Chuligani

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
unit10

2006-07-30 23:06:38

poprostu mnie zabiłęś tym komenarzem do Niego ;D osiedlowe popierdalanko rOx!

__

Użytkownik
twoonesix

2006-07-30 23:08:22

btw. ja mysle, ze ta ustawka by polegala na tym, ze ludzie by z niego zaczeli brechac a chlopak by sie tylko smiesznie plul. nawet watpie by go ktokolwiek tknal, bo i po co :DDDDDD

tak gwoli wyjasnienia, bo zabrzmialo groznie.

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2006-07-30 23:28:32

To jest ich zycie i nei ma co sie wtracac - mowie o ustawkach.

__

Użytkownik
unit10

2006-07-30 23:31:40

gorzej jak Twoje dziecko bedzie brało udział w takim czymś..wtedy też nie będziesz sie wtrącał ?

__

Użytkownik
saBek

2006-07-30 23:42:52

Naziolem :D Za dużo oglądasz TV. Tam każdy o poglądach prawicowych nazywany jest faszystą i nazistą. To trochę dziwne, bo z tego co pamiętam to przez 50 lat straciliśmy niepodległość na rzecz komunistów, ale komuniści zdaniem TV są ok.

Z gazety wybiórczej:

Owsiak: Jestem wk... na świat, na Polskę

Jerzy Owsiak

"Gazeta Wyborcza": Kostrzyn nad Odrą, czwartek po południu. Konferencja prasowa organizatorów Przystanku Woodstock. Jurek Owsiak: "Jestem wk...y na świat, na Polskę. Jest mi wstyd za Polskę. I nie powiem więcej". Dzisiaj początek Przystanku.
"Gazeta" przytacza opinie także innych uczestników Przystanku Woodstock.

Kuba Broniszewski: 18-latek z Poznania,jego też Polska wkurza, ale się jej nie wstydzi. "Wkurza mnie nietolerancja, bo starsi ludzie łypią i plują. Za mój wygląd, choć im nic złego nie zrobiłem." "Jest biednie, ale nie obrażam się na Polskę. Chcę, żeby dała mi tylko swobodę. W końcu bez przesady, prezydent Kaczyński to nie tyran Bush, choć za Kaczyńskiego zaczyna brakować powietrza, duszno się robi. Te mundurki w szkołach, obowiązkowy patriotyzm, zaściankowe to, bez sensu. Woodstock to taki mały łyk wolności, a ja bym chciał ją na co dzień."

Mówi Damian: "Polska moich marzeń nie powinna być Polską, ale częścią świata, Polską tylko z nazwy. Państwo jako urząd powinno być ograniczone. Ludzie mają decydować za siebie. Niektórzy tego nie potrafią, ale to kwestia wychowania."
Więcej opinii w dzisiejszej "Gazecie Wyborczej".

Ok. 50 tys. młodych ludzi z całej Polski przyjechało do Kostrzyna nad Odrą (Lubuskie) przed rozpoczynającym się w piątek 12. "Przystankiem Woodstock". Akredytowało się około 200 dziennikarzy z ponad 70 redakcji - poinformował w czwartek rzecznik prasowy imprezy Krzystof Dobies.

Najwięcej osób przybywa na Woodstock pociągami. Kolej szacuje, że przywiezie do Kostrzyna ponad 80 tys. młodych ludzi.

W Kostrzynie nad Odrą wszystko jest gotowe na imprezę, która wystartuje w piątek o godzinie 15. Na początek na dużej scenie wystąpi Big Cyc.

Na czwartkowej konferencji prasowej organizator imprezy Jerzy Owsiak powiedział, że z opinii jakie zna na temat Przystanku Woodstock wynika, że młodzież przyjeżdża na tę imprezę, ponieważ ma kłopot w życiu i nie godzi się z obecną rzeczywistością.

Szef WOŚP powiedział, że wicepremier i minister edukacji narodowej Roman Giertych powinien przyjechać na Woodstock, by wysłuchać poglądów młodzieży. Sam Giertych w wydanym we wtorek komunikacie podał, że nie skorzysta z zaproszenia Owsiaka z powodu rozlicznych obowiązków [...]

A co do swoich ustawek jak zawsze ładnie się napinasz. Szkoda tylko, że to twoje gadanie znowu jest tylko internetowe. Na stacjach kolejowych twoi przyjaciele już takimi chojrakami nie są. Niestety (przecież jestem naziolem hoolsem ;D) nie znam tego z autopsji, bo Gdynia jest daleko :( i nie jest to żadna stacja przejazdowa. Ale spokojnie sikiery, pałki mam już przygotowane. Powodzenia w internetowej napince, ja ide na osiedle ponapierdalać wszystkich ludzi nie należący do naszej rasy aryjskiej.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-07-30 23:47:56

mistrzu mysle, ze gdybys zaczal walic swoimi tekstami typu "napinka" to bysmy popelnili masowe harakiri ze smiechu napieprzajac sie po glowach w przyplywie euforii...

__

Użytkownik
unit10

2006-07-31 00:00:54

Stary jak chcesz krytykować Woodstock to zrób nowy topic lub pogadaj o tym z Twoim księdzem ew. Rydzykiem, bo troszke nie rozumiem co to ma do tematu.

e: btw. nie chce mi się wierzyć że masz 19 lat.

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2006-07-31 01:22:09

Jak dziecko jest pelnoletnie?????
Dziecko trzeba umiec wychowac prosze pana... .

__

Użytkownik
unit10

2006-07-31 02:28:53

Nie wierzę ze będziesz miał nad swoim dzieckiem 100% kontrolii i będziesz rewidował wszystkich jego znajomych...ostateczyn wybór będzie i tak należeć do niego i kwestia wychowania się tu troszkę ogranicza :)

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2006-07-31 03:26:52

no tak zabronic na ustawkach to bedzie napier***** w inych publicznych miejscach

__

Użytkownik
unit10

2006-07-31 03:33:41

A teraz tak nie jest? Dla nich każde miejsce jest dobre, czy to stadion, bar, park czy las..

__

Użytkownik
unit10

2006-07-31 03:34:39

A teraz tak nie jest? Dla nich każde miejsce jest dobre, czy to stadion, bar, park czy las..

__

Użytkownik
twoonesix

2006-07-31 14:17:49

otóż to. ignorancja tych panów kończy się, gdy chuliganem, recydywistą okazuje się być ich dziecko.

identycznie sytuacja się ma z homoseksualistami. skrajnie prawicowi idioci nigdy nie uwzględniaja tego, ze ich dziecko moze byc homoseksualista i nie zalezy to wcale od "dobrego wychowania" :>>

__

Użytkownik
twoonesix

2006-07-31 14:45:18

byłeś? ;)

ja bylem i moim zdaniem powód do krytyki jest wiele... ale pan sab_dres nie trafia ;) ja bylem wkurzony jak owsiak powiedzial, ze musimy byc patriotami ;P wiec jak widzisz, troche w druga strone ;)

__

Użytkownik
unit10

2006-07-31 14:52:30

Nie, nie byłem bo to nie ten typ muzyki której słucham, lecz szanuje ludzi którzy tam jadą się zabawić. Mam kumpla których był tam może z 3 razy i jak mi opowiadał co się tam dzieję to szczene miałem na podłodze :) A najlepsze jest to że to niby wszystko pod akcją w stylui-STOP NARKOTYKOM 8) Jednak nienawidze takiej bezpodstawnej wrogości do czegoś co nas nie interesuje lub jest inne. Dobrze że nie zaczał wyzywać ludzi którzy tam byli od brudasów itp bo to już naprawde przegięcie..:)

__

Użytkownik
twoonesix

2006-07-31 14:57:51

akcja stop narkotykom jest i bedzie, ja nie bralem i brac nie bede, tym bardziej na woodstocku. i nie szanuje ludzi, ktorzy tam jada by brac, to jest po prostu zalosne. jesli chca lazic nacpani niech spadaja na jakies imprezy z bialymi rekawiczkami...

__

Użytkownik
D3molk4

2006-07-31 18:59:05

Nie mam to tamto ^_^ wstyd jest byc polskim kibicem. Bo kojarzy sie tylko z jednym.

__

Użytkownik
Barb1e

2006-07-31 19:23:13

ludstok to jedna wielka pozerska kupa ;[
nie szanuj ludzi ktorzy tam jezdza @_@

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5267 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie