wolalbym nie czytac glupkowatych odpowiedzi w twoim dotychczasowym stylu "popraw gramatyke", "wroc do szkoly", "to ja mam racje" itd itd itd

pzdr m8

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7339 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie